- 6 Mayıs 2016
- 3.394
- 5.690
- 158
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #14.881
Canim tam sebebini bilemiyorum ama galiba bazi kadinlarin meme ucu daha az oluyor. Ya da bebek tam kavrayamiyor. Bu yanlis tutmaktan dogru pozisyonu alamamaktan ya da baska sebepten olabilir. Birde bebek emdikce gogus ucu disari cikiyormus. Buradaki ebeler bebek dogru sekilde memeyi alana kadar ugrasiyorlar. Bazen pozisyon degisikligi bile ise yariyormus. Acikcasi o gogus ucu cikaricilar hakkinda hic bir fikrim yok. Cidden ise yariyor ya da yaramiyor. Hastanelerde bunla ilgili bir seyler olmali diye biliyorum. Belkide sormamiz lazim.canım bu gögüs ucu meselesını merak ettım ben
bazı kadınlarda gögüs ucu zaten içte oldugu için mi yoksa gögüs ucu normal brinde ucu sonradan kacıyor mu içeri ? yanı mutlaka gögüs ucu cıkarıcı almalımıyız hastane cantasına ?
Aaa .. sen mereden haber aldin canim?pinkstrap canım benim başın sağolsun . Rabbim dayanma gücü versin . Çok çok üzüldüm . İçimden bir şeyler koptu sanki . Cennete gitti meleğin . Orda bir meleğin var artık.Ne denir bilemiyorum .Allahım dayanma gücü versin ,sabır versin .
Kaç gündür aklımda ne yapıyordur diye ,girip profiline baktım Ahmet ne durumda nasıl oldu diye orda gördüm yıkıldım. Allahım dayanma gücü versin .Aaa .. sen mereden haber aldin canim?
pinkstrap canim çok uzuldum.. ne denir bilemiyorum.
Inna lillahi ve inna ileyhi raciun..ondan geldik ve one döneceğiz... Rabbim sabir ve dayanma gücü versin. Kalbine ferahlik versin...
Uff... ne denir ki... cok zor cok.. umarim yalniz degildir... umarim.yaninda birileri vardir.. Allah kalbine sekinet versin... dayanmak cok zor olsa gerek...Kaç gündür aklımda ne yapıyordur diye ,girip profiline baktım Ahmet ne durumda nasıl oldu diye orda gördüm yıkıldım. Allahım dayanma gücü versin .
Dogru mu bu? Gercekten cok uzuldumpinkstrap canım benim başın sağolsun . Rabbim dayanma gücü versin . Çok çok üzüldüm . İçimden bir şeyler koptu sanki . Cennete gitti meleğin . Orda bir meleğin var artık.Ne denir bilemiyorum .Allahım dayanma gücü versin ,sabır versin .
Bana doktorum vermişti ama gunde yarım içiyorummecbur :/Zyrtec hamilelikte kullanılır mı? Bende feci alerji oldum iyi geliyordu zyrtec içsem mi acaba
Güzel günlerde kullanın. Uygun fiyata gelmiş gerçekten. Bizim yatağımızda kraft summer park yatak. Pembesi mi sizin de?Kızlar Bebek arabası ve puseti joie marka .EBebek mağazası özlüceden babamlar aldılar. 1199 tl tuttu.açılışa özel her 150 TL'ye 50 tl hediye çeki verdiler.400tl hediye çekimiz oldu.onla da bugün Kraft summer park yatak aldık. 1200 TL'ye hem Bebek arabası hem puseti hem de yatağını almış olduk. İnşallah memnun kalırız:))
Off çok üzüldümpinkstrap canım benim başın sağolsun . Rabbim dayanma gücü versin . Çok çok üzüldüm . İçimden bir şeyler koptu sanki . Cennete gitti meleğin . Orda bir meleğin var artık.Ne denir bilemiyorum .Allahım dayanma gücü versin ,sabır versin .
zyrtec mecbur kalmadıkca hamileler kullanamıyor. hamile için akut bir durum yoksa vermez doktor. bebeğin kalp atışlarını arttırır. bir tür steroid değil mi oZyrtec hamilelikte kullanılır mı? Bende feci alerji oldum iyi geliyordu zyrtec içsem mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?