2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
benim annemde kardeşimde koymamş dogumda hemşire sorunca bi an agzindn bi isim çikmş oyle koyulmş kardesmn ismi belki sizdede oyle olur :)

kızlar geçen gün sğustos anneleri grubuna bişey sordum ben de muhtemel bi ağustos annrsi olabilirim. sağolsunlar cevap versiler ama ne biliyim kendimi bu gruba daha yakın hissediyorum
Ben de çok büyük ihtimalle Ağustos ta doğum yapıcam. Zaten Ağustos annelerinin çoğuda temmuzda doğum yaptı. Hangi grupta paylaşım yapmak istersen oraya yaz canım

canm normal mi sezeryan mi normalse belki eylül olur senin ama sezeryansa agustos annesi olursn canm
canım normalde ilki normal doğumdu ama erken doğdu 36. haftada doğdu. doktor ilki erken doğarsa 2. nin erken olma ihtimali %33 daha fazla dedi. artık bekliyoruz bakalım. inşallab vaktinde doğar da artık ağustos eylül hiç farketmez. normalde gönlüm normal doğumdan yana ama nasip kısmet tabi bu işler. çünkü ben ilkini sezeryan planlamıştım ama rrken olumca normal geldi kendisi

Ben de çok büyük ihtimalle Ağustos ta doğum yapıcam. Zaten Ağustos annelerinin çoğuda temmuzda doğum yaptı. Hangi grupta paylaşım yapmak istersen oraya yaz canım
ben bu gruba alıştım canım kendimi o grupta hissedemedim bi türlü. sizlere alıştım

Hicmi yumusak bi ani olmuyi cnm o zman acsan knuyu biraz acitasyon falan yapsan yemez mi neye kzdi kizmakta haklimiydi bilmiorum ama onemli bisey sonucta seni bu knuda yanliz birakmamali.bizde buluyoruz ailelere soyluyoruz hep bi kulp buluolar ayni senin dedigini diorum.bebek dogcaknismi yok

Eşin böyle bir konuda kızması kötü olmuş tabi ama keşke bizde de kimse kendi düşündüğünü koydurmak istemese. Kv 4tane isim bulmuş düşün ve halaa baskı yapıyor. Hamile kalmadan önce hissetmiş gibi biz koymak istediğimiz ismi söylemiştik ama umrunda değil
Eşim alttan alttan göbek adını onun istediklerinden birini kabul ettirmeye çalışıyor bana. Galibiyet kimde olucak bakalım :)

iiz canm bencede eşinn ii bi günunde konuyu tekrar aç hatta onun istedigi isimler hakkinda konuşn biraz yumuşasn sonra beraber bi isim düşnn bazen de bizim eşimizi alttan almamz gerekn zamnlar oluyo iste

insallh ismiyle büyür canm ben bu konuda çok duyarsz oldm ne eşim düşndu nede ben muhammedi ailem istedi yusufu esimn ailesi bizde muhammed yusuf koyduk :)
Bizim iki kayınbabanın adı Mehmet olunca mecburen Mehmet koyduk Alp i de ben yanına yakıştırdım önemli olan sağlıklı olmaları canım hayırlı evlat olmaları benim annem der ki isim bir boncuktur kafanızı bu kadar meşgül etmeyin haklıymış :)

nasıl oldugunu ayrıntılı anlatır mısın canım ? ben aayırt edemeıyorum galiba
Kızlar kaan kocatepe gercek dogum dalgası tarifi: 10 dakikada toplam 3 adet ve herbiri 50sn suren kasılmalar oldugunda, dus almakla pozisyon değiştirmekle gecmediğinde, elini karbına koydugunda karnın elinin altında top gibi toplanmasında artık hastaneye gidilebilir. Öncesinde sancı sıklıgı kasılma sayacı ile olculmeli ve daha erken hastaneye gitmeye gerek olmadıgı söyleniyor. Ancak suların erken gelmesi, kanama, nişan gibi durumlarda hemen hastaneye gidilmesi gerekiyor

ayy ne güzel yapmişsnz canm ya :)

hep ablamın basının altındam cıktı :)) ama iyi ki cıkmıs ben tek basıma halledemezmisim yani. bi de cok anlıyo bu islerden. ben bi seker hamurlu kurabiye yapiim bide alısverise cıkiim parti malzemeleri icin dedim pertim cıktı. bi de fikir asaması filan kafa yorsaydım yok hicoi olmazdı :)

Kızlar bende kizimda doğum sancısı kasilmalardan ziyade belden kasiklara doğru ince sızı seklinde başladı.. ne su geldi ne nisan ne kasilma.. sadece ince sizi şeklinde belden başladı..açılmA olmasına rağmen yeterli sancı olmadı kese patlamadi keseyi Dr. patlattı.. belli bir rutini yok bu işin yani..bünyeye göre değişiyor.. Rabbim hakkımızda hayırlısını kolayını nasip etsin. RABBİ Yessir okuyalım bol bol inşallah

Son düzenleme:
Benim dgunumde ablam oradan tsirt almisti..isten 2 arkadasim da pant ve tsirt..gecen bir indirim daha vardi,bir tsirt daha almistim..gercekten guzel urunleri.ama hediye ve indirim olmazsa almazdim heralde.kisa bur sure giymek icin pahali baya normalde..
Benim de bugun midem fena,hava da sicak..bunaldim sorma..
Bizimkilerde geldiler..1 tencere biftek,1 tencere sarma,yogurt mayalamis,borek yapmis,domates-salatalik falan da almislar..elleri kollari dolu geldiler..carsambaya kadar yemek derdim olmaz:)bir de bavul gordum,aha dedim gunubirlik degil:) gecen esk e gittigimizde teyzelerinde aftereight cikolata vardi,benim en sewdigim demisti..bir de en buyuk kutudan getirmisler bana..bir de zarf verdiler yine..ev hediyesi olsun diye..baya yuklu miktar..galiba beni sonradan sevdiler:)
Annemle babamda geldi sonra..evde cay ictik.sonra hep beraber eve gittik..tabi bzimkilerde kv delerde baya once gormuslerdi,tam insaat halindeydi..simdi cevre duzenlemesinede basladilar,evin ici bitti zaten..pek begendi,ovdu hep..hatta esime dedi ki burada hala satilik var mi?!annemde dedi aa ne iyi olur beraber buyuturuz/toruna piyano ogretirsiniz..ben de gulerek aa tabii tabii tabbii dedim:))))sonra derebahceye gittik..ordan da hep beraber yine yemege..annemlerde yarin bizde siZi kahvaltiya goturelim dediler..tamam dedik..aslinda pztesiye kadar kalacaklardi ama bizim evin sicagina dayanamadilar..oturma odasi en sicak oda bizim kapiyida kapamislar,vantilatorude calistirmamislar sesten uyuyamayiz diye..sabaha kadar pismisler!neyse kahvaltiya doganci koyune gittik..doganci koy sofrasi var,daha once gittik biz baya..orasi esiyordu,orada ferahladilar..ben de cok yedim heralde ,belli etmedim onlara,coz az dedim de ,baya kustum..sonrasinda da serin yerlere gidelim dedik te,yok dediler biz gidelim,siz de dinlenin..ben de butun gun yattim/kalktim/dus alip durdum..kapi susunu goruncede ismi ogrendiler..ona da birsey demedi hic..cok guzel dedi..iyiydi bana karsi ama genel aile muhabbetinden bunaldim biraz..saolsun konuskan cok..oglunu ovdu durdu bir de..:))neyse seneye de okulla anlasmis..cok kalamazlar dogum zamani :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…