- 12 Ağustos 2013
- 3.544
- 3.634
- 333
- 33
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #15.101
bütün karnın mı kasılıyor.bana da oluyor ama bölümsel..ayağını,elini dayıyor heralde ama tüm karnım olmadı daha..Kızlar bebegım karnımı kasıp duruyor bugun. Son ıkı saatte 20 kere fln karnımı kastı, herbırı 4-5 sn suruyor bendemasamda calısıyordum sımdı sol yanıma uzandım bıraz daha sakınlesmıs gıbı. Sert bebek hareketı gıbı basladı ama bukadar arka arkaya kasılma hıc olmamıstı braxton hicks dedıklerı yalancı dogum kasılmaları mı bunlar acaba? Boyle bırsey yasayanınjz oldu mu? Buarada bel agrısı kanama fln hıssetmıyorum
Amin canım aminn... çok iyi anlıyorum bende de var hala erken doğum riski. Normal doğum bu şartlarda mümkün görünmüyor dedi dr. Malesef elden bir şey de gelmiyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun sağlıkla kavuştursun inşallah68 kilo oldum canım 66 ile başlamıştım Ayy benim gibi gebeler için uzulmemek elde mi devamli bebeğimi kaybetme korkusuyla yaşıyordum çok şükür 30luymus haftaları gorebildik canım Allah kimseye böyle sıkıntılar vermesin
Benim dolu dolu 2 ay görünüyor son 1 ay yıkayıp ütülemeyi düşünüyorum tozlanır fazla erken olmasın birde havalar çok güzel Dışarda güneş görse daha iyi zaten asıp kurur kurumaz toplarız ben öyle düşünüyorum güneş mikrop kırarKızlar bişey daha sorucam.
Bebeğin kıyafetlerini yıkasam erken mi daha?
Bide kuruturken balkonamı asıyım yoksa evin içinde çamaşırlıktamı kurutayım?
zeynep bi doktorunu ara istersen tek bi yerde degil ortada mı toplanıyor sayısı biraz fazla gibiKızlar bebegım karnımı kasıp duruyor bugun. Son ıkı saatte 20 kere fln karnımı kastı, herbırı 4-5 sn suruyor bendemasamda calısıyordum sımdı sol yanıma uzandım bıraz daha sakınlesmıs gıbı. Sert bebek hareketı gıbı basladı ama bukadar arka arkaya kasılma hıc olmamıstı braxton hicks dedıklerı yalancı dogum kasılmaları mı bunlar acaba? Boyle bırsey yasayanınjz oldu mu? Buarada bel agrısı kanama fln hıssetmıyorum
evet canım ikinci haftasını dolduracağım çarşamba işte 2.5 hafta falan çalışmış olacağım. DAyanabilsem iyi olacaktı ama eşim de artık gerek yok diyor. Bende dayanamıyorum sırt ağrılarım da başladı.benim de evde vantilatör var sanayi tipi yoksa işte olmak daha mantıklı gelebilirdi :) aslında bana kalsa çalışacaktım ama eşim kendini bu kadar yorma dedi. çalışsam az çok bir miktar daha para elimize geçecek aslında ama işte böyle arada kaldım ..
evet cnm çok cici oldu
sen yine 35. haftadasın biraz daha çalışacaksın iyi dayanmışsın. Ben 33. haftadayım bu hafta son, ne yalan söyleyeyim zor duruyorum ...
Ay kızlar benim kızda 3 yasında bende karnımda ki bebeğimi hiç sevemiyorum kızıma haksızlık gibi geliyor aldığımız eşyaları bazen alıyor elinden almak istemiyorum sonra kendi yerine koyuyor zaten biz dikkatli olcaz onlara kızmadan ikna edicez ki kıskanmasınlar işimiz zorBnm oğlumda o yaşta cnm değişik duygular içindyim ilk öğrendgmde oğluma bakıp bakıp ağlayasım geliyodu kıyamıodum şimdi doğunca napıcak merakı var şuanda bile karnımdaki kızımla konuşamıyorum etkilenmesin dye.bide tuvalet eğitmi kısmındayım ki sorma.hayırlısı artık kıskansa da yapck bişe yok buda bi süreç
Kızlar kontrolüm vardı bugün. Nstye girdim. Doktor her zamanki gibi kan akışlarına baktı. Bacak uzunluğu, kafa çevresi hepsi güzel gayet iyi. Ama gelgelelim karın çevresi 7 gün geriyken 10 güne çıkmış. Kilosu şu an 2025 gram. Anlamıyorum heryeri güzel gelişiyor, kan akımları da gayet güzel. Ama kilo az alıyor. Abartılacak bir şey yok diceksiniz belki ama ben ilk hamileliğimde preeklampsi ( gebelik zehirlenmesi) geçirdim. Tek korkum bi daha geçirmek. Tansiyonumu ve bebek hareketlerini daha yakından takip et dedi doktor. İnşallah bu bir haftada gerilik azalmış olur.
sıcakla fena öglene kadar güneş alan odam var ofis yokuşta 6:50 de otobüse biniyoruz indikten sonra yarım saat yürüyorum/ ofiste klima yok minik masa üstü fan var bi ayaklarıma bi yüzüme tutuyorum evdede ne klima ne vantilatör işin kötüsü 15 güne evin yakınına hayvan pazarı kurulucak cam kapı açamıcam ne olcak bilmiyorum. Ayaklarıma bacaklarıma taş baglamışlar gibiyim şişlikten zor yürüyorum. dünde oğluşumun odasını boyadı babası :d
evet canım ikinci haftasını dolduracağım çarşamba işte 2.5 hafta falan çalışmış olacağım. DAyanabilsem iyi olacaktı ama eşim de artık gerek yok diyor. Bende dayanamıyorum sırt ağrılarım da başladı.
Amin canim insallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimiziAmin canım aminn... çok iyi anlıyorum bende de var hala erken doğum riski. Normal doğum bu şartlarda mümkün görünmüyor dedi dr. Malesef elden bir şey de gelmiyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun sağlıkla kavuştursun inşallah
Aminnn canım hepimizinki sağlıkla gelsin kavuşalım mis kokularına inşallahoyy yerim masallah allah sağlıkla dünyaya gelmeyi nasip etsin minik meleğe:))
Bende ya arada ağrılarım oluyor falan ama ağrı mı yalancı sancı mı ayırt edemiyorumben kasılma nasıl oluyor ayırt bile edemiyorumama devam ederse doktorunu ara bence
senin işin gerçekten çok zormuş. bi an önce izne ayrıl kendini yıpratmadan
ben de ne yana otursam olmuyor evde bile olsam. su an bile mesela gun bıtsın dıye saat sayıyorumasıl dogur da gorursun diyo herkes sagolsun ben bılmıyormusum gibi
Kolay gelsin. Gerçekten zormuş şartlarınsıcakla fena öglene kadar güneş alan odam var ofis yokuşta 6:50 de otobüse biniyoruz indikten sonra yarım saat yürüyorum/ ofiste klima yok minik masa üstü fan var bi ayaklarıma bi yüzüme tutuyorum evdede ne klima ne vantilatör işin kötüsü 15 güne evin yakınına hayvan pazarı kurulucak cam kapı açamıcam ne olcak bilmiyorum. Ayaklarıma bacaklarıma taş baglamışlar gibiyim şişlikten zor yürüyorum. dünde oğluşumun odasını boyadı babası :d
Canım tabanca şart değil ben sıvı silikon kullanıyorum o daha temiz ve kolay oluyor:))her annenin galiba 1 silikon tabancası olmalı :) ben de alayım ya her işe yarıyormuş
baya zorluyor ya son 8 iş günü diye avutuyorum kendimi. az kaldı az :)senin işin gerçekten çok zormuş. bi an önce izne ayrıl kendini yıpratmadan
ben de ne yana otursam olmuyor evde bile olsam. su an bile mesela gun bıtsın dıye saat sayıyorumasıl dogur da gorursun diyo herkes sagolsun ben bılmıyormusum gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?