- Konu Sahibi angel5angel
-
- #14.021
Hadi geçmiş olsun darısı başımızabayıldım canımm
Avrupa Şafak Hastanesi, Memnunum canım Bebek yoğun bakımı çok güzel, hemşireleri doktorları çok güzel bilgilendiriyor, ilgililer. Devlet hastanesi Kritik hastaları hep oraya sevk ediyor, beni sevk ederken de, merak etme çok güvenli bir yere sevk ediyorum demişti, doktor araştırması yaptım başka bir yere alsak mı diye ama internete en iyi prematüre doktoru yazdığım zaman o hastanede çıkıyor, güveniyorum ben.Canım senin hastanen neresiydi? hastaneden memnunsun değil mi?
Ayy maşallah hepsi çok güzel kapı susune bayıldım nereeden aldın bide nekadara aldın canım sormamin mahsuru varmiHastane hazırlıklarımız bitti sayılır kızlar görseli paylasıyorum :)
bende var canım ayaklarımda ve ayak bileklerimde..dediğin gibi tatlı tatlı kaşınıyor..Ben abartmışım biraz kaşımayı sanırım hatta tahriş etmişim canımı acıttımKızlar ayaklarında kaşıntısı olan var mı öyle tatlı tatlı kaşınıyor ki anlatamam
Canım cok sagol tabıkı paylasabilirim instagramda denizin dusleri hesabıyla tanıstım piyasadaki fiyatın en iyisini verdi bana para için değil evde ugras olsun diye bu isleri yapıyor deniz birde o da 29 haftalık hamile birbirimizi cok iyi anlayınca direkt siparişi verdim.Ayy maşallah hepsi çok güzel kapı susune bayıldım nereeden aldın bide nekadara aldın canım sormamin mahsuru varmi
yaa cok guzel gule gule kullan canım bende hic boyle yetenekler yok hala lohusa tacı terliği begenıp alamadımben de bunları hazırladım bugün kızlar nasıl olmuş sizce?
Cok guzel canım masallah , saglık gunlerde kullanmayı nasip etsın allahbu da bizim kapı süsümüz daha elime ulaşmadı ama ulaşır inşallah
canım tacı falan yapmak çok basit hem de çok uyguna geldi. kapı süsünü ben yapmadım amaCanım cok sagol tabıkı paylasabilirim instagramda denizin dusleri hesabıyla tanıstım piyasadaki fiyatın en iyisini verdi bana para için değil evde ugras olsun diye bu isleri yapıyor deniz birde o da 29 haftalık hamile birbirimizi cok iyi anlayınca direkt siparişi verdim.
yaa cok guzel gule gule kullan canım bende hic boyle yetenekler yok hala lohusa tacı terliği begenıp alamadım
aminnn sagol canımCok guzel canım masallah , saglık gunlerde kullanmayı nasip etsın allah
Ayyyy yerimmmm yaaa :) saglikla kullanmak nasip olsun insallahhhHastane hazırlıklarımız bitti sayılır kızlar görseli paylasıyorum :)
Anladım canım inşallah saglığıyla en yakın zamanda çıkar evine kavuşur AhmetcikO tamamen bebekle alakalı, belli bir süresi yok, ne zaman kendi kendisine nefes alıp anne sütünü Tolere ederse, sağlık problemi de yoksa o zaman çıkarıyorlar 24 gün oldu bizim ama daha alıp eve getirebileceğimiz konumda değil, 1 hafta sonra farklı muayeneleri olacak. 1 aya çıkarıyorlar 2 kilo olunca çıkarıyorlar muhabbetleri gerçeği yansıtmıyor, iç organlarının gelişimi bunların düzgün çalışmasına göre çıkarıyorlar.
Genetik te olur mu acaba annem normal doğum yaptığı halde iki cocuk ta tek çatlağı yok bizimde artık olacağını zannetmiyorum canım ilkini atlattık nasıl olsa esnedi diye düşünüyorum :)Bende sana katılıyorum tatlım..Ben kızımda hiçbişey kullanmadım çatlamadım da..Şuana kadar bunda da çatlak oluşmadı bende..umarım bundan sonra da olmaz..
150 tl..pahali geldi aslinda ama sonra oda kapisina da asarim diye kiydim paraya:)instagramda satilanlar genelde bu fiyatlarda..bunu fiyatı ne kadar mış canım ? benim hastane kendisi kapı süsü veriyor diye ben hiç araştırmamıştım açıkçası ama sizinkileri görünce bi soru işareti oldu alsamm mı acaba diye :) çok güzeller hepsi
Duru ısmıne bayılırım cok guzel canım
Bend defne yeDuru ısmıne bayılırım cok guzel canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?