- 11 Şubat 2015
- 2.334
- 2.394
- 133
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #13.521
insallah hadi bakalim dua ediyoruzÇok şükür canım, dün tekrar makinadan çıkardılar inşallah bu sefer tolere ederse hızlıca toparlar
hadi inşallahh ... çok güçlü bir bebek o toparlayacak kısa zamanda :)
Allah razı olsun hepinizdeninsallah hadi bakalim dua ediyoruz
Canim gule gule kullan insallah. Cok guzelmis. Bizde dun gardrop ölçüsü verdik heyecanlandim baya. 2 hafataya gelicek cicilerini yikiycam hemen.
Ayy hadi insallah. Bende besik gelene kadar heyecanli degildim ama besik olunca :) Biran once yikayabilirsin insallah. Ben kapi duvar kaloriferlerin boyanmasini bekleyecegim icin henuz kuramadim bile. Ama o da olur insallah
Hamdolsun canımmm. Senden iyi haberler almak seni güçlü görmek hepimize umut oluyo. Sen anneliğe çok güzel ve güçlü başlangıç yaptın rabbim sabrının karşılığını tez zamanda versin insallahÇok şükür canım, dün tekrar makinadan çıkardılar inşallah bu sefer tolere ederse hızlıca toparlar
Teşekkür canım benim Allah razı olsun, Rabbim ne eylerse güzel eyler, bize düşen sabredip dua etmek, inşallah sonunda yüzümüz gülerHamdolsun canımmm. Senden iyi haberler almak seni güçlü görmek hepimize umut oluyo. Sen anneliğe çok güzel ve güçlü başlangıç yaptın rabbim sabrının karşılığını tez zamanda versin insallah
Cnm bas donmesi yasamadim ama internette bu haftalarda normal oldugu yaziyor. Biraz uzanip ayaklarini yattigin yerden yuksege kaldirman gerekiyor gecmezse eger mutlaka doktoruna soyle derim, gecmis olsun cnm
Ben son 2 gün yaşamıştım, o an tansiyonumu ölçtüm normaldi ama benim durumum malum, doktoruna danış o yüzden. İnşallah normal hamilelik gidişatıdır da riske atma hiç.
Canım en son kan değerlerine ne zaman baktırdın. Son haftalarda olduğumuz için demir ihtiyacın artmış olabilir. Baktırmadıysan mutlaka baktır. Bazen kan ilacını arttırmak gerebiliyor. Çok geçmiş olsun
Günaydın,
Okuduğum her hamilelik programında sabah kalkarken baş dönmesi yaşanabileceği yazıyor. Farkında olmadan hızlı kalkıyor olabilir misin? Yan yatatken önce kolunun üzerinde yavaşça doğrulup sonra yataktan çıkman lazım.
Canim bende hamileligimin başında kabızlık problemi yaşadım bulantı ilacı alıyordum o yapıyormuş bulantilarim bitince ilaci birakinca rahatladım şimdi de kabiz olmamam gerekiyor o yüzden magvital diye bi ilac var toz şeklinde magnezyum ilacı onu alıyorum kabizligi önlüyor sende magnezyum kullanıyorsan doktoruna danisip magvital e geçebilirsin tabi klasik olarak bol bol kayısı kiraz gibi meyvelerde tuketmelisinKızlar bence de bu iş biraz genetik bebeklerin kilo alımı cok guel beslenıp zayıf bebekleri olanda var hamılelıkte zayıflayıp tombul bebek doğuranlar da ama benım fikrim meyve yardımcı oluyor benım de cok yemekle aram yok ama fazla meyve yiyorum hatta fazla fazla bide kuruyemiş ceviz badem yerim inşallah sende faydasını gorursun ben de birşey sormak istiyorum kızlar benım gıbı başı kabızlıkla dertte olan varmı ben sureklı bir tuvaletim gelmıs halı şişkinlik sancı haftanın 4 günü kabızım kızımda da boyledı siz neler tavsıye edersiniz benım gıbı olan yoktur inşallah çünkü cok sinir bozucu
maşallah canım çabucak toparlıcak inşallah inanıyorum ben herşey güzel olacakÇok şükür canım, dün tekrar makinadan çıkardılar inşallah bu sefer tolere ederse hızlıca toparlar
İnşallah canımmaşallah canım çabucak toparlıcak inşallah inanıyorum ben herşey güzel olacak
Bade ve ela ben ikisine de bayılıyorum ama ben kıyamadım kızıma eşim istemedi benım kızımın adı da aslışah babasından doğa bendenKızlar bana isim tavsiyesi verin yaa.
Hala ismi yok kızımın.rüyamds doğuma giriyodum hemşireler ismini soruyodu.belli değil diyodum :)
Anlamı güzel türkçe arapça farsça hiç farketmez.yeni isim olsun takıntımda yok.
Yeterki kulağa hoş gelen anlamı güzel olan bi isim arıyorum.
Kızlar bana isim tavsiyesi verin yaa.
Hala ismi yok kızımın.rüyamds doğuma giriyodum hemşireler ismini soruyodu.belli değil diyodum :)
Anlamı güzel türkçe arapça farsça hiç farketmez.yeni isim olsun takıntımda yok.
Yeterki kulağa hoş gelen anlamı güzel olan bi isim arıyorum.
Bade ve ela ben ikisine de bayılıyorum ama ben kıyamadım kızıma eşim istemedi benım kızımın adı da aslışah babasından doğa benden
Zeynep ismini her zaman çok beğenmişimdir.
Allahım sağlıkla mutlulukla eviniz de geçireceğiniz günleri de en kısa zamanda nasip etsin inşallah dualarımızdasınızTeşekkür canım benim Allah razı olsun, Rabbim ne eylerse güzel eyler, bize düşen sabredip dua etmek, inşallah sonunda yüzümüz güler
Allah sizleri böyle sınamasın
kız olsaydı nisa çık istiyordum birde sareKardeşimin ismi olmasaydı kesin koyardım.
Zeynep elif çok bizde :)
kız olsaydı nisa çık istiyordum birde sare
Canim kilosu kaç ki kaç hafta geriden geliyor ? Benim doktorum 3 haftaya kadar gerilik normal onun üstü sıkıntı demişti ama ışte anne yüreği ister istemez korkup endişe ediyoruz seni çok iyi anlıyorum çünkü benim kizimda zayıf haftasiyla uyumlu degilGünaydın kızlar. Geçen hafta doktora gitmiştim kilosu az demişti bu hafta tekrar çağırmıştı. Dün yine gittim ultrasonda baktı geçen 1 haftada 150 gr almış oğlum. Ancak yinede 29. Haftada istenilen değerde değil dedi. Doppler ultrason istedi idrar tahlili istedi. Ikisinide yaptırdım. Sonuçlar iyiydi ancak doktorum yinede kilosunu beğenmediğini ve haftaya tekrar gelmem gerektiğini söyledi. Kısacası benim kontrolum pekte iyi geçmedi yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?