2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
@07mawish07 ben memorial e gidiyorum o da kabul ediyor. etlik lokman hekim ve acıbademe sormuştum onlarda ediyor bildiğime göre özellerin hepsi ediyor canım etmeyen özel yok ki .. yanlış biliyorsam düzeltin kızlar

ankara memoriale gidiyosuuz sanırım, benim doktorum dışardan ama memorialde yapmayı düşünüyorum doğumumu sizinki normal mi sezeryan mi belli mi:)

Aklimi basimdan almak ki ne almak ikinci hamilelgim bide herseyi unutup karistirip duruyorm allah sonumuzu hayretsin insallah :)
Unutkanlık bende de feci derecede Cüzdanım çöpe gitti 15 gün önce yanlışlıkla fazla para yoktu içinde ama kimlik ehliyet kredi kartları gitti..kimlik ve ehliyeti bu halimle sıcakta gidip çıkarmak zorunda kaldım

geceleri ben de uyuyamıyorum ya sıcaktan. eskiden bu kadar sıcaklamazdım. sanırım hamilelik gerçekten etkiliyor sanırım. kızlar günler geçtikçe ben de stres artıyor ya. bir yandan kardeşi nasıl karşılayacak, bir yandan doğum nasıl olacak. halbuki daha önce normal doğum yaptım ama unuttum gitti bir yandan ya erken doğarsa stresi

Bende kolay kolay terlemeyen bir insandım Benide sanki stres sarmaya başladı canım... Etrafımızda duyduğumuz erken doğum hikayelerinden de etkileniyoruz.. Bneimde ilk doğumum kolay oldu bu defa kolay olmayacak gibi bir his falan doğuyo içime Hep bunlar stresten :) senin ilki kaç yaşında

2,5 yaşonda canım. o yüzden de korkuyorum. yeni yeni stres yapıyorum. acaba ona da mı haksızlık ettim keşke biraz daha beklese miydim diyorumbi yandan da yaşım çok beklemeye elverişli değildi. 35i dolduruyorum

Kızlar bebeğin günlük eşyalarınu koymak için sepet arıyorum.mümkünse kapaklı olanlarından
Siz aldınız mı? Nerelerde vardır istediğim sepetler.

Eklentiler

• Screenshot_2017-07-24-11-44-45.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 43
Hakikaten bu sıcaklarda çalışanların Allah yardımcısı olsun. Geçen hafta yine yine dayanıyordum ama bugün rsmen zor kalktım. Bakalım ne yapalım artık çoğu gitti azı kaldı dayanacağız.

pinkstrap
Çok üzgünüm bu acının tarifi yok. Rabbim sizlere sabır versin. Duyunca içimden bir şeyler koptu resmen.
O seni cennet kuşu olarak bekliyor. Rabbim en kısa zamanda sağlıklı uzun ömürlü evlat nasip etsin. Dualarımız seninle...

Hakikaten bu sıcaklarda çalışanların Allah yardımcısı olsun. Geçen hafta yine yine dayanıyordum ama bugün rsmen zor kalktım. Bakalım ne yapalım artık çoğu gitti azı kaldı dayanacağız.

benim de 33. haftam son artık agustosta calısmıycam gercekten zorluyormus, 37 ye kadar dayanırım dıyordum ama agır gelıyorum kendıme acaba dıyorum erken mı boyle hıssetmek ıcın

2,5 yaşonda canım. o yüzden de korkuyorum. yeni yeni stres yapıyorum. acaba ona da mı haksızlık ettim keşke biraz daha beklese miydim diyorumbi yandan da yaşım çok beklemeye elverişli değildi. 35i dolduruyorum
Bence çok iyi arası haksızlık falan etmiyorsun..Alışması daha kolay..Ben 8 yaşındaki kız kıskançlık etmez diyordum ama o bile daha doğmadan başladı kıskançlığa..Seninkinin alışması daha kolay olur inan..Mesela benimki tek olmaya alıştğı için bencilllik var herşeyin farkında..benim işim daha zor :)

Aynen canım dayanacağız gittiği yere kadar inşallah...doğum sonrası çalışmayacak olsam 32.haftada bırakıp geçeceğim ama sonrasındaki izinler bitmesin diye katlanıyorum bende...

benim de 33. haftam son artık agustosta calısmıycam gercekten zorluyormus, 37 ye kadar dayanırım dıyordum ama agır gelıyorum kendıme acaba dıyorum erken mı boyle hıssetmek ıcın

valla benimle aynı hisleri paylaşan biri olduğu için çok sevindim ne yalan söyliyim :) ben de son 2 haftaya kadar dururum diyordum ama gerçekten artık yorulduğumu hissediyorum. zor gelmeye başladı... tek tesellim evde klimamız yok bizim, eşime dokunuyor, ofiste sonuna kadar açabiliyorum :) sırf ondan gelip gitmeye devam ediyorum :)

Allah yardımcımız olsun canım ya

Aynen canım dayanacağız gittiği yere kadar inşallah...doğum sonrası çalışmayacak olsam 32.haftada bırakıp geçeceğim ama sonrasındaki izinler bitmesin diye katlanıyorum bende...
Ah o sonrasına aktarma olmasa hep iZne ayrılırız da işte Doğum sonrası birkaç hafta daha gazla geçirelim diye sabrediyoruz

Herkese iyi haftalar.unutkanlıktan açılmış.söylediğim herşeyi unutuyorum.bi iş yaparken yarım bırakıp başka işe geçiyorum.bi de aklımdan geçen şeyi söylemeyi unutuyorum sonra da karşımdaki yapmayınca ona kIzıyorum.unutkanlık kötüymüş.

Ah cok.kotu olmus cnm benimde basimdan azdaha boyle kotu bi olay geciodu altin bilekligim yoktu ortada anneme sordm en son bana verdin nereye koydm bilmiorm dedi bende oyle hatrliyorum heryeri aradik taradik yok dedik heralde dustu sonra makyaj cekmecemi duzenlerkn sik parfm kutum vardi atmiyordum gozume takildi bunuda atayim dedim tam gittim copun basina bian durakladm drdim bi icine bakayim bisey kalmis falan olmasin iki kat ici bi actim yok bide diger kati cikardimki oraya koymusum sok gecirdimmm hayir kndim kaybetmis olsam uzulcem geccek gitcek annem kaybettim die yenisini alckti bide iki kere kuyumcuya gotrdu beni begenmedim hic die ciktim halbuki almasini istemiodm bulucagim varmis icime dogmus heralde bunun gibi birsuru var bende oglumun dogumundan sonra cok olmaya baslafi bunda hepten beter oldm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…