2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265

Gerçekten zormus valla kendilerinin düşünmesi lazım ama nerde Allah yardimcin olsun

Canım ben İstanbul Anadolu yakasında yaşıyorum keşke Bursa'da olsaydım çok özlüyorum. Dün babamı yolladım,Bebek arabası ve oto koltuğu aldı.bizim için açılış iyi denk geldi.400tl de hediye çeki aldık.onla da bu akşam İstanbul'da bişeyler bakacağız.

Çok beğendim canım, annen de çok becerikliymiş,maşallah.güle güle kullanın:))

Merhaba canım. Bebeğim suan 1340 gr 30+0 da dün bakılan kilosu. Ac olcumu de suan 16 gün geride geçen hafta daha azdı bu hafta daha da artmış canım. Senin bebeğin kaç kilo? Gittiğin perinatoloji uzmanı nerde canım. Birde Bu durum bebekte herhangibir sağlık sorunu oluşturuyormuymus bilgin var mı canım. Çok soru sordum kusura bakma bu konuda bilgisin en azından süreç hakkında bilgi sahibi olayım istiyorum canım.

Benim kardeşim normal doğum yaptı. Sütü
gelmiş ama ilk başta yeterli gelmemiş sanırım. Yeğenim sarılık oldu 2 gün hastanede tedavi gördü. Kardeşim de şimdi keşke sütüm yetene kadar mama verselerdi diyor. Bu arada ben humana süt arttırıcı çay aldım doğumdan bir kaç gün önce içmeye başlamayı düşünüyorum. Kullananlar faydasını görmüş.

Canım sana özelden de yazdım gelen kutusuna bakabilir misin canım

canım benim de erken olunca 3 gün sütüm gelmedi ben hep emzirdim ama hipoglisemiye girdi ve mecbur mama verdik yoksa daha fazla sarılık olacaktı. sütüm geldikten sonra mamayı kestim ve hemdi. bence mama vermekten korkmayın kızlar eğer gerekiyorsa tabi. süt gelmemişken sütün gelmesini aç aç bekletmeye getek yok yani. sütünüz varsa tabi en güzeli emzirmek

düğününe mi gelmedi ? ya bu kv ler neden böyle anlamıyorum, herkesinkinde ayrı bi cinslik var. yani bazen sormak istiyorum neyi paylasamıyorsunuz derdiniz ne ? senden hiç bir şey bekleyemezler torununu göstermesen bile göreyim diyemez, çok büyük ayıp yaptıkları ben bile sinir oldum

insan ilk yıllarda huzuru bozulmasın diye susuyor göz yumuyor ama sabır bardagı tasınca en ufak yapılan bile göze batıyor.. benm kv anneme hep sunu söyler 'bana iyi davranırsa iyilik görür, yok davranmazsa aynısının 3 katını görür, cok sukur gelinim cok ıyı' lafa bak. cok ıyı bır ınsan ama boyle bazen esıyolar sacma sapan konusuyo. bıgun seytan durtucek benı ama bakalım ne zaman

insallah guzel seyler soyler canım.. ben de bu hafta cok agırlastım resmen sanki 32. haftada degilimde 36-37yım.. bayram gelmedn sogurucagımı hıssedıyorum strese girdim

nasıl odaya alınmadan ya yangından mal mı kacırıyolarmıs. bunu duydugum cok ıyı oldu dogum oncesı doktorla ufak bır gorusme yapmak lazım bu konuda fıkrını ogrenmek ıcın.

almanlar neden hapla sut kesıyor ki? acayıp ılgınc geldı su an yani mama verilmesini anlarım da sutu neden kesıyorsun sence neden olabilir yanı ne dusunuyolar da boyle yapıyolar

günaydın..
iyi yapmışssın..o tarz büyük şeyler almak için iyi bir fırsattı..biz daha önce botti diye mağazadan yine o tarz bir kampanyadan almıştık beşikle arabayı..iyi luyor gerçekten..beşik bedavaya gelmişti.
güzel günlerde kullansın işallah bebişin

Evet Can'ım tam olarak hıçkırığı tarif etmişsin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…