2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265

Çok şükür canım, dün tekrar makinadan çıkardılar inşallah bu sefer tolere ederse hızlıca toparlar
Hamdolsun canımmm. Senden iyi haberler almak seni güçlü görmek hepimize umut oluyo. Sen anneliğe çok güzel ve güçlü başlangıç yaptın rabbim sabrının karşılığını tez zamanda versin insallah

Teşekkür canım benim Allah razı olsun, Rabbim ne eylerse güzel eyler, bize düşen sabredip dua etmek, inşallah sonunda yüzümüz güler
Allah sizleri böyle sınamasın

Cnm bas donmesi yasamadim ama internette bu haftalarda normal oldugu yaziyor. Biraz uzanip ayaklarini yattigin yerden yuksege kaldirman gerekiyor gecmezse eger mutlaka doktoruna soyle derim, gecmis olsun cnm

Ben son 2 gün yaşamıştım, o an tansiyonumu ölçtüm normaldi ama benim durumum malum, doktoruna danış o yüzden. İnşallah normal hamilelik gidişatıdır da riske atma hiç.

sağolun kızlar kan değerlerim düşmüş olabilir, ya da ben biseyleri yanlıs yapıyorum, pazartesi dr a söylicem.

Canim bende hamileligimin başında kabızlık problemi yaşadım bulantı ilacı alıyordum o yapıyormuş bulantilarim bitince ilaci birakinca rahatladım şimdi de kabiz olmamam gerekiyor o yüzden magvital diye bi ilac var toz şeklinde magnezyum ilacı onu alıyorum kabizligi önlüyor sende magnezyum kullanıyorsan doktoruna danisip magvital e geçebilirsin tabi klasik olarak bol bol kayısı kiraz gibi meyvelerde tuketmelisin

Kızlar bana isim tavsiyesi verin yaa.
Hala ismi yok kızımın.rüyamds doğuma giriyodum hemşireler ismini soruyodu.belli değil diyodum :)
Anlamı güzel türkçe arapça farsça hiç farketmez.yeni isim olsun takıntımda yok.

Yeterki kulağa hoş gelen anlamı güzel olan bi isim arıyorum.

Bade ve ela ben ikisine de bayılıyorum ama ben kıyamadım kızıma eşim istemedi benım kızımın adı da aslışah babasından doğa benden

Zeynep ismini her zaman çok beğenmişimdir.

Teşekkür canım benim Allah razı olsun, Rabbim ne eylerse güzel eyler, bize düşen sabredip dua etmek, inşallah sonunda yüzümüz güler
Allah sizleri böyle sınamasın
Allahım sağlıkla mutlulukla eviniz de geçireceğiniz günleri de en kısa zamanda nasip etsin inşallah dualarımızdasınız

Canim kilosu kaç ki kaç hafta geriden geliyor ? Benim doktorum 3 haftaya kadar gerilik normal onun üstü sıkıntı demişti ama ışte anne yüreği ister istemez korkup endişe ediyoruz seni çok iyi anlıyorum çünkü benim kizimda zayıf haftasiyla uyumlu degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…