- 11 Şubat 2015
- 2.334
- 2.394
- 133
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #14.961
normalde ağrı olmuyor gün içinde 35. haftada falan 7-8 kez normalo kadar baktım ınternetten anlayamamıstım. agrı oluyor yazıyor ama sık degıl ve gecıyor denılıyor
benim annemde kardeşimde koymamş dogumda hemşire sorunca bi an agzindn bi isim çikmş oyle koyulmş kardesmn ismi belki sizdede oyle olur :)ben hala düşünmedim koymadım koyan da yok düşünende nedense ıcımden gelmıyor bır turlu ısım bulmak. eşimde kızdı bana yemın etı bır daha agzımı acmam dıye hala yumusamadı da 1.5 ay kaldı bebek dogacak ısmı yok
canm normal mi sezeryan mi normalse belki eylül olur senin ama sezeryansa agustos annesi olursn canmtabi canım ben de öyle. kendimi buraya ait hissediyorum
Ben de çok büyük ihtimalle Ağustos ta doğum yapıcam. Zaten Ağustos annelerinin çoğuda temmuzda doğum yaptı. Hangi grupta paylaşım yapmak istersen oraya yaz canımkızlar geçen gün sğustos anneleri grubuna bişey sordum ben de muhtemel bi ağustos annrsi olabilirim. sağolsunlar cevap versiler ama ne biliyim kendimi bu gruba daha yakın hissediyorum
canım normalde ilki normal doğumdu ama erken doğdu 36. haftada doğdu. doktor ilki erken doğarsa 2. nin erken olma ihtimali %33 daha fazla dedi. artık bekliyoruz bakalım. inşallab vaktinde doğar da artık ağustos eylül hiç farketmez. normalde gönlüm normal doğumdan yana ama nasip kısmet tabi bu işler. çünkü ben ilkini sezeryan planlamıştım ama rrken olumca normal geldi kendisicanm normal mi sezeryan mi normalse belki eylül olur senin ama sezeryansa agustos annesi olursn canm
ben bu gruba alıştım canım kendimi o grupta hissedemedim bi türlü. sizlere alıştımBen de çok büyük ihtimalle Ağustos ta doğum yapıcam. Zaten Ağustos annelerinin çoğuda temmuzda doğum yaptı. Hangi grupta paylaşım yapmak istersen oraya yaz canım
Güzel bi topik herkesi cekiyo.benimki de ekim.ama eylülde olacak ins ben de genelde buraya takılıyorum:)canm benimde agustos oldugnda oraya bir kac kez girdm ama alişamadm burayi birakamadm bence bi on gündn bsycik olmaz ben burda kalicam :)
ben hala düşünmedim koymadım koyan da yok düşünende nedense ıcımden gelmıyor bır turlu ısım bulmak. eşimde kızdı bana yemın etı bır daha agzımı acmam dıye hala yumusamadı da 1.5 ay kaldı bebek dogacak ısmı yok
Eşin böyle bir konuda kızması kötü olmuş tabi ama keşke bizde de kimse kendi düşündüğünü koydurmak istemese. Kv 4tane isim bulmuş düşün ve halaa baskı yapıyor. Hamile kalmadan önce hissetmiş gibi biz koymak istediğimiz ismi söylemiştik ama umrunda değilben hala düşünmedim koymadım koyan da yok düşünende nedense ıcımden gelmıyor bır turlu ısım bulmak. eşimde kızdı bana yemın etı bır daha agzımı acmam dıye hala yumusamadı da 1.5 ay kaldı bebek dogacak ısmı yok
Bizim iki kayınbabanın adı Mehmet olunca mecburen Mehmet koyduk Alp i de ben yanına yakıştırdım önemli olan sağlıklı olmaları canım hayırlı evlat olmaları benim annem der ki isim bir boncuktur kafanızı bu kadar meşgül etmeyin haklıymış :)insallh ismiyle büyür canm ben bu konuda çok duyarsz oldm ne eşim düşndu nede ben muhammedi ailem istedi yusufu esimn ailesi bizde muhammed yusuf koyduk :)
Kızlar kaan kocatepe gercek dogum dalgası tarifi: 10 dakikada toplam 3 adet ve herbiri 50sn suren kasılmalar oldugunda, dus almakla pozisyon değiştirmekle gecmediğinde, elini karbına koydugunda karnın elinin altında top gibi toplanmasında artık hastaneye gidilebilir. Öncesinde sancı sıklıgı kasılma sayacı ile olculmeli ve daha erken hastaneye gitmeye gerek olmadıgı söyleniyor. Ancak suların erken gelmesi, kanama, nişan gibi durumlarda hemen hastaneye gidilmesi gerekiyornasıl oldugunu ayrıntılı anlatır mısın canım ? ben aayırt edemeıyorum galiba
Ben de öyle cnm ekim topiğinde bi durgunluk var çoğu kşi gtti sanki,benm de eylül olucak gbi görünüyo Allah izin verirseGüzel bi topik herkesi cekiyo.benimki de ekim.ama eylülde olacak ins ben de genelde buraya takılıyorum:)
ayy ne güzel yapmişsnz canm ya :)İyi akşamlar herkesee. Dün ve bugün o kadar yoğundu ki, baby shower yuzunden. kalabalık degildi ama guzel oldu cok sukur. ablam cok cok emek harcadı heyecanlı herkes cok sevilecek canım bebeğim bugün öyle hissettim cok guzel bır duygu..
ayy ne güzel yapmişsnz canm ya :)
Ne mutlu sizeİyi akşamlar herkesee. Dün ve bugün o kadar yoğundu ki, baby shower yuzunden. kalabalık degildi ama guzel oldu cok sukur. ablam cok cok emek harcadı heyecanlı herkes cok sevilecek canım bebeğim bugün öyle hissettim cok guzel bır duygu..
Canım hayırlı olsun :)İyi akşamlar herkesee. Dün ve bugün o kadar yoğundu ki, baby shower yuzunden. kalabalık degildi ama guzel oldu cok sukur. ablam cok cok emek harcadı heyecanlı herkes cok sevilecek canım bebeğim bugün öyle hissettim cok guzel bır duygu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?