2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Maşallah kuzuya. Insallah daha daha iyi olsun. Kuzucuk yanaklari dolup annesinin kucagina konsun:)

Kızlar hepsiburada.com'da anne bebek ürünlerinde sepette %20 ek indirim var. yani normalde indirimli bir ürün de olsa yine ekstradan %20 indirim oluyor bilginiz olsun :)
O hepsi buradayı allah bildiği gibi yapsın. Bebek bezi siparişi vermıstım ucuzlen alıyım bılunsun dıye sonra benım kartımı oncekı alısverısımde kaydetmıs ve satın al sekmesine tıkladıgım gibi sipariş onaylandı hıcbır bilgiyi kontrol etmeden kart bılgılerimi girmeden ıslemı sıstem kapattı. 4farklı urun almıstım sipariş alınır alınmaz sistem ıkı urunu direkt hazırlanıyor olarak atadı, dogal olarak iptal edilemıyor haZırlankyormus guya bir dakikada neyı haZırlıyorlarsa.. sıstemde sırket adresım eskı kalmıs ama sırketım tasındı yanı adres degısıklıgı yapmak ıcın sıstem de kapattıgı ıcın musterı hızmetlerını aradım. Talebıme ıkı gun sonra kusura bakmayın sıparıs sonrası adres degısıklıgı yapılamıyor dıye donduler. Yanı kargoya bıle verılmemıs bı urunde ne degısıklık yaptılar ne ıptal. Iptal e tıkladıgınızde sıstem ıptal edılemıyor uyarısı verıyor musterı hızmetlerıne de telefonla ulasmak mumkun degıl. Sıparıs no gırıp ılerleye bastıgınızde sıparıs no yanlıs dıyor ve atıyor sızı, sıparıs no gırmeden ılerle dedıgınızde de teknık bı arıza var sonra deneyın deyıp yıne telefondan atıyor. Sıkayet maılı yazdım bugun yıne boyle bır amatorluk olamaZ. Eskıden kullanırdım burayı ama bu sacmalıklardan sıstemsel engellemelerden sonra asla dusunmuyorum. Gıttım bebek bezını aynı fıyata jokerden soyledım. Kalan urjnlerı de n11den soyledım rahat ettım. Hepsı burada sımdı sıparıslerımı bosyere dagıtıma cıkartıcak, adreste olmadıgım ıcın hepsı 3 gun sonra hepsıburada ya gerı donecek . Sonra ben ucret ıadesı prosedurunu baslatacagım tedarıkcı emegıne de benım samanıma da yazık yanı..

Ayse oner hamilelikte nasıl yatmalı yazarsanız videosunda yuzustu yatıma ızın verıyor. Bebek zaten bosta ayaklarda yastık ustunde ama belden yukarısı yuzustu tavsıye ederim

Hastane hazırlıklarımız bitti sayılır kızlar görseli paylasıyorum :)
güzel günlerde kullanılsın, çok güzel hepsi..
ben de kapı süsü için benzer kız bebekli sipariş verdim instagramdan..takı yastığını annem yaptı. magnetlere karar veremedim..instagramda sorduğum bebekli magnetlerin fiyatı yüksek geldi biraz..sen nereden ve kaça aldın tanesini magnetlerin?

Hastane hazırlıklarımız bitti sayılır kızlar görseli paylasıyorum :)
Benim kapı süsüm de buna benziyor, çok güzel olmuş. Hediyelik bebekleri de sordum bir yerde 7.5 tl dediler tanesine pahalı geldi, ben de başka bir şey yaparım diye düşündüm. Sen ne kadara aldın ?

Eklentiler

• IMG_9058.webp
    32,6 KB · Görüntüleme: 113
İnşallah sağlıklı olsunda yaramaz olsun canım ne zaman çıkacağı belli değil değil mi kaç hafta oldu hastanede yatalı normalde 1 ay sonra cıkıyor diye biliyorum ben
O tamamen bebekle alakalı, belli bir süresi yok, ne zaman kendi kendisine nefes alıp anne sütünü Tolere ederse, sağlık problemi de yoksa o zaman çıkarıyorlar 24 gün oldu bizim ama daha alıp eve getirebileceğimiz konumda değil, 1 hafta sonra farklı muayeneleri olacak. 1 aya çıkarıyorlar 2 kilo olunca çıkarıyorlar muhabbetleri gerçeği yansıtmıyor, iç organlarının gelişimi bunların düzgün çalışmasına göre çıkarıyorlar.

bende lansioh aldım da dediğiniz marka hk.da da olumlu yorumlar görmüştüm farklı yerlerde..şimdi siz de yazınca bakayım dedim.n11 de 103,20 tl normalmidir fiyatı?siz nereden aldınız?
hepsiburada annebebek ürünlerinde sepette ekstra %20 indirim vardı benimki de yaklasık 100 oluyordu canım. Hepsiburada daha hızlı ve güvenilir geliyor bana. Çok pahalı bir krem evet keske 30 ml liği satılsa nasılsa o da fazla fazla yetiyor.

Canım senin hastanen neresiydi? hastaneden memnunsun değil mi?

Bende sana katılıyorum tatlım..Ben kızımda hiçbişey kullanmadım çatlamadım da..Şuana kadar bunda da çatlak oluşmadı bende..umarım bundan sonra da olmaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…