2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Canim ben kitaptam cok guc aldim. Dediklerinide uygulamaya calisiyorum..şu ana kadar 2 kez bastan sona okudum ama parca parca donup dönüp okuyorum. Her seferinde başka bir seye odaklaniyorum. Nefeslere ve egzersizlere calismaya basladim. Gevseme egzersizlerine bu aralar baslayacagim.33.haftada da perine masajina. Dogumda yaninda biri olacak mi?esin ya da baska biri? Onemli olan o kisinin kitapta yazanalrdan asgari derecede bigi sahibi olmasi. Benim esim yanimda olacak..basya kitabi ona okuyprdum ama uzun surunce her konu acildiginda kitaptakilero ona ozetliyorum. Doggum nasl olur nasil baslar. Ne nedir. Ne zaman endiselnemej gerekir. Ne dogumun normal rutinidir filan. Boyle daha verimli oldu. Cunku ben kasilmalarla ugrasirken disariyla irtibati esim saglayacak.insallah her sey yolunda gider. O bahsedilen kursa illa gitmeye gerek yok. Sonucta kitbain dedigi gibi dogumu bedenimiz bebegimizle orraklasa yapiyor. Onemli olan bizim rahat gevsemis ve korkmamis olmamiz. Bir nevi bilincaltimzii ve bedenimzii hazirlamak. Benim.iki arkadasim doguma bu kitapla hazirlandi kursada gitmediler eslerinide azami derecede bilgilendirdiler sadece. Ve son derece basariliydilar. Cok guzel dogum hikayeleri oldu.
O yuzden telaş etme rahatla ve gevşe:) ara sira buradan paslaşiriz insallah:)))

bunu unutmuştum bak zemzem saklıyorum ilk tat için, bir de hurma koyayım inş. oğlanda da kızda da hurma yaptım zemzem yoktu.
Bende suanda dogal hurma nulmaya calisiyorum elimdekiler bitmek uzere cunku. Piyasadaki cogu hurma sekerlendirilmis malesef.insalkah canta hazirlamya bulurum..zemzemde iyi fikir olabilir aslinda. Bi bakayim.

Canımm güzel haberler almışsın..Maşşalh senin paşaya..Tosuncuk geliyor desene :)
Saol canım benim çok şükür iyi bi gündü biraz tosuncuk gibi sağlıklı olsunda 25 eylül gibi sezeryan dedik bi aksilik olmazsa kaldı 2 ayım heralde ben en son doğum yapanlardan olcam:)

Son düzenleme:

Evet canim bende hem kaynakcadan arastirdikran hem de cevremde cok yapami duyunca yapacagim sanirsam. Ama sekerlendirilmemis dogal hurma olmasi lazim. Ben zaten hamileligimde de hurma yiyorum belirli araliklarla. 36 dan sonea cogaltacagim. Dogjmuda cok kolaylastiriyormus. Insalkah bizede yarar.

canım zaten ilk haftalar banyoyu önermiyolar bebeğin bi süre üzerindeki verniks tabakasıyla kalması daha sağlıklıymış. ben koymadım o yüzden 3-4 gün yıkamayı düşünmüyorum
Ben kızımı yıkamamıştım kulak testi olama kadar inanın o yıkanmadan bi kokuları oluyor sürekli koklayın bi başka koku insanın içine işliyor resmen

Tabi canım burda ki değil hacca gidip gelenlerden almamız gerekir birde emzirirken çok süt yapıyormuş hurma bunuda okudum

Iyi aksamlar kizlar ya sizdede benim gibi bel ve genital agri oluyo mu ya benim her gecen gün daha fazlalaşiyo agrim haftaya kontrolum var çok önemli bişey olabilir mi acaba erken gitmeme gerek olur mu

Bende var. Baştan beri vardı akşamları cıkıyor sabahları geçiyor. Bazen şiddetli bazen hafif oluyodu. Benim deri altında beyaz yuvarlak şeklinde cıkıyordu hep aynı şekilde ayak altımda cıkıyor üstüne basınca kaşınıp acıyor ama hiç kaşımıyorum yoksa yara olur. Elimdede aynı şekilde çıkıyor arada. Her gece yarım zyrtec alıyorum ama işe yarıyomu bilmiyorum İnşallah artmaz diye dua ediyorum

Kızlar Bebek arabası ve puseti joie marka .EBebek mağazası özlüceden babamlar aldılar. 1199 tl tuttu.açılışa özel her 150 TL'ye 50 tl hediye çeki verdiler.400tl hediye çekimiz oldu.onla da bugün Kraft summer park yatak aldık. 1200 TL'ye hem Bebek arabası hem puseti hem de yatağını almış olduk. İnşallah memnun kalırız:))

canım bu gögüs ucu meselesını merak ettım ben

bazı kadınlarda gögüs ucu zaten içte oldugu için mi yoksa gögüs ucu normal brinde ucu sonradan kacıyor mu içeri ? yanı mutlaka gögüs ucu cıkarıcı almalımıyız hastane cantasına ?

evet hıçkırık.. ben öyle olunca oturusumu ytaısımı falan düzeltıyorum ki bebek rahat etsin hıckırıgı belki cabuk gecer diye

aa unutmadan ben de alayım hastane cantama

canım eken başlayınca süt erken gelirmiş diye okumustum o da kötü çunku ılk gelen süt degerlıymıs ya

tam bilmiyorum yanlıs söylediysem düzeltın lütfen

aa unutmadan ben de alayım hastane cantama

canım eken başlayınca süt erken gelirmiş diye okumustum o da kötü çunku ılk gelen süt degerlıymıs ya

tam bilmiyorum yanlıs söylediysem düzeltın lütfen
Evet çok önceden de değil 1 gün önce falan içilebilir tabi doktoruma danışarak içerim. İlk günler özellikle faydası olur gibime geliyor. Bu arada göğüs ucunu çıkarmak için şırınga en güzeliymiş. Şırıngayla hemşireler çıkarıveriyormuş.

Geçen sene umreye gittigimde aldigim hurmalar ve zemzem hala duruyo onlardan vermeyi dusunuyorum bende. Nar suyunu duymustum gaz problemi olmasin diye ama emin diilim onu yapmam heralde.
Benim de yas 29 6.5yillik evliyim 5 yasinda bir oglum var istanbul ankara malatya kuşadası arasi mekik dokuyorum maalesef kurulu bi duzenimiz yok.

Zyrtec hamilelikte kullanılır mı? Bende feci alerji oldum iyi geliyordu zyrtec içsem mi acaba

NE güzel rüya görmüşsün :) inşallah kafama göre bir hastane bulurum canım

pinkstrap canım benim başın sağolsun . Rabbim dayanma gücü versin . Çok çok üzüldüm . İçimden bir şeyler koptu sanki . Cennete gitti meleğin . Orda bir meleğin var artık.Ne denir bilemiyorum .Allahım dayanma gücü versin ,sabır versin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…