2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

  • ikiz oğullarımız olacak

    OY: 0 0,0%

  • Ankete Katılan
    265
sen böyle söyleyince içimden sormak geldi haydi kızlar kimler kaç yaşında kaç yıllık evli kaçıncı çocuğu yazalım mı

Ben 5 yıllık evliyim, 29 yaşındayım ilk çocuğum

:) 2.5 yillik evliyim. Ilki cennette ikinci cocugum olacak insallah. 26.5 yaşındayım.
 
4 yıllık evliyim. 29 yaşındayım. İlk bebeğim diyemiyorum bir türlü, yaşayan ilk bebeğim olacak kısmetse. İzmirdeyim ben de
Bende diyemiyorum ilki cennette ikinci bebegim diyorum:) vefat etmis olmalari yok olduklari anlamina geliyor .
 
Canm bi dahiliyeye görünüp alt ve ast degerlerine baktirsin.kac haftalk su anda?aynı seyi diger gebeligimde yasadm.felekat bir kaşıntı hic uyuyamiyorsun.teşhis gebelik kolestazı.o kadar kaşıntı büyük ihtimal kolestazdır.Allah yardımcısı olsun.venim ödüm kopuyo tekrar baslayacak diye
 
Kızlar biraz önce kontrol den geldım doktor bebegın kalp atısını cok hızlı buldu haftaya tekrar gıdıcez ondan baska bir sorun yok ama cok canım sıkıldı ilk ölçtü 180 çıktı neden böle heyecanlı acaba falan dedı aslında heyecanlı olan bendim. Bide hızlı hızlı yürüyüp gıttım muayeneye doktor yorgunmusun ondan mı acaba dedı bende biraz hızlı yurudum ve heyecanlıyım dedım belkı de dedım nst ye gönderdi neyse odadan çıkınca biz gozlerım doldu elim ayagum bosaldı esım de gel bida baksın ben senı bılıyorum dedı şimdi sen uyumazsın dedı tekrar gittik 130 lardaydı o zaman gayet normal demekki anlık birşey ama yıne de tedbirli olalım haftaya kontrol edelim bana da dua edın kızlar cok korkuyorum ... bide sabah epey gergındim bide biz Adana da yasıyoruz cok sıcak falan küçük bebegım de var yoruluyorum siz de varmı böle problem yaşayan
 

bence yoruldugun ıcındır artık cok kolay yoruluyoruz
 
Canım evet haklısın. Benim eşim zaten Türkiye'de en çok kullanılan mama şirketinde çalışıyor doktorlarla anlaşma yaptıklarını biliyorum. Ama yok Bebek hipoglisemiye girer Yok sarılık olur vs vs duyunca bi an tereddüt ettim.
 
Sezaryen olacağım için ilk anda yeteri kadar gelmeyebilir. Bir ya da iki gece önce bir bardak içerim diye düşünmüştüm.
Bu düşünceyi unutmanı öneririm. Hep olumlu düşün gelecek cok iyi olacak de. Gelmezse ılık bir duş aldığın ilk anda öyle cok gelecek ki sen de inanamayacaksın. Kızlar bana annem söylemişti, sütün gelmezse korkma ılık bir duş al anında gelir diye. İnanın birebir yasadım. Hormonlar ayaga kalkıyor ılık duşla. Aklınızda olsun. sütünüz hastanede geldi diyelim eve gidip ılık duş aldığınızda artıyor hatta dikkat edin süt kanallarının tıkanma tehlikesi oluyor.
 

keşke gönderiye kocaman kalp koyma sansım olsaydı
şimdi herşey o kadar destekli ve çevre katkılı ki bu da bizi daha çok strese koyuyor şartlanıyoruz sanki.. Bazı şeyler akışında daha güzel.. Tabii, olmuyorsa yapacak bir şey yok ama önceden çok fazla şartlandığım durumlarda her şey için geçerli bu geriliyorum ben çok
 
Cnm kolestaz karında olurmuş ürtiker el ayak kaşıntsymş bu bazı bünyelerde olur demiş yani çk üstnde durmamış doktor,onu ağlarken görnce baya araştrmya giriştim üzüldüm walla.
 
Canım sırf bu yüzden hastane çantama göğüs termo pedlerini de koydum.kitapta okudum göğüse sıcak soğuk uygulamaları falan yapmak gerekiyormuş.
 
ben de başlayayım o zaman, en büyüklerden biri olarak:))
Yaş :39 - - - 2,5 yıllık evliyim - - - ilk bebek

yaş: 34 1 ay sonra 1. yıldönümümüzü kutlicaz :) zaten tanışalı da 1 yılı yeni geçirdik. çok aşık olduk biz bu yaşta :) tabikisi ilk bebek :) istanbuldan okuyucu olarak katılıyorum :)
 
Canım doğan cüceloğlu geliştiren anne baba kitabında diyor ki; hiç kimse karşısında saçını süpürge etmiş, perişan birini görmek istemez. Eşinize çocuklarınıza faydalı olmak istiyorsanız önce kendiniz iyi olacaksanız. Günün belli bir süresinde kendinizi iyi hissettiren kendinize özel bir şeyler yapmalısınız. Mesela yeri gelir kuaföre gidip bir fön çektirmek, bir arkadaşınla 1 saat oturup kahve içmek, evde kitap okumak film izlemek vs seni rahatlatan neyse 1 saat de olsa onu yapacaksın. Eşin konusunda bir şey söyleyemiyorum ama benim tavsiyem çocukların için dahi olsa kendini feda etme çünkü bu ileride çocuklarını memnun etmeyecek. Herkes annesi sağlıklı neşeli bakımlı mutlu olsun ister. Bu arada dediğim kitabı okumanı tavsiye ederim.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…