- 20 Ocak 2017
- 1.858
- 3.265
- 133
- 32
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #13.541
Bence korkmamalısın neden dersen gerçekten Allah onu bizim içimize vermıs bi anda oluyorsun yanı ki ben bebekleri hiç sevmezdim ta ki bebegım olup onu kucağıma alana kadar kokusunu aldığında inan sende ole olacaksın herşey kendıliginden oluyor gerçekten üstünü de degısiyorsun emziriyorsun da banyo da yaptıeıyorsun o minicik vücuda alışıyorsun ınan korkmuyorsunKizlar ben dün avm de 40 gunluk bi bebek gördm o kadar kücüktü ki böyle agladgnda cok tedirgn oluyodm ve dündn beri aklmdn cikmiyo ben galiba yapamicam ya kücück bi bi bebege nasil bakarim ki yine endişeye kapildm
canım benim listemde Nehir, Beren, Peri, Gülce, Arya var. Bizimki Nehir olacak %90 :)Kızlar bana isim tavsiyesi verin yaa.
Hala ismi yok kızımın.rüyamds doğuma giriyodum hemşireler ismini soruyodu.belli değil diyodum :)
Anlamı güzel türkçe arapça farsça hiç farketmez.yeni isim olsun takıntımda yok.
Yeterki kulağa hoş gelen anlamı güzel olan bi isim arıyorum.
canım doğuma kalan zaman yaklaştıkça bu gibi düşünceler normalmiş. Ama her zaman olumlu düşün herkes bi dönem ilk kez anne oluyor ve bu süreci güzel güzel atlatıyor. Allah hepimize güç versin inşallah. Herhangi bi yakının olacak mı ilk başlarda yanındaKizlar ben dün avm de 40 gunluk bi bebek gördm o kadar kücüktü ki böyle agladgnda cok tedirgn oluyodm ve dündn beri aklmdn cikmiyo ben galiba yapamicam ya kücück bi bi bebege nasil bakarim ki yine endişeye kapildm
Merhaba , ben herkes gibi uzulme diyemeyecegim cunku bende ayni durumu yasiyorum benim bebegimde de asimetrik gelisim geriligi dendi uc farkli doktora gittim ve iki haftada bir perinatologa gitmeye basladik haftada bir kendi dr uma gidiyorum surekli takipteyiz karin cevresi 17 gun geriden geliyor ve kilosu az , plesenta damarlari daraldigi icin yeterli beslenmiyormus yani ben ne yersem yiyeyim sonuc cok degismeyecekmisGünaydın kızlar. Geçen hafta doktora gitmiştim kilosu az demişti bu hafta tekrar çağırmıştı. Dün yine gittim ultrasonda baktı geçen 1 haftada 150 gr almış oğlum. Ancak yinede 29. Haftada istenilen değerde değil dedi. Doppler ultrason istedi idrar tahlili istedi. Ikisinide yaptırdım. Sonuçlar iyiydi ancak doktorum yinede kilosunu beğenmediğini ve haftaya tekrar gelmem gerektiğini söyledi. Kısacası benim kontrolum pekte iyi geçmedi yani
Canim annelik icgudusuyle herseyi yapiyorsun. Uzerine titreyeceksin. Hatta baskasinin yaptigi bakimi tutusu bile begenmeyeceksin.Kizlar ben dün avm de 40 gunluk bi bebek gördm o kadar kücüktü ki böyle agladgnda cok tedirgn oluyodm ve dündn beri aklmdn cikmiyo ben galiba yapamicam ya kücück bi bi bebege nasil bakarim ki yine endişeye kapildm
evet canm annem yanimda olacak bir aya kadar o zaten o yuzdn birazda olsa içim rahat ama yinde endişeleniyo insncanım doğuma kalan zaman yaklaştıkça bu gibi düşünceler normalmiş. Ama her zaman olumlu düşün herkes bi dönem ilk kez anne oluyor ve bu süreci güzel güzel atlatıyor. Allah hepimize güç versin inşallah. Herhangi bi yakının olacak mı ilk başlarda yanında
Gökçe ismini çok seviyorum ben de canımKızlar bana isim tavsiyesi verin yaa.
Hala ismi yok kızımın.rüyamds doğuma giriyodum hemşireler ismini soruyodu.belli değil diyodum :)
Anlamı güzel türkçe arapça farsça hiç farketmez.yeni isim olsun takıntımda yok.
Yeterki kulağa hoş gelen anlamı güzel olan bi isim arıyorum.
Ayy arya çok güzel. Oğluşum arden olcak kızım olursada arya istiyorumcanım benim listemde Nehir, Beren, Peri, Gülce, Arya var. Bizimki Nehir olacak %90 :)
insallh korktgn gibi olmaz cok guzel bakarim ya ben oncedn beri çocuklari cok severim ama tabi sorumluluk sahibi ilk defa alacam ondn korku oluyo birazCanim annelik icgudusuyle herseyi yapiyorsun. Uzerine titreyeceksin. Hatta baskasinin yaptigi bakimi tutusu bile begenmeyeceksin.
canım ben 1 beden olanın 108 li paketinden 2 tane aldım şimdilik. burda arkadaşlar paylaşmıştı günde 8 tane kullanılır ortalama diye ona istinaden 1 ayda bitmiş olacak 2 paket. umarım çok tombik doğmaz :)kızlar bebek bezlerini kaç beden almayı düşünüyorsunuz. prima premium care almayı düşünüyorum. 1 beden 2-5 kg yazıyor. 2 bedende 3-6 kg yazıyor. 1 beden 126lı paket fazla mı sizce? 2 beden de 120 var. böyle ikili paket alsam nasıl olur sizce? hemen büyür fazla mı gelir bilemedim.
ben öyle yaptım 126 lık 1 beden aldım 120 lik de 2 bedenkızlar bebek bezlerini kaç beden almayı düşünüyorsunuz. prima premium care almayı düşünüyorum. 1 beden 2-5 kg yazıyor. 2 bedende 3-6 kg yazıyor. 1 beden 126lı paket fazla mı sizce? 2 beden de 120 var. böyle ikili paket alsam nasıl olur sizce? hemen büyür fazla mı gelir bilemedim.
Ben biraz daha Doğuma yakın alayım diye düşünüyorum.bebeğin kilosu daha belli olur ona göre 1-2bedenden başlatırım diye düşünüyorum.kızlar bebek bezlerini kaç beden almayı düşünüyorsunuz. prima premium care almayı düşünüyorum. 1 beden 2-5 kg yazıyor. 2 bedende 3-6 kg yazıyor. 1 beden 126lı paket fazla mı sizce? 2 beden de 120 var. böyle ikili paket alsam nasıl olur sizce? hemen büyür fazla mı gelir bilemedim.
Canım Yen'i farkettim bizim günlerimiz aynı gözüküyor:)) bakalım ne zaman gelecekler?ben öyle yaptım 126 lık 1 beden aldım 120 lik de 2 beden
1 hafta boyunca sırf proteinli beslendim. Çeşit çeşit et yedim. Meyveyi zaten bolca tüketiyorum canım ama bu kadar olmuş anca. 29 hafta 1200 grcanım kızlar meyve pekmez tahin gibi besinlerin bebeğe kilo aldırdığını söylüyorlar onlardan tüketmeyi dene bu hafta bir de protein bebekler için önemli yumurta, et, yeşil mercimek gibi. Şu anda kaç haftalıksın kaç kg bebeğin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?