2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
valla güzel bi fikir bak ablalarda olmasa biz bsy yapamicaz benim bebişimnde tum alisverisini ablmla yaptik tabi o yapti diyebilirim :)

Ayy kafam karıstı sımdı nasıl anlıca yani yalancı mı gercek mi

haklı değildi.1 ısım soyledı ben sevmedım o ismi ama yınede peki madem sen sevdın öyle olsun dedim. 2 ısım koyalım demıstı ona da tamam dedım. sıra geldı 2. isme bir isim daha söyledı ben hıccccccc ama hıcc sevmedım cok tıcı geldı bana ben sevmeıdm bunu dedım başka dusunelım dedım bana tamam demesine ragmen birileri sordugunda benım kabul etmeıdgım ısmıde soyluyordu ismi şu demeye başladı. ben de kızdım deıdm ki zaten ısmın bırını sevmeden kabul ettım ona tamam alısırım ama 2. sınden resmen nefret ettım ve kabul etmeıdgım halde sen resmen manıpıle ederek bana zorlyorsun kabul ettırmeyı sevmedım ıste ve adı bu olmayacak dedım kavga koptu orda. yemın ettı karsımayacagım dıye . o kabul ettıgım ısmıde koymayacagım dedı. keısnlıkle haksızdı. işi oldu bittiye getırmeye bana istemeden kabul etırmeye calıstı. hiçç adil değildi yanı

kasımalarda agrı da oluyor ama değil mi ?

kızlar artık dogum yaklaşıyor. iç çamaşırımı renklı gıymeyecegım artık özellikle kırmızı ve tonları nişan gelse resmen anyamayız. bugun akıntım gelmıs mesela bu ne ya dedım oradan aklıma geldı heleki ilk gebeliği olanlar hıc anlamaz heralde

iiz canm bencede eşinn ii bi günunde konuyu tekrar aç hatta onun istedigi isimler hakkinda konuşn biraz yumuşasn sonra beraber bi isim düşnn bazen de bizim eşimizi alttan almamz gerekn zamnlar oluyo iste
o kadar canımı sıktı ki bu konu içimden düünmek bile gelmıyor 1-2 defa ınternete baktım hekese sordum ama ıcıme sınen bır şey olmadı. isim secme konusunda aileler pek hevesli olur ama benım aılem 1-2 secenek söyleyıp çekildi hiç fikir yurutmeıdler

Ben uzun zamandır beyaz giyiyorum akıntı rengi görmek için. Bide beyazlar daha yüksek ısıdayıkanıp kuruyor daha hijyenik oluyo gibi geliyor bana

Eşinin düşündüğü isimler neydi canım. Aile büyüğü isimleri falan mı ondan mı sevmedin

Günaydın..uykusersemi yanlış yere mesaj atınca, isim değişikliği yaptım..dreamon ben:)
kötü haberle hsonuna başlayınca hepimizin morali bozuldu..allah arkadaşımıza tekrar sabır versin..işallah yaşadığı son acı olsun
herkese iyi haftalar, ağrısız-sızısız-sıkıntısız günler

Gece denk geldim mesajına hiçbirşey anlamadım, tahmin ettim yanlis yere yazdığını. Demek böyle çözüm buldun iyi haftalar herkese. Benim de birazdan kontrolüm var. Bakalım her kontrol öncesi sendromu

Gece denk geldim mesajına hiçbirşey anlamadım, tahmin ettim yanlis yere yazdığını. Demek böyle çözüm buldun iyi haftalar herkese. Benim de birazdan kontrolüm var. Bakalım her kontrol öncesi sendromu
kusura bakmayın..meşgul ettim, saçma mesajımla..mesajlar silinmiyormuş, profil nasıl kapatılıyor onu da bulamadım..yönetici varmış ona durumu anlattım, yeni üyelik açtığımı da söyledim..bakalım toptan atmazlar umarım beni..
hamile kafası işte sormayın, aklımı da başımdan alıyor, kalsiyumumu aldığı gibi bebiş:)
benim de bu cumartesi kontrol.aynen insan heyecanlanıyor kontrol önceleri..bıl şans..güzel haberlerini bekliyıruz

Benim de Cumartesi kontrol 5 hafta oldu özledim inşallah güzel haberler alırız çok heyecanlıyım bu arada günaydın mutlu haftalar anneler :))

görünmez kaza :))

Aklimi basimdan almak ki ne almak ikinci hamilelgim bide herseyi unutup karistirip duruyorm allah sonumuzu hayretsin insallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…