2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Canim tam sebebini bilemiyorum ama galiba bazi kadinlarin meme ucu daha az oluyor. Ya da bebek tam kavrayamiyor. Bu yanlis tutmaktan dogru pozisyonu alamamaktan ya da baska sebepten olabilir. Birde bebek emdikce gogus ucu disari cikiyormus. Buradaki ebeler bebek dogru sekilde memeyi alana kadar ugrasiyorlar. Bazen pozisyon degisikligi bile ise yariyormus. Acikcasi o gogus ucu cikaricilar hakkinda hic bir fikrim yok. Cidden ise yariyor ya da yaramiyor. Hastanelerde bunla ilgili bir seyler olmali diye biliyorum. Belkide sormamiz lazim.
Daha once anne olmus arkadaslar daha dogru bir seyler soyleyebilir sanirim.

Aaa .. sen mereden haber aldin canim?

pinkstrap canim çok uzuldum.. ne denir bilemiyorum.
Inna lillahi ve inna ileyhi raciun..ondan geldik ve one döneceğiz... Rabbim sabir ve dayanma gücü versin. Kalbine ferahlik versin...

Aaa .. sen mereden haber aldin canim?

pinkstrap canim çok uzuldum.. ne denir bilemiyorum.
Inna lillahi ve inna ileyhi raciun..ondan geldik ve one döneceğiz... Rabbim sabir ve dayanma gücü versin. Kalbine ferahlik versin...
Kaç gündür aklımda ne yapıyordur diye ,girip profiline baktım Ahmet ne durumda nasıl oldu diye orda gördüm yıkıldım. Allahım dayanma gücü versin .

Kaç gündür aklımda ne yapıyordur diye ,girip profiline baktım Ahmet ne durumda nasıl oldu diye orda gördüm yıkıldım. Allahım dayanma gücü versin .
Uff... ne denir ki... cok zor cok.. umarim yalniz degildir... umarim.yaninda birileri vardir.. Allah kalbine sekinet versin... dayanmak cok zor olsa gerek...

pinkstrap canim benim gorunce inanmak istemedim tarifi imkansizdir bu acinin eminim.. ne desek kelimeler kifayetsiz kaliyor.. rabbim dayanma gucu versin..basiniz sagolsun

Dogru mu bu? Gercekten cok uzuldum
pinkstrap bu durumda ne soylenir bilmiyorum..basiniz saolsun..sana ve esine allah sabir versin...

pinkstrap hiç bi teselli sözü yetmez hiç bişey teselli etmez ne denir bilmiyorum ama üzüntüm tarifsiz. Rabbim cennetinde kavuştursun inşallah. Gözyaşlarıma engel olamadım öğrenince

Güzel günlerde kullanın. Uygun fiyata gelmiş gerçekten. Bizim yatağımızda kraft summer park yatak. Pembesi mi sizin de?

Off çok üzüldüm pinkstrap Geçen yıl aynı şeyleri yaşadım. Ama ne diyeceğimi bilmiyorum. Sabır diliyorum

pinkstrap canım benim Allah rahmet eylesin basın sagolsun Allah dayanma gücü versin geçen yıl bende erken dogum la kızımı kaybettim seni çok iyi anlarım şimdi de öğrenince o kadar çok üzüldüm kii ama elimizden gelen bişi yok Allah in takdiri belki senin bu dünyada ki imtihanin budur Rabbim cennetinde kavusturacak bizi yavrularımızla inşallah
İnna lillahi ve inna ileyhi raciun...

Bebeğini kaybeden arkadaşa Allahtan sabır diliyorum. Ahirette bir yoldaşı olacak inş. kıyamet günü annesine gölgelik bir bulut olacak öyle der büyükler

pinkstrap

Canım çok üzüldüm.Rabbim sabırlar versin.
Yavrun seni cennette karşılıcak inşaallah.
Acın çok taze ne denir bilmiyorum.
Sabır ve metanet diliyorum senin için...

Son düzenleme:
Of çok üzüldüm.çarşamba günü vefat etmiş.yeni öğreniyoruz.
Böyle durumlarda boğazım düğümleniyor.ne desek tesellisi olmaz.
Tek ilacı zaman....

pinkstrap canım Allah sabırlar versin dayanma gücü versin çok üzüldüm. Minik kuzun cennette seni bekleyecek inşallah orda kavuşacaksınız annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…