- Konu Sahibi angel5angel
-
- #13.561
canım benim de instagramda takip ettiğim bir doula var 15-16 Temmuzda doğuma hazırlık nefes çalışmalar ve emzirme eğitimi verecek ve eşli katılım 450 tl idi. çok istedim ama bize tarih uymadı. içeriği paylaşayım hala kontenjan var mıdır bilmiyorum ama belki hoşuna gidebilir bu arada eğitim 1.5 gün Ataşehir de.Merhaba kızlar,ben gebelik ve Bebek bakım kursuna gitmeyi çok istiyordum.bugğn araştırdım.içime en çok Acıbadem Kadıköy sindi.ama haftaiçi 18:30da ve eşim yetişemiyor.ben de tek başıma gitmek istemiyorum.fiyatı 300tl.haftaya 20temmuzda başlayacakmış.
Ücretsiz eğitimler hep haftaiçi gündüz saatlerinde.çalşıyorum zaten yetişemem ve yetişsem de eşim de eğitimde olsun istiyorum.
Haftasonu central hospital var 12 ağustosta sadece Bebek bakımı eğitimi eşli 170tl. Buna katılıp katılmama konusunda kararsız kaldım.
Canım ben elimden geleni yapıyorum da doktorum ısrarla moral bozmaya çalışır gibi konuşuyor hatta bide dedi ki başı çok aşağıya inmiş falan dediAma canım sen üzülürsen zaten olmaz ki. Elinden geleni yapıp beklemekten başka çare yok. Gerçekten bizim elimizde değil. Içerisi kapalı kutu demisti benim tüp bebek doktorum. Bundan sonra bi müdahele edemiyoruz. Yeterki elinden geleni yaptığına inan. Sonrasını gör bak ne güzel olucak herşey. Ve lutfen lutfen stres yapma
Boyu falan normal canım. Sadece kilosu düşük diyor doktorum. Ediyorum canım sağolun destekleriniz içinÜzülme canım sadece kilosu mu düşük , hafta olarak geriden mi geliyor ? İnşallah toparlar canını sıkma sen . Dua et bol bol canım .
29+1 1200 gr canımtoplamda kaç kilo bebeğin?
Ya bende dediğine katılıyorum canım ama doktor ısrarla kilosu geride deyince benim de kafam karışıyor haliyle canımBu haftalarda zaten 150 gr ancak alirki. 200-300 gr alsa zaten bebek tam kilosunda olur yada haftasina gore ilerde olur. Sonucta iyi kilo almis. 30-32 den sonra haftalik daha fazla alcak. Bence endise etme
Benim ilk hamileliğim o yüzden nasıl olur kilosu ne kadar doğar hiç bilemiyorum canım. Bu arada seninle beklenen doğum tarihlerimiz aynı benimde bebeğim erkek kilosu da 1200 gr mis canım. Senin ki kaç kilo canım. Bu arada neler neler yiyorum ama bu kadar almış işte canım.Canım lütfen kendini üzme..Bu bebek kilolarının annenin yemesiyle falan ilgisi yok maalesef..Genetik olabiliyor..Ben kızıma hamileyken hep geriden geldi çok üzüldüm ne kadar yediğimi Allah bilir 20 kg aldım 2600 falan doğar dedi dr.ama çok şükür 2950 doğdu yinede..Ultrason cihazları yanıltıcı da olabiliyor..Ama sütüm çok fazla oldu çok şükür kızım 2 ay sonra 4 kilo doğan çocuktan daha fazla kilo almıştı.Şimdi oğluma hamileyim 25. hafta da gittim bunun için de 3 gün geri dedi :) Bu benim kaderim diyorum..bu da ablasının yolundan gidiyor..ilki kadar tedirgin değilim sağlıklı sıhhatli olsun diyorum.. Hergün iki-üç yemek kaşığı pekmezin bebeğe kilo aldırdığını söylüyorlar denemek istersen..
Canım kılosu cok normal benımde 12001 hafta boyunca sırf proteinli beslendim. Çeşit çeşit et yedim. Meyveyi zaten bolca tüketiyorum canım ama bu kadar olmuş anca. 29 hafta 1200 gr
Doktorun sürekli muayene gelmem için söylediğini sanmıyorum çünkü daha önce hiç bu şekilde bir yaklaşımı olmadı canım. 37 cn 1200 gr 29+1 canım.Canim uzulme cidden bu bizim.elimizde degil. Ben banu ciftciden dinlemistim bebisler daha rahmimize dustugu andan itibaren genetik olarak kac kiloda dogacakalri yaziliymis. Bizim cabamizla ancak ve ancak 500 gram arti eksi olabilirmis ama bu bile bazen olmayabiliyormus. Bebeginin kilosu ve boyu ne kadar ki? Haftasini ne kadar geriden takip ediyor? Doktorunun surekli muayenehaneye gelmen icin soyledigi bir sey degil.dimi? Doktoruna guveniyor musun??
Birde sen elinden geleni yapiyorsun . Uzulerek daha stres yaparsin bu daha kotu
evet canım en hayırlı zamanda gelirler inşallah zaman da geçmez oldu sankiCanım Yen'i farkettim bizim günlerimiz aynı gözüküyor:)) bakalım ne zaman gelecekler?
Evet canım bakalım devlette ki doktor ne diyecek. Gerçi ona gitmeme de daha 2 hafta var ama bakalım hayırlısı canım.Stres yapma kendine canım zaten devletede randevun var ben bu tarz şeylerde tek doktorun görüşüne bağlamak istemiyorum içini ferah tut dua et
Günaydın kızlar. Geçen hafta doktora gitmiştim kilosu az demişti bu hafta tekrar çağırmıştı. Dün yine gittim ultrasonda baktı geçen 1 haftada 150 gr almış oğlum. Ancak yinede 29. Haftada istenilen değerde değil dedi. Doppler ultrason istedi idrar tahlili istedi. Ikisinide yaptırdım. Sonuçlar iyiydi ancak doktorum yinede kilosunu beğenmediğini ve haftaya tekrar gelmem gerektiğini söyledi. Kısacası benim kontrolum pekte iyi geçmedi yani
Canım 29+1 1200 gr doktorum en az 1300 1400 olmasi gerektiğini söylüyor. Inşallah senin de benimde haftalarini yakalar kiloları canım.Canim kilosu kaç ki kaç hafta geriden geliyor ? Benim doktorum 3 haftaya kadar gerilik normal onun üstü sıkıntı demişti ama ışte anne yüreği ister istemez korkup endişe ediyoruz seni çok iyi anlıyorum çünkü benim kizimda zayıf haftasiyla uyumlu degil
O sıkmasın canını benimde hep öyle 2 aydır nerdeyse. Stres yapma yeterli. Genetik herseyCanım ben elimden geleni yapıyorum da doktorum ısrarla moral bozmaya çalışır gibi konuşuyor hatta bide dedi ki başı çok aşağıya inmiş falan dedi
Canım 29 haftayken kaç gram çıktı ki ?Günaydın kızlar. Geçen hafta doktora gitmiştim kilosu az demişti bu hafta tekrar çağırmıştı. Dün yine gittim ultrasonda baktı geçen 1 haftada 150 gr almış oğlum. Ancak yinede 29. Haftada istenilen değerde değil dedi. Doppler ultrason istedi idrar tahlili istedi. Ikisinide yaptırdım. Sonuçlar iyiydi ancak doktorum yinede kilosunu beğenmediğini ve haftaya tekrar gelmem gerektiğini söyledi. Kısacası benim kontrolum pekte iyi geçmedi yani
Çok geçmiş olsun canım. Rabbim hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağına almayi nasip etsin canım. Benim Doppler de sıkıntı gözükmedi çok şükür ancak nst ye bağlanmami istemedi doktorum. Ne zaman başlayacak nst ye onu da bilmiyorum ama sanırım 32 de başlar başlar gibi geliyor canım. Bolca dua et derdi veren Rabbim dermanini da verir inşallah. Bakarsın düzelir kilosu hiç belli olmaz umudunu kaybetme canım.Merhaba , ben herkes gibi uzulme diyemeyecegim cunku bende ayni durumu yasiyorum benim bebegimde de asimetrik gelisim geriligi dendi uc farkli doktora gittim ve iki haftada bir perinatologa gitmeye basladik haftada bir kendi dr uma gidiyorum surekli takipteyiz karin cevresi 17 gun geriden geliyor ve kilosu az , plesenta damarlari daraldigi icin yeterli beslenmiyormus yani ben ne yersem yiyeyim sonuc cok degismeyecekmisallah yardimcimiz olsun hepimizin kontrollerinizi aksatmayin ve doppler ve nst takipleri cok onemliymis
Ya ben bu doktorları anlamıyorum bazen, 100 gr eksik çıktı diye hemen bu kadar moral bozmaya ne gerek var. Benim dr 30. Haftada bebeğin kilosu neyse Doğumda onun iki katı olmasını bekleriz dedi. Haftaya 1300-1350 gr olsa Doğum kilosu 2.5 kilonun üzerinde oluyor ki normal sınırlar içerisinde.Canım 29+1 1200 gr doktorum en az 1300 1400 olmasi gerektiğini söylüyor. Inşallah senin de benimde haftalarini yakalar kiloları canım.
Canım sanırım sen 28inci Haftada sin benimki 28. Haftada 1050 gr diCanım kılosu cok normal benımde 1200
Kızlar bana isim tavsiyesi verin yaa.
Hala ismi yok kızımın.rüyamds doğuma giriyodum hemşireler ismini soruyodu.belli değil diyodum :)
Anlamı güzel türkçe arapça farsça hiç farketmez.yeni isim olsun takıntımda yok.
Yeterki kulağa hoş gelen anlamı güzel olan bi isim arıyorum.
72 kiloyu canım. 29+1 1200 gr da bebegin kilosu canım.Kendi kilon nasıl bebek kaç kg tam olarak kaç artı kaçsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?