- 9 Eylül 2013
- 1.889
- 3.460
- 408
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #14.821
eşim evin tek oglu oldgu icn hemn olsn istiyolardi zaten bende istedm rabbim de nasip edince oldu valla :)Grubumuzun en genci sensin canım:))ne güZel hızlı bir şekilde hamile kalmışsın:))
olur mu öyle sey bence yaşlimiz degil yaş olarak en tecrübe sahiplimiz :)Masallah en gencimiz sensin galiba ben de en yasliniz:))
Kaçtın canım sen?Masallah en gencimiz sensin galiba ben de en yasliniz:))
en tecrübelimiz hayatta diyelim biz onaMasallah en gencimiz sensin galiba ben de en yasliniz:))
Canım seninle yaşımız da aynıymış :) ben de 26 yaşındayım, 1 ay sonra 2 yıllık evli olacağım. İlk bebeğime hamileyim Allah'a şükür.:) 2.5 yillik evliyim. Ilki cennette ikinci cocugum olacak insallah. 26.5 yaşındayım.
Tmm cnm çok saol ileteyim sanırım yapck bişe yok karaciğer değerlerinin yükselmesi nasıl bişeye sebep oluyo erken mi alıyolar?bahsettiğin hap antihistaminik olanlardanmı?Kolestazı bizzat yasayan biri olarak söylüyorum.once avuc ici ve ayak tabanlarında başlıyo.kaşıntı.ve özellikle geceleri sabah 5 .6 ya kadar en şiddetli kasindigin zamanlar.sonra bacaklar karin bel her yer kaşınıyo.bu kanla alakali bi durum kandaki alt degeri gittikce yükseliyor yükseldikçe kaşıntı artıyor.özellikle parmaklar feci kaşınıyo.doktorlarin hepsi bu kolestazı bilemez kadın dogumcular bile cok nadir bu hastalarla karşılaşırlar.arkadaşına tavsiyem dahilyeye gidip alt baktrsn gününde çıkıyor sonuc.bi hafta sonra tekrarlasn testi.deger yavas yavas yükseliyor benim ilk tahlil normal çıktığı halde kaşıntı giderek arttı.2.tahlilde doktor anladı yüksek çıkınca.
Canım son muayenemde benim bebeğim kalp atışı da 170 çıktı biraz fazla mı dedim, hayır şuan çok hareketli Bebek kalp atışının yüksek çıkması normal dedi. Gerçekten de ultrasonda bir an olsun durmadı tepindi esnedi döndü durdu. Bence hiç meraklanma belki bebeğinin hareketli bir anına denk gelmiştir. Sonuçta bizim de öyle olmuyor mu, yorulduğumuzda kalbimiz hızlı hızlı atıyor. Hiç canını sıkma canım.Kızlar biraz önce kontrol den geldım doktor bebegın kalp atısını cok hızlı buldu haftaya tekrar gıdıcez ondan baska bir sorun yok ama cok canım sıkıldı ilk ölçtü 180 çıktı neden böle heyecanlı acaba falan dedı aslında heyecanlı olan bendim. Bide hızlı hızlı yürüyüp gıttım muayeneye doktor yorgunmusun ondan mı acaba dedı bende biraz hızlı yurudum ve heyecanlıyım dedım belkı de dedım nst ye gönderdi neyse odadan çıkınca biz gozlerım doldu elim ayagum bosaldı esım de gel bida baksın ben senı bılıyorum dedı şimdi sen uyumazsın dedı tekrar gittik 130 lardaydı o zaman gayet normal demekki anlık birşey ama yıne de tedbirli olalım haftaya kontrol edelim bana da dua edın kızlar cok korkuyorum ... bide sabah epey gergındim bide biz Adana da yasıyoruz cok sıcak falan küçük bebegım de var yoruluyorum siz de varmı böle problem yaşayan
He he cok saolun moral verdiniz.tecrubede yok ki:))ama heralde evlilik, bebek olaylarina gec basladigim icin yipranmadim,yasimdan cok kucuk gosteriyorumKaçtın canım sen?
Bir hastane aynen senin dediğin gibi yapıyor ama evimize biraz uzak. Doğar doğmaz emzirmeye veriyorlar çocuğu, ilk kontrolleri falan anne kucağında yapılıyor. Çok hoşuma gitti uygulamaları ama evimize uzaklığını nasıl çözeceğiz bilmiyorum. Ben Üsküdar'da oturuyorum hastane Ulus ta.Aha , icerdeymişsiniz :)
Insallah bir saatten filan bir sey olmaz. Ve zaten eger herhangi bir aksi durum olmazsa bebegi gogsune verirse doktor ilk emzirme orada olabilir. Bu durumu muhakkak konusmalisin canjm hastaneyle. Yaa faceten ahmet akcakocazi takip ediyorum. Sezergan yaptiklarinda bile bebegi hemen anne gogsune koyuyorlar hatfa ebenin yardimiyla ilk emzirmeyi orada annenin dikisleri yaoilirke n yaptiriyorlar. Harika. Ve inslakah hemen sutumuz geljr. Yeter ki pozitif olalim:)
Canim ogrenip yazinca beni de etiketler misin sana zahmet sehir disinda her zaman giremiyorum. İlk zamanlar anlamiyordum sutum geliyormu gelmiyor mu diye simdi anlarim . Gelmezse sütüm yapicam hangisi uygunsa.Canim onu bende yeni ogrendim. Hatta yakimlarda eltim.dogum yapti ilk.bebeginde yaoammais pismandi. Bunda dogar dogmaz elinde hurma emdirdi cocuguna. Cok faydaliymis diye. Ben Ilahiyat mezunuyum. arastiracagim dogrulugunu. Cokta merak ediyorum. Ben sekerli gidalarla mumkun oldugunca bebegin/cocugun gec tanismasi taraftariyim. Ama eger peygamberimiz yaomissa bir mantigi bir sebebi olabilir. Eskilerden cok duyuyorjm bu hurma emdirme olayini. Ama dogak da olsa seker bu yuzden arasirip ogrnecegim.ins. belkide cok faydaki bir sey. Sirf sekere karsi oldugum.icin kacirmak istemiyorum
Doktor Zor muayne etti kıpır kıpırdı dışardan da görülüyordu hareketler sekreter kız şaşırdı hatta sureklı döndü durdu ama doktor biraz korkuttu bizi ben ondan tedirgin oldum 10 dakka sonra dinlenip tekrar girdiğimizde muayne ye 135 falandı gayet normaldi cok şükür ama doktor yınede dıkkat edelim dedi cok saol canım ya ınsan destek arıyor bu durumlarda bide sabah baya gergındım ve de yorgun gece uykusu yok gündüz 20 aylık çocuk yardım eden kimsede yok bide esım de benı iyice geriyor inşallah onemli bişey yoktur cok teşekkür ederim destegın ıcınCanım son muayenemde benim bebeğim kalp atışı da 170 çıktı biraz fazla mı dedim, hayır şuan çok hareketli Bebek kalp atışının yüksek çıkması normal dedi. Gerçekten de ultrasonda bir an olsun durmadı tepindi esnedi döndü durdu. Bence hiç meraklanma belki bebeğinin hareketli bir anına denk gelmiştir. Sonuçta bizim de öyle olmuyor mu, yorulduğumuzda kalbimiz hızlı hızlı atıyor. Hiç canını sıkma canım.
Hıcbı hastane cantasında görmedim canım agız mendili olabilirHanımlar hastane çantasına bebek banyo havlusu koyulacakmı lazım olur mu acaba
Merhaba Kızlar,liste yapmıştım evde kaldı akşam yazayım canım olur mu?
İşte içime kurdu düşürdü doktor bakalım haftaya tekrar gidicez inşallah herşey yolundadır kızlar cok teşekkür ederim o dakka ağlayacaktım resmen Allah beterinden korusun tabi ama insan korkuyor yine de
Önemli olan ruhunun genç kalması,yıpranmaması. Bunun avantajı yaş olarak genç olmandan daha fazlaHe he cok saolun moral verdiniz.tecrubede yok ki:))ama heralde evlilik, bebek olaylarina gec basladigim icin yipranmadim,yasimdan cok kucuk gosteriyorumama nufus kagidi degismiyor tabi:)) 78 liyim ben..
Ben şöyle bir şey okumuştum. Nstye bağlıyorlar ya 10 dakikada en az iki kez bebeğin kalp atışlarınının yükselmesi gerekiyormuş. Zaten elimize buton veriyorlar, bebek hareket ettiğinde basıyoruz o zaman kalp atışı yükseliyor. Bence hareketli anında yüksek çıkmış olabilir. Bi de tabi benim doktorumun sürekli tekrarladığı gibi stresten uzak duruyoruz. Adam beni gördükçe stres yok diyorİşte içime kurdu düşürdü doktor bakalım haftaya tekrar gidicez inşallah herşey yolundadır kızlar cok teşekkür ederim o dakka ağlayacaktım resmen Allah beterinden korusun tabi ama insan korkuyor yine de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?