- 12 Ağustos 2013
- 3.544
- 3.634
- 333
- 33
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #14.741
Aynen öyle canım dün zaten hareketini Azalınca hiçbirşeyi takmamaya karar verdim herşey olacağına varıyor. Hayırlı olan neyse o olsunCanım gün doğmadan neler doğar.bazen bizim istediğimiz şeyler bizim için hayırlı değildir.sen allahtan hayırlısını iste,Eminim Allah sana en güzelini verecektir.kendini bu konuda stres yapmamaya çalış.
ben de doğma büyüme bursalıyım..çok da severim..ama son yıllarda yaşanması zor hale geldi..çok kalabalıklaştı, trafik tam keşmekeş oldu..hele pazar günleri mudanya vb.yerlere gitmek dinlenmekten çok eziyet haline geldi malesef.Cnm bende o tarihlerde orda okudum mühendslk fakültesinde,ama 2 sene sonra orayı bırakıp ank da eğitim fakültesine dvm ettm.görükle ve hürriytte kaldım bence gezmk için çk güzel yaşamak için pek sarmadı beni bursa.
yaş:35---- 11 yıllık evliyim---2. bebek olacak kısmetseben de başlayayım o zaman, en büyüklerden biri olarak:))
Cnm Allah kolaylıklar versin inşallh bnm oğlumda şuan bez bırakma aşamasında.1 ay oldu canı isterse söylüyo istemzse heryer çiş arkasndan temizliyorum gece takmk zorunda kaldım uyandrıp götremiyorym wc ye,şuan çok yorulp ağırlaştgm için gezmede fln da takıyorum.eşin ne kdr vurdumduymaz öyle.senin halin ortada vicdanen rahatsz olur bi kere insan.insafa gelir inşKızlar ya bende bişey soracam tecrübeli anneler helppppp ya kızım 3-4 gündür bezi çıkarıp sağa sola yapıyor tuvaletini bezini taktırmıyor tuvalete gitmeyi reddeiyor sinirlerim bozuldu elımde bez sağı solu temızlemekten babası sanki bana inat kirlenmek güzelidir diyor dalga gecıyor zaten onun yüzünden oldu biraz da çıkardı ara ara hava alsın pişmesin falan derken bir sözümü dinlenmiyor hamıle hamıle zor oluyor esım desen hep köstek daha suyunu kıyafetini herseyın i bana yaptırıyır çocuk zaten 24 saat bende akşam 10 da gelır esım yatar bir yere kalkıp bir bardak su almaz iyice sinirlerim. Bozuluyor tahammül edemiyorum neydım ne oldum hayatımdan memurluktan herşeyden vazgectım aldığım sonuç saygı bile görmüyorum resmen ölesim var kozlar cok bitki nim ozellilkle psikolojik olarak herkesin eşi destek her konuda benım ki herseyı bana bırakıyor sadece çalışıyor baska sorumluluğu yok almıyor da napıcam bilmiyorum
Ben maalesef örgün mezunu değilim ya sadece orada oturduk. Çok şükür güzel geçti sıpa oğlum oyun yapmış bize. Bi daha ki kontrolde tekrar sonucam gidebilirsin derse 1 hafta falan kalıcamuludağ mezunuyum bende..gözünaydın güzel geçmiş kontrol, izin de çıkmış bursa ya
Ay bizim komşu ondan dolayı gidip erken doğum yaptı Allah yardımcısı olsunKızlar bişe sorucam gebelik ürtikeri yaşayan var mı? Şiddetli el ve ayak kaşınması şeklinde? Bi tanıdıgım hamile aynı haftlrda sayılırz kız çıldırıyo uyku kalmamış ağlıyo gece olucak dye,geceleri başlıyomş.doktru bişe yapamam demş cildyeye yönlendrmş.
Belki başkalarının problemleri senden ağır olabilir. Ama herkesin derdi kendine özeldir. Sen bunu kaldıramayabilirsin başkası daha ağırını yaşar kaldırabilir. Kesinlikle kendini önemse mutlu ol etrafını da ancak o zaman mutlu edersinHepınıze cok teşekkür ederim kızlar cok sağolun konuşacak kimsem bile yok zaten biraz da ketum bir insanımdır tavşan dağa küser dağın haberi olmaz genel yapım da bu sabırlı sakın ama artık yanı iyice dolmuşum daha fazla almıyor maddi bir sıkıntımız yok cok şükür ama ama diğer boyutta kafamda büyüyor herşey herkesin baska baska sıkıntıları var Rabbım kolaylık versın belkı ben büyütüyorum ama ınanın ağırlaşıyor hergun herşey yanı sanırım mutsuzluğun dibindeyim ve kendımı cok değersiz hıssediyorum ve bunu yükseltecek ınsan da yapmayınca tükeniyorum bazen gerçekten keske ölsem diyorum o kadar yanı sonra çocuklarım nolur diyorum af dililyorım Allah tan hepınizden Allah razı olsun ve hepımızınınAllah yardımcısı olsun inşallah her zaman
Doktor stres ve sıcak tetikler normal bişe demş erken doğuma da mı sebep oluyomuş?kaç haftalk doğurdu cnm?Ay bizim komşu ondan dolayı gidip erken doğum yaptı Allah yardımcısı olsun
benim de durum aynı canım..2.hamilelik, ilk bebek..allah sağlıkla kucağımza almayı nasip eder işallah.4 yıllık evliyim. 29 yaşındayım. İlk bebeğim diyemiyorum bir türlü, yaşayan ilk bebeğim olacak kısmetse. İzmirdeyim ben de
Yok caınm dayanamadığı için erken aldılar tüm vücudunu sarmıştıDoktor stres ve sıcak tetikler normal bişe demş erken doğuma da mı sebep oluyomuş?kaç haftalk doğurdu cnm?
canm inşallh hersy umdugunca olur kolay atlatrsz bu zor süreci dualrmz seninleBirde sanırım patronlarım beni idare edemeyecekler öyle bir durumdadır tazminatımı veremek zorundalar tazminatda bizim baya bi işimizi kolaylaştıracak dua edin mübarek cuma saati
Evet canım hissettik. Ben sanırım sonunda uyandım herkes çok şiddetliydi diyor. Zaten geçen ay özellikle habire beşik gibi sallandık. Artık baş dönmesi mi deprem mi şaşırır oldumbenim de durum aynı canım..2.hamilelik, ilk bebek..allah sağlıkla kucağımza almayı nasip eder işallah.
Bu arada geçmiş olsun, depremi hissetiniz mi baya?
İnşallah canım Allah Razı olsun. Görümcenle nasıl geçiyorcanm inşallh hersy umdugunca olur kolay atlatrsz bu zor süreci dualrmz seninle
Hayırlı cumalar kızlar çok şükür bebeğimi bende gördüm 29+5 günlük olduk iyi görünüyor 34 cm 1 668 gr , 10 gün önden gidiyormuş ama bi sıkıntı görmedi doktor.
Bu arada bende 28 yaşındayım 3 yaşında kızım var gebzeden yazıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?