2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Kızım 20 aylık daha bazen diyorum ki 2. Neyime benım ılerıyı düşününce de iyi ki olmuş diyorum elbet geçecek bu günler bir kac sene sonra herşey yoluna gırecek te ben ne olurum onu kestiremiyorum hayat dolu halimden sadece posası kaldı suan esımle konuşuyorum ama bakışı cok geleneksel yada kendını o sekılde rahatlatıyor ben çalışıyorum sen evdesın vs gibi kendısıne teklıf ettim bende calısayım bakalım o zaman bende senın gıbı olabılecekmıyım herseyı uzerıme yıkıyor yani market işleri bile bende belki ben abartıyorum ama kızımın ayakkabısını goydırırkken nerdeyse kavga edicez ona diyorum ki egılırken cok zorlanıyorum sen gıydır o da ben sana taş mı taşı dıyorum abartıyorsun diyor kafayı yıcem ya karnımda ki ne haksızlık olmayacağını düşünsem yanı kızımı kendım büyüttüm bunu bakıcıya bırakıp gidersem kıyamam ki vıcdanım bırakmıyor ıkı aradayım ya kendım icin bir an önce iş güç geri donucem yada çocuklarım icin kendımden vazgecıcem

haklısın canım biraz düşüncesizlik yapıyor muhtemelen geleneksel bakışı yüzünden, ailesinden böyle ögrenmis ya da Allah yardımcın olsun cnm

haklısın canım biraz düşüncesizlik yapıyor muhtemelen geleneksel bakışı yüzünden, ailesinden böyle ögrenmis ya da Allah yardımcın olsun cnm
Düşüncesilik degıl bencıllık bence baska turlu adlandıranıyorum evlenmeden önce bambaşka bir adamdı çok eğlenirdik gezerdik vs son uç senedir degısık bir hale büründü herşey aılesı evet fazla tutucu ataerkil görmüş yaşamış bir aıle hatta gorgusuzler diyebılırım ama biz o sartlarda tanışıp evlenmedık bakalım dugum nerden kopacak patladım patlayacağım Allah sabrımı artırsın

CAnım neler hazırladın kısaca yazabılır mısın zahmet olmazsa:)

Benım bı arkadasımda senın durumunda malesef Allah yar ve yardımcın olsun halbukı hamıle bır bayansın sana yardımcı olsa onun sevabı ne kadar buyuk ama malesef kafalarını kullanıp bu durumu bıle fırsata cevırmeyı bılmıyorlar...

sen kaçıncı haftandasın canım?
benim dolabı besigi hastane valizim herseyim hazır ama sanki sancım baslayınca eksigim kalacakmıs gibi geliyo

benım 29.haftam oldu. evet ınsana oyle gelıyor ama daha cok eksık cıkar neysekı bıtırdın ,insallah bebıste saglıkla gelırde .DArısı basıma dıyım :)

sen kaçıncı haftandasın canım?
benim dolabı besigi hastane valizim herseyim hazır ama sanki sancım baslayınca eksigim kalacakmıs gibi geliyo

benım 29.haftam oldu. evet ınsana oyle gelıyor ama daha cok eksık cıkar neysekı bıtırdın ,insallah bebıste saglıkla gelırde .DArısı basıma dıyım :)

canım sorma ya ben de bır cıglıkla gecen hafta bacak krampıyla uyandım eşim dogurdum sandı o derece :) 1 hafta gecmedı tas kesıldı resmen ,calsıyum almaya basladım cok sukur suanda bısey yok :)gecmıs olsun sanda

Canım kan tahlılını yaptırsaydın ben yaptırdım Calsıyum dusuk cıktı doctor onu verdı bana ..

canım Allah yardımcın olsun, havalar okadar sıcak kı cocuklar dayanamıyor merak etme bızım eslerdede ıs yok hatta ben calıstıgım halde cok falza destek olmaz sanırım banada:)

Şu mübarek günde bol bol dua et. Elbet düzelecek her şey malesef toplumdaki çoğu erkek böle düşünüyor. Eş evde oldunca bütün gün boş zaten ben enden yapayım diyor ama öyle değil işte durum. Üzerine birde hamilelik olunca zaten insan hemen yoruluyor. Psikolojik boyutu apayrı zaten. Olsun sen yılmadan ve onu da bıktırmadan iyi anını kollayıp güzel bir dille sürekli anlat zorlandığını. Hatta eğilip kalkmanın kendin içind eğil karnındaki bebeğin için tehlikeli olabileceğini anlat. Olmadı gerekirse dr un söylesin kontrole gittiğinizde. Benim eşim Allah var çok yardımcıdır zaten ama tehlike geçirince dr keisnlikle kendini yormamalısın dedi eşimde bunu duydu şimdi çok daha hassas davranıyor. Belki seninkide farkında bile değildir olayın. Malesef erkeklere çok kolay geliyor bazı şeyler onlar bizim kadar ince düşünemiyorlar. Tabi bu süreçte de biz yıpranıyoruz.

Çok zor evlilikten sonra değişen erkekler .. Oturup konuşsan anlar mı ?

Canım Allah yardımcın olsun. Hepimiz meşakkatli bi süreçteyiz. Normal şartlarda hayatımızdaki rutinleri çok daha derinden yaşıyoruz. Eşinle sakince durumu konuşup sana destek olması gerektiğini anlat. Umarım etkili olur

Gerçekten çok kötü bir ağrıymış ya benim eşimde evde değildi yalnızdım bacağım kopacak sandım. İnşallah bir daha yaşamayız. Kalsiyumu normal süt ürünlerinden mi alıyorsun yoksa vitamin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…