- 29 Haziran 2015
- 2.806
- 4.279
- 133
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #15.081
Kızlar kontrolüm vardı bugün. Nstye girdim. Doktor her zamanki gibi kan akışlarına baktı. Bacak uzunluğu, kafa çevresi hepsi güzel gayet iyi. Ama gelgelelim karın çevresi 7 gün geriyken 10 güne çıkmış. Kilosu şu an 2025 gram. Anlamıyorum heryeri güzel gelişiyor, kan akımları da gayet güzel. Ama kilo az alıyor. Abartılacak bir şey yok diceksiniz belki ama ben ilk hamileliğimde preeklampsi ( gebelik zehirlenmesi) geçirdim. Tek korkum bi daha geçirmek. Tansiyonumu ve bebek hareketlerini daha yakından takip et dedi doktor. İnşallah bu bir haftada gerilik azalmış olur.
İnanır mısın artık bu tür sorunları en yakınıma bile anlatmak istemiyorum. İlkinde çok büyük problemler vardı anlattıkça derdimi stres yapma, stres yapma. Kaybedince bebeğimi stres yaptın ondan böyle olduya getirdiler hep. Sonra kendimi çok suçladım bi ara. O yüzden korkularımı derdimi hiç anlatmıyorum bu sefer bu topik dışında.Neden abartılacak bir şey yok diyelim cnm en ufak sorunda hepimiz panik oluyoruz dilerim gelişim seyri iyi gider günüyle doğar
dalan roxy kullandım hepsinde memnunum kokusu da cok iyi.Kızlar e bebekteki baby&me nin ürünlerini kullanan var mı? Deterjanı nasıl acba?oğlumda hacışakir kullanmştım memnun kalmadım bu sefer sıvı kullanayım dyorum.
Duyduğumuz en ufak olumsuzluk hemen bizi üzüyor ve endişelendiriyor..inan seni çok iyi anlıyorum..işallah toparlar en kısa zamanda, minyon bir bebiş olacaktır senin yaramazda belki..çok kafaya takıpta kendini ve bebişi üzme..yoluna girer elbet.Kızlar kontrolüm vardı bugün. Nstye girdim. Doktor her zamanki gibi kan akışlarına baktı. Bacak uzunluğu, kafa çevresi hepsi güzel gayet iyi. Ama gelgelelim karın çevresi 7 gün geriyken 10 güne çıkmış. Kilosu şu an 2025 gram. Anlamıyorum heryeri güzel gelişiyor, kan akımları da gayet güzel. Ama kilo az alıyor. Abartılacak bir şey yok diceksiniz belki ama ben ilk hamileliğimde preeklampsi ( gebelik zehirlenmesi) geçirdim. Tek korkum bi daha geçirmek. Tansiyonumu ve bebek hareketlerini daha yakından takip et dedi doktor. İnşallah bu bir haftada gerilik azalmış olur.
Karbonhidrattan uzak duruyorum ama ekmegi hiç kesmedim bi de meyve yiyorum onlarda trigliseridi yukseltmez heralde di miArkdşlarda bahsetmş cnm gebelkte bunlra bakılmazmış bnm doktrumda kayda değer bulmamıştı.kilo da almamşsın ama karbonhdrat tüketmn nasıl?
ben de 30 olucam çarşamba günü..şimdiden zor geliyor sorma çalışmak...tamam iyi tarafı ofiste klima var da..klima karşısında yatamıyorsun ki..tüm gün bilg karşısında, müdürün var, gelen-giden var, ee yapılması gereken işvar,haliyle stres var..eylüle kadar sabredeyim diyorum ben de bakalım nasıl olacak..benim de evde vantilatör var sanayi tipi yoksa işte olmak daha mantıklı gelebilirdi :) aslında bana kalsa çalışacaktım ama eşim kendini bu kadar yorma dedi. çalışsam az çok bir miktar daha para elimize geçecek aslında ama işte böyle arada kaldım ..
evet cnm çok cici oldu
sen yine 35. haftadasın biraz daha çalışacaksın iyi dayanmışsın. Ben 33. haftadayım bu hafta son, ne yalan söyleyeyim zor duruyorum ...
İnanır mısın artık bu tür sorunları en yakınıma bile anlatmak istemiyorum. İlkinde çok büyük problemler vardı anlattıkça derdimi stres yapma, stres yapma. Kaybedince bebeğimi stres yaptın ondan böyle olduya getirdiler hep. Sonra kendimi çok suçladım bi ara. O yüzden korkularımı derdimi hiç anlatmıyorum bu sefer bu topik dışında.
ben de 30 olucam çarşamba günü..şimdiden zor geliyor sorma çalışmak...tamam iyi tarafı ofiste klima var da..klima karşısında yatamıyorsun ki..tüm gün bilg karşısında, müdürün var, gelen-giden var, ee yapılması gereken işvar,haliyle stres var..eylüle kadar sabredeyim diyorum ben de bakalım nasıl olacak..
senin işin daha da zor, daha çok ayakta kalman da gerekir..o yüzden kendini yormaman daha iyi bir karar aslında..doğru ben de eczanede dakka başı bişey soran isteyen, oyalana oyalana bişey almayı beceremeyen sabrım yok artık
senin işin daha da zor, daha çok ayakta kalman da gerekir..o yüzden kendini yormaman daha iyi bir karar aslında..
Ayy canım ya sıcaklarda normal insanlar uyuyamıyor biz daha zor uyuyoruz birde işe gidenler Allah yardımcınız olsunGünaydın hanımlar..Yepyeni bir haftaya başlıyoruz..Hayırlı güzel haftalar olsun inşallah.. Benim gibi çalışanlara da ekstra kolaylıklar olsun inşallah...Sabah sabah sürüne sürüne çıktım evden :) Gece 3e kadar sıcaktan uyuyamadım..
Anladm canım cok tesekkür ederim bebişinin kilo ve boyu kaçtı cok merak ediyorum haftaya ne boyutlarda olcağını:)
oyy yerim masallah allah sağlıkla dünyaya gelmeyi nasip etsin minik meleğe:))Gittiğim tarihte 44 cm 1943 gr. dı canım :)
Bende çok merak ediyorum acaba şimdi ne kadar oldu diye
Canım ben bu hafta hepsini bitirdim. Ütülemesi falanda olduğu için bayağı uğraştırıyorlar minik minik.Kızlar bişey daha sorucam.
Bebeğin kıyafetlerini yıkasam erken mi daha?
Bide kuruturken balkonamı asıyım yoksa evin içinde çamaşırlıktamı kurutayım?
Kızlar bebegım karnımı kasıp duruyor bugun. Son ıkı saatte 20 kere fln karnımı kastı, herbırı 4-5 sn suruyor bendemasamda calısıyordum sımdı sol yanıma uzandım bıraz daha sakınlesmıs gıbı. Sert bebek hareketı gıbı basladı ama bukadar arka arkaya kasılma hıc olmamıstı braxton hicks dedıklerı yalancı dogum kasılmaları mı bunlar acaba? Boyle bırsey yasayanınjz oldu mu? Buarada bel agrısı kanama fln hıssetmıyorum
İnşallah hayırlı haberlerle dönersin. Dualarımız seninle. Bizi de haberdar etmeyi unutma.Kızlar kontrole gıdecek arkadaşlara Guzel haberlerle donun inşallah diyorum bende sizden dualarınız beklıyorum ufak bir sıkıntımız var bebegımle ilgili cuma günü kontrolüm var lütfen bize de dua edin Rabbım herkesın evladına saglık versın
arkadaşım geçen hafta doğum yaptı onu ilk 37 de almış NST yeben de hala nst ye hiç girmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?