2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Eylül, Duru, Ece, Defne, Nisan, Elif bunlar benim beğendiğim isimler. Benim kızımın ismi de Ece olacak nasipse :)

72 kiloyu canım. 29+1 1200 gr da bebegin kilosu canım.

En aon 1 temmuz da gittim bende dra adete göre 27+3 oluo ama bnm baştan beri bir hafta geri 26+3 oluo kilosu 900 gr dı şimdi ne kadar oldu merak ediyorum bazı arkadasların bnm haftamdan küçük oldugu halde kilosu faZla bebeğin oysaki 8 kg aldım bebek de ii die sanıodum

Bilmiyorum canım bende anlamıyorum hiç bu doktoru.

Benimle kıyaslaninca gayet normal bence kilosu canım benim 28. haftada 1050 gr di. Seninki 26+3 900 gr bence iyi gibi canım. Tecrübeli arkadaşlar daha iyi bilir onlar da yorumlarlar canım

Slm kizlar... 6 ekim dogum gorunuyordu ancak benim bebis aceleci sanirim biraz eylul 15 ten sonra her an olabilir diyor doktorumuz :) sanirim eylul annelerine terfi ediyorum :)
hoşgeldn canm valla bnmde normalde eylulde olmasi gerekiyou ama sezeryanla agustos olack ama baştn beri eylul annelrnde oldgm icn birakamadm burayi o yuzdn burdn devam edicm bi haftan bişeycik olmaz :)

Sen doğumdan önce hangi hastane ve doktora gidiyordun canım
Hizmet Hastanesi Meltem hanıma gidiyordum doktorumdan çok memnundum, sakin, bilgili gereksiz hiçbirşey yaptırmayan biri, doğumu başka bir yerde yapmama rağmen arayıp benim ve bebeğin durumunu sordu, çok üzülmüştü, içten bir kadın.

Canım adı nedir bi inceleyeyim

Boyu falan normal canım. Sadece kilosu düşük diyor doktorum. Ediyorum canım sağolun destekleriniz için
Canım ben anlamıyorum bazı Bebek iri olur önden gelişir bazısı ufak olur doğduktan sonra gelişir.nasıl ki biz yetişkinlerde bile boy kilo farkı var bebeklerde de olması bence normal.herşeyi sağlıklıysa belki sadece minyon doğacaktır.
Ayrıca doktorun sana öneride bulunmuyor mu?şunu ye şuna dikkat et falan demiyor mu?

1200 gr çıktı canım
Canim bence drun abartmis. 31. Haftada 1600 du benim. Normal sinirda. Aramizda iki hafta var. İki hafta sonra benimle ayni yada bana yakin olur. Belki senin haftanda benimde oyleydi. 30 haftadan sonra hizli kilo aliyorlar. Sıkıntı yapma bence gercekten. Haftalik 150 gr gayet iyi. İlerki haftalarda daha fazla olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…