2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
günaydın..
kesinlikle evden çıkma derim..kritik haftalar çünkü..aramızda 3 hafta var ben bile dışarı çıkmayı düşünmüyorum..benşm dr son 3 aylık döneme girdiğimden beri seyahati de yasakladı zaten..gelecek bayram bebişinle gidersin işallah el öpmeye

Ben preeklampsiyi idrarda protein ile birlikte tansiyon yüksekliğine bağlı olan durum sanıyordum idrarda protein olmadığı halde mi ilk bebeğinde gelişimi geriledi ?
Sırası şöyle oldu. Gelişimi geriledi tansiyonum çıktı. Tansiyonum çıktıkça gelişimi daha da geriledi. Doğumdan 5 gün önce idrarda protein yoktu. 5 gün sonra iyice yükseldi tansiyon. Plasenta ya zarar verdi. Kan akımları bozuldu. İdrarda protein bulundu. İdrarda protein çıkışı benim organlarımın zarar gördüğü anlamına geliyor. Geri dönüşü yok,ilerleyen bir durum. Acil doğuma alındım. Doğumdan hemen sonra tansiyonum normale döndü.

Aynen canım doğru düşünmüşsünüz. Hiç gerek yok riske

Canım bizim de aileler çok uzakta değil ama yine de riske atmak istemiyorum.biz de bayramı evde geçireceğiz.

Aynı fikirdeyiz demek ki şansıma doktorum nöbetçiymiş bayramda o da çok iyi denk geldi

Günaydın güzel anneler,sağlıklı ve keyifli bir gün geçiririz inşallah

günaydın cnım

Günaydın kizlar korse aldınız mı bel korsesi Mi Slip korse mi aldınız ne kadara aldınız internette pek yorum yok. O yüzden karar veremedim

Ben de tam bu konuda düşünüyorum bu sıralar. Gebelikten önce zaten 4-5 aylık gibi bir göbişim vardı şimdi iyice kalsın istemiyorum. doktorum ne zaman kullanmamı uygun görürse medikalden alacağım. arkadaşım ikiz doğum yaptı 45-50 kg idi 80 ile dogum yaptı görseldeki gibi korse kullandı cok memnundu bana da önerdi. fiyatı da ucuk değil.

Eklentiler

• 8891074.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 64
harikasın valla ben heralde dayanamam her şeyi çok erken yaparım diyordum hala birey yapmış değilim nedense bir türlü ksımet olmadı. bugunde gectı . inşallah yarına
canım hergün biraz biraz yaptım. Şöyle okuyunca hepsini bir günde yapmış gibi olmuş. Mümkün değil iki merdiven cıksam soluk soluğa kalıyorum zaten bir de bu sıcaklar. Ufak ufak basla bak bir bakmıssın bitmiş. İş aslında başlamakta yatıyor.

Banada bel korsesi almak mantıklı geliyor çünkü Slip ve paçalı korseler lavaboda zor olur galiba bu korseyi nerden almış arkadaşın yerini söyledi mi yoksa bel korsesi diye mi tavsiye etti canım

Banada bel korsesi almak mantıklı geliyor çünkü Slip ve paçalı korseler lavaboda zor olur galiba bu korseyi nerden almış arkadaşın yerini söyledi mi yoksa bel korsesi diye mi tavsiye etti canım

cnm yerini söylemedi ama internette gördüm çok yerde medikal ürünüymüş medikallerde de vardır çok değişmez sanıyorum görseli attığımda aynen böyleydi dedi

Malesef canım herzaman öyle olmuyor çok şükür benim kayınpederim de çok tatlı kv yok zaten iki görümcemden de çok memnunum hiç üzmediler beni çık severim gel gel ki kuma kumayla yaşar elti eltiyle yaşamaz derlerdi anladım bende alttan alamam cvp veririm eşimde çok korur eltimle genelde iyiyiz birlikteyiz bahçe ortamında ama kıskanclk olunca kimse bişey yapamıyor boş boş laf söylemeleri kızım 3 bucuk olcak bebek doğunca ondan başka olumsuz yorum yapan yok kıskanck falan bende diyorum yapck bişey yok benm kızım akıllı kıskanmaz hersey ona ait benim eşim kızına istediği hersyi aldı akülü arabasına kadar herseyi var oğluna ucak alır diyorlr biraz kıskanck gülüp geçiyorum bazn sinir oluyorum

Canımm cok soal cok detaylı yazmıssın ellerıne saglık aldım valla lısteyı :)Insallah hayırlısıyla bu anlarıda yasarız :)

Ben çalışmaya isyan ederken seni görünce haksızlık ettiğimi anladım canım yaa .. . ben sesimi çıkarmadan çalışayım bari..Benim evle işin arası araçla 5 dk. 9,30 da işe geliyorum ben..Senin şartlarında çalışmak gerçekten kolay değil..Allah yardımcın olsun inşallah...

bayanlar ev tipi ana kucağı olarak ne tercih ettiniz ya da tercih ettiniz mi araştırmalarıma göre 4moms mamaroo, nuna leaf, joine serina gibi öneriler var siz neler tercih ettiniz paylaşır mısınız:)
herkese mutlu günlerrr

Hımmm anladım canım okadar arastrdıgım halde hıc bısey bılmıyorum kı :) oyuzden boyle soruyorum ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…