2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
bütün karnın mı kasılıyor.bana da oluyor ama bölümsel..ayağını,elini dayıyor heralde ama tüm karnım olmadı daha..

Amin canım aminn... çok iyi anlıyorum bende de var hala erken doğum riski. Normal doğum bu şartlarda mümkün görünmüyor dedi dr. Malesef elden bir şey de gelmiyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun sağlıkla kavuştursun inşallah

Kızlar bişey daha sorucam.
Bebeğin kıyafetlerini yıkasam erken mi daha?
Bide kuruturken balkonamı asıyım yoksa evin içinde çamaşırlıktamı kurutayım?
Benim dolu dolu 2 ay görünüyor son 1 ay yıkayıp ütülemeyi düşünüyorum tozlanır fazla erken olmasın birde havalar çok güzel Dışarda güneş görse daha iyi zaten asıp kurur kurumaz toplarız ben öyle düşünüyorum güneş mikrop kırar

zeynep bi doktorunu ara istersen tek bi yerde degil ortada mı toplanıyor sayısı biraz fazla gibi

evet canım ikinci haftasını dolduracağım çarşamba işte 2.5 hafta falan çalışmış olacağım. DAyanabilsem iyi olacaktı ama eşim de artık gerek yok diyor. Bende dayanamıyorum sırt ağrılarım da başladı.

Ay kızlar benim kızda 3 yasında bende karnımda ki bebeğimi hiç sevemiyorum kızıma haksızlık gibi geliyor aldığımız eşyaları bazen alıyor elinden almak istemiyorum sonra kendi yerine koyuyor zaten biz dikkatli olcaz onlara kızmadan ikna edicez ki kıskanmasınlar işimiz zor

Çok geçmiş olsun canım. İnşallah bir dahaki kontrolünde azalır fark. Dr ne dedi peki karşılaşıyorlarmış mı böyle şeylerle? Kilosu çokta az değil aslında sanki?
Bu arada gebelik zehirlenmesi nasıl anlaşılıyor?

senin işin gerçekten çok zormuş. bi an önce izne ayrıl kendini yıpratmadan

ben de ne yana otursam olmuyor evde bile olsam. su an bile mesela gun bıtsın dıye saat sayıyorum asıl dogur da gorursun diyo herkes sagolsun ben bılmıyormusum gibi

Amin canim insallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi

Selam arkadaşlar,

Bende düzensiz kasılmalar oluyor. 4-5 haftadır var hatta. Rahim uzunluğunda sorun olmadığı için sadece magnezyum ve adalat alıyorum. İki kere bu sebepten nstye girdim ama birşey çıkmadı. Sadece ilk gittiğimde çıkmkştı.

Yalancı kasılma şu şekilde yani bende şöyle oluyor, göbek deliği hizzasında karnım aşırı derecede sertleşiyor, alnım kadar sert oluyor. 25-30 sn sonra sertlik geçiyor. Dikdörtgen gibi şekil alıyor.

Bir saat içinde 4ten fazla olmuyor ise problem yok diye okumuştum. Hatta düzensiz kasılmalar vücudumuzu doğuma hazırladığı için iyi birşeymiş.

Aman onları artık duymuyorum bile
Ne yapalım her kadın nasıl dayandıysa bizde öyle dayanırız. SAnki ihtiyacımız olan şey bunları duymakmış gibi
Evet zorlanabiliriz ama o misss kokuları her şeye değer.

Kolay gelsin. Gerçekten zormuş şartların

baya zorluyor ya son 8 iş günü diye avutuyorum kendimi. az kaldı az :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…