2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Sütün başta az gelmesi gibi bir gerçek var ortada. Ilık duş, pompa vs. gibi yöntemleri deneyerek hepimiz arttırmaya çalışacağız elimizden geldiğince. Ben de olumsuz bakmadığımı hatta önceki doğumumdaki hikayemi paylaştım üstte görmüşsündür belki. Kabahatli yok ortada tamam mı sadece düşüncelerimizi paylaşıyoruz

bu haftada bitti, herkese güzel huzurlu sağlıklı tatiller diliyorummm
Akşama yaptığım listeyi paylaşacağım soran arkadaşlar inş. unutmazsam eksiklerim çıkarsa sizinle görme sansım olabilir hem. görüşmek üzereee

Hiç korkma canım..En kötü durumda bile 30.haftaya gelmişsin artık..Diyelim gerçekten rahim içi gelişme geriliği var..Bu durumda bebeği rahimde tutmayacaklardır..Ciğer geliştirici iğneler verip dış dünyada beslenmesi daha kolay olduğu için sezeryanla alacaklardır...Senin ve bebğin için en hayırlısı neyse Rabbim onu nasip etsin...

canm benimde 20 agustos yakin dogm tarihlermz

Cnm kolestaz karında olurmuş ürtiker el ayak kaşıntsymş bu bazı bünyelerde olur demiş yani çk üstnde durmamış doktor,onu ağlarken görnce baya araştrmya giriştim üzüldüm walla.
Kolestazı bizzat yasayan biri olarak söylüyorum.once avuc ici ve ayak tabanlarında başlıyo.kaşıntı.ve özellikle geceleri sabah 5 .6 ya kadar en şiddetli kasindigin zamanlar.sonra bacaklar karin bel her yer kaşınıyo.bu kanla alakali bi durum kandaki alt degeri gittikce yükseliyor yükseldikçe kaşıntı artıyor.özellikle parmaklar feci kaşınıyo.doktorlarin hepsi bu kolestazı bilemez kadın dogumcular bile cok nadir bu hastalarla karşılaşırlar.arkadaşına tavsiyem dahilyeye gidip alt baktrsn gününde çıkıyor sonuc.bi hafta sonra tekrarlasn testi.deger yavas yavas yükseliyor benim ilk tahlil normal çıktığı halde kaşıntı giderek arttı.2.tahlilde doktor anladı yüksek çıkınca.

Cnm kolestaz karında olurmuş ürtiker el ayak kaşıntsymş bu bazı bünyelerde olur demiş yani çk üstnde durmamış doktor,onu ağlarken görnce baya araştrmya giriştim üzüldüm walla.
Ama gercekten aglanmayacak gibi degil.cok tahammülsüz ve saatlerce suren bi kaşıntı.bi hap var iste o kullanilinca biraz hafifliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…