- 14 Şubat 2011
- 38
- 87
- 88
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #15.001
@07mawish07 ben memorial e gidiyorum o da kabul ediyor. etlik lokman hekim ve acıbademe sormuştum onlarda ediyor bildiğime göre özellerin hepsi ediyor canım etmeyen özel yok ki .. yanlış biliyorsam düzeltin kızlar
Unutkanlık bende de feci derecedeAklimi basimdan almak ki ne almak ikinci hamilelgim bide herseyi unutup karistirip duruyorm allah sonumuzu hayretsin insallah :)
geceleri ben de uyuyamıyorum ya sıcaktan. eskiden bu kadar sıcaklamazdım. sanırım hamilelik gerçekten etkiliyor sanırım. kızlar günler geçtikçe ben de stres artıyor ya. bir yandan kardeşi nasıl karşılayacak, bir yandan doğum nasıl olacak. halbuki daha önce normal doğum yaptım ama unuttum gitti bir yandan ya erken doğarsa stresiGünaydın hanımlar..Yepyeni bir haftaya başlıyoruz..Hayırlı güzel haftalar olsun inşallah.. Benim gibi çalışanlara da ekstra kolaylıklar olsun inşallah...Sabah sabah sürüne sürüne çıktım evden :) Gece 3e kadar sıcaktan uyuyamadım..
Bende beğendim canım kısmet olur o günleri görebilirsek bende bebek mevlüdü için olabilir diye düşündüm.Walla canım git geller yaşıyoruz ama galiba son kararınız Mehmet Alp oldu :))
Bende kolay kolay terlemeyen bir insandımgeceleri ben de uyuyamıyorum ya sıcaktan. eskiden bu kadar sıcaklamazdım. sanırım hamilelik gerçekten etkiliyor sanırım. kızlar günler geçtikçe ben de stres artıyor ya. bir yandan kardeşi nasıl karşılayacak, bir yandan doğum nasıl olacak. halbuki daha önce normal doğum yaptım ama unuttum gitti bir yandan ya erken doğarsa stresi
2,5 yaşonda canım. o yüzden de korkuyorum. yeni yeni stres yapıyorum. acaba ona da mı haksızlık ettim keşke biraz daha beklese miydim diyorumbi yandan da yaşım çok beklemeye elverişli değildi. 35i dolduruyorumBende kolay kolay terlemeyen bir insandımBenide sanki stres sarmaya başladı canım... Etrafımızda duyduğumuz erken doğum hikayelerinden de etkileniyoruz.. Bneimde ilk doğumum kolay oldu bu defa kolay olmayacak gibi bir his falan doğuyo içime Hep bunlar stresten :) senin ilki kaç yaşında
Hakikaten bu sıcaklarda çalışanların Allah yardımcısı olsun. Geçen hafta yine yine dayanıyordum ama bugün rsmen zor kalktım. Bakalım ne yapalım artık çoğu gitti azı kaldı dayanacağız.Günaydın hanımlar..Yepyeni bir haftaya başlıyoruz..Hayırlı güzel haftalar olsun inşallah.. Benim gibi çalışanlara da ekstra kolaylıklar olsun inşallah...Sabah sabah sürüne sürüne çıktım evden :) Gece 3e kadar sıcaktan uyuyamadım..
Hakikaten bu sıcaklarda çalışanların Allah yardımcısı olsun. Geçen hafta yine yine dayanıyordum ama bugün rsmen zor kalktım. Bakalım ne yapalım artık çoğu gitti azı kaldı dayanacağız.
Bence çok iyi arası haksızlık falan etmiyorsun..Alışması daha kolay..Ben 8 yaşındaki kız kıskançlık etmez diyordum ama o bile daha doğmadan başladı kıskançlığa..Seninkinin alışması daha kolay olur inan..Mesela benimki tek olmaya alıştğı için bencilllik var herşeyin farkında..benim işim daha zor :)2,5 yaşonda canım. o yüzden de korkuyorum. yeni yeni stres yapıyorum. acaba ona da mı haksızlık ettim keşke biraz daha beklese miydim diyorumbi yandan da yaşım çok beklemeye elverişli değildi. 35i dolduruyorum
Aynen canım dayanacağız gittiği yere kadar inşallah...doğum sonrası çalışmayacak olsam 32.haftada bırakıp geçeceğim ama sonrasındaki izinler bitmesin diye katlanıyorum bende...Hakikaten bu sıcaklarda çalışanların Allah yardımcısı olsun. Geçen hafta yine yine dayanıyordum ama bugün rsmen zor kalktım. Bakalım ne yapalım artık çoğu gitti azı kaldı dayanacağız.
benim de 33. haftam son artık agustosta calısmıycam gercekten zorluyormus, 37 ye kadar dayanırım dıyordum ama agır gelıyorum kendıme acaba dıyorum erken mı boyle hıssetmek ıcın
Allah yardımcımız olsun canım yaBence çok iyi arası haksızlık falan etmiyorsun..Alışması daha kolay..Ben 8 yaşındaki kız kıskançlık etmez diyordum ama o bile daha doğmadan başladı kıskançlığa..Seninkinin alışması daha kolay olur inan..Mesela benimki tek olmaya alıştğı için bencilllik var herşeyin farkında..benim işim daha zor :)
Ah o sonrasına aktarma olmasa hep iZne ayrılırız da işte Doğum sonrası birkaç hafta daha gazla geçirelim diye sabrediyoruzAynen canım dayanacağız gittiği yere kadar inşallah...doğum sonrası çalışmayacak olsam 32.haftada bırakıp geçeceğim ama sonrasındaki izinler bitmesin diye katlanıyorum bende...
biz aktaramayınca evde tatildeyiz darısı başınızagerçi ben pek tatilde sayılmam evde çoluk çocuk falanAh o sonrasına aktarma olmasa hep iZne ayrılırız da işte Doğum sonrası birkaç hafta daha gazla geçirelim diye sabrediyoruz
Unutkanlık bende de feci derecedeCüzdanım çöpe gitti 15 gün önce yanlışlıkla fazla para yoktu içinde ama kimlik ehliyet kredi kartları gitti..kimlik ve ehliyeti bu halimle sıcakta gidip çıkarmak zorunda kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?