2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Dün gün boyu oğluşun hareketlerini hissedemeyinçi eve gidip çikolata yedim uzandım hareket var ama yok gibi yemek yedim üzendim yine tık yok en son içimiz rahat etsin diye doktora gitik bizim sıpa doktora gittiğimizi anlamış gibi sıradayken başladı oynamaya doktor kontrol etti o anda ultrasondada hareket etti. Sıkıntı yokmuş ama yinede nst yaptı yavaşlama var diye şükür sıkıntı çıkmadı yalnız bizim sıpa yine kafasını getirip göğsümün altına dayamış. Suyu bol vakti biraz daha var dönebilir dedi. 2180 gram 45 cm olmuş. 2 saatlik Bursa yolculuğuna izin verdi.

Selamlar,benimde yeni uc yasina girmis bir kizim var ikinci haftamiz tuvalet egitiminde ve hic bez takmiyoruz ilk gunden beri odul ceza yaptik eger tuvalete yada lazimliga yapmazsa 5 dk besiginde duruyor , tuvalete yaparsa odul veriyoruz kac defa denemistik ama bu yontem cok etkili oldu bezi istemiyorsa zamani gelmis olabilir allah kolaylik versin

Gebelikte olağan şey canım.bende çok oluyor.Kramplar beni uykumdan uyandırıyordu.gecede üç dört kere acıya uyanıyordum.şimdi günde iki tane osteocare ve bir magnorm magnezyum alıyorum.bu hafta biraz hafifledi gecede bir uyanır oldum.sen magnezyum ve kalsiyum desteği alıyor musun ?

Arkadaşlar selam,

Konusu geçti sanırım ama çok gerilerde kaldığı için tekrar sormak istedim.

Sanırım 1 numara bebek bezi almak gerekiyor ama kaçlı alacağız? Tecrübeli anneler yazabilir mi :)
Tecrübeli anne değilim ama Bebek bezini bebeğin kilosuna uygun almak gerekiyormuş.bebeğin yaklaşık Doğum kilosu belli olsun ona göre alırım diyorum.bez stoğu da yapmayacağım bazı bebekler çok hızlı büyüyormuş bazılarına her marka yaramıyormuş pişik yapıyormuş.

Sanırım eşin durumunun vahametini farkında değil. Anlat ona ne kadar kötü ciddi olduğunu eğer böyle devam ederse ruh sağlığınının baya bozulacağını anlat. Psikolojik bir destek de alabilirsin. Özellikle bir sene bebekle annenin yanyana olması önemli canım ama sen mutlu olmazsan sağlıklı olmazsan nasıl mutlu çocuklar yetiştireceksin? Mutlaka önce kendini düşünmelisin. Uçaklar da bile oksijen maskesini önce kendinize sonra çocuklara kullanın diyor. 24 saat birlikte yorgun bitap mutsuz tükenmiş annedense, daha az süre birlikte ama güzel faydalı zaman geçirmek çok daha iyi diye düşünüyorum. Maddi imkanın varsa bebek biraz toparlanana kadar haftada bir iki gün belki bir kaç saatliğine bakıcı ayarlayabilirsen kendine zaman ayırabilirsin. Herhangi bir hobi, spor, gezme,arkadaşlarınla buluşma, yani sadece sana özel bir alan da olmalı hayatında. Hepimiz için gecerli bunlar. Bebeğin biraz büyüdüğünde de iş hayatına geri dönebilirsin. Bunlar benim önerilerim tabii koşullarını en iyi sen bilirsin

İyi olmana sevindim canım.valla birimizden ses çıkmayınca ben merak ediyorum acaba birşey mi oldu,iyi mi diye.sen dinlenmene bak canım,siz iyi olun.duaların için de Allah razı olsun:))

Aynen öyle biz alışverişe falan Nilüfer'i gidebiliyorduk. Hangi okuldan mezunsun
Uludağ dam mezunum. iş için Bursa'yı terk ettim.sonra çalışırken eşimle tanıştım.evlenince de Bursa'ya geri dönemedim.artık hayal kuruyorum çocuğum büyür Uludağ'da okursa ben de gider onla yaşarım diyorum

Hepınıze cok teşekkür ederim kızlar cok sağolun konuşacak kimsem bile yok zaten biraz da ketum bir insanımdır tavşan dağa küser dağın haberi olmaz genel yapım da bu sabırlı sakın ama artık yanı iyice dolmuşum daha fazla almıyor maddi bir sıkıntımız yok cok şükür ama ama diğer boyutta kafamda büyüyor herşey herkesin baska baska sıkıntıları var Rabbım kolaylık versın belkı ben büyütüyorum ama ınanın ağırlaşıyor hergun herşey yanı sanırım mutsuzluğun dibindeyim ve kendımı cok değersiz hıssediyorum ve bunu yükseltecek ınsan da yapmayınca tükeniyorum bazen gerçekten keske ölsem diyorum o kadar yanı sonra çocuklarım nolur diyorum af dililyorım Allah tan hepınizden Allah razı olsun ve hepımızınınAllah yardımcısı olsun inşallah her zaman

Sorayım sorayım diyordum unutuyordum. Ya durumuna çok üzüldüm aynısı benim başıma gelse ne yapardım bilmiyorum ama sakın duramazdım herhalde huzursuzluk çıkarırdım. Allah büyüktür inşallah herşey istediğin gibi olur canım benim

Birde sanırım patronlarım beni idare edemeyecekler öyle bir durumdadır tazminatımı veremek zorundalar tazminatda bizim baya bi işimizi kolaylaştıracak dua edin mübarek cuma saati

Canım öncelikle Allah sana sabır,gayret kıdret versin.eşine de birazcık anlayış versin de sana destek olsun.benim çocuğum olmamasına rağmen yoruluyorum senin durumun çocukla gerçekten çok zor.ama kadınlar hele hele anneler güçlüdür. işlere yetişmek anlamında zorlanıyorsan lütfen bir yardımcı tut.bazen paramıza kıyamıyoruz ama aslında kendimize kıymış oluyoruz.
psikolojik olarak kendini kötü hissediyorsan imkanın varsa psikologla görüş. İmkanın yoksa da hem buraya yaz hem de arkadaşlarınla ailenle görüş.devamlı evdeysen o da bunaltır dışarı çık evde vakit yaratabilirsen bişeylerle uğraş.
ben senin çocukların için kendinden vazgeçicem cümlene de çok üzüldüm. Evde çocuğunu büyütüp iki çocukla çok zorlanıp,mutsuz,yorgun ve sinirli bir kadına dönüşmeni hiç istemem. Öyle olacağına çalış sadece akşamları çocuğunla vakit geçir ama nitelikli vakit geçir.en önemlisi de evinin huzuru mutluluğu olsun.
Evinde huzur mutluluk olsun ki çocukların da sağlıklı bireyler olsunlar. Aksi halde senin yaptığın fedakarlığın da hiç bir anlamı kalmaz ki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…