2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
ama hala bacak boyu ve baş çevresine göre geride karın çevresi ama doktorum çok önemsemedi. şimdi sen yazınca acaba önemsemeli miyiz dedim bende
Emin ol önemsemediyse gerçekten önemsizdir. Benim önceki durumundan ve geriliğin artmasından kaynaklı bu tedirginliğim. Seni de korkutmak istemezdim

harikasın valla ben heralde dayanamam her şeyi çok erken yaparım diyordum hala birey yapmış değilim nedense bir türlü ksımet olmadı. bugunde gectı . inşallah yarına

Ya benim 32. Haftam 5 ağustosta doluyor. Ben 1-15 agustos yıllık izin kullanıcam. Oyuzden 5inde çalışabilir alıcam 16sında çalışamaz alicam. Farkeder mi çalışabilir raporu icin

Ya benim 32. Haftam 5 ağustosta doluyor. Ben 1-15 agustos yıllık izin kullanıcam. Oyuzden 5inde çalışabilir alıcam 16sında çalışamaz alicam. Farkeder mi çalışabilir raporu icin
canım normalde özelde nasıl sayıyorlar bilmiyorum. bizde raporlar izinler çalışabilir raporundan sayılmıyor. yani çalışabilir alıp rapor veya izin alınca o haftayı eklemiyor mesela

Canim oncelikle gecmis olsun bende gecen hafta carsamba gunu doktordan ayni sorunu duydum, bugune kadar hersey yolundaydi fakat son muayenede boyle birsey soyledi ve elimden birseyde helmiyor kendime strees yapmaktan baska insallah haftayi yakalar bebeisler

Sağol canım sana da geçmiş olsun. Ne kadar gerilik var. Kan akımlarına bakıldı mı

Sağol canım sana da geçmiş olsun. Ne kadar gerilik var. Kan akımlarına bakıldı mı
1 hafta gerilik var canim, ben abd de yasiyorum kan akimlarina falan bakti sanirim ama bisey soylemedi. Endise etme 2 hafta sonra gel yine bakicaz dedi ama gelde endise etme iste.. insallah duzelir canim yaa.. benimde bu ucuncu hamileligim. Ilk ikisi dis gebelik oldu. Bu bebegimizde tup bebek

Benim karnım geriliyor ama benimki gazdan yarım saat yürüyüş yapınca gerginlik kalmıyor ve hep yemekten sonra geriliyor.senin karnın tok mu aç mıydı?
Canım yemek sonrası gergınlıgı ayrı ama busefer ılk kez bebegım karnımı kastı. Once bebek hareketı sandım kolunu bacagını gobegıme dayıyor arada dısarıdan bakınca bır kutle gobegıme dayanıp ınıyor gıbı aynı oyle basladı ama cok sık arka arkaya karnımı kasmaya baslayınca bende masabasındayım calısmaya devam edemedım. Indım doktor odamızda yatak vardı bı saat fln ınıp uyumusum sol yanıma donup derın nefes alarak uzandım bebegım sakınlestı. Pozısyon degıstırmek onemlıymıs dıye okumustum bende ıse yaradı. Yanı kasılma gıbı hıssettım ama cıddı bır kasılmamıydı onu bılemıyorum ama ılk kez yasadıgım sıklıkla olunca panık oldum. Karnım yoktu yemek ustune milkshake yedım ustune tatlı yedım 3 saat ıcınde defneyı durduramadım. Bıde tansıyonum 9/6 olmus ogrenınce tuzlu bırseyler yedım doktorum da dınlenınce gecıyorsa dınlenmeye devam et dedı. Kasılmalar mı braxton hıcks basladı mı dıye sordum bılemıyorum sadece uzan dınlen dedı. Bugece kasılmaların olursa takıbını bırakma yıne pozısyon degıstırıp ustesınden gelırsın dedı. Kırmızı alarm durumunda benı ara ama pozısyon degıstırmekle gecen kasılmalar bugece de olursa gunduz bana gel bir nst ıle bakalım dedı. Bebek dönmeye baslayabılırmıs bu hafta o esnada boyle kasılmalar olması da mumkun mu acaba? Suan ıyıyım kızlar doktorun dedıgı gıbı dınlenıyorum sağolun hepinşz

Benim doktorum evet sola yatinca bebege daha iyi kan gidiyor ama eger saga yattiginda rahat ediyor rahat nefes alabiliyorsan sagada yat hic cekinme kndine iskence cektirme dedi bende o sekilde yatiyorm bi biyana bi bi yana o an nasil rahat ediyorsam.Hayir bide utanmadan nasil soyluyor ya seni uyurken mi izliyormus havalar sicak acik secik ginioruz cogumuz evde bi yerin acilsa gorunse utanmicakmi tovbee

Allah yardimcin olsun cnm dusuncesi bile.urkutuyor bide etrafindaki.iki cocuklular surekli.olumsuz seyler soyluyirlar cok.korkuyorm bide ben hani donup kalanlardanim gecen gun mesela oglum balkondan sarkmis gozmun onunde dondum kaldim bisey yapamiyorum.allahtan ablam vardida sakince gidip indirdi tek umidim ablam bekar ve evimin old sitede onunda bir dairesi var annemleri birakip bi sure burda kalicak gunduzleri bana yardm icin.ALlah sanada es dost arkadas yardim edicek birini yollar insallahh

canm maksat insani cileden cikartmak bign ögln kaltukta uyuya kalmşm oyle görms hem bide insan uykulyken ne zamn nasil.dondgnn farkina varsn ki konuşmak içn bazen boş boş konusuylr işte

İşte endişe etmemek elde değil. Mümkün olduğunca sakin kalıp bir sonraki muayeneyi beklicez artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…