- 10 Ocak 2014
- 30.830
- 47.062
- 798
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #13.581
Amin Allah razı olsunAllahım sağlıkla mutlulukla eviniz de geçireceğiniz günleri de en kısa zamanda nasip etsin inşallah dualarımızdasınız
İnşallah canım
Çok teşekkür ederim Allah razı olsunYeni gördüm inşallah her şey güzel olacak dua ediyorum oğlun için
Eylül, Duru, Ece, Defne, Nisan, Elif bunlar benim beğendiğim isimler. Benim kızımın ismi de Ece olacak nasipse :)Kızlar bana isim tavsiyesi verin yaa.
Hala ismi yok kızımın.rüyamds doğuma giriyodum hemşireler ismini soruyodu.belli değil diyodum :)
Anlamı güzel türkçe arapça farsça hiç farketmez.yeni isim olsun takıntımda yok.
Yeterki kulağa hoş gelen anlamı güzel olan bi isim arıyorum.
Stres yapmamaya çalışıyorum canım. Ancak benim de eşimin de kilosu gayet iyi doğmuşusuz o yüzden bilemedim genetik durum nasıl olur canım.O sıkmasın canını benimde hep öyle 2 aydır nerdeyse. Stres yapma yeterli. Genetik hersey
1200 gr çıktı canımCanım 29 haftayken kaç gram çıktı ki ?
72 kiloyu canım. 29+1 1200 gr da bebegin kilosu canım.
Benim bebeğimin 27 haftalık kilosu 1280 grdı 2 hafta önden gidiyor dedi doktor, demek ki senin bebeğinin kilosu normal, endişe edecek birşey yok ki1200 gr çıktı canım
Bilmiyorum canım bende anlamıyorum hiç bu doktoru.Ya ben bu doktorları anlamıyorum bazen, 100 gr eksik çıktı diye hemen bu kadar moral bozmaya ne gerek var. Benim dr 30. Haftada bebeğin kilosu neyse Doğumda onun iki katı olmasını bekleriz dedi. Haftaya 1300-1350 gr olsa Doğum kilosu 2.5 kilonun üzerinde oluyor ki normal sınırlar içerisinde.
Benimle kıyaslaninca gayet normal bence kilosu canım benim 28. haftada 1050 gr di. Seninki 26+3 900 gr bence iyi gibi canım. Tecrübeli arkadaşlar daha iyi bilir onlar da yorumlarlar canımEn aon 1 temmuz da gittim bende dra adete göre 27+3 oluo ama bnm baştan beri bir hafta geri 26+3 oluo kilosu 900 gr dı şimdi ne kadar oldu merak ediyorum bazı arkadasların bnm haftamdan küçük oldugu halde kilosu faZla bebeğin oysaki 8 kg aldım bebek de ii die sanıodum
Sen doğumdan önce hangi hastane ve doktora gidiyordun canımBenim bebeğimin 27 haftalık kilosu 1280 grdı 2 hafta önden gidiyor dedi doktor, demek ki senin bebeğinin kilosu normal, endişe edecek birşey yok ki
hoşgeldn canm valla bnmde normalde eylulde olmasi gerekiyou ama sezeryanla agustos olack ama baştn beri eylul annelrnde oldgm icn birakamadm burayi o yuzdn burdn devam edicm bi haftan bişeycik olmaz :)Slm kizlar... 6 ekim dogum gorunuyordu ancak benim bebis aceleci sanirim biraz eylul 15 ten sonra her an olabilir diyor doktorumuz :) sanirim eylul annelerine terfi ediyorum :)
Hizmet Hastanesi Meltem hanıma gidiyordum doktorumdan çok memnundum, sakin, bilgili gereksiz hiçbirşey yaptırmayan biri, doğumu başka bir yerde yapmama rağmen arayıp benim ve bebeğin durumunu sordu, çok üzülmüştü, içten bir kadın.Sen doğumdan önce hangi hastane ve doktora gidiyordun canım
Canım adı nedir bi inceleyeyimcanım benim de instagramda takip ettiğim bir doula var 15-16 Temmuzda doğuma hazırlık nefes çalışmalar ve emzirme eğitimi verecek ve eşli katılım 450 tl idi. çok istedim ama bize tarih uymadı. içeriği paylaşayım hala kontenjan var mıdır bilmiyorum ama belki hoşuna gidebilir bu arada eğitim 1.5 gün Ataşehir de.
Doğum yolculuğu
Doğumun fizyolojisi ve hormonlar
Ağrı ile baş etme ve farkındalık yöntemleri
Nefes ve imgeleme çalışmaları
Doğumun aşamaları, ne zaman hastaneye gitmeli
Doğum sanatı
Doğum pozisyonları
Doğum alanını düzenlemek ve korumak
Doğum destekçisi babanın rolü
Doğumda müdahaleler ve Sezaryen
Ikınma nefesi ve pozisyonları, perine masajı
Hastanenin rutin prosedürleri
Bebeği karşılamak
Doğum sonrası ilk günler
Lohusa halleri
Emzirebilmem için neler bilmem gerekli
Bebeği sakinleştirmek (kundaklamak ve bebeği giymek-babywearing)
Bebek odasındaki rutinler ve seçenekler
Bebek bakımı püf noktaları
Emzirmede baba desteği
Eğitim sonrası ücretsiz WhatsApp iletişimi
Canım ben anlamıyorum bazı Bebek iri olur önden gelişir bazısı ufak olur doğduktan sonra gelişir.nasıl ki biz yetişkinlerde bile boy kilo farkı var bebeklerde de olması bence normal.herşeyi sağlıklıysa belki sadece minyon doğacaktır.Boyu falan normal canım. Sadece kilosu düşük diyor doktorum. Ediyorum canım sağolun destekleriniz için
Canim bence drun abartmis. 31. Haftada 1600 du benim. Normal sinirda. Aramizda iki hafta var. İki hafta sonra benimle ayni yada bana yakin olur. Belki senin haftanda benimde oyleydi. 30 haftadan sonra hizli kilo aliyorlar. Sıkıntı yapma bence gercekten. Haftalik 150 gr gayet iyi. İlerki haftalarda daha fazla olur1200 gr çıktı canım
Evet ya zaman geçmiyor sanki.alışveriş yaparken iyiydi vakit geçiyordu şimdi alışverişi epey tamamladık,uğraşacak meşgalem de kalmadı.evet canım en hayırlı zamanda gelirler inşallah zaman da geçmez oldu sanki
İnşallah bi an önce eve geçer hersey biter cnm dualarımız seninleÇok şükür canım, dün tekrar makinadan çıkardılar inşallah bu sefer tolere ederse hızlıca toparlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?