2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Canım senin hastanen neresiydi? hastaneden memnunsun değil mi?
Avrupa Şafak Hastanesi, Memnunum canım Bebek yoğun bakımı çok güzel, hemşireleri doktorları çok güzel bilgilendiriyor, ilgililer. Devlet hastanesi Kritik hastaları hep oraya sevk ediyor, beni sevk ederken de, merak etme çok güvenli bir yere sevk ediyorum demişti, doktor araştırması yaptım başka bir yere alsak mı diye ama internete en iyi prematüre doktoru yazdığım zaman o hastanede çıkıyor, güveniyorum ben.
Doğum fiyatlarını geçen gün sordum, normal Doğum 1.500 sezeryan 2.500 dedi, Tuğrul Bey sanırım çok tercih ediliyormuş.

Ben de tam gösterdiği pozisyonda yarı yüz üstü şekilde uyuyordum zaten. Bu arada ben de ilk doğumumda lansinoh kullandım ve hiç yaram olmadı. Doğumdan bir ay önce başladım sürmeye. Bir de göğüs ucunu bebeğin ağzına hiç kuru vermedim. Bu da çok işe yarıyor.

Ayy maşallah hepsi çok güzel kapı susune bayıldım nereeden aldın bide nekadara aldın canım sormamin mahsuru varmi
Canım cok sagol tabıkı paylasabilirim instagramda denizin dusleri hesabıyla tanıstım piyasadaki fiyatın en iyisini verdi bana para için değil evde ugras olsun diye bu isleri yapıyor deniz birde o da 29 haftalık hamile birbirimizi cok iyi anlayınca direkt siparişi verdim.
ben de bunları hazırladım bugün kızlar nasıl olmuş sizce?
yaa cok guzel gule gule kullan canım bende hic boyle yetenekler yok hala lohusa tacı terliği begenıp alamadım

canım tacı falan yapmak çok basit hem de çok uyguna geldi. kapı süsünü ben yapmadım ama

Anladım canım inşallah saglığıyla en yakın zamanda çıkar evine kavuşur Ahmetcik

Bende sana katılıyorum tatlım..Ben kızımda hiçbişey kullanmadım çatlamadım da..Şuana kadar bunda da çatlak oluşmadı bende..umarım bundan sonra da olmaz..
Genetik te olur mu acaba annem normal doğum yaptığı halde iki cocuk ta tek çatlağı yok bizimde artık olacağını zannetmiyorum canım ilkini atlattık nasıl olsa esnedi diye düşünüyorum :)

150 tl..pahali geldi aslinda ama sonra oda kapisina da asarim diye kiydim paraya:)instagramda satilanlar genelde bu fiyatlarda..

Hanımlar hepinize cok tesekkur ederiz süslerin hepsini instagramda denizin duslerinden aldım. Daha once emınonu havuzlu han heryerı dolastım ama ıcıme sınen uygun bırsey bulamadım sonra denızı buldum. Keselı bebek magnetlerden 50 adet yaptırdım bana 5 tl den yaptı tanesını. Hastaneye gelenlere dagıtırım yeter dedım. Kapı süsü ve takı yastıgını da ıkısı toplam 150 ye yaptı sagolsun. Ptt ıle kapı odeme de yapıyor onden de odeme yapabılıyorsun baska modellerden de cok guzel ıslerı var benım adımı verırsenız yardımcı olur sıze bende yazarım ona sımdı sonucta guzel vesıleler bunlar :) benım de hastanemde susleme paketım var kapı susunu fln hastane yapıcak ama ben ıcımde kalmasın dıye kapı susumu yıne gonlume gore yaptırdım evımızde de odasının kapısına asarım dedım. Bı kere olucak ve makul fıyata anlasınca kacırmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…