2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Denk gelmiş bile olabiliriz bende ilkokul Canaydın'dan mezunum. Bende eşimin tayini çıksada Bursa yada yalovaya gitsek diye gözlüyorum

Cnm bnm sutüm de gelmemiş ilk çocuğum da. İlla mama verme dediler.çocuk s3 gün aç kalmış anlamadık ilk cocuk ya.sonra sarılık oldu tam 2 ay sürdü uzamış sarılık.5 gün hastanede yattık. O yüzden şimdi mamaya alıp çantada bekleyeceğim. Eski yöntem sekeri çok çok az olmak üzere şekerli şu da vereceğim. Üstelik sütüm şimdiden gelmeye başladı bu defa ama olsun.yine de sen bilirsin.bu durumu.dr la konuşacağım büyük çocuğumun dr ula bakalım ne diyecek.

Canım bısey sorcam benım yarın 29.haftam olacak ,kontrolum var , bu ac tok olayı nasıl oluyor ne yapıyor doctor banada bısey yapcak mı acaba sormam gereklımı ?
canım ac karın çevresinin ölçüsünü ifade ediyor zaten her kontrolde doktor baş çevresine karın çevresine ve uyluk kemiği uzunluğuna bakar ve tahmini bir kilo çıkar bu sonuçlara göre. Verdiği ultrason kağıdında yazar bütün bu ölçümler

Denk gelmiş bile olabiliriz bende ilkokul Canaydın'dan mezunum. Bende eşimin tayini çıksada Bursa yada yalovaya gitsek diye gözlüyorum
Yok canım ben Osmangazi ortaokulundan mezunum.kaç doğumlusun sen?ben ünv 2004-2008 arası okudum.ama belki kampüste falan denk gelmişizdir de sima tanıdık gelir.

uludağ mezunuyum bende..gözünaydın güzel geçmiş kontrol, izin de çıkmış bursa ya

Birde sanırım patronlarım beni idare edemeyecekler öyle bir durumdadır tazminatımı veremek zorundalar tazminatda bizim baya bi işimizi kolaylaştıracak dua edin mübarek cuma saati
Canım gün doğmadan neler doğar.bazen bizim istediğimiz şeyler bizim için hayırlı değildir.sen allahtan hayırlısını iste,Eminim Allah sana en güzelini verecektir.kendini bu konuda stres yapmamaya çalış.

kusura bakma:)) bende işteyim , sayfa açıkta genelde herzaman okuyamıyorum..sonra da birikmiş oluyor, takip edemiyorum, karışıyor dediğin gibi..ben sizden büyüğüm ben geç evlenip dolayısıyla geç ilk bebeğine kavuşacak olanlardanım:)
ben de 2001 mezunuyum, mimarlık bölümü.

CAnım neler hazırladın kısaca yazabılır mısın zahmet olmazsa:)
bebek için
2 hastane çıkışı- bez-mama-biberon-emzik-yedek battaniye hast çıkışından biraz daha kalın- çıkışta yüzünü örtmek için örtü-alt açma örtüsü kullan atlarsan-alt silme pamuğu-ıslak pamuk mendil-pişik kremi-agız mendili-bebek yatağıniçin çarşaf
kendimiz için

süt sağma makinesi hastanede de var ama ben kendiminkini kullanmayı tercih ediyorum- 2-3 gecelik istersen pijama da olabilir ben gecelikle daha rahat ettim- çorap- makyaj çantası-göğüs pedi-göğüs ucu kremi-terlik-taç bandana-lohusa pedi -havlu- tuvalet kağıdı- klozet örtüsü her ihtimale karşı bizim özel hastanelerde olmayabiliyor-bolca iç çamaşırı-emzirme sütyeni yada atleti- diş macunu dırça-jöle-bebek kapı isimliği- hastane odasını süslemem için süsler- gelenler için kolonya çikolata-ben dağıtacağım süsleri hastaneye götürmüyorum eve gelenlere veriyorum basıları kohusa şerbeti ve süsleri de götürüyo süt artırıcı çay

A kaç mezunu ve hangi bölüm ben 2004-2008 mühendislik fakültesindeydim. Bu arada izin seyyav ya çıktı.kalabalıkta ben de karıştırıyorum:))
Cnm bende o tarihlerde orda okudum mühendslk fakültesinde,ama 2 sene sonra orayı bırakıp ank da eğitim fakültesine dvm ettm.görükle ve hürriytte kaldım bence gezmk için çk güzel yaşamak için pek sarmadı beni bursa.

sen böyle söyleyince içimden sormak geldi haydi kızlar kimler kaç yaşında kaç yıllık evli kaçıncı çocuğu yazalım mı

Ben 5 yıllık evliyim, 29 yaşındayım ilk çocuğum

sen böyle söyleyince içimden sormak geldi haydi kızlar kimler kaç yaşında kaç yıllık evli kaçıncı çocuğu yazalım mı

Ben 5 yıllık evliyim, 29 yaşındayım ilk çocuğum

ben de 4 yıl 3 aylık evliyim, yaş 29 ilk bebeğimiz olacak inşallah. yarışmaya İstanbul'dan katılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…