- 9 Ocak 2017
- 276
- 528
- 18
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #15.061
ben su 1 mılyoncularda naylon kutular var ya kocaman kocaman ondan da kulanacagım evde her işe yarıyor. çok kulanışlı kapaklı hijyen. kalabalıgı ortadan kaldırıyor.Canım aslında oyuncak şart değil.
Ama kapaklı olması daha iyi olur.bi milyoncu gibi mağazalarda baktım.kapakları yoktu.
Tozlanmasın diye özellikle kapaklı arıyorum.nette bulduklarımda çok pahalı.
Araştırmaya devam :)
Sıkıntılarının çözülmesi dileğiyle insallah sağlıklı ve güzel hberler alırsın dualarımız seninle, Allah yardımcın olsunKızlar kontrole gıdecek arkadaşlara Guzel haberlerle donun inşallah diyorum bende sizden dualarınız beklıyorum ufak bir sıkıntımız var bebegımle ilgili cuma günü kontrolüm var lütfen bize de dua edin Rabbım herkesın evladına saglık versın
Yok canım ne kusuru. Hamile hamilenin halinden anlar. Bende de unutkanlık var ve nasıl desem kafam bomboş gibi bazen. Bebek dışında bir şeye konsantre olamıyorumkusura bakmayın..meşgul ettim, saçma mesajımla..mesajlar silinmiyormuş, profil nasıl kapatılıyor onu da bulamadım..yönetici varmış ona durumu anlattım, yeni üyelik açtığımı da söyledim..bakalım toptan atmazlar umarım beni..
hamile kafası işte sormayın, aklımı da başımdan alıyor, kalsiyumumu aldığı gibi bebiş:)
benim de bu cumartesi kontrol.aynen insan heyecanlanıyor kontrol önceleri..bıl şans..güzel haberlerini bekliyıruz
Anlıyorum canım. Allah kolaylık versin az kaldı biraz daha sabredeceğiz ne yapalım.Malesef yürüyüşe çıkamıyorum canım riskli gebeyim rahmimde açıklık var o yüzden evde devamli yatıyorum
ben de hala nst ye hiç girmedimAslında dr una bağlı ben 32+3 te gittim sadece ultrasonla muayene etti çalışabilir raporu verdi. NST ye falan almadı. Ama sancım var dersen mutlaka alır.
68 kilo oldum canım 66 ile başlamıştım Ayy benim gibi gebeler için uzulmemek elde mi devamli bebeğimi kaybetme korkusuyla yaşıyordum çok şükür 30luymus haftaları gorebildik canım Allah kimseye böyle sıkıntılar vermesinÜzüntü de etkiler ama dikkat etmen lazım kendine. Neden hareketsizsin başka bir sağlık sorunu yok değil mi? Biraz yürüyüş yapsan hemen etkisi olur.
Aslında açlık şekerin olması gerekenden bile düşük çıkmış kilo alımında az pek belirtisi yok sanki ama bunlar sadece belirleyici değildir muhakkak. Kaç kilosun?
Ah canım hamilelikte diyet yapmak gerçekten çok zor seni çok iyi anlıyorum.ama çok az kaldı Doğumdan sonra hepsinden gönlünce yiyebilirsin böyle avut kendini:)Kizar kan tahlili yaptırdım trigliserid degerim 699 çıktı çok canım sıkılıyor diyet yapıyorum ama azıcık esnetmistim fırladı gitmiş degerim. Hamilelikte de insanın canı bi sürü şey istiyor onu yeme bunu yeme iyice psikolojim bozuldu bide yemediğim fayda etse o da fayda etmiyor
Anne yanı beşik işin pamuk yatak yaptırdım.park yatağı iki aylık olunca kullanırım diye düşündüğümden henüz bi şey yapmadım.bayanlar bebek beşiklerinize hangi çeşit yatak aldınız acaba
pamuk yatağa sağlıklı diyorlar beni de cezbetti fakat terleme sorunundan bahsediyor bazısı acaba hep terletir mi bilemedim :/Anne yanı beşik işin pamuk yatak yaptırdım.park yatağı iki aylık olunca kullanırım diye düşündüğümden henüz bi şey yapmadım.
canım ben yıkadım hazırladım çantamı falan. ben kırutucuda kurutuyprum bebekken. sonra çamaşır askısıyla içerde kurutuyorum ama şimdi büyük çocuğumununleri artık balkona asıyorumKızlar bişey daha sorucam.
Bebeğin kıyafetlerini yıkasam erken mi daha?
Bide kuruturken balkonamı asıyım yoksa evin içinde çamaşırlıktamı kurutayım?
Bnm oğlumda o yaşta cnm değişik duygular içindyim ilk öğrendgmde oğluma bakıp bakıp ağlayasım geliyodu kıyamıodum şimdi doğunca napıcak merakı var şuanda bile karnımdaki kızımla konuşamıyorum etkilenmesin dye.bide tuvalet eğitmi kısmındayım ki sorma.hayırlısı artık kıskansa da yapck bişe yok buda bi süreç2,5 yaşonda canım. o yüzden de korkuyorum. yeni yeni stres yapıyorum. acaba ona da mı haksızlık ettim keşke biraz daha beklese miydim diyorumbi yandan da yaşım çok beklemeye elverişli değildi. 35i dolduruyorum
Allah yardımcın olsun cnm inşallah sonrasnda rahat edersinÇalışmaktan bahşedilmiş.ben çok zorlanıyorum çalışmakta.fiziksel olarak yorulmuyorum ama Beynen çok yoruluyorum.
işte devamlı bi şeylere karar vermem gerekiyor.hesap yapmam gerekiyor.bir de Yeni projeler var onlara fikir üretmem,Nasıl yapılacağını belirlemem gerekiyor.
zaten hamileliğimi öğrendiğimden beri dikkatim hep bebişimde bu kadar beyinsel aktiviteli işi yapamıyorum,çok zorlanıyorum.
Burada bebeğe bakacak yardımcı olacak kimsem Yok.bir yandan çalışmaya başlayınca nasıl olacak diye düşünüyorum.O yüzden de Doğum sonrasında kızımla daha fazla zaman geçirmek için iZne erken ayrılmak istemiyorum.bayrama kadar çalışmak istiyorum.
Bakalım ben bişeyleri istiyorum planlıyorum ama Nasıl olur hiç bilemiyorum tabi..
Arkdşlarda bahsetmş cnm gebelkte bunlra bakılmazmış bnm doktrumda kayda değer bulmamıştı.kilo da almamşsın ama karbonhdrat tüketmn nasıl?Ailemdede var bende de vardi canım gebelik öncesinde de ama 300 lerle başladık 700 e çıktı normalde gebelikte yükseliyor biliyorum ama benim ki çok çok yukseldi çok Canım sıkılıyor
valla benimle aynı hisleri paylaşan biri olduğu için çok sevindim ne yalan söyliyim :) ben de son 2 haftaya kadar dururum diyordum ama gerçekten artık yorulduğumu hissediyorum. zor gelmeye başladı... tek tesellim evde klimamız yok bizim, eşime dokunuyor, ofiste sonuna kadar açabiliyorum :) sırf ondan gelip gitmeye devam ediyorum :)
minikhikayem ne güzel canım baby shower yapmışsınız.:))
Yok canım ya değil bende öyleyim 37 ye kadar dayınırım diyordum ama yok olmayacak. Çok Sıcaklara denk gelmiş olmamız da ayrı bir şanssızlık tabi. Birde korkuyorum erken doğumu tetikleyecek diye. Haftaya kadar dayanabilirsem dr. kontrolüne gidince bırakıcam sanırım. 2 hafta eksik kalacak artık ne yapayım. Zaten evde daha bütün işler beni bekliyor. Evde ayrı işte ayrı çok yorulmaya başladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?