- 12 Ağustos 2013
- 3.544
- 3.634
- 333
- 33
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #14.721
Denk gelmiş bile olabiliriz bende ilkokul Canaydın'dan mezunum. Bende eşimin tayini çıksada Bursa yada yalovaya gitsek diye gözlüyorumUludağ dam mezunum. iş için Bursa'yı terk ettim.sonra çalışırken eşimle tanıştım.evlenince de Bursa'ya geri dönemedim.artık hayal kuruyorum çocuğum büyür Uludağ'da okursa ben de gider onla yaşarım diyorum
Cnm bnm sutüm de gelmemiş ilk çocuğum da. İlla mama verme dediler.çocuk s3 gün aç kalmış anlamadık ilk cocuk ya.sonra sarılık oldu tam 2 ay sürdü uzamış sarılık.5 gün hastanede yattık. O yüzden şimdi mamaya alıp çantada bekleyeceğim. Eski yöntem sekeri çok çok az olmak üzere şekerli şu da vereceğim. Üstelik sütüm şimdiden gelmeye başladı bu defa ama olsun.yine de sen bilirsin.bu durumu.dr la konuşacağım büyük çocuğumun dr ula bakalım ne diyecek.Kızlar kafama bir şey takılıyor. Kuzenim bir kaç hafta önce Doğum yaptı. Doktoru sütün gelmesini beklememiş, daha anne odaya alınmadan bebeğe mama vermişler ki sarılık olmasın diye.
Hemşire bir kuzenim var o da aynı şeyi söyledi, en fazla bir saat bekle sütün gelmezse mama ver dedi.
Benim bildiğim Bebek ilk önce anne sütü almalı.
Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ?
canım ac karın çevresinin ölçüsünü ifade ediyor zaten her kontrolde doktor baş çevresine karın çevresine ve uyluk kemiği uzunluğuna bakar ve tahmini bir kilo çıkar bu sonuçlara göre. Verdiği ultrason kağıdında yazar bütün bu ölçümlerCanım bısey sorcam benım yarın 29.haftam olacak ,kontrolum var , bu ac tok olayı nasıl oluyor ne yapıyor doctor banada bısey yapcak mı acaba sormam gereklımı ?
34. haftadayım canım. canım benim ilki erken olunca bundan da korktuğum için etken hazırladımSen suan kacıncı haftandasın ben daha odayı bıle hazırlayamadım.
Yok canım ben Osmangazi ortaokulundan mezunum.kaç doğumlusun sen?ben ünv 2004-2008 arası okudum.ama belki kampüste falan denk gelmişizdir de sima tanıdık gelir.Denk gelmiş bile olabiliriz bende ilkokul Canaydın'dan mezunum. Bende eşimin tayini çıksada Bursa yada yalovaya gitsek diye gözlüyorum
uludağ mezunuyum bende..gözünaydın güzel geçmiş kontrol, izin de çıkmış bursa yaUludağ dam mezunum. iş için Bursa'yı terk ettim.sonra çalışırken eşimle tanıştım.evlenince de Bursa'ya geri dönemedim.artık hayal kuruyorum çocuğum büyür Uludağ'da okursa ben de gider onla yaşarım diyorum
Canım gün doğmadan neler doğar.bazen bizim istediğimiz şeyler bizim için hayırlı değildir.sen allahtan hayırlısını iste,Eminim Allah sana en güzelini verecektir.kendini bu konuda stres yapmamaya çalış.Birde sanırım patronlarım beni idare edemeyecekler öyle bir durumdadır tazminatımı veremek zorundalar tazminatda bizim baya bi işimizi kolaylaştıracak dua edin mübarek cuma saati
AA çok güzelmiş canım,hem de dualı.Kızlar Magnet olarak bunu düşünüyorum tanesi 2 tl ye buldum nasıl sizce ?
A kaç mezunu ve hangi bölüm ben 2004-2008 mühendislik fakültesindeydim. Bu arada izinuludağ mezunuyum bende..gözünaydın güzel geçmiş kontrol, izin de çıkmış bursa ya
Kızlar Magnet olarak bunu düşünüyorum tanesi 2 tl ye buldum nasıl sizce ?
yaşlılık ve hamilelik işte..genel yazmışım sana cevap yazacaktım güya:))A kaç mezunu ve hangi bölüm ben 2004-2008 mühendislik fakültesindeydim. Bu arada izinseyyav ya çıktı.kalabalıkta ben de karıştırıyorum:))
allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin, güzelmiş , fiyatı da gayet uygunKızlar Magnet olarak bunu düşünüyorum tanesi 2 tl ye buldum nasıl sizce ?
bebek içinCAnım neler hazırladın kısaca yazabılır mısın zahmet olmazsa:)
Cnm bende o tarihlerde orda okudum mühendslk fakültesinde,ama 2 sene sonra orayı bırakıp ank da eğitim fakültesine dvm ettm.görükle ve hürriytte kaldım bence gezmk için çk güzel yaşamak için pek sarmadı beni bursa.A kaç mezunu ve hangi bölüm ben 2004-2008 mühendislik fakültesindeydim. Bu arada izinseyyav ya çıktı.kalabalıkta ben de karıştırıyorum:))
Biz 2008 de taşındık ordan sen benden büyüksün o Zaman 91 liyimYok canım ben Osmangazi ortaokulundan mezunum.kaç doğumlusun sen?ben ünv 2004-2008 arası okudum.ama belki kampüste falan denk gelmişizdir de sima tanıdık gelir.
kusura bakma:)) bende işteyim , sayfa açıkta genelde herzaman okuyamıyorum..sonra da birikmiş oluyor, takip edemiyorum, karışıyor dediğin gibi..ben sizden büyüğümben geç evlenip dolayısıyla geç ilk bebeğine kavuşacak olanlardanım:)
ben de 2001 mezunuyum, mimarlık bölümü.
sen böyle söyleyince içimden sormak geldi haydi kızlar kimler kaç yaşında kaç yıllık evli kaçıncı çocuğu yazalım mı
Ben 5 yıllık evliyim, 29 yaşındayım ilk çocuğum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?