- 6 Mayıs 2016
- 3.394
- 5.690
- 158
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #14.941
Aaa evet canim sen 35.haftadaymışsın. ben 31 deyim. Yeni başladi bende. Hayirlisi boyle bözle doğuma hazırlanmış alışmış olalım inşallahcanım ben 35. haftama girdim normal bu haftalarda 7-8 bizim için. 10 u geçerse ve olma sıklığı artarsa tehlikeli. mesela yarım saat içinde 3-4 kez olursa falan
Gebelikte olağan şey canım.bende çok oluyor.Kramplar beni uykumdan uyandırıyordu.gecede üç dört kere acıya uyanıyordum.şimdi günde iki tane osteocare ve bir magnorm magnezyum alıyorum.bu hafta biraz hafifledi gecede bir uyanır oldum.sen magnezyum ve kalsiyum desteği alıyor musun ?
Malesef acilmiyor canimTekrar paylaşayım;
https://bebekyapimbakimonarim.kadin...tomrisin-emzirme-notlar-4-temel-bilgiler.html
bu oldu galiba :)
Nereden siparis vereceksiniz acaba?Komşum ben de çok beğendim dualı oluşu zaten lazer kesim istiyordum ilk sorduğumda 3 tl idi 2 tl ye düşmüş ben de sipariş vericem ah bi ismi netleştirsek biz
Karin cevresi olcumuaç ölçümü ne demek canım ?
nasıl yani kasılma bir agrı değil mihayır canım rahim kasılması göbeğinin basket topu gibi sert olması. bi yerinin değil ama tüm rahimin yani top gibi bi sertlık olacak. çünkü bazen bebek bi yere hareket ediyo onzaman karnının bi yanı sertleşebilir. kasılma göbek deliği ve çevresinin aynı anda sertleşmesi. ara ara olması bormal zaten sayısı önemli
benımde bugun oyle o zaman bır tuhaflık var benim belimin tek tarafına vuruyorBende basladi galiba canjm. Iki gecr once sabah namaza kalktigimda boyle bir degisik hisle kalktim. Resmen karnimin ortasi semsertti. Tam anlatildigi gibi rahmim ortaya toplanmisti. Boyle zorlanarak kalktim namazimi filan kildim geri yattim ama eşim baya masaj yapti surekli pozisyon degistirdim filan . Yastiklarla tekrar destekledim yurudum filan gecti sonra. Ama ilk kez hissettim evet dogum yaklasiyor vevucut kendini hazirliyor:)
yalancı kasılma ağrılı olmuyor canım. evet top gibi sert oluyo öne doğru çıkıyor ama ağrı olmuyor.zaten ağrılı olunca doğum sancısına dönüyor direknasıl yani kasılma bir agrı değil mianlayamadım ben. bugun karnım top gibi ve aşırı sert . şeklinde de değişim var öne ıyıce cıktı.
İnstagramda düşler diyarı hobi bahçesi diye bi yerde buldum canım ordan sipariş vericemNereden siparis vereceksiniz acaba?
Fiyati da gayet iyiymis
Walla canım git geller yaşıyoruz ama galiba son kararınız Mehmet Alp oldu :))
insallh ismiyle büyür canm ben bu konuda çok duyarsz oldm ne eşim düşndu nede ben muhammedi ailem istedi yusufu esimn ailesi bizde muhammed yusuf koyduk :)Walla canım git geller yaşıyoruz ama galiba son kararınız Mehmet Alp oldu :))
canm benimde agustos oldugnda oraya bir kac kez girdm ama alişamadm burayi birakamadm bence bi on gündn bsycik olmaz ben burda kalicam :)kızlar geçen gün sğustos anneleri grubuna bişey sordum ben de muhtemel bi ağustos annrsi olabilirim. sağolsunlar cevap versiler ama ne biliyim kendimi bu gruba daha yakın hissediyorum
o kadar baktım ınternetten anlayamamıstım. agrı oluyor yazıyor ama sık degıl ve gecıyor denılıyoryalancı kasılma ağrılı olmuyor canım. evet top gibi sert oluyo öne doğru çıkıyor ama ağrı olmuyor.zaten ağrılı olunca doğum sancısına dönüyor direk
ben hala düşünmedim koymadım koyan da yok düşünende nedense ıcımden gelmıyor bır turlu ısım bulmak. eşimde kızdı bana yemın etı bır daha agzımı acmam dıye hala yumusamadı da 1.5 ay kaldı bebek dogacak ısmı yokinsallh ismiyle büyür canm ben bu konuda çok duyarsz oldm ne eşim düşndu nede ben muhammedi ailem istedi yusufu esimn ailesi bizde muhammed yusuf koyduk :)
nasıl oldugunu ayrıntılı anlatır mısın canım ? ben aayırt edemeıyorum galibacanım ben 35. haftama girdim normal bu haftalarda 7-8 bizim için. 10 u geçerse ve olma sıklığı artarsa tehlikeli. mesela yarım saat içinde 3-4 kez olursa falan
tabi canım ben de öyle. kendimi buraya ait hissediyorumcanm benimde agustos oldugnda oraya bir kac kez girdm ama alişamadm burayi birakamadm bence bi on gündn bsycik olmaz ben burda kalicam :)
canım kasılmada böyle göbek deliğinin çevresi tam top gibi oluyo semsert. baskettopu yutmuş gibi sanki. ama sancı olmuyo. biraz pozisyon değiştirince falan geçiyo çok uzun sürmüyor. o kasılma işte. bazen göbeğinin bi tarafı sert bi tarafı yumusak oluyo o bebeğin hareketi normal yani. kasılmada tüm karın yani rahim top gibi oluyonasıl oldugunu ayrıntılı anlatır mısın canım ? ben aayırt edemeıyorum galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?