- Konu Sahibi angel5angel
-
- #15.021
geceleri ben de uyuyamıyorum ya sıcaktan. eskiden bu kadar sıcaklamazdım. sanırım hamilelik gerçekten etkiliyor sanırım. kızlar günler geçtikçe ben de stres artıyor ya. bir yandan kardeşi nasıl karşılayacak, bir yandan doğum nasıl olacak. halbuki daha önce normal doğum yaptım ama unuttum gitti bir yandan ya erken doğarsa stresi
Ay ben Doğum sonrası düzelirim diye ümit ediyordum,ama daha da mı kötü olacak eyvahAh cok.kotu olmus cnm benimde basimdan azdaha boyle kotu bi olay geciodu altin bilekligim yoktu ortada anneme sordm en son bana verdin nereye koydm bilmiorm dedi bende oyle hatrliyorum heryeri aradik taradik yok dedik heralde dustu sonra makyaj cekmecemi duzenlerkn sik parfm kutum vardi atmiyordum gozume takildi bunuda atayim dedim tam gittim copun basina bian durakladm drdim bi icine bakayim bisey kalmis falan olmasin iki kat ici bi actim yok bide diger kati cikardimki oraya koymusum sok gecirdimmm hayir kndim kaybetmis olsam uzulcem geccek gitcek annem kaybettim die yenisini alckti bide iki kere kuyumcuya gotrdu beni begenmedim hic die ciktim halbuki almasini istemiodm bulucagim varmis icime dogmus heralde bunun gibi birsuru var bende oglumun dogumundan sonra cok olmaya baslafi bunda hepten beter oldm
Aynen canım haklısın...Bırakıp gelmek daha zor olacak tabiki.. inşallah sakin akıllı çocuklar olurlar da bizi zorlamazlar kolay bırakırızAh o sonrasına aktarma olmasa hep iZne ayrılırız da işte Doğum sonrası birkaç hafta daha gazla geçirelim diye sabrediyoruz
.biz birşeyleri planlıyoruz ama planlarımız tutmayabiliyor.herşeyin Hayırlısı olsun hakkımızda canımAynen canım haklısın...Bırakıp gelmek daha zor olacak tabiki.. inşallah sakin akıllı çocuklar olurlar da bizi zorlamazlar kolay bırakırızBen kızımda çalışmayı düşünüyordum..Çok huysuzdu benden 1 dk ayrılmıyordu.. Bikaç gün denedik olmadı o evde ağladı akşama kadar ben işyerinde ağladım..Dayanamadım başlarım işine gücüne dedim istifa ettim 2 yıl çalışmadım.. Bunda ne olacak bilmem :)
Neyseki bulmuşsun Allahtan.. Bbebekler bizim depolarda yiyorlar sonuçta..Ne kadar takviye de etsek yeterli gelmiyorAh cok.kotu olmus cnm benimde basimdan azdaha boyle kotu bi olay geciodu altin bilekligim yoktu ortada anneme sordm en son bana verdin nereye koydm bilmiorm dedi bende oyle hatrliyorum heryeri aradik taradik yok dedik heralde dustu sonra makyaj cekmecemi duzenlerkn sik parfm kutum vardi atmiyordum gozume takildi bunuda atayim dedim tam gittim copun basina bian durakladm drdim bi icine bakayim bisey kalmis falan olmasin iki kat ici bi actim yok bide diger kati cikardimki oraya koymusum sok gecirdimmm hayir kndim kaybetmis olsam uzulcem geccek gitcek annem kaybettim die yenisini alckti bide iki kere kuyumcuya gotrdu beni begenmedim hic die ciktim halbuki almasini istemiodm bulucagim varmis icime dogmus heralde bunun gibi birsuru var bende oglumun dogumundan sonra cok olmaya baslafi bunda hepten beter oldm
Amin canım inşallah..İnsanlar plan yapar,Kader de gülermiş ya bizimki de o hesap..,:).biz birşeyleri planlıyoruz ama planlarımız tutmayabiliyor.herşeyin Hayırlısı olsun hakkımızda canım
Canım ben kutuları ikeadan aldım.kumaş büyük boy ve küçük boy kapaksız kutular,kapaklı renkli karton kutu vb aldım.bir tane de görümcem penye ipten sepet ördü.onları kullanacağım.Kızlar bebeğin günlük eşyalarınu koymak için sepet arıyorum.mümkünse kapaklı olanlarından
Siz aldınız mı? Nerelerde vardır istediğim sepetler.
Eki Görüntüle 2025265
Aynen öyle:))Amin canım inşallah..İnsanlar plan yapar,Kader de gülermiş ya bizimki de o hesap..,:)
Yok canım ya değil bende öyleyim 37 ye kadar dayınırım diyordum ama yok olmayacak. Çok Sıcaklara denk gelmiş olmamız da ayrı bir şanssızlık tabi. Birde korkuyorum erken doğumu tetikleyecek diye. Haftaya kadar dayanabilirsem dr. kontrolüne gidince bırakıcam sanırım. 2 hafta eksik kalacak artık ne yapayım. Zaten evde daha bütün işler beni bekliyor. Evde ayrı işte ayrı çok yorulmaya başladım.benim de 33. haftam son artık agustosta calısmıycam gercekten zorluyormus, 37 ye kadar dayanırım dıyordum ama agır gelıyorum kendıme acaba dıyorum erken mı boyle hıssetmek ıcın
Ben sanırım doğum sonrası durumumuz elverirse ücretsize de ayrılacağım ama yine de bi ayda olsa faydası olsun maaşım devam etsin dedim ama bu hafta çok zorlandım. Bakalım ne kadr dayanabileceğim dahaAynen canım dayanacağız gittiği yere kadar inşallah...doğum sonrası çalışmayacak olsam 32.haftada bırakıp geçeceğim ama sonrasındaki izinler bitmesin diye katlanıyorum bende...
Bende baştan aynı şeyi düşünmüştüm canım. Hem serin hem arkadaşlar var zamanın nasıl geçtiğini anlamam demiştim ama hiçte öyle olmuyormuş malesef. Ama evde klima yoksa bu sıcaklarda evde de bunalabilirsin tabi.valla benimle aynı hisleri paylaşan biri olduğu için çok sevindim ne yalan söyliyim :) ben de son 2 haftaya kadar dururum diyordum ama gerçekten artık yorulduğumu hissediyorum. zor gelmeye başladı... tek tesellim evde klimamız yok bizim, eşime dokunuyor, ofiste sonuna kadar açabiliyorum :) sırf ondan gelip gitmeye devam ediyorum :)
canm neden 5 hafta kadar gitmedn ki ben ne zamndr hep ya 2 haftada bir yada 3 haftada bir cagiriyo drBenim de Cumartesi kontrol 5 hafta oldu özledim inşallah güzel haberler alırız çok heyecanlıyım bu arada günaydın mutlu haftalar anneler :))
Canım hamilelik öncesinde var mıydı sende kollestrol. Ya da ailede kalıtsal bir hastalık?Kizar kan tahlili yaptırdım trigliserid degerim 699 çıktı çok canım sıkılıyor diyet yapıyorum ama azıcık esnetmistim fırladı gitmiş degerim. Hamilelikte de insanın canı bi sürü şey istiyor onu yeme bunu yeme iyice psikolojim bozuldu bide yemediğim fayda etse o da fayda etmiyor
Ay ben Doğum sonrası düzelirim diye ümit ediyordum,ama daha da mı kötü olacak eyvah
Kizar kan tahlili yaptırdım trigliserid degerim 699 çıktı çok canım sıkılıyor diyet yapıyorum ama azıcık esnetmistim fırladı gitmiş degerim. Hamilelikte de insanın canı bi sürü şey istiyor onu yeme bunu yeme iyice psikolojim bozuldu bide yemediğim fayda etse o da fayda etmiyor
Ailemdede var bende de vardi canım gebelik öncesinde de ama 300 lerle başladık 700 e çıktı normalde gebelikte yükseliyor biliyorum ama benim ki çok çok yukseldi çok Canım sıkılıyorCanım hamilelik öncesinde var mıydı sende kollestrol. Ya da ailede kalıtsal bir hastalık?
Benim de sağlık ocağında dr kan tahlilinde istemiş bunları kollestrol ve trigliserid yüksek çıkmıştı. Kendi kadın doğum dr uma götürünce bunlar çoğu gebede hormonlara bağlı olarak yüksek çıkar o yüzden biz bu tahlilleri istemeyiz gereksiz tahlil yapmışlar demişti. İstersen internette de bir araştır hakikaten aynı şeyler yazıyor. Tabi dediğm gibi daha önceden böyle bir rahatsızlığın yoksa dediklerim geçerli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?