- 20 Ocak 2017
- 1.858
- 3.265
- 133
- 32
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #14.981
valla güzel bi fikir bak ablalarda olmasa biz bsy yapamicaz benim bebişimnde tum alisverisini ablmla yaptik tabi o yapti diyebilirim :)hep ablamın basının altındam cıktı :)) ama iyi ki cıkmıs ben tek basıma halledemezmisim yani. bi de cok anlıyo bu islerden. ben bi seker hamurlu kurabiye yapiim bide alısverise cıkiim parti malzemeleri icin dedim pertim cıktı. bi de fikir asaması filan kafa yorsaydım yok hicoi olmazdı :)
Ayy kafam karıstı sımdı nasıl anlıca yani yalancı mı gercek miKızlar bende kizimda doğum sancısı kasilmalardan ziyade belden kasiklara doğru ince sızı seklinde başladı.. ne su geldi ne nisan ne kasilma.. sadece ince sizi şeklinde belden başladı..açılmA olmasına rağmen yeterli sancı olmadı kese patlamadi keseyi Dr. patlattı.. belli bir rutini yok bu işin yani..bünyeye göre değişiyor.. Rabbim hakkımızda hayırlısını kolayını nasip etsin. RABBİ Yessir okuyalım bol bol inşallah
Canım sadece şu var belden giren ağrıda olsa kasilma da olsa düzenli aralıklarla olması önemli..Çok da fazla stres etme zamanı gelince mutlaka anlayacaksınAyy kafam karıstı sımdı nasıl anlıca yani yalancı mı gercek mi
eşim bir isim söylemişti konsulan tek isim o oldu galiba o kalacak öylecebenim annemde kardeşimde koymamş dogumda hemşire sorunca bi an agzindn bi isim çikmş oyle koyulmş kardesmn ismi belki sizdede oyle olur :)
canm ikiniznde içine sinmesi onemli insallh ismiyle hayirli bi evlat olureşim bir isim söylemişti konsulan tek isim o oldu galiba o kalacak öylece
haklı değildi.1 ısım soyledı ben sevmedım o ismi ama yınede peki madem sen sevdın öyle olsun dedim. 2 ısım koyalım demıstı ona da tamam dedım. sıra geldı 2. isme bir isim daha söyledı ben hıccccccc ama hıcc sevmedım cok tıcı geldı bana ben sevmeıdm bunu dedım başka dusunelım dedım bana tamam demesine ragmen birileri sordugunda benım kabul etmeıdgım ısmıde soyluyordu ismi şu demeye başladı. ben de kızdım deıdm ki zaten ısmın bırını sevmeden kabul ettım ona tamam alısırım ama 2. sınden resmen nefret ettım ve kabul etmeıdgım halde sen resmen manıpıle ederek bana zorlyorsun kabul ettırmeyı sevmedım ıste ve adı bu olmayacak dedım kavga koptu orda. yemın ettı karsımayacagım dıye . o kabul ettıgım ısmıde koymayacagım dedı. keısnlıkle haksızdı. işi oldu bittiye getırmeye bana istemeden kabul etırmeye calıstı. hiçç adil değildi yanıHicmi yumusak bi ani olmuyi cnm o zman acsan knuyu biraz acitasyon falan yapsan yemez mi neye kzdi kizmakta haklimiydi bilmiorum ama onemli bisey sonucta seni bu knuda yanliz birakmamali.bizde buluyoruz ailelere soyluyoruz hep bi kulp buluolar ayni senin dedigini diorum.bebek dogcaknismi yok
kasımalarda agrı da oluyor ama değil mi ?Kızlar kaan kocatepe gercek dogum dalgası tarifi: 10 dakikada toplam 3 adet ve herbiri 50sn suren kasılmalar oldugunda, dus almakla pozisyon değiştirmekle gecmediğinde, elini karbına koydugunda karnın elinin altında top gibi toplanmasında artık hastaneye gidilebilir. Öncesinde sancı sıklıgı kasılma sayacı ile olculmeli ve daha erken hastaneye gitmeye gerek olmadıgı söyleniyor. Ancak suların erken gelmesi, kanama, nişan gibi durumlarda hemen hastaneye gidilmesi gerekiyor
o kadar canımı sıktı ki bu konu içimden düünmek bile gelmıyor 1-2 defa ınternete baktım hekese sordum ama ıcıme sınen bır şey olmadı. isim secme konusunda aileler pek hevesli olur ama benım aılem 1-2 secenek söyleyıp çekildi hiç fikir yurutmeıdleriiz canm bencede eşinn ii bi günunde konuyu tekrar aç hatta onun istedigi isimler hakkinda konuşn biraz yumuşasn sonra beraber bi isim düşnn bazen de bizim eşimizi alttan almamz gerekn zamnlar oluyo iste
Ben uzun zamandır beyaz giyiyorum akıntı rengi görmek için. Bide beyazlar daha yüksek ısıdayıkanıp kuruyor daha hijyenik oluyo gibi geliyor banakızlar artık dogum yaklaşıyor. iç çamaşırımı renklı gıymeyecegım artık özellikle kırmızı ve tonları nişan gelse resmen anyamayız. bugun akıntım gelmıs mesela bu ne ya dedım oradan aklıma geldı heleki ilk gebeliği olanlar hıc anlamaz heralde
Eşinin düşündüğü isimler neydi canım. Aile büyüğü isimleri falan mı ondan mı sevmedino kadar canımı sıktı ki bu konu içimden düünmek bile gelmıyor 1-2 defa ınternete baktım hekese sordum ama ıcıme sınen bır şey olmadı. isim secme konusunda aileler pek hevesli olur ama benım aılem 1-2 secenek söyleyıp çekildi hiç fikir yurutmeıdler
canım merak etme doğum başladığında anlıyosun o garklı bi ağrı oluyo zaten belli aralıklarla oluyoAyy kafam karıstı sımdı nasıl anlıca yani yalancı mı gercek mi
gerçek doğum sancısında oluyo tabi kasılmalarda ağrı. hem de düzenli kasılma düzenli sancıkasımalarda agrı da oluyor ama değil mi ?
Ne mutlu size
Canım hayırlı olsun :)
valla güzel bi fikir bak ablalarda olmasa biz bsy yapamicaz benim bebişimnde tum alisverisini ablmla yaptik tabi o yapti diyebilirim :)
Gece denk geldim mesajına hiçbirşey anlamadım, tahmin ettim yanlis yere yazdığını. Demek böyle çözüm buldunGünaydın..uykusersemi yanlış yere mesaj atınca, isim değişikliği yaptım..dreamon ben:)
kötü haberle hsonuna başlayınca hepimizin morali bozuldu..allah arkadaşımıza tekrar sabır versin..işallah yaşadığı son acı olsun
herkese iyi haftalar, ağrısız-sızısız-sıkıntısız günler
kusura bakmayın..meşgul ettim, saçma mesajımla..mesajlar silinmiyormuş, profil nasıl kapatılıyor onu da bulamadım..yönetici varmış ona durumu anlattım, yeni üyelik açtığımı da söyledim..bakalım toptan atmazlar umarım beni..Gece denk geldim mesajına hiçbirşey anlamadım, tahmin ettim yanlis yere yazdığını. Demek böyle çözüm bulduniyi haftalar herkese. Benim de birazdan kontrolüm var. Bakalım her kontrol öncesi sendromu
Benim de Cumartesi kontrol 5 hafta oldu özledim inşallah güzel haberler alırız çok heyecanlıyım bu arada günaydın mutlu haftalar anneler :))kusura bakmayın..meşgul ettim, saçma mesajımla..mesajlar silinmiyormuş, profil nasıl kapatılıyor onu da bulamadım..yönetici varmış ona durumu anlattım, yeni üyelik açtığımı da söyledim..bakalım toptan atmazlar umarım beni..
hamile kafası işte sormayın, aklımı da başımdan alıyor, kalsiyumumu aldığı gibi bebiş:)
benim de bu cumartesi kontrol.aynen insan heyecanlanıyor kontrol önceleri..bıl şans..güzel haberlerini bekliyıruz
Günaydın..uykusersemi yanlış yere mesaj atınca, isim değişikliği yaptım..dreamon ben:)
kötü haberle hsonuna başlayınca hepimizin morali bozuldu..allah arkadaşımıza tekrar sabır versin..işallah yaşadığı son acı olsun
herkese iyi haftalar, ağrısız-sızısız-sıkıntısız günler
kusura bakmayın..meşgul ettim, saçma mesajımla..mesajlar silinmiyormuş, profil nasıl kapatılıyor onu da bulamadım..yönetici varmış ona durumu anlattım, yeni üyelik açtığımı da söyledim..bakalım toptan atmazlar umarım beni..
hamile kafası işte sormayın, aklımı da başımdan alıyor, kalsiyumumu aldığı gibi bebiş:)
benim de bu cumartesi kontrol.aynen insan heyecanlanıyor kontrol önceleri..bıl şans..güzel haberlerini bekliyıruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?