2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
hayır canım rahim kasılması göbeğinin basket topu gibi sert olması. bi yerinin değil ama tüm rahimin yani top gibi bi sertlık olacak. çünkü bazen bebek bi yere hareket ediyo onzaman karnının bi yanı sertleşebilir. kasılma göbek deliği ve çevresinin aynı anda sertleşmesi. ara ara olması bormal zaten sayısı önemli

Hmmm yok öyle bisey degil bu. Ozaman rahim büyüdüğü için olabilir. Çok teşekkür ederimmm cnı.

Arkadaşlar merhaba, takip edemiyorum uzun zamandır. Ekim gibi gözüküyor benim ama Eylül'de olacak kesin Doğum ikiz olduğu için. Ama nedense içimde hep erken Doğum korkusu var. Bir arkadaşımızın bebeği vefat etmiş çok çok üzüldüm ne denir bilemiyorum. Kaçıncı haftada Doğum yapmıştı? Bileniniz var mı

kızlar yalancı dogum sancılarnız başladı mı ? ben de bır şey yok henüz
Bende basladi galiba canjm. Iki gecr once sabah namaza kalktigimda boyle bir degisik hisle kalktim. Resmen karnimin ortasi semsertti. Tam anlatildigi gibi rahmim ortaya toplanmisti. Boyle zorlanarak kalktim namazimi filan kildim geri yattim ama eşim baya masaj yapti surekli pozisyon degistirdim filan . Yastiklarla tekrar destekledim yurudum filan gecti sonra. Ama ilk kez hissettim evet dogum yaklasiyor vevucut kendini hazirliyor:)

kasılma işte o canım. onların olması normal vücut doğuma hazırlanıyor. sadece sayısı önemli. günde 7-8 kez olması normal bu haftalarda

kasılma işte o canım. onların olması normal vücut doğuma hazırlanıyor. sadece sayısı önemli. günde 7-8 kez olması normal bu haftalarda
Evet canim oyleymis. Daha knce bir kac kez daha olmuş bana ama anlamamisjm. 7-8 kez fazla degil mi? Bana gun icinde 3 kez filan oldu..bir kac kez daha olsaydi doktoru arayip soracaktim.

Evet canim oyleymis. Daha knce bir kac kez daha olmuş bana ama anlamamisjm. 7-8 kez fazla degil mi? Bana gun icinde 3 kez filan oldu..bir kac kez daha olsaydi doktoru arayip soracaktim.
canım ben 35. haftama girdim normal bu haftalarda 7-8 bizim için. 10 u geçerse ve olma sıklığı artarsa tehlikeli. mesela yarım saat içinde 3-4 kez olursa falan

oluyodur canım yalancı kasılma onlar olmazsa doğuma hazırlanamaz vücutbelki sen hareket halindeyken oluyosa farketmiyosundur. ben evde olunca yaz tatilinde epeyce kendimi dinliyorum
belki de dediğin gibi ben hissetmiyorumdur canım bazen tek taraflı oluyor ama o bebek bir yere toplanınca oluyormuş ben de biraz dinleyeyim kendimi bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…