2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Cnm sekerli su eski yontem degil. İngilterede ilk gun sekerli su veriyorlar. Benimde sutum gelmedi kac gun. Gozleri heryeri sarardi gunduzden baslamisti hafif. gece daha artinca sararmasi dru arattirip mama verdirdim. Bundada gelmezse mama yada sekerli su vercem. Hafif sarilik onemli degil ama bende gunlerce gelmedi . Ciddi sarilikta beyin etkileniyor. Bir kac saat yada bir gun gec gelir biraz sarilik olur. Emzirdikce gecer. Hic sut gelmezse onemli. Hic duyan var mi bilmiyorum. Peygamberimizde hurma surermis yenidoganin damagina dogrumu bilmem o devirde tahlil mahlil yok oyle yapiliyormus. İlk oglimda Taburcu olduktan sonra emzirmede israr ettim.Mama vermedim dra sormadan 15 ginde 400-500 gr verdi. Hep agladi zayifladigini anlamistik ama dra sormadan yapmayalim etmeyelim. Bunda dedigim gibi daha tecrubeliyim.

Benimde sütüm hemen gelmedi kızıma şekerli şu verdim..kizima hiç mama vermedim..cok şükür sütüm geldi..sutum kızıma yarıyordu..kizim maşallah kiloluydu..insallah bundada sütum olur..kizima yarar..

Büyük ihtimalle bende ağustos annesi olucam.

biz günümüzü aldık. 23 ağustosta kısmetse oğlumla buluşuyoruz :) yalnız böyle gün filan da alınca, beni felaket bir korku aldı. hala inanamıyorum. ben hamileliğim boyunca böyle çok anne oluyorum hissiyatına girememiştim ama gün alınca, şimdi daha bi konuşmaya başladım onunla. kanguru gibi yanımızda taşıyoruz şimdi, sonra bırakıp çalışmak, işe gitmek gerekicek filan. kısacası hormonlar coştu galiba :)

Olumsuz bir düşünceyle söylemedim zaten. Sadece elimde süt arttırıcı bir çay var olumlu yorumlar okudum faydası olur diye onu kullanmayı düşündüğümü söyledim

yaş: 34 1 ay sonra 1. yıldönümümüzü kutlicaz :) zaten tanışalı da 1 yılı yeni geçirdik. çok aşık olduk biz bu yaşta :) tabikisi ilk bebek :) istanbuldan okuyucu olarak katılıyorum :)

ne tatlısınız hakikaten şimdi kanguru gibi taşyıoruz sonra bırakmamız gerekirse napıcaz gün koyunca da bi değişik olur insan ben 32 haftalığım henüz gün filan belli değil

Aha , icerdeymişsiniz :)
Insallah bir saatten filan bir sey olmaz. Ve zaten eger herhangi bir aksi durum olmazsa bebegi gogsune verirse doktor ilk emzirme orada olabilir. Bu durumu muhakkak konusmalisin canjm hastaneyle. Yaa faceten ahmet akcakocazi takip ediyorum. Sezergan yaptiklarinda bile bebegi hemen anne gogsune koyuyorlar hatfa ebenin yardimiyla ilk emzirmeyi orada annenin dikisleri yaoilirke n yaptiriyorlar. Harika. Ve inslakah hemen sutumuz geljr. Yeter ki pozitif olalim:)

Canim onu bende yeni ogrendim. Hatta yakimlarda eltim.dogum yapti ilk.bebeginde yaoammais pismandi. Bunda dogar dogmaz elinde hurma emdirdi cocuguna. Cok faydaliymis diye. Ben Ilahiyat mezunuyum. arastiracagim dogrulugunu. Cokta merak ediyorum. Ben sekerli gidalarla mumkun oldugunca bebegin/cocugun gec tanismasi taraftariyim. Ama eger peygamberimiz yaomissa bir mantigi bir sebebi olabilir. Eskilerden cok duyuyorjm bu hurma emdirme olayini. Ama dogak da olsa seker bu yuzden arasirip ogrnecegim.ins. belkide cok faydaki bir sey. Sirf sekere karsi oldugum.icin kacirmak istemiyorum

Kızlar süt konusunda herhangi bir kuşkunuz olmasın. Ben 26 haftalık sezaryen doğum yapmıştım. ertesi gün Süt sağma makinesini aldılar geldiler. Yoğun bakıma süt bekliyorlar benden. Daha bebeğimi görmemiştim bile, ben zaten şoktayım. Çok ama çok tatlı bebek hemşiresi ilgilendi benimle. Dedi ki ben bugüne kadar onbinlerce meme gördüm uğraşıldığında süt gelmeyen meme görmedim. Ben 3 saatte bir her iki memeyi 15 er dakika sağdım. Ne gelen var ne giden. 24 saatin sonunda yoğun bakımdan arıyorlar acil süt lazım diye. Telefonda yok napayım gelmiyor dedim. Az bişey de olsa olur dediler. O anda tupturuncu bir sıvı gelmeye başladı. Mucize gibiydi. Sonra da bol bol geldi.

Kızlar Magnet olarak bunu düşünüyorum tanesi 2 tl ye buldum nasıl sizce ?
Canim bugun tesadüf gorup çok begenmistim ayni magneti ben bayildim. Hatta eve cikar cikmaz siparis vermryi dusunuyorum bundan.

Gercekten hamilelik ve annelik bastan sona mucize. Allahim oyle bir işleyiş ile yaratiyorki inanmak güç. Ben de kendimi hep sartliyorum sütüm bol olacak. Bebegim yogun bakimda bile olsa ben guclu olacagim üzülmüycem diyorum. Olumlu olmak lazim.

Olumsuz bir düşünceyle söylemedim zaten. Sadece elimde süt arttırıcı bir çay var olumlu yorumlar okudum faydası olur diye onu kullanmayı düşündüğümü söyledim
"Sezaryen olacağım için ilk anda yeteri kadar gelmeyebilir." yazmışsın ya ben ondan yola çıkarak demiştim. Yanılmış olmalıyım, istediğini yapmakta özgürsün ben de fikrimi söyledim, kabahat benim

yaş: 34 1 ay sonra 1. yıldönümümüzü kutlicaz :) zaten tanışalı da 1 yılı yeni geçirdik. çok aşık olduk biz bu yaşta :) tabikisi ilk bebek :) istanbuldan okuyucu olarak katılıyorum :)
Oo maşallah aşk yaramış size hızlısınız cnm :) Rabbim ne güzel bekletmeden nasip etmiş..

Komşum ben de çok beğendim dualı oluşu zaten lazer kesim istiyordum ilk sorduğumda 3 tl idi 2 tl ye düşmüş ben de sipariş vericem ah bi ismi netleştirsek biz

Bunlar normal duygular aslında. Hayırlısı olsun canım, o günleri görüp yine burada paylaşmak dileğiyle

Canım sırf bu yüzden hastane çantama göğüs termo pedlerini de koydum.kitapta okudum göğüse sıcak soğuk uygulamaları falan yapmak gerekiyormuş.
Evet bende göğüs pompası aldım ilkinde lazım oldu ikinci de olmadı ama ne olacağı belli mi olur yinede alıyor insan. Evde olur olmazsa diyorum. Herşey güzel gecsin inş.

Ben de oğlumda hurma vermştim sünnet dye.bunda da yoğun tavsyelerle nar tanesinin pıtlatıp suyunu sürcem Allah izin verirse.gaz olmuomuş oğlum çk gazlıydı yapanlar gaz olmadı dyo bakalım hayırlısı

Seninle günlerimiz yakın :) benim de o tarihlerde olur heralde,
hayırlı olsun inş. sağlıkla geçsin günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…