- 18 Şubat 2015
- 2.645
- 2.300
- 133
- 32
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #14.661
Çalışabilir raporu alıcam canım zaten
doğumdan önce başlamana gerek yok, yine de sen bilirsin. Doğumdan sonra içersen de hemen etkisini gösterir zaten öncesinin pek faydası olmaz cünkü doğum yapınca süt hormonları tetikleniyor.Benim kardeşim normal doğum yaptı. Sütü
gelmiş ama ilk başta yeterli gelmemiş sanırım. Yeğenim sarılık oldu 2 gün hastanede tedavi gördü. Kardeşim de şimdi keşke sütüm yetene kadar mama verselerdi diyor. Bu arada ben humana süt arttırıcı çay aldım doğumdan bir kaç gün önce içmeye başlamayı düşünüyorum. Kullananlar faydasını görmüş.
Ben tekirdag da yasiyorum burada doktor ayrica iatanbulda capaya gidiyorum ayrintiliya saglik sorunu icin garanti veremiyorlar her bebekte oldugugu gibi risk var deniyor su anlik sadece zayif baska sikinti yok deniyor ama allah bilir , dun 32+3 tum 1740 gr , 30+4 te benimde 1390 gr diMerhaba canım. Bebeğim suan 1340 gr 30+0 da dün bakılan kilosu. Ac olcumu de suan 16 gün geride geçen hafta daha azdı bu hafta daha da artmış canım. Senin bebeğin kaç kilo? Gittiğin perinatoloji uzmanı nerde canım. Birde Bu durum bebekte herhangibir sağlık sorunu oluşturuyormuymus bilgin var mı canım. Çok soru sordum kusura bakma bu konuda bilgisin en azından süreç hakkında bilgi sahibi olayım istiyorum canım.
Ailem bursada ben İstanbul'a evlendim 17 sene kampüste oturdukKusura bakmayin ..ozluce gorunce atladim hemen:)Muhabbetin basini yakalayamadim..bende ozluceye yakin 23 nisan mahallesindeyim..sizler bursalimiydiniz
Çok şükür güvenilir Bakıcak biri var. Onu bende okudum ya onden sonra düşünmemeye başladım buğün patronlarımla konuşucam sıkıştığımde Ofise bile getirebilirim patronun çoçukların beşiği varİyi en azından bakıcak birileri varmıs kuzum sanslısım bu konuda canını simdiden sıkma nolur bak hersey bebege gecıyor. Hamılelık uygulamasında gecen hafta sey okudum artık bebegınız gözyası üretebiliyor ama umarız gözyası üretmek zorunda kalmaz yazıyordu. Sen aglarsan uzulursen bebişin de üzülür kendini olumlu dusunmeye yönelt aklını baska seylerle oyalamaya calıs canım
Ailem bursada ben İstanbul'a evlendim 17 sene kampüste oturduk
benim çok oluyo canım ben hergün 1 magnorm 2 tane de solgorın magnezyumumnu kullanıyorum o zaman olmuyor Allaha şükürGünaydın kızlar;
hepimizin güzel geçireği, mutlu haberler alacağı bir gün diliyorum
Bugün feci şekilde bacak krampıyla uyandım sandım ki düzelmeyecek içeride koptu bir şeyler sanki o kadar kötü oldu. Şimdi de hala yürürken tam basamıyorum ayağıma acıyor.
Sizde de oluyor mu böyle şeyler?
Bende kontrole gidince dr uma söyleyeyim. Uzun süredir hiç olmamıştı böyle bi ağrı. Ben hiçbir şey kullanmıyorum magnezyum eksikliği falan mı oldu acaba çok canım yandı. Şimdiye kadar vitamin falan da hiç kullanmadım. Sadece kan ilacı verdi. Sizler başka ilaç kullanıyor musunuz?benim çok oluyo canım ben hergün 1 magnorm 2 tane de solgorın magnezyumumnu kullanıyorum o zaman olmuyor Allaha şükür
Arkadaşlar selam,
Konusu geçti sanırım ama çok gerilerde kaldığı için tekrar sormak istedim.
Sanırım 1 numara bebek bezi almak gerekiyor ama kaçlı alacağız? Tecrübeli anneler yazabilir mi :)
düğününe mi gelmedi ? ya bu kv ler neden böyle anlamıyorum, herkesinkinde ayrı bi cinslik var. yani bazen sormak istiyorum neyi paylasamıyorsunuz derdiniz ne ? senden hiç bir şey bekleyemezler torununu göstermesen bile göreyim diyemez, çok büyük ayıp yaptıkları ben bile sinir oldum
insan ilk yıllarda huzuru bozulmasın diye susuyor göz yumuyor ama sabır bardagı tasınca en ufak yapılan bile göze batıyor.. benm kv anneme hep sunu söyler 'bana iyi davranırsa iyilik görür, yok davranmazsa aynısının 3 katını görür, cok sukur gelinim cok ıyı' lafa bak. cok ıyı bır ınsan ama boyle bazen esıyolar sacma sapan konusuyo. bıgun seytan durtucek benı ama bakalım ne zaman
insallah guzel seyler soyler canım.. ben de bu hafta cok agırlastım resmensanki 32. haftada degilimde 36-37yım.. bayram gelmedn sogurucagımı hıssedıyorum strese girdim
nasıl odaya alınmadan yayangından mal mı kacırıyolarmıs. bunu duydugum cok ıyı oldu dogum oncesı doktorla ufak bır gorusme yapmak lazım bu konuda fıkrını ogrenmek ıcın.
almanlar neden hapla sut kesıyor ki? acayıp ılgınc geldı su anyani mama verilmesini anlarım da sutu neden kesıyorsun sence neden olabilir yanı ne dusunuyolar da boyle yapıyolar
Niye olacak canim direk emzirmek.istemedigi icin kesiyor sütü.. dusun bir kere bile emzirmiyor bir coguhamilelik emzirme en nihayetinde zorlu ve vucudu deforme eden surecler. Emzirmekle ugrasmak istemiyor. Gogusleri bozulsun istemiyor..(sonucta biz emzirmeyi secerek bir.miktar goguslermizde yasayacagimiz deformasyonu sekil bozukluklarini gonullu kabul ediyoruz:) )
Mama vermek daha kolayina geliyor. O sektör cok gelismis burada. Ogunlere bile ayirmislar mamalari. Kucuk kucuk siselerde.. vs vs.
Kızlar ya bende bişey soracam tecrübeli anneler helppppp ya kızım 3-4 gündür bezi çıkarıp sağa sola yapıyor tuvaletini bezini taktırmıyor tuvalete gitmeyi reddeiyor sinirlerim bozuldu elımde bez sağı solu temızlemekten babası sanki bana inat kirlenmek güzelidir diyor dalga gecıyor zaten onun yüzünden oldu biraz da çıkardı ara ara hava alsın pişmesin falan derken bir sözümü dinlenmiyor hamıle hamıle zor oluyor esım desen hep köstek daha suyunu kıyafetini herseyın i bana yaptırıyır çocuk zaten 24 saat bende akşam 10 da gelır esım yatar bir yere kalkıp bir bardak su almaz iyice sinirlerim. Bozuluyor tahammül edemiyorum neydım ne oldum hayatımdan memurluktan herşeyden vazgectım aldığım sonuç saygı bile görmüyorum resmen ölesim var kozlar cok bitki nim ozellilkle psikolojik olarak herkesin eşi destek her konuda benım ki herseyı bana bırakıyor sadece çalışıyor baska sorumluluğu yok almıyor da napıcam bilmiyorum
Canim benim cok şükür iyi olmaya çalışıyorum devamli yatıyorum ve havalar çok sıcak o kadar zor oluyor kii ama bu halimden şükür en azından hastanede kalmıyorum. Evde annem yada kV oluyor devamli o zamanda telefonu falan çok elime alamıyorum, yazdıklarınızı okumaya çalışıyorum ama ben okuduğumda sayfalar çok ilerlemiş oluyor yorum yazamıyorum ama sıkıntıda olanlara hep dua ediyorum
Evet canım. Ben uyuyamıyorum diye salona geçmiştim orada uyumuşum uykudan uyandırdı,eşim de uyanmış. Bundan sonra ayrı yatmıcam diyorum eşime sen nereye ben orayaGeçmiş olsun hissettiniz mi?
Evet canım. Ben uyuyamıyorum diye salona geçmiştim orada uyumuşum uykudan uyandırdı,eşim de uyanmış. Bundan sonra ayrı yatmıcam diyorum eşime sen nereye ben oraya
Sezaryen olacağım için ilk anda yeteri kadar gelmeyebilir. Bir ya da iki gece önce bir bardak içerim diye düşünmüştüm.doğumdan önce başlamana gerek yok, yine de sen bilirsin. Doğumdan sonra içersen de hemen etkisini gösterir zaten öncesinin pek faydası olmaz cünkü doğum yapınca süt hormonları tetikleniyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?