2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
pinkstrap Canım başım sağ olsun..allah rahmet eylesin..seni çok iyi oluyorum..bende 26 haftalikkem bebeğimi kaybettim.rabbim sana ve eşine sabır versin..

pinkstrap canim ne desek boş. Böyle bir durumda teselli sözcükleri inanilmaz anlamsız biliyorum. Rabbim sana eşine sabır versin. Cennette bir meleginiz var. Cok üzüldüm ahmet bebege.

pinkstrap canım ne denir bilemiyorum,Allah sana ve eşine sabır versin.allah yar ve yardımcınız olsun.çok üzüldüm.allah cennette sizi kavuştursun..

pinkstrap canim ne desem ki rabbim sana eşine sabir dayanma gücü versn başiniz sagolsn... tüylerim diken diken oldu okurken inanamadm gercektn

pinkstrap canım benim.. basınız sagolsun allah sizlere sabırlar versin kuzum Ahmetçik hepimizin bebeği gibiydi gercekten ne denir bilemiyorum çok üzüldüm

Burda okudugum kadarıyla erken doğum yapan arkadaş sanırım çok üzüldüm Allah rahmet etsin şefaatçiniz olucak inşallah rabbim sizlere sabır versin durumu tam bilmediğim halde içim bi tuhaf oldu ah minik kuzu

Ahmet bebek,eşimin adaşı cennet kuşu olmuşsun..Anne babana sefaatci ol ınşallah.. Ne söylesek annenin yüreğine su serperiz ne desek yüreğindeki yangını azaltabiliriz.... Hichirseyyyy Rabbim sabrını artırsın

Arkadaşlar acımız tarifsiz ama bende çok tedirginim. Bu rahim kasılması kemik sızlaması gibi bisey mi oluyo? Bi kaç gündür oturup kalkarken yatarken dönerken sızlıyodu igne batar gibi. Ama bugün sabahtan beri hep var bu ağrı sızı. Bide 2 gündür çok stresliyim ciddiye almam gereken bi durummu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…