2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Bebeğin dolaplarını ayarladım, rafları aylara göre kıyafetleri yerleştirdim. Banyo malzemelerini tamamladım. Sepetini vs. yıkadım nevresimlerini falan hallettim. Bezleridir, boğulma önleyici yastığıdır yan yatma yatağıdır vs. ıvır zıvır ne varsa öncekilerden kalma yıkadım temizledim, dolabına kaldırdım. Kıslık battaniyeleri yıkayıp hurcladım. İşte vakit geciriyorum, sıcaklar hiç cekilmiyor bunlarla az bir oyalandım.

ben su 1 mılyoncularda naylon kutular var ya kocaman kocaman ondan da kulanacagım evde her işe yarıyor. çok kulanışlı kapaklı hijyen. kalabalıgı ortadan kaldırıyor.

Sıkıntılarının çözülmesi dileğiyle insallah sağlıklı ve güzel hberler alırsın dualarımız seninle, Allah yardımcın olsun

Yok canım ne kusuru. Hamile hamilenin halinden anlar. Bende de unutkanlık var ve nasıl desem kafam bomboş gibi bazen. Bebek dışında bir şeye konsantre olamıyorum

68 kilo oldum canım 66 ile başlamıştım Ayy benim gibi gebeler için uzulmemek elde mi devamli bebeğimi kaybetme korkusuyla yaşıyordum çok şükür 30luymus haftaları gorebildik canım Allah kimseye böyle sıkıntılar vermesin

Ah canım hamilelikte diyet yapmak gerçekten çok zor seni çok iyi anlıyorum.ama çok az kaldı Doğumdan sonra hepsinden gönlünce yiyebilirsin böyle avut kendini:)

Anne yanı beşik işin pamuk yatak yaptırdım.park yatağı iki aylık olunca kullanırım diye düşündüğümden henüz bi şey yapmadım.
pamuk yatağa sağlıklı diyorlar beni de cezbetti fakat terleme sorunundan bahsediyor bazısı acaba hep terletir mi bilemedim :/

Ben camasirlarini yikayip utuledim hepsini hurca yerlestirdim. Dolabini bekliyorum haftaya gelir heralde. 20 gun sonra beesigimiz de geliyor. Agustos 27de kardeşimin düğünü var kvler de gelicek eskisehirden o yuzden simdiden bitirmek istiyorum ben. Erken degil gibi hifanur

Alintilari yanlislikla sildim kim sormustu hatirlamiyorum yari ortopedik yatak aldim ben besigin icine yayli.

Kızlar bişey daha sorucam.
Bebeğin kıyafetlerini yıkasam erken mi daha?
Bide kuruturken balkonamı asıyım yoksa evin içinde çamaşırlıktamı kurutayım?
canım ben yıkadım hazırladım çantamı falan. ben kırutucuda kurutuyprum bebekken. sonra çamaşır askısıyla içerde kurutuyorum ama şimdi büyük çocuğumununleri artık balkona asıyorum

2,5 yaşonda canım. o yüzden de korkuyorum. yeni yeni stres yapıyorum. acaba ona da mı haksızlık ettim keşke biraz daha beklese miydim diyorumbi yandan da yaşım çok beklemeye elverişli değildi. 35i dolduruyorum
Bnm oğlumda o yaşta cnm değişik duygular içindyim ilk öğrendgmde oğluma bakıp bakıp ağlayasım geliyodu kıyamıodum şimdi doğunca napıcak merakı var şuanda bile karnımdaki kızımla konuşamıyorum etkilenmesin dye.bide tuvalet eğitmi kısmındayım ki sorma.hayırlısı artık kıskansa da yapck bişe yok buda bi süreç

Allah yardımcın olsun cnm inşallah sonrasnda rahat edersin

Ailemdede var bende de vardi canım gebelik öncesinde de ama 300 lerle başladık 700 e çıktı normalde gebelikte yükseliyor biliyorum ama benim ki çok çok yukseldi çok Canım sıkılıyor
Arkdşlarda bahsetmş cnm gebelkte bunlra bakılmazmış bnm doktrumda kayda değer bulmamıştı.kilo da almamşsın ama karbonhdrat tüketmn nasıl?

Kızlar e bebekteki baby&me nin ürünlerini kullanan var mı? Deterjanı nasıl acba?oğlumda hacışakir kullanmştım memnun kalmadım bu sefer sıvı kullanayım dyorum.

benim de evde vantilatör var sanayi tipi yoksa işte olmak daha mantıklı gelebilirdi :) aslında bana kalsa çalışacaktım ama eşim kendini bu kadar yorma dedi. çalışsam az çok bir miktar daha para elimize geçecek aslında ama işte böyle arada kaldım ..

minikhikayem ne güzel canım baby shower yapmışsınız.:))

evet cnm çok cici oldu

sen yine 35. haftadasın biraz daha çalışacaksın iyi dayanmışsın. Ben 33. haftadayım bu hafta son, ne yalan söyleyeyim zor duruyorum ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…