2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
canım benim de instagramda takip ettiğim bir doula var 15-16 Temmuzda doğuma hazırlık nefes çalışmalar ve emzirme eğitimi verecek ve eşli katılım 450 tl idi. çok istedim ama bize tarih uymadı. içeriği paylaşayım hala kontenjan var mıdır bilmiyorum ama belki hoşuna gidebilir bu arada eğitim 1.5 gün Ataşehir de.

Doğum yolculuğu

Doğumun fizyolojisi ve hormonlar

Ağrı ile baş etme ve farkındalık yöntemleri

Nefes ve imgeleme çalışmaları

Doğumun aşamaları, ne zaman hastaneye gitmeli

Doğum sanatı

Doğum pozisyonları

Doğum alanını düzenlemek ve korumak

Doğum destekçisi babanın rolü

Doğumda müdahaleler ve Sezaryen

Ikınma nefesi ve pozisyonları, perine masajı

Hastanenin rutin prosedürleri

Bebeği karşılamak

Doğum sonrası ilk günler

Lohusa halleri

Emzirebilmem için neler bilmem gerekli

Bebeği sakinleştirmek (kundaklamak ve bebeği giymek-babywearing)

Bebek odasındaki rutinler ve seçenekler

Bebek bakımı püf noktaları

Emzirmede baba desteği

Eğitim sonrası ücretsiz WhatsApp iletişimi

Canım ben elimden geleni yapıyorum da doktorum ısrarla moral bozmaya çalışır gibi konuşuyor hatta bide dedi ki başı çok aşağıya inmiş falan dedi

Bu haftalarda zaten 150 gr ancak alirki. 200-300 gr alsa zaten bebek tam kilosunda olur yada haftasina gore ilerde olur. Sonucta iyi kilo almis. 30-32 den sonra haftalik daha fazla alcak. Bence endise etme
Ya bende dediğine katılıyorum canım ama doktor ısrarla kilosu geride deyince benim de kafam karışıyor haliyle canım

Benim ilk hamileliğim o yüzden nasıl olur kilosu ne kadar doğar hiç bilemiyorum canım. Bu arada seninle beklenen doğum tarihlerimiz aynı benimde bebeğim erkek kilosu da 1200 gr mis canım. Senin ki kaç kilo canım. Bu arada neler neler yiyorum ama bu kadar almış işte canım.

Doktorun sürekli muayene gelmem için söylediğini sanmıyorum çünkü daha önce hiç bu şekilde bir yaklaşımı olmadı canım. 37 cn 1200 gr 29+1 canım.

Kendi kilon nasıl bebek kaç kg tam olarak kaç artı kaçsın

Canım 29+1 1200 gr doktorum en az 1300 1400 olmasi gerektiğini söylüyor. Inşallah senin de benimde haftalarini yakalar kiloları canım.

Canım 29 haftayken kaç gram çıktı ki ?

Çok geçmiş olsun canım. Rabbim hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağına almayi nasip etsin canım. Benim Doppler de sıkıntı gözükmedi çok şükür ancak nst ye bağlanmami istemedi doktorum. Ne zaman başlayacak nst ye onu da bilmiyorum ama sanırım 32 de başlar başlar gibi geliyor canım. Bolca dua et derdi veren Rabbim dermanini da verir inşallah. Bakarsın düzelir kilosu hiç belli olmaz umudunu kaybetme canım.

Canım 29+1 1200 gr doktorum en az 1300 1400 olmasi gerektiğini söylüyor. Inşallah senin de benimde haftalarini yakalar kiloları canım.
Ya ben bu doktorları anlamıyorum bazen, 100 gr eksik çıktı diye hemen bu kadar moral bozmaya ne gerek var. Benim dr 30. Haftada bebeğin kilosu neyse Doğumda onun iki katı olmasını bekleriz dedi. Haftaya 1300-1350 gr olsa Doğum kilosu 2.5 kilonun üzerinde oluyor ki normal sınırlar içerisinde.

Simay miray mihrinur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…