2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
canım ben 35. haftama girdim normal bu haftalarda 7-8 bizim için. 10 u geçerse ve olma sıklığı artarsa tehlikeli. mesela yarım saat içinde 3-4 kez olursa falan
Aaa evet canim sen 35.haftadaymışsın. ben 31 deyim. Yeni başladi bende. Hayirlisi boyle bözle doğuma hazırlanmış alışmış olalım inşallah

Yok canim ben sadece kan ilaci kullandim simdiye kadar ama kontrolde dr uma soyleyecegim. Acisi cok kotuydu

nasıl yani kasılma bir agrı değil mi anlayamadım ben. bugun karnım top gibi ve aşırı sert . şeklinde de değişim var öne ıyıce cıktı.

benımde bugun oyle o zaman bır tuhaflık var benim belimin tek tarafına vuruyor

nasıl yani kasılma bir agrı değil mi anlayamadım ben. bugun karnım top gibi ve aşırı sert . şeklinde de değişim var öne ıyıce cıktı.
yalancı kasılma ağrılı olmuyor canım. evet top gibi sert oluyo öne doğru çıkıyor ama ağrı olmuyor.zaten ağrılı olunca doğum sancısına dönüyor direk

Merhaba arkadaşlar dun gece tatilden geld 1 hafta yüzme cok iyi geldi. Decaviti de biraktim kilo yapiyor diye. Magvitalden de biktim dun alirken kustum ama o mecbur birakinca kasilmayi hissediyorum karnimda yavrum toparlanio.

kızlar geçen gün sğustos anneleri grubuna bişey sordum ben de muhtemel bi ağustos annrsi olabilirim. sağolsunlar cevap versiler ama ne biliyim kendimi bu gruba daha yakın hissediyorum
canm benimde agustos oldugnda oraya bir kac kez girdm ama alişamadm burayi birakamadm bence bi on gündn bsycik olmaz ben burda kalicam :)

insallh ismiyle büyür canm ben bu konuda çok duyarsz oldm ne eşim düşndu nede ben muhammedi ailem istedi yusufu esimn ailesi bizde muhammed yusuf koyduk :)
ben hala düşünmedim koymadım koyan da yok düşünende nedense ıcımden gelmıyor bır turlu ısım bulmak. eşimde kızdı bana yemın etı bır daha agzımı acmam dıye hala yumusamadı da 1.5 ay kaldı bebek dogacak ısmı yok

nasıl oldugunu ayrıntılı anlatır mısın canım ? ben aayırt edemeıyorum galiba
canım kasılmada böyle göbek deliğinin çevresi tam top gibi oluyo semsert. baskettopu yutmuş gibi sanki. ama sancı olmuyo. biraz pozisyon değiştirince falan geçiyo çok uzun sürmüyor. o kasılma işte. bazen göbeğinin bi tarafı sert bi tarafı yumusak oluyo o bebeğin hareketi normal yani. kasılmada tüm karın yani rahim top gibi oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…