- 12 Ağustos 2013
- 3.544
- 3.634
- 333
- 33
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #15.181
Dogma olmasada büyüme BursalıyımBende 26 yaşındayım canım doğma büyüme bursaliyim ben de :)
Doktorum yıllık izne çıkmış canım ondan bu ay 5 haftalık bir ara oldu normalde doktorum 4 haftada 1 çağırdı Allah'a emanet olsun hepimizin evladı inşallahcanm neden 5 hafta kadar gitmedn ki ben ne zamndr hep ya 2 haftada bir yada 3 haftada bir cagiriyo dr
Çok şanslısın ozaman canım ben panik değilim kızıma bebekken çok rahat baktım herşeyini yaptım ama şu olumsuz konuşmalara acaip takılıyorum gerçi çevremdeki herkes olumlu konuşuyor ama elticim var bitane malesef sürekli kızın huyu değişecek kıskancak falan demiyor mu bana geliyolar ozaman Allah herkesin gönlüne göre versin ben herkes iyi olsun isterim kötü düşünen kötü bulur Allah yardım eder bize elbetAllah yardimcin olsun cnm dusuncesi bile.urkutuyor bide etrafindaki.iki cocuklular surekli.olumsuz seyler soyluyirlar cok.korkuyorm bide ben hani donup kalanlardanim gecen gun mesela oglum balkondan sarkmis gozmun onunde dondum kaldim bisey yapamiyorum.allahtan ablam vardida sakince gidip indirdi tek umidim ablam bekar ve evimin old sitede onunda bir dairesi var annemleri birakip bi sure burda kalicak gunduzleri bana yardm icin.ALlah sanada es dost arkadas yardim edicek birini yollar insallahh
Ben de kurbanda evde olmayi planliyorum. Benim ailem istanbulda zaten, esimin eskisehirde 2 3 saatlik yol ama gitmiycez. Zaten 27 agustosta kvler gelicek kardesimin düğünü icin konuştuk donmuycekler bayramda onlar bizde olacak. Bizim gitmemize de gerek kalmiycak. Cok iyi oldu. Zaten dugun sonrasi yorgun olurum bir yere gitmek gelmek daha cok yoracaktir.Kızlar iyi akşamlar.. Benim bu hafta son çalışma haftam 33 hafta dolduğunda işi bırakıyorum bir aksilik olmazsa .. 38. haftam dolduğunda tam bayramın ilk günü (kurban) bu yüzden bayramda bir yere gitmeyi düşünmüyoruz.. Yani ailelerimiz uzak değil ama yakın da değil 1-1.5 saat en az yol var. Ki ordan da köylere geçiyoruz bayramlaşmaya falan filan. Sizin fikirlerinizi de almak istedim .. İnsallah bir sey olmasın ama insanlar kurban telasındayken (bizimkiler kesecekmi bilmiyorum gerci) yollar kalabalıkken hiç o topa girmeyeyim diyorum evimde yurdumda sakin sakin durayım sıkılsam da :))
tesekkür ederim canım cok güzel anlatmıssın vakit ayırdığın için tesekkür ediyorum hakkımızda hayırlısı olsuninsallah sağlıklı bi sekilde bebeğimizi kucağımıza alırız Allahın izniyle
süslemeyecegim ben ona vereceğim parayı sokak hayvanlarına mama alacağım çikolata dağıtmak yerine barınakta ki hayvanlara mama alacağım. odamda süs olsa ne olacak bebek saglıklı olsun rahat dogum olsun yeter. bebegim zaten süslü püslü doguyor mınıcık elleri ayakları ve dunyalar güzeli ...süsü benim için yeterli.Kızlar hastane odanızı süslemeyi düşünüyorsanız aliexpress te çok güzel süs setleri var. Fiyatı da uygun.
https://m.tr.aliexpress.com/search.htm?listType=keyword&keywords=nicro+festivali#/
Aynen canım doğru düşünmüşsünüz. Hiç gerek yok riskeKızlar iyi akşamlar.. Benim bu hafta son çalışma haftam 33 hafta dolduğunda işi bırakıyorum bir aksilik olmazsa .. 38. haftam dolduğunda tam bayramın ilk günü (kurban) bu yüzden bayramda bir yere gitmeyi düşünmüyoruz.. Yani ailelerimiz uzak değil ama yakın da değil 1-1.5 saat en az yol var. Ki ordan da köylere geçiyoruz bayramlaşmaya falan filan. Sizin fikirlerinizi de almak istedim .. İnsallah bir sey olmasın ama insanlar kurban telasındayken (bizimkiler kesecekmi bilmiyorum gerci) yollar kalabalıkken hiç o topa girmeyeyim diyorum evimde yurdumda sakin sakin durayım sıkılsam da :))
Aynen no görümce elti no problemGorumcem ve eltim yok kayinvalideminde agzi var dili yok cok şükür sansliyim galiba
Canım benim bebeğimin de bacak boyu geride doktorum aynen çok önemsemedi 2 haftadan fazla olan gerilikleri önemsiyorlarama hala bacak boyu ve baş çevresine göre geride karın çevresi ama doktorum çok önemsemedi. şimdi sen yazınca acaba önemsemeli miyiz dedim bende
Canım idrarda protein mi var doktorun tansiyon takibi istedi?Öncesinde de biraz gerilik vardı. Su tüketimini arttır protein arttır,balık ye bol bol falan demişti. Bide kan pıhtılaşması olanlar da genelde zayıf doğar bebekler demişti. Ama bugün beslenme açısından birşey söylemedi. Tansiyon ve bebek hareketlerini çok dikkatli izle ve ufak şüphede hemen gel dedi.
İlk hamileliğimde preeklampsi (gebelik zehirlenmesi) geçirdiğim için tansiyon takibi çok önemli. Çok şükür bugün de bakıldı idrarda protein yok. Tansiyonum da normal. Bebek gelişimi gerilediği için ortaya çıkan bir durum preeklampsi.Canım idrarda protein mi var doktorun tansiyon takibi istedi?
Ben preeklampsiyi idrarda protein ile birlikte tansiyon yüksekliğine bağlı olan durum sanıyordum idrarda protein olmadığı halde mi ilk bebeğinde gelişimi geriledi ?İlk hamileliğimde preeklampsi (gebelik zehirlenmesi) geçirdiğim için tansiyon takibi çok önemli. Çok şükür bugün de bakıldı idrarda protein yok. Tansiyonum da normal. Bebek gelişimi gerilediği için ortaya çıkan bir durum preeklampsi.
ne güzel valla :) keske benimde olmasaydi :) başta eltim yok die çok seviniyodm ama 8 tane görümcem sayesinde eltinin yoklugunu hissedemedm :)Gorumcem ve eltim yok kayinvalideminde agzi var dili yok cok şükür sansliyim galiba
8 nedir arkadas:)ne güzel valla :) keske benimde olmasaydi :) başta eltim yok die çok seviniyodm ama 8 tane görümcem sayesinde eltinin yoklugunu hissedemedm :)
Canım bizim de aileler çok uzakta değil ama yine de riske atmak istemiyorum.biz de bayramı evde geçireceğiz.Kızlar iyi akşamlar.. Benim bu hafta son çalışma haftam 33 hafta dolduğunda işi bırakıyorum bir aksilik olmazsa .. 38. haftam dolduğunda tam bayramın ilk günü (kurban) bu yüzden bayramda bir yere gitmeyi düşünmüyoruz.. Yani ailelerimiz uzak değil ama yakın da değil 1-1.5 saat en az yol var. Ki ordan da köylere geçiyoruz bayramlaşmaya falan filan. Sizin fikirlerinizi de almak istedim .. İnsallah bir sey olmasın ama insanlar kurban telasındayken (bizimkiler kesecekmi bilmiyorum gerci) yollar kalabalıkken hiç o topa girmeyeyim diyorum evimde yurdumda sakin sakin durayım sıkılsam da :))
Ne 8 görümce mine güzel valla :) keske benimde olmasaydi :) başta eltim yok die çok seviniyodm ama 8 tane görümcem sayesinde eltinin yoklugunu hissedemedm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?