2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Kizlar ben dün avm de 40 gunluk bi bebek gördm o kadar kücüktü ki böyle agladgnda cok tedirgn oluyodm ve dündn beri aklmdn cikmiyo ben galiba yapamicam ya kücück bi bi bebege nasil bakarim ki yine endişeye kapildm

Kizlar ben dün avm de 40 gunluk bi bebek gördm o kadar kücüktü ki böyle agladgnda cok tedirgn oluyodm ve dündn beri aklmdn cikmiyo ben galiba yapamicam ya kücück bi bi bebege nasil bakarim ki yine endişeye kapildm
Bence korkmamalısın neden dersen gerçekten Allah onu bizim içimize vermıs bi anda oluyorsun yanı ki ben bebekleri hiç sevmezdim ta ki bebegım olup onu kucağıma alana kadar kokusunu aldığında inan sende ole olacaksın herşey kendıliginden oluyor gerçekten üstünü de degısiyorsun emziriyorsun da banyo da yaptıeıyorsun o minicik vücuda alışıyorsun ınan korkmuyorsun

canım benim listemde Nehir, Beren, Peri, Gülce, Arya var. Bizimki Nehir olacak %90 :)

canım doğuma kalan zaman yaklaştıkça bu gibi düşünceler normalmiş. Ama her zaman olumlu düşün herkes bi dönem ilk kez anne oluyor ve bu süreci güzel güzel atlatıyor. Allah hepimize güç versin inşallah. Herhangi bi yakının olacak mı ilk başlarda yanında

Merhaba , ben herkes gibi uzulme diyemeyecegim cunku bende ayni durumu yasiyorum benim bebegimde de asimetrik gelisim geriligi dendi uc farkli doktora gittim ve iki haftada bir perinatologa gitmeye basladik haftada bir kendi dr uma gidiyorum surekli takipteyiz karin cevresi 17 gun geriden geliyor ve kilosu az , plesenta damarlari daraldigi icin yeterli beslenmiyormus yani ben ne yersem yiyeyim sonuc cok degismeyecekmis allah yardimcimiz olsun hepimizin kontrollerinizi aksatmayin ve doppler ve nst takipleri cok onemliymis

Canim annelik icgudusuyle herseyi yapiyorsun. Uzerine titreyeceksin. Hatta baskasinin yaptigi bakimi tutusu bile begenmeyeceksin.

bebek istenen kiloda değilse kızlar 34. haftadan sonra sezaryenle alabiliyorlar. Emzirerek cocugun toparlanmasını sağlıyor anneler. İçerde beslenemiyorsa dısarıda besleniyor. Üzülmeyin 34. haftayı sağlıkla bitirin inş. 34 ten sonra ciger gelişimi küveze girmeye gerektirmiyor sanıyorum ondan sonra doğunca size veriyorlar bebegi.

Merhaba kızlar umarım herkes iyidir. Biz de bugün kontrole gittik. Karın çevresinde ki 1 hafta gerilik devam ediyor. Gerilik artmadığı ve diğer herşey yolunda olduğu için korkulacak bir durum yokmus. Yalnız doktorum sıvı alımını arttırmam gerektiği üzerinde çok durdu. Bu aralar bu tür gerilik çok görüyormuş başka bebeklerde de. Sıvı alımının azlığına ve terlemeye bağlıyor. Sizlerde dikkat edin. 1860 gram olmuş kızım. Boyu uzun olacakmış. Bizden bu kadar

Merhaba kızlar,ben gebelik ve Bebek bakım kursuna gitmeyi çok istiyordum.bugğn araştırdım.içime en çok Acıbadem Kadıköy sindi.ama haftaiçi 18:30da ve eşim yetişemiyor.ben de tek başıma gitmek istemiyorum.fiyatı 300tl.haftaya 20temmuzda başlayacakmış.
Ücretsiz eğitimler hep haftaiçi gündüz saatlerinde.çalşıyorum zaten yetişemem ve yetişsem de eşim de eğitimde olsun istiyorum.
Haftasonu central hospital var 12 ağustosta sadece Bebek bakımı eğitimi eşli 170tl. Buna katılıp katılmama konusunda kararsız kaldım.

kızlar bebek bezlerini kaç beden almayı düşünüyorsunuz. prima premium care almayı düşünüyorum. 1 beden 2-5 kg yazıyor. 2 bedende 3-6 kg yazıyor. 1 beden 126lı paket fazla mı sizce? 2 beden de 120 var. böyle ikili paket alsam nasıl olur sizce? hemen büyür fazla mı gelir bilemedim.

İstanbul Doğum akademisinin fiyatı aşırı yüksek.eşli fiyatı 696 tl.
Aklıma oyuncak bebek alıp internetten videoları izleyip uygulamak geliyor artık,acaba böyle mi yapsam diyorum

evet canm annem yanimda olacak bir aya kadar o zaten o yuzdn birazda olsa içim rahat ama yinde endişeleniyo insn

Gökçe ismini çok seviyorum ben de canım

canım ben 1 beden olanın 108 li paketinden 2 tane aldım şimdilik. burda arkadaşlar paylaşmıştı günde 8 tane kullanılır ortalama diye ona istinaden 1 ayda bitmiş olacak 2 paket. umarım çok tombik doğmaz :)

ben öyle yaptım 126 lık 1 beden aldım 120 lik de 2 beden

Ben biraz daha Doğuma yakın alayım diye düşünüyorum.bebeğin kilosu daha belli olur ona göre 1-2bedenden başlatırım diye düşünüyorum.

1 hafta boyunca sırf proteinli beslendim. Çeşit çeşit et yedim. Meyveyi zaten bolca tüketiyorum canım ama bu kadar olmuş anca. 29 hafta 1200 gr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…