- Konu Sahibi angel5angel
-
- #15.221
Canım 10 gün önce kan tahlili yapıldı bir şey demedi dr. Sadece kramp falan var mı dedi o zamanlar yaşamadığım için bende yok dedim bir şey vermedi.
Benim koca dana kızım da sevdirmiyo..Babası o görmeden gizlice odaya sevmeye geliyor..Bu azcık ses duysun yanımızda bitiyor :) Ya çocuğu niye rahatsız ediyorsunuz uyandıracaksınız :))) bilmem ne kavga ediyor bizle..Sanki çok umrunda ya çocuğun uyanması :)))Ay kızlar benim kızda 3 yasında bende karnımda ki bebeğimi hiç sevemiyorum kızıma haksızlık gibi geliyor aldığımız eşyaları bazen alıyor elinden almak istemiyorum sonra kendi yerine koyuyor zaten biz dikkatli olcaz onlara kızmadan ikna edicez ki kıskanmasınlar işimiz zor
sen kaçıncı haftandasın canım?
benim dolabı besigi hastane valizim herseyim hazır ama sanki sancım baslayınca eksigim kalacakmıs gibi geliyo
Bende hep çok şükür hamileyim diye şükrediyorum yerimde olmak için dünyaları vericek olan evlat hasreti çekenler var diyorum. Sizin iyiymiş bizde Arabayla Gidirken 20 dk sürüyordu. Şimdi. 6:50 de biniyorum 8 buçukta ofise geliyorum.rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Bu arada eğer patronlarım izin dönüşü benim yerime birini alırlarsa bane tazminatımı vermek zorundalar öyle olursada sıkıntımız kalmıcak inşallahBen çalışmaya isyan ederken seni görünce haksızlık ettiğimi anladım canım yaa.. . ben sesimi çıkarmadan çalışayım bari..Benim evle işin arası araçla 5 dk. 9,30 da işe geliyorum ben..Senin şartlarında çalışmak gerçekten kolay değil..Allah yardımcın olsun inşallah...
bazen zor zannettiğimiz çok kolay gelir aa bumuymuş deriz. allah herkese kolay doğum saglıklı doğum nasip etsin inşallahCanim çok güzel ifade etmişsin. Aynen katılıyorum.
Onu kullanmak zorlamadi mi lavaboda falan canım bide doğumdan sonra baya bi akıntı olacak havalarda sıcak pişik yapar mı acaba diye düşünüyorumben kilot gibi biraz daha uzun olanları kullandım
bende de henüz bir şey yok bende meraklardayım ne zaman nasıl oluyor diye :)kızlar çatlaması başlayan var mı ? bende bir şey yok ama acaba sonlara doğru olur mu dıyorum
aman aman hiç olmasınbende de henüz bir şey yok bende meraklardayım ne zaman nasıl oluyor diye :)
aminn canım hepimize inşallahEvet sende cok haklısın ben bıle ılkez olucak ama korkuyorum erken dogumdan ,Allahım zamaınında kucagımıza almayı nasıp etsın :)
canım ben zaten 40 gün falan kullanmadım. doktor önermedi. sonrasında da sıkıntı yaşamadım kullanırken. geceleri çıkardımgündüzleri giydim. Allaha şükür göbek falan kalmadı.Onu kullanmak zorlamadi mi lavaboda falan canım bide doğumdan sonra baya bi akıntı olacak havalarda sıcak pişik yapar mı acaba diye düşünüyorum
Ayy ne güzel inşallah bizimde göbüşler hiç kalmaz gidercanım ben zaten 40 gün falan kullanmadım. doktor önermedi. sonrasında da sıkıntı yaşamadım kullanırken. geceleri çıkardımgündüzleri giydim. Allaha şükür göbek falan kalmadı.
Amin canım güzel güzel bebişlerimizi kucağımıza alalım inşallah26. Haftada doğmuştu canım. Evet yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Zayıf doğsada sorun değil besler büyütürüz. Yeter ki yoğun bakım süreçlerini yaşamayalım hiçbirimiz inşallah.
Bildiğim kadarıyla çalışabilir raporu aldıktan sonra alınan yıllık izinleri doğum sonrasına eklemiyorlar. Bana iş yerinde öyle demişlerdi. Yani çalısır raporu aldıktan sonra tekrar rapor, yıllık izin vs. alınamıyor dediler. Bir araştır istersen ki hem yıllık iznin hemde çalışabilir raporun boşa gitmesinYa benim 32. Haftam 5 ağustosta doluyor. Ben 1-15 agustos yıllık izin kullanıcam. Oyuzden 5inde çalışabilir alıcam 16sında çalışamaz alicam. Farkeder mi çalışabilir raporu icin
benim ilk bebeğim 2,5 kg doğdu evet zor oluyor ama Allah başka sağlık problemi vermesin. düşük kilo çok kafaya takacak bişey değilAmin canım güzel güzel bebişlerimizi kucağımıza alalım inşallah
Zayıf doğsun napalım sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil
ne yapalım olacaksa olacak yanı.. hangı haftada başladı çatlak?iiz bende catlak oldu canm cok morel bozucu bsy aslinda yag da kullandm bugne kadar ama olunca oluyoms iki günde anca kendimi aliştrdm başta inanmak istemiyodm
gunaydn canm allah yar ve yardmcnz olsn insallh güzel sonuclar alirsnz ben okurum sayisini yazarm canmKizlar gunaydin 4 agustosta oglumun kalp problemi icin tekrar fetal eko cekilecek. O zamana kadar 4444 salat-ı tecrifiye baslattim. Okumak isteyenler okursa sevinirim. Okuduktan sonra sayi bildirirseniz yazarım. Simdiden saolun allah kabul etsin insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?