- Konu Sahibi angel5angel
-
- #14.681
Kızım 20 aylık daha bazen diyorum ki 2. Neyime benım ılerıyı düşününce de iyi ki olmuş diyorum elbet geçecek bu günler bir kac sene sonra herşey yoluna gırecek te ben ne olurum onu kestiremiyorum hayat dolu halimden sadece posası kaldı suan esımle konuşuyorum ama bakışı cok geleneksel yada kendını o sekılde rahatlatıyor ben çalışıyorum sen evdesın vs gibi kendısıne teklıf ettim bende calısayım bakalım o zaman bende senın gıbı olabılecekmıyım herseyı uzerıme yıkıyor yani market işleri bile bende belki ben abartıyorum ama kızımın ayakkabısını goydırırkken nerdeyse kavga edicez ona diyorum ki egılırken cok zorlanıyorum sen gıydır o da ben sana taş mı taşı dıyorum abartıyorsun diyor kafayı yıcem ya karnımda ki ne haksızlık olmayacağını düşünsem yanı kızımı kendım büyüttüm bunu bakıcıya bırakıp gidersem kıyamam ki vıcdanım bırakmıyor ıkı aradayım ya kendım icin bir an önce iş güç geri donucem yada çocuklarım icin kendımden vazgecıcemCanım öncelikle sakin olmaya çalış bak karnındaki yavrunda etkileniyor bu durumdan. Senin güçlü olman gerek babayla ilgili yorum bile yapmıyorum çünkü bu senin moralini bozmaktan başka bir şeye yaramaz. Sadece çek net şekilde konuş çok yorulduğunu daha da önemlisi bunaldığını anlayacağı dilde anlat ama bunu yaparken yine kendine zarar verme.
Kızın kaç yaşında bazı çocuklarda duymuştum böyle sorunlar muhtemelen bezinden rahatsız oluyordur ve şu sendromlu döneme girmiş size kedisini kanıtlamaya çalısıp inatlaşıyor olabilir. Onunla da sakince konuşmaya çalış çok üzüldüğünü anlat. Bİz onları küçük diye çoğu zaman anlamaz sanıyoruz ama inan her şeyin farkındalar. Belki kardeşini kıskandığından bile yapıyor olabilir.
unutma biz güçlü kadınlarız kimseye ihtiyacımız yok Rabbim bize o gücü vermiş. tabiki hepimiz istiyoruz eşlerimiz ailelerimiz bizi anlasın yanımızda olsunlar ama malesef herkes o kadar şanslı değil. Eşinle de kavga etmeden bi konuşmayı dene bakalım tepkisi ne olacak hemen düzelme zaten beklemiyoruz ama belki tatlı dille konuştukça derdini anlattıkça bir süre sonra o da yumuşamaya başlar.
Bigün şu depremlerle doğurmazsam iyidir
Kızım 20 aylık daha bazen diyorum ki 2. Neyime benım ılerıyı düşününce de iyi ki olmuş diyorum elbet geçecek bu günler bir kac sene sonra herşey yoluna gırecek te ben ne olurum onu kestiremiyorum hayat dolu halimden sadece posası kaldı suan esımle konuşuyorum ama bakışı cok geleneksel yada kendını o sekılde rahatlatıyor ben çalışıyorum sen evdesın vs gibi kendısıne teklıf ettim bende calısayım bakalım o zaman bende senın gıbı olabılecekmıyım herseyı uzerıme yıkıyor yani market işleri bile bende belki ben abartıyorum ama kızımın ayakkabısını goydırırkken nerdeyse kavga edicez ona diyorum ki egılırken cok zorlanıyorum sen gıydır o da ben sana taş mı taşı dıyorum abartıyorsun diyor kafayı yıcem ya karnımda ki ne haksızlık olmayacağını düşünsem yanı kızımı kendım büyüttüm bunu bakıcıya bırakıp gidersem kıyamam ki vıcdanım bırakmıyor ıkı aradayım ya kendım icin bir an önce iş güç geri donucem yada çocuklarım icin kendımden vazgecıcem
benimki hazır canım
Aynen öyle biz alışverişe falan Nilüfer'i gidebiliyorduk. Hangi okuldan mezunsunEvet canım aynen dediğin gibiydi sulak boş araziydi hiç bişey yoktu.ben doğma büyüme bursalıyım Bursa dediğin çarşı çevresi çekirgeden ibaretti.şimdi çok büyüdü çok değişti.
Dun 32+3 tum 1740 gr cikti ac olcumu 30+1 gorunuyor
Düşüncesilik degıl bencıllık bence baska turlu adlandıranıyorum evlenmeden önce bambaşka bir adamdı çok eğlenirdik gezerdik vs son uç senedir degısık bir hale büründü herşey aılesı evet fazla tutucu ataerkil görmüş yaşamış bir aıle hatta gorgusuzler diyebılırım ama biz o sartlarda tanışıp evlenmedık bakalım dugum nerden kopacak patladım patlayacağım Allah sabrımı artırsınhaklısın canım biraz düşüncesizlik yapıyor muhtemelen geleneksel bakışı yüzünden, ailesinden böyle ögrenmis ya da Allah yardımcın olsun cnm
Sen suan kacıncı haftandasın ben daha odayı bıle hazırlayamadım.
Çantaları hazırladım. Şükür eksik kalmadı. Haftasonu da bebeğin sepet beşiğini yıkayacağım. Bir hafta sonra da izne ayrılırsam evi yavastan toparlarım diye düşünüyorum inş. yavastan sona yaklasıyoruz.
Bu arada depremi yasayan arkadaslar cok gecmiş olsun. Allah beterini yasatmasın
Düşüncesilik degıl bencıllık bence baska turlu adlandıranıyorum evlenmeden önce bambaşka bir adamdı çok eğlenirdik gezerdik vs son uç senedir degısık bir hale büründü herşey aılesı evet fazla tutucu ataerkil görmüş yaşamış bir aıle hatta gorgusuzler diyebılırım ama biz o sartlarda tanışıp evlenmedık bakalım dugum nerden kopacak patladım patlayacağım Allah sabrımı artırsın
sen kaçıncı haftandasın canım?
benim dolabı besigi hastane valizim herseyim hazır ama sanki sancım baslayınca eksigim kalacakmıs gibi geliyo
sen kaçıncı haftandasın canım?
benim dolabı besigi hastane valizim herseyim hazır ama sanki sancım baslayınca eksigim kalacakmıs gibi geliyo
Günaydın kızlar;
hepimizin güzel geçireği, mutlu haberler alacağı bir gün diliyorum
Bugün feci şekilde bacak krampıyla uyandım sandım ki düzelmeyecek içeride koptu bir şeyler sanki o kadar kötü oldu. Şimdi de hala yürürken tam basamıyorum ayağıma acıyor.
Sizde de oluyor mu böyle şeyler?
Bende kontrole gidince dr uma söyleyeyim. Uzun süredir hiç olmamıştı böyle bi ağrı. Ben hiçbir şey kullanmıyorum magnezyum eksikliği falan mı oldu acaba çok canım yandı. Şimdiye kadar vitamin falan da hiç kullanmadım. Sadece kan ilacı verdi. Sizler başka ilaç kullanıyor musunuz?
Kızlar ya bende bişey soracam tecrübeli anneler helppppp ya kızım 3-4 gündür bezi çıkarıp sağa sola yapıyor tuvaletini bezini taktırmıyor tuvalete gitmeyi reddeiyor sinirlerim bozuldu elımde bez sağı solu temızlemekten babası sanki bana inat kirlenmek güzelidir diyor dalga gecıyor zaten onun yüzünden oldu biraz da çıkardı ara ara hava alsın pişmesin falan derken bir sözümü dinlenmiyor hamıle hamıle zor oluyor esım desen hep köstek daha suyunu kıyafetini herseyın i bana yaptırıyır çocuk zaten 24 saat bende akşam 10 da gelır esım yatar bir yere kalkıp bir bardak su almaz iyice sinirlerim. Bozuluyor tahammül edemiyorum neydım ne oldum hayatımdan memurluktan herşeyden vazgectım aldığım sonuç saygı bile görmüyorum resmen ölesim var kozlar cok bitki nim ozellilkle psikolojik olarak herkesin eşi destek her konuda benım ki herseyı bana bırakıyor sadece çalışıyor baska sorumluluğu yok almıyor da napıcam bilmiyorum
Şu mübarek günde bol bol dua et. Elbet düzelecek her şey malesef toplumdaki çoğu erkek böle düşünüyor. Eş evde oldunca bütün gün boş zaten ben enden yapayım diyor ama öyle değil işte durum. Üzerine birde hamilelik olunca zaten insan hemen yoruluyor. Psikolojik boyutu apayrı zaten. Olsun sen yılmadan ve onu da bıktırmadan iyi anını kollayıp güzel bir dille sürekli anlat zorlandığını. Hatta eğilip kalkmanın kendin içind eğil karnındaki bebeğin için tehlikeli olabileceğini anlat. Olmadı gerekirse dr un söylesin kontrole gittiğinizde. Benim eşim Allah var çok yardımcıdır zaten ama tehlike geçirince dr keisnlikle kendini yormamalısın dedi eşimde bunu duydu şimdi çok daha hassas davranıyor. Belki seninkide farkında bile değildir olayın. Malesef erkeklere çok kolay geliyor bazı şeyler onlar bizim kadar ince düşünemiyorlar. Tabi bu süreçte de biz yıpranıyoruz.Kızım 20 aylık daha bazen diyorum ki 2. Neyime benım ılerıyı düşününce de iyi ki olmuş diyorum elbet geçecek bu günler bir kac sene sonra herşey yoluna gırecek te ben ne olurum onu kestiremiyorum hayat dolu halimden sadece posası kaldı suan esımle konuşuyorum ama bakışı cok geleneksel yada kendını o sekılde rahatlatıyor ben çalışıyorum sen evdesın vs gibi kendısıne teklıf ettim bende calısayım bakalım o zaman bende senın gıbı olabılecekmıyım herseyı uzerıme yıkıyor yani market işleri bile bende belki ben abartıyorum ama kızımın ayakkabısını goydırırkken nerdeyse kavga edicez ona diyorum ki egılırken cok zorlanıyorum sen gıydır o da ben sana taş mı taşı dıyorum abartıyorsun diyor kafayı yıcem ya karnımda ki ne haksızlık olmayacağını düşünsem yanı kızımı kendım büyüttüm bunu bakıcıya bırakıp gidersem kıyamam ki vıcdanım bırakmıyor ıkı aradayım ya kendım icin bir an önce iş güç geri donucem yada çocuklarım icin kendımden vazgecıcem
Düşüncesilik degıl bencıllık bence baska turlu adlandıranıyorum evlenmeden önce bambaşka bir adamdı çok eğlenirdik gezerdik vs son uç senedir degısık bir hale büründü herşey aılesı evet fazla tutucu ataerkil görmüş yaşamış bir aıle hatta gorgusuzler diyebılırım ama biz o sartlarda tanışıp evlenmedık bakalım dugum nerden kopacak patladım patlayacağım Allah sabrımı artırsın
Canım Allah yardımcın olsun. Hepimiz meşakkatli bi süreçteyiz. Normal şartlarda hayatımızdaki rutinleri çok daha derinden yaşıyoruz. Eşinle sakince durumu konuşup sana destek olması gerektiğini anlat. Umarım etkili olurKızım 20 aylık daha bazen diyorum ki 2. Neyime benım ılerıyı düşününce de iyi ki olmuş diyorum elbet geçecek bu günler bir kac sene sonra herşey yoluna gırecek te ben ne olurum onu kestiremiyorum hayat dolu halimden sadece posası kaldı suan esımle konuşuyorum ama bakışı cok geleneksel yada kendını o sekılde rahatlatıyor ben çalışıyorum sen evdesın vs gibi kendısıne teklıf ettim bende calısayım bakalım o zaman bende senın gıbı olabılecekmıyım herseyı uzerıme yıkıyor yani market işleri bile bende belki ben abartıyorum ama kızımın ayakkabısını goydırırkken nerdeyse kavga edicez ona diyorum ki egılırken cok zorlanıyorum sen gıydır o da ben sana taş mı taşı dıyorum abartıyorsun diyor kafayı yıcem ya karnımda ki ne haksızlık olmayacağını düşünsem yanı kızımı kendım büyüttüm bunu bakıcıya bırakıp gidersem kıyamam ki vıcdanım bırakmıyor ıkı aradayım ya kendım icin bir an önce iş güç geri donucem yada çocuklarım icin kendımden vazgecıcem
Gerçekten çok kötü bir ağrıymış ya benim eşimde evde değildi yalnızdım bacağım kopacak sandım. İnşallah bir daha yaşamayız. Kalsiyumu normal süt ürünlerinden mi alıyorsun yoksa vitamin mi?canım sorma ya ben de bır cıglıkla gecen hafta bacak krampıyla uyandım eşim dogurdum sandı o derece :) 1 hafta gecmedı tas kesıldı resmen ,calsıyum almaya basladım cok sukur suanda bısey yok :)gecmıs olsun sanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?