2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Kızlar iyi akşamlar.. Benim bu hafta son çalışma haftam 33 hafta dolduğunda işi bırakıyorum bir aksilik olmazsa .. 38. haftam dolduğunda tam bayramın ilk günü (kurban) bu yüzden bayramda bir yere gitmeyi düşünmüyoruz.. Yani ailelerimiz uzak değil ama yakın da değil 1-1.5 saat en az yol var. Ki ordan da köylere geçiyoruz bayramlaşmaya falan filan. Sizin fikirlerinizi de almak istedim .. İnsallah bir sey olmasın ama insanlar kurban telasındayken (bizimkiler kesecekmi bilmiyorum gerci) yollar kalabalıkken hiç o topa girmeyeyim diyorum evimde yurdumda sakin sakin durayım sıkılsam da :))

Çok şanslısın ozaman canım ben panik değilim kızıma bebekken çok rahat baktım herşeyini yaptım ama şu olumsuz konuşmalara acaip takılıyorum gerçi çevremdeki herkes olumlu konuşuyor ama elticim var bitane malesef sürekli kızın huyu değişecek kıskancak falan demiyor mu bana geliyolar ozaman Allah herkesin gönlüne göre versin ben herkes iyi olsun isterim kötü düşünen kötü bulur Allah yardım eder bize elbet

Herkesten güzel haberler gelsin bol bol..
Bende akşam anneme çıktım, aynı apartmanda oturuyoruz, her zaman giydiğim sabo terliklerimle çıktım. 2 saat oturdum, çay muhabbet falan, eve dönerken terliklere girmedi ayağım, hepimiz şok olduk! Sadece parmaklarım girdi, bu kadar kısa sürede böylesi bi şişme beklemiyordum..
Bide anneme çıktığımdan beri sürekli kasılma var, hala da var.. Karnım taş oluyor, 15-30 saniye sonra geçiyor. Yalancı kasılma biliyorum, ama böylesi bir şişkinlikle tırsmaya başladım..
Şu günlerimizi bi doldursak sağlıkla inşaAllah, Allah'ım yardım et hepimize nolur ya..

Ben de kurbanda evde olmayi planliyorum. Benim ailem istanbulda zaten, esimin eskisehirde 2 3 saatlik yol ama gitmiycez. Zaten 27 agustosta kvler gelicek kardesimin düğünü icin konuştuk donmuycekler bayramda onlar bizde olacak. Bizim gitmemize de gerek kalmiycak. Cok iyi oldu. Zaten dugun sonrasi yorgun olurum bir yere gitmek gelmek daha cok yoracaktir.

Şu herşeye çok karışan kv, görümce, elti olayını bi türlü anlayamıyorum. Ve duydukça cinlerim tepeme çıkıyo..
Allah'a şükür öyle bi sorunum yok, yani 6,5 yıldır yok, inşaAllahta olmaz, inşaAllaah hiç kimsenin olmaz..
Evliliğin ilk başlarında kv.den bişeyler olcak gibi oldu, 'hoca da durur mu? hemen yapıştırmış cevabı' hesabı çemkirdim

Ama hiç kırgınlık yaşamadık çok şükür, hatta çok çok severim eltimi de görümcemide kv.mide, lakin benim fıtratımda var, ters bişey yaşarsam, yada iğneli bi laf, art niyetli bi hamle gibi ne olursa olsun ve bunu kim yaparsa yapsın anında kılıcımı çekerim. Durduk yere saygısızlık yapmam asla, sevgimi dibine kadar gösteririm, aşk yaşarım herkesle ama tersim pistir, herkeste bilir bu yüzden kimse kırılmaz bana ve çekinirlerde, ama en çokta beni severler çok şükür
Aman Allah bozmasın, herkesin de daha iyi olsun!

İşte o yüzden anlayamıyorum bazı şeyleri, neden karşı tarafın herşeye karışmasına, strese sokmasına, incitmesine, üzmesine bu kadar izin verilir anlamıyorum..
Galiba biraz kocayla da alakalı, yani bi koca "tabiri caizse" karısının ezilmesine izin veriyosa, o hanım daha kolay ezilebiliyo..

Yani o kadar sinir oluyorum ki hadsiz insanlara, kimsenin sizi üzmesine izin vermeyin nolur. Hadlerini bildirin, yani saygısızlık çirkeflik saldırganlık gibi değil de, tatlı tatlı da 'onu ben taşıyorum karnımda, kim ıkınırsa ıkınsın asla benden daha çok kimse onun sağlığını, iyiliğini düşünemez, bu yüzden sen sıkma canını, o benimle güvende..' falan diyebilseniz mesela..
Yanlış anlamayın nolur, sadece hiç kimsenin üzülmesini istemediğimden bişeyler söylemek istedim

Kızlar hastane odanızı süslemeyi düşünüyorsanız aliexpress te çok güzel süs setleri var. Fiyatı da uygun.

https://m.tr.aliexpress.com/search.htm?listType=keyword&keywords=nicro+festivali#/
süslemeyecegim ben ona vereceğim parayı sokak hayvanlarına mama alacağım çikolata dağıtmak yerine barınakta ki hayvanlara mama alacağım. odamda süs olsa ne olacak bebek saglıklı olsun rahat dogum olsun yeter. bebegim zaten süslü püslü doguyor mınıcık elleri ayakları ve dunyalar güzeli ...süsü benim için yeterli.

Aynen canım doğru düşünmüşsünüz. Hiç gerek yok riske

ama hala bacak boyu ve baş çevresine göre geride karın çevresi ama doktorum çok önemsemedi. şimdi sen yazınca acaba önemsemeli miyiz dedim bende
Canım benim bebeğimin de bacak boyu geride doktorum aynen çok önemsemedi 2 haftadan fazla olan gerilikleri önemsiyorlar

Canım idrarda protein mi var doktorun tansiyon takibi istedi?

Canım idrarda protein mi var doktorun tansiyon takibi istedi?
İlk hamileliğimde preeklampsi (gebelik zehirlenmesi) geçirdiğim için tansiyon takibi çok önemli. Çok şükür bugün de bakıldı idrarda protein yok. Tansiyonum da normal. Bebek gelişimi gerilediği için ortaya çıkan bir durum preeklampsi.

Ben preeklampsiyi idrarda protein ile birlikte tansiyon yüksekliğine bağlı olan durum sanıyordum idrarda protein olmadığı halde mi ilk bebeğinde gelişimi geriledi ?

ne güzel valla :) keske benimde olmasaydi :) başta eltim yok die çok seviniyodm ama 8 tane görümcem sayesinde eltinin yoklugunu hissedemedm :)
8 nedir arkadas:)
Elti daha fena ya hu. Benim dort eltim var ama bir tanesinim sagi solu belli olmadigi icin diger ucune ve iki.gorumceme yetiyor takmamayi okun ipiyle.kuyuya inmemeyi gerektiginde aldirmamayi gormezden gekmeyi ogrendigim.icin basedebiliyorum:)

Canım bizim de aileler çok uzakta değil ama yine de riske atmak istemiyorum.biz de bayramı evde geçireceğiz.

ne güzel valla :) keske benimde olmasaydi :) başta eltim yok die çok seviniyodm ama 8 tane görümcem sayesinde eltinin yoklugunu hissedemedm :)
Ne 8 görümce mi Allah kolaylık ve sabır versin canım.onların dertleri de bitmez onların derdi sizi de gerer.
Bu arada görümcene takılmamaya duymamaya çalış.gün içinde bol bol dinlen,fazla muhatap olma yavaş yavaş laf söylemeye başlamış çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…