- 29 Haziran 2015
- 2.806
- 4.279
- 133
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #14.801
Sütün başta az gelmesi gibi bir gerçek var ortada. Ilık duş, pompa vs. gibi yöntemleri deneyerek hepimiz arttırmaya çalışacağız elimizden geldiğince. Ben de olumsuz bakmadığımı hatta önceki doğumumdaki hikayemi paylaştım üstte görmüşsündür belki. Kabahatli yok ortada tamam mı sadece düşüncelerimizi paylaşıyoruz"Sezaryen olacağım için ilk anda yeteri kadar gelmeyebilir." yazmışsın ya ben ondan yola çıkarak demiştim. Yanılmış olmalıyım, istediğini yapmakta özgürsün ben de fikrimi söyledim, kabahat benim
Dr.um bişey demedi canım..Etrafımdaki tecrübeli annelerin fikriydi..Sarkma olmasından korktum taktım hemen..Ama gerçekten çok çabuk toparlandı göbeğim..Canım doktor mu önermişti yoksa sen mi istedin korseyi
Ay benim 1 ayı geçmişti çok merak ediyodum çok şükür iyiymiş sendende iyi haberler inşallahhadi gözün aydın ben de bu aksam ıs cıkısı gıdıcem cok heyecanlıyım her hafta gıdıyorum ama hala heyecanlıyım
canm valla simdilk güzel gidiyo ama yalnz olmak başka evinde biriyle yaşamk cok kotu rahat olamiyosn hele ki bu görümceyseİnşallah canım Allah Razı olsun. Görümcenle nasıl geçiyor
Hiç korkma canım..En kötü durumda bile 30.haftaya gelmişsin artık..Diyelim gerçekten rahim içi gelişme geriliği var..Bu durumda bebeği rahimde tutmayacaklardır..Ciğer geliştirici iğneler verip dış dünyada beslenmesi daha kolay olduğu için sezeryanla alacaklardır...Senin ve bebğin için en hayırlısı neyse Rabbim onu nasip etsin...Başka Dr a zaten gideceğim canım hatta perinatoloji ye gideceğim inşallah sıra bulabilirsem. Ancak 3 farklı ultrason cihazında da kilo durumu aynı çıktı canım. Ama inşallah doktorumun korktuğu durum yoktur.
Canımm güzel haberler almışsın..Maşşalh senin paşaya..Tosuncuk geliyor desene :)Ay benim 1 ayı geçmişti çok merak ediyodum çok şükür iyiymiş sendende iyi haberler inşallah
Maşallah oglusunaAy benim 1 ayı geçmişti çok merak ediyodum çok şükür iyiymiş sendende iyi haberler inşallah
Ne güzel ya, genelde yeni evliler var aramızda. Bu arada kızlar oğlanları geçmiş anketteKizlar bende 24 yaşindaym 10 aylik evliyim 8 aylik hamileyim :)
evet canm bende farkettm bi ara kizlar düşüsteydi simdi erkekleri gecmş maşallah bize bide burda herkes erkek yili bu yil diolardi :) batil inanc isteNe güzel ya, genelde yeni evliler var aramızda. Bu arada kızlar oğlanları geçmiş ankette
canm benimde 20 agustos yakin dogm tarihlermzbiz günümüzü aldık. 23 ağustosta kısmetse oğlumla buluşuyoruz :) yalnız böyle gün filan da alınca, beni felaket bir korku aldı. hala inanamıyorum. ben hamileliğim boyunca böyle çok anne oluyorum hissiyatına girememiştim ama gün alınca, şimdi daha bi konuşmaya başladım onunla. kanguru gibi yanımızda taşıyoruz şimdi, sonra bırakıp çalışmak, işe gitmek gerekicek filan. kısacası hormonlar coştu galiba :)
Kolestazı bizzat yasayan biri olarak söylüyorum.once avuc ici ve ayak tabanlarında başlıyo.kaşıntı.ve özellikle geceleri sabah 5 .6 ya kadar en şiddetli kasindigin zamanlar.sonra bacaklar karin bel her yer kaşınıyo.bu kanla alakali bi durum kandaki alt degeri gittikce yükseliyor yükseldikçe kaşıntı artıyor.özellikle parmaklar feci kaşınıyo.doktorlarin hepsi bu kolestazı bilemez kadın dogumcular bile cok nadir bu hastalarla karşılaşırlar.arkadaşına tavsiyem dahilyeye gidip alt baktrsn gününde çıkıyor sonuc.bi hafta sonra tekrarlasn testi.deger yavas yavas yükseliyor benim ilk tahlil normal çıktığı halde kaşıntı giderek arttı.2.tahlilde doktor anladı yüksek çıkınca.Cnm kolestaz karında olurmuş ürtiker el ayak kaşıntsymş bu bazı bünyelerde olur demiş yani çk üstnde durmamış doktor,onu ağlarken görnce baya araştrmya giriştim üzüldüm walla.
canım zaten ilk haftalar banyoyu önermiyolar bebeğin bi süre üzerindeki verniks tabakasıyla kalması daha sağlıklıymış. ben koymadım o yüzden 3-4 gün yıkamayı düşünmüyorumHanımlar hastane çantasına bebek banyo havlusu koyulacakmı lazım olur mu acaba
Ama gercekten aglanmayacak gibi degil.cok tahammülsüz ve saatlerce suren bi kaşıntı.bi hap var iste o kullanilinca biraz hafifliyoCnm kolestaz karında olurmuş ürtiker el ayak kaşıntsymş bu bazı bünyelerde olur demiş yani çk üstnde durmamış doktor,onu ağlarken görnce baya araştrmya giriştim üzüldüm walla.
Grubumuzun en genci sensin canım:))ne güZel hızlı bir şekilde hamile kalmışsın:))Kizlar bende 24 yaşindaym 10 aylik evliyim 8 aylik hamileyim :)
Masallah en gencimiz sensin galiba ben de en yasliniz:))Kizlar bende 24 yaşindaym 10 aylik evliyim 8 aylik hamileyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?