2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
OO canım o bizde bayadır var kız olduğu için daha bilmişlik yapıyor hep göbek deliğinden ne yerse paylaşıyor öpüyor seviyor bazen kızıyor :)) evet gözümüz hep üstünde olması lazım bende diyorum o başlarda yemek yemicek emicek falan diye bizimki çok hevesli bi gelsin artık diyor ama doğduğunda huy değiştirmesinden çok korkuyorum kv yok annem de cok yakın değil hep benimle kızım bakalım napcaz

Canım inşallah bir an önce kilo alır haftası o yakalar.peki doktor bebişin kilo alması için ne önerdi?

tesekkür ederim canım cok güzel anlatmıssın vakit ayırdığın için tesekkür ediyorum hakkımızda hayırlısı olsun insallah sağlıklı bi sekilde bebeğimizi kucağımıza alırız Allahın izniyle

Canım annen bi süre yanında kalamaz mı?hem sana destek olur hem de kızınla ilgilenir?

Teşekkür ederim arkadaşlar ilgilendiğiniz için. eşim pek o taraflı değil malesef. öyle olunca daraltıyor insanı

Benim karnım geriliyor ama benimki gazdan yarım saat yürüyüş yapınca gerginlik kalmıyor ve hep yemekten sonra geriliyor.senin karnın tok mu aç mıydı?

Kalır canım çok
Canım annen bi süre yanında kalamaz mı?hem sana destek olur hem de kızınla ilgilenir?
Kalır canım çok uzak değil kızımda da saolun lar hep temzliğimi doğdugunda kaldı yine kalır bi süre ama eli üstümde olamaz hani ha deyince gelemez annemi çok sevmesine rağmen kızım inat edince tuvalete bile gitmiyor annem götürsün diyor hep bana alışık ya ondan yoksa 1 hafta eşimde evde olur Allahtan babasını cok seviyo o ilgilencek artık

canm bende sakin biriyimdr ama sabirli degilmdr bence cok sıkma canini zaten biraz sıkntili dönm yaşiyosnz galiba insallh tez zamnda atlatrsn o sikntiyi bosver eşinu bile takma bu dönemde olan bize oluyo

canım beslemmene dikkat ediyo musın?

baya zorluyor ya son 8 iş günü diye avutuyorum kendimi. az kaldı az :)

Lohusalık zor bir dönem ama en azından bebeklerimizin kucağımızda gözümüzün önünde olacak inşallah. Zevkle zorluklarına katlanırız

Canim karin cevresi icin bisey diyemiyorum ama 34. Haftadasin grbelik zehirlenmesi demislerdi arkadaşıma yaklasik 28lerdeydi. Baya sisti gelisimi yavasladi. Ama 36ya kadar devam etti bu surec. Bebek dogdugunda 36. Haftada olmasi gereken gelisimi 32 de kalmisti ama kuvozde bile kalmadi bebegi sadece zayif dogdu her hfta protein tahlili verdi ve tansiyonunu takip etti. Insallah bisey olmaz zamaninda gelir bebisin. Merak etme sen.

Canim esinin anlasmaniza ragmen ailesine soylemesi kötü olmus ama biz biraz duygusal donemlerdeyiz sanirim ondan da abartiyoruz. Takma biseyi kafana canim bosver. Bebekteki de onemli bisey degil allahin izni ile. Ama gorumcenin yorumlar entersan olmus tabi bu da gercek.

canım yalancı kasılmalar çoğaldıkça doğum kasılmasına dönüşüyor

26. Haftada doğmuştu canım. Evet yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Zayıf doğsada sorun değil besler büyütürüz. Yeter ki yoğun bakım süreçlerini yaşamayalım hiçbirimiz inşallah.

Canım inşallah bir an önce kilo alır haftası o yakalar.peki doktor bebişin kilo alması için ne önerdi?
Öncesinde de biraz gerilik vardı. Su tüketimini arttır protein arttır,balık ye bol bol falan demişti. Bide kan pıhtılaşması olanlar da genelde zayıf doğar bebekler demişti. Ama bugün beslenme açısından birşey söylemedi. Tansiyon ve bebek hareketlerini çok dikkatli izle ve ufak şüphede hemen gel dedi.

Kızlar merhaba. Benim iş yerinde epey sorunlarim var yazamıyorum size aklimda burda hep. Çalışamaz raporunu tam 32+0 da mı almamız gerekiyor. Yoksa o hafta içinde alsak oluyomu? Nette çok farkli yorumlar var kafam karıştı yardımınızı rica ediyorum

canım benim doktorum 32. hafta dolduktan sonra herhangi bi gün alabilirsin demişti zaten gün olarak yazmıyor. eğer çalışmak istemiyorsan erken almanda fayda var. çalışacaksan farketmiyor o hafta içinde alabilirsin. çalışamaz alacaksan fazladan çalışmış olursun 32+2 yada 32+5 de falan alırsan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…