2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Canım 10 gün önce kan tahlili yapıldı bir şey demedi dr. Sadece kramp falan var mı dedi o zamanlar yaşamadığım için bende yok dedim bir şey vermedi.

Canım bana Osteozinc verdı ıcerısınde kalsıyum magnezyum cınko D vıtamını var onu ıctıgımden berı oyle kasılmalarım olmadı :)

Benim koca dana kızım da sevdirmiyo..Babası o görmeden gizlice odaya sevmeye geliyor..Bu azcık ses duysun yanımızda bitiyor :) Ya çocuğu niye rahatsız ediyorsunuz uyandıracaksınız :))) bilmem ne kavga ediyor bizle..Sanki çok umrunda ya çocuğun uyanması :)))

sen kaçıncı haftandasın canım?
benim dolabı besigi hastane valizim herseyim hazır ama sanki sancım baslayınca eksigim kalacakmıs gibi geliyo

Yok canım merak etme bısey kalmamıstır,kalırsada gıder alırlar merak etme ben 29+3 teyım suanda hafta sonu odayı boyatacagız ,sonrasında baslıcam kıyafetlerı yıkamaya hazılrmaya ınsallah erken dogum vermesın kımseye Rabbım :)

Bende hep çok şükür hamileyim diye şükrediyorum yerimde olmak için dünyaları vericek olan evlat hasreti çekenler var diyorum. Sizin iyiymiş bizde Arabayla Gidirken 20 dk sürüyordu. Şimdi. 6:50 de biniyorum 8 buçukta ofise geliyorum.rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Bu arada eğer patronlarım izin dönüşü benim yerime birini alırlarsa bane tazminatımı vermek zorundalar öyle olursada sıkıntımız kalmıcak inşallah

Canim çok güzel ifade etmişsin. Aynen katılıyorum.
bazen zor zannettiğimiz çok kolay gelir aa bumuymuş deriz. allah herkese kolay doğum saglıklı doğum nasip etsin inşallah

anneme sordum dogum zor mu diye tabıı ki agrın sıızn olur ama dogurana kadar dogurunca hıcbır şey olmaz benim dogumlaım hep kolaydı 5 dakka sürmedi dedi

geçen komsuya sordum asansörde dogurdum bebek iniverdi aşşagıya hemşire tuttu dedi kendiliğinden geldi ıkınmadım bile dedi. buna benzer bir sürü şey dinledim. o anı beklemeden fırsat bile vermeden hemen bıçak altına yatılmaz ki ama baktın dogum yapamıyorsun o zaman zaten doktor başında zaten onlar der yeter artık bebegı almalıyız diye bu fırsatı kendine ve bebegine tanımamak bence herkese haksızlık. denenmeli mutlaka

Onu kullanmak zorlamadi mi lavaboda falan canım bide doğumdan sonra baya bi akıntı olacak havalarda sıcak pişik yapar mı acaba diye düşünüyorum
canım ben zaten 40 gün falan kullanmadım. doktor önermedi. sonrasında da sıkıntı yaşamadım kullanırken. geceleri çıkardımgündüzleri giydim. Allaha şükür göbek falan kalmadı.

26. Haftada doğmuştu canım. Evet yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Zayıf doğsada sorun değil besler büyütürüz. Yeter ki yoğun bakım süreçlerini yaşamayalım hiçbirimiz inşallah.
Amin canım güzel güzel bebişlerimizi kucağımıza alalım inşallah
Zayıf doğsun napalım sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil

Ya benim 32. Haftam 5 ağustosta doluyor. Ben 1-15 agustos yıllık izin kullanıcam. Oyuzden 5inde çalışabilir alıcam 16sında çalışamaz alicam. Farkeder mi çalışabilir raporu icin
Bildiğim kadarıyla çalışabilir raporu aldıktan sonra alınan yıllık izinleri doğum sonrasına eklemiyorlar. Bana iş yerinde öyle demişlerdi. Yani çalısır raporu aldıktan sonra tekrar rapor, yıllık izin vs. alınamıyor dediler. Bir araştır istersen ki hem yıllık iznin hemde çalışabilir raporun boşa gitmesin

Amin canım güzel güzel bebişlerimizi kucağımıza alalım inşallah
Zayıf doğsun napalım sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil
benim ilk bebeğim 2,5 kg doğdu evet zor oluyor ama Allah başka sağlık problemi vermesin. düşük kilo çok kafaya takacak bişey değil

gunaydn canm allah yar ve yardmcnz olsn insallh güzel sonuclar alirsnz ben okurum sayisini yazarm canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…