2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Aynen öyle canım dün zaten hareketini Azalınca hiçbirşeyi takmamaya karar verdim herşey olacağına varıyor. Hayırlı olan neyse o olsun

ben de doğma büyüme bursalıyım..çok da severim..ama son yıllarda yaşanması zor hale geldi..çok kalabalıklaştı, trafik tam keşmekeş oldu..hele pazar günleri mudanya vb.yerlere gitmek dinlenmekten çok eziyet haline geldi malesef.

Cnm Allah kolaylıklar versin inşallh bnm oğlumda şuan bez bırakma aşamasında.1 ay oldu canı isterse söylüyo istemzse heryer çiş arkasndan temizliyorum gece takmk zorunda kaldım uyandrıp götremiyorym wc ye,şuan çok yorulp ağırlaştgm için gezmede fln da takıyorum.eşin ne kdr vurdumduymaz öyle.senin halin ortada vicdanen rahatsz olur bi kere insan.insafa gelir inş

Kızlar bişe sorucam gebelik ürtikeri yaşayan var mı? Şiddetli el ve ayak kaşınması şeklinde? Bi tanıdıgım hamile aynı haftlrda sayılırz kız çıldırıyo uyku kalmamış ağlıyo gece olucak dye,geceleri başlıyomş.doktru bişe yapamam demş cildyeye yönlendrmş.

Ay bizim komşu ondan dolayı gidip erken doğum yaptı Allah yardımcısı olsun

Belki başkalarının problemleri senden ağır olabilir. Ama herkesin derdi kendine özeldir. Sen bunu kaldıramayabilirsin başkası daha ağırını yaşar kaldırabilir. Kesinlikle kendini önemse mutlu ol etrafını da ancak o zaman mutlu edersin

4 yıllık evliyim. 29 yaşındayım. İlk bebeğim diyemiyorum bir türlü, yaşayan ilk bebeğim olacak kısmetse. İzmirdeyim ben de
benim de durum aynı canım..2.hamilelik, ilk bebek..allah sağlıkla kucağımza almayı nasip eder işallah.
Bu arada geçmiş olsun, depremi hissetiniz mi baya?

Birde sanırım patronlarım beni idare edemeyecekler öyle bir durumdadır tazminatımı veremek zorundalar tazminatda bizim baya bi işimizi kolaylaştıracak dua edin mübarek cuma saati
canm inşallh hersy umdugunca olur kolay atlatrsz bu zor süreci dualrmz seninle

benim de durum aynı canım..2.hamilelik, ilk bebek..allah sağlıkla kucağımza almayı nasip eder işallah.
Bu arada geçmiş olsun, depremi hissetiniz mi baya?
Evet canım hissettik. Ben sanırım sonunda uyandım herkes çok şiddetliydi diyor. Zaten geçen ay özellikle habire beşik gibi sallandık. Artık baş dönmesi mi deprem mi şaşırır oldum

Hayırlı cumalar kızlar çok şükür bebeğimi bende gördüm 29+5 günlük olduk iyi görünüyor 34 cm 1 668 gr , 10 gün önden gidiyormuş ama bi sıkıntı görmedi doktor.

Bu arada bende 28 yaşındayım 3 yaşında kızım var gebzeden yazıyorum

hadi gözün aydın ben de bu aksam ıs cıkısı gıdıcem cok heyecanlıyım her hafta gıdıyorum ama hala heyecanlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…