2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Kızlar kontrolüm vardı bugün. Nstye girdim. Doktor her zamanki gibi kan akışlarına baktı. Bacak uzunluğu, kafa çevresi hepsi güzel gayet iyi. Ama gelgelelim karın çevresi 7 gün geriyken 10 güne çıkmış. Kilosu şu an 2025 gram. Anlamıyorum heryeri güzel gelişiyor, kan akımları da gayet güzel. Ama kilo az alıyor. Abartılacak bir şey yok diceksiniz belki ama ben ilk hamileliğimde preeklampsi ( gebelik zehirlenmesi) geçirdim. Tek korkum bi daha geçirmek. Tansiyonumu ve bebek hareketlerini daha yakından takip et dedi doktor. İnşallah bu bir haftada gerilik azalmış olur.

Neden abartılacak bir şey yok diyelim cnm en ufak sorunda hepimiz panik oluyoruz dilerim gelişim seyri iyi gider günüyle doğar

Neden abartılacak bir şey yok diyelim cnm en ufak sorunda hepimiz panik oluyoruz dilerim gelişim seyri iyi gider günüyle doğar
İnanır mısın artık bu tür sorunları en yakınıma bile anlatmak istemiyorum. İlkinde çok büyük problemler vardı anlattıkça derdimi stres yapma, stres yapma. Kaybedince bebeğimi stres yaptın ondan böyle olduya getirdiler hep. Sonra kendimi çok suçladım bi ara. O yüzden korkularımı derdimi hiç anlatmıyorum bu sefer bu topik dışında.

Duyduğumuz en ufak olumsuzluk hemen bizi üzüyor ve endişelendiriyor..inan seni çok iyi anlıyorum..işallah toparlar en kısa zamanda, minyon bir bebiş olacaktır senin yaramazda belki..çok kafaya takıpta kendini ve bebişi üzme..yoluna girer elbet.

Arkdşlarda bahsetmş cnm gebelkte bunlra bakılmazmış bnm doktrumda kayda değer bulmamıştı.kilo da almamşsın ama karbonhdrat tüketmn nasıl?
Karbonhidrattan uzak duruyorum ama ekmegi hiç kesmedim bi de meyve yiyorum onlarda trigliseridi yukseltmez heralde di mi

ben de 30 olucam çarşamba günü..şimdiden zor geliyor sorma çalışmak...tamam iyi tarafı ofiste klima var da..klima karşısında yatamıyorsun ki..tüm gün bilg karşısında, müdürün var, gelen-giden var, ee yapılması gereken işvar,haliyle stres var..eylüle kadar sabredeyim diyorum ben de bakalım nasıl olacak..

Diyecek başka bir şey bulamıyorlar o yüzden stres yapma diyorlar, diğeri için diyecek söz bulamıyorum. Acısı olan insana söylenecek şey mi o illa avutacaklar. arkadaşım avutma acıma ortak ol yeterli

benm erken dogum riskim oldu 2.5 ay boyunca, her hafta kontrole gidiyorum. kendi annem bile bekledim her hafta kontrol günümü bilip arasın yapmadığı zaman oldu. o yüzden anlıyorumm seni..

doğru ben de eczanede dakka başı bişey soran isteyen, oyalana oyalana bişey almayı beceremeyen sabrım yok artık

Ayy canım ya sıcaklarda normal insanlar uyuyamıyor biz daha zor uyuyoruz birde işe gidenler Allah yardımcınız olsun

Kızlar bebegım karnımı kasıp duruyor bugun. Son ıkı saatte 20 kere fln karnımı kastı, herbırı 4-5 sn suruyor bendemasamda calısıyordum sımdı sol yanıma uzandım bıraz daha sakınlesmıs gıbı. Sert bebek hareketı gıbı basladı ama bukadar arka arkaya kasılma hıc olmamıstı braxton hicks dedıklerı yalancı dogum kasılmaları mı bunlar acaba? Boyle bırsey yasayanınjz oldu mu? Buarada bel agrısı kanama fln hıssetmıyorum

Kızlar bişey daha sorucam.
Bebeğin kıyafetlerini yıkasam erken mi daha?
Bide kuruturken balkonamı asıyım yoksa evin içinde çamaşırlıktamı kurutayım?
Canım ben bu hafta hepsini bitirdim. Ütülemesi falanda olduğu için bayağı uğraştırıyorlar minik minik.
Ben içeride kuruttum balkonda toz olur diye. Sonra da ütüledim işte. Şimdi hastane çantamı hazırlamaya çalışıyorum. Yorucu ama çokta heyecanlı

ben kasılma nasıl oluyor ayırt bile edemiyorum ama devam ederse doktorunu ara bence

İnşallah hayırlı haberlerle dönersin. Dualarımız seninle. Bizi de haberdar etmeyi unutma.

sıcakla fena öglene kadar güneş alan odam var ofis yokuşta 6:50 de otobüse biniyoruz indikten sonra yarım saat yürüyorum/ ofiste klima yok minik masa üstü fan var bi ayaklarıma bi yüzüme tutuyorum evdede ne klima ne vantilatör işin kötüsü 15 güne evin yakınına hayvan pazarı kurulucak cam kapı açamıcam ne olcak bilmiyorum. Ayaklarıma bacaklarıma taş baglamışlar gibiyim şişlikten zor yürüyorum. dünde oğluşumun odasını boyadı babası :d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…