2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Ama canım sen üzülürsen zaten olmaz ki. Elinden geleni yapıp beklemekten başka çare yok. Gerçekten bizim elimizde değil. Içerisi kapalı kutu demisti benim tüp bebek doktorum. Bundan sonra bi müdahele edemiyoruz. Yeterki elinden geleni yaptığına inan. Sonrasını gör bak ne güzel olucak herşey. Ve lutfen lutfen stres yapma

Ama canım sen üzülürsen zaten olmaz ki. Elinden geleni yapıp beklemekten başka çare yok. Gerçekten bizim elimizde değil. Içerisi kapalı kutu demisti benim tüp bebek doktorum. Bundan sonra bi müdahele edemiyoruz. Yeterki elinden geleni yaptığına inan. Sonrasını gör bak ne güzel olucak herşey. Ve lutfen lutfen stres yapma

Üzülme canım sadece kilosu mu düşük , hafta olarak geriden mi geliyor ? İnşallah toparlar canını sıkma sen . Dua et bol bol canım .

toplamda kaç kilo bebeğin?

Gecen ay gelinimizdr kurtaj olmak zorunda kaldi cnm doktor bebek istiyorsaniz onumizdeki ay tutma olasiligi yuksek cnki vucut suan gebeli elverisli sicakmi ne demis arkadadininda boyle olmis olabilir insallah hamiledr

ne güzel :) iyi günlerde kullanın inşallah. bizde yatağını beşiğini bebek arabsını aldık :) sanki her şeyi hazırmış gibi hissediyorum valla büyükleri alınca rahatlıyor insan

çok geçmiş olsun canım. bebeğin iyiyise 2 doktordan da teyit aldıysan rahatla amaa. hamilelikte bazen oluyor işte sebepsiz böyle şeyler. önemli olan bebeğin senin iyi olman

Bu haftalarda zaten 150 gr ancak alirki. 200-300 gr alsa zaten bebek tam kilosunda olur yada haftasina gore ilerde olur. Sonucta iyi kilo almis. 30-32 den sonra haftalik daha fazla alcak. Bence endise etme

Canim.baya baya koyu cizgi var burada. Degeelri dusmedi diyecegim ama simdiye coktan dusmesi gerekirdi. Bi kan testi versin. En kestirme yolu bu. Benimde kurtajdan somra degerlerim 3 ay kadar normale donmemisti ama ben duzenlei 28 gunde adet oluyordum. Arkadasinin 57 gun olmus. En fazla 45-50 gune adet gelmesj lazimdi.

Canım lütfen kendini üzme..Bu bebek kilolarının annenin yemesiyle falan ilgisi yok maalesef..Genetik olabiliyor..Ben kızıma hamileyken hep geriden geldi çok üzüldüm ne kadar yediğimi Allah bilir 20 kg aldım 2600 falan doğar dedi dr.ama çok şükür 2950 doğdu yinede..Ultrason cihazları yanıltıcı da olabiliyor..Ama sütüm çok fazla oldu çok şükür kızım 2 ay sonra 4 kilo doğan çocuktan daha fazla kilo almıştı.Şimdi oğluma hamileyim 25. hafta da gittim bunun için de 3 gün geri dedi :) Bu benim kaderim diyorum..bu da ablasının yolundan gidiyor..ilki kadar tedirgin değilim sağlıklı sıhhatli olsun diyorum.. Hergün iki-üç yemek kaşığı pekmezin bebeğe kilo aldırdığını söylüyorlar denemek istersen..

Canim zaten hastaneye dra gitmesi gerek. Yeni kurtaj oldu. Kurtajdan ne kadar sonra hamile kalinabilir bilmiyirum . Dr kontrolune gitmesi gerekir

Canim uzulme cidden bu bizim.elimizde degil. Ben banu ciftciden dinlemistim bebisler daha rahmimize dustugu andan itibaren genetik olarak kac kiloda dogacakalri yaziliymis. Bizim cabamizla ancak ve ancak 500 gram arti eksi olabilirmis ama bu bile bazen olmayabiliyormus. Bebeginin kilosu ve boyu ne kadar ki? Haftasini ne kadar geriden takip ediyor? Doktorunun surekli muayenehaneye gelmen icin soyledigi bir sey degil.dimi? Doktoruna guveniyor musun??
Birde sen elinden geleni yapiyorsun . Uzulerek daha stres yaparsin bu daha kotu

ne güzel :) iyi günlerde kullanın inşallah. bizde yatağını beşiğini bebek arabsını aldık :) sanki her şeyi hazırmış gibi hissediyorum valla büyükleri alınca rahatlıyor insan
Evet :) benimkinde yatam dosek cibinlik hepsi besikle beraber. bizde bebek arabasi yok daha . O zorlayacak..besigi bir gunde hallettik ya. Hayirlisi. Icleri dolsun insallah:)

Stres yapma kendine canım zaten devletede randevun var ben bu tarz şeylerde tek doktorun görüşüne bağlamak istemiyorum içini ferah tut dua et

Kızlar bence de bu iş biraz genetik bebeklerin kilo alımı cok guel beslenıp zayıf bebekleri olanda var hamılelıkte zayıflayıp tombul bebek doğuranlar da ama benım fikrim meyve yardımcı oluyor benım de cok yemekle aram yok ama fazla meyve yiyorum hatta fazla fazla bide kuruyemiş ceviz badem yerim inşallah sende faydasını gorursun ben de birşey sormak istiyorum kızlar benım gıbı başı kabızlıkla dertte olan varmı ben sureklı bir tuvaletim gelmıs halı şişkinlik sancı haftanın 4 günü kabızım kızımda da boyledı siz neler tavsıye edersiniz benım gıbı olan yoktur inşallah çünkü cok sinir bozucu

Aminm insallah hep beraber kizlar:)

Bende bayila bayila aldim:) insallah bebislerin saglicakla geldigi gunleride goruruz.
Canim gule gule kullan insallah. Cok guzelmis. Bizde dun gardrop ölçüsü verdik heyecanlandim baya. 2 hafataya gelicek cicilerini yikiycam hemen.

Canim beslenme konusunda elinden
geleni yapip beklemekten baska caren yok. Sonucta bazi bebeklerin yapisi boyle. Bir arkadasim iki hamileliginde de bebek hem zayif hemde gerideydi gelisim olarak. 38 haftada dogum yaptiginda bebek 33. Haftadaydi düsun ama her ikisi de saglikli masallah. Idrarda protein falan yoksa korkma hic canim. Allah buyuk.

Pozitif canim. Kan testiyle de onayladi mi tamamdir insallah. Doktora gitsin hemen ne guzel.

Canım her bünye farklıdır ama ben şeftali ve kayısı yiyip su içtiğimde hemen ishal oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…