- 20 Ocak 2017
- 1.858
- 3.265
- 133
- 32
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #15.241
şuan 34+2 oldm bir hafta on gun once oluştu canmne yapalım olacaksa olacak yanı.. hangı haftada başladı çatlak?
Benim alt karnımda başladı önce bi taneydi şimdi gittikçe sayısı artıyor.her gün zeytin yağı sürüyordum,şimdi kakao ve badem yağı sürüyorum ama yine de çatlıyor.galiba yapacak bişey Yok.çatlayacaksa çatlıuor kabullenmem lazımkızlar çatlaması başlayan var mı ? bende bir şey yok ama acaba sonlara doğru olur mu dıyorum
Çok güzel olmuş canım eline sağlıkKızıma, doğacak kızıma, kendime lohusa bantı yaptım, eşime de fotoğraf çekiminde kullanır belki diye yaka çiçeği
Hepsini yapmak 1 saat sürmedi, yapmak isteyen varsa gözünde büyütmesin
İsteyene fikir olsun diye ekliyorum:
Canım başka bir hastalıktan dolayı rapor alabiliyorsun diye biliyorum ben.Bildiğim kadarıyla çalışabilir raporu aldıktan sonra alınan yıllık izinleri doğum sonrasına eklemiyorlar. Bana iş yerinde öyle demişlerdi. Yani çalısır raporu aldıktan sonra tekrar rapor, yıllık izin vs. alınamıyor dediler. Bir araştır istersen ki hem yıllık iznin hemde çalışabilir raporun boşa gitmesin
kızlar çatlaması başlayan var mı ? bende bir şey yok ama acaba sonlara doğru olur mu dıyorum
ben gördügumde attigm çigligi hic unutmuyorum şimdi aklima geldkce gülüyorumBenim alt karnımda başladı önce bi taneydi şimdi gittikçe sayısı artıyor.her gün zeytin yağı sürüyordum,şimdi kakao ve badem yağı sürüyorum ama yine de çatlıyor.galiba yapacak bişey Yok.çatlayacaksa çatlıuor kabullenmem lazım
çok güzel omuşKızıma, doğacak kızıma, kendime lohusa bantı yaptım, eşime de fotoğraf çekiminde kullanır belki diye yaka çiçeği
benim bildiğin de alınmıyor canım. rapor ve izin aldığın her günü düşüyorlarCanım başka bir hastalıktan dolayı rapor alabiliyorsun diye biliyorum ben.
Allah yardımcısı olsun senın de evladının da Rabbım şifasını versın inşallah cok üzülüyorum ben böle sıkıntılı durumları gördükçe yer gök dua üstüne kızlar herkes bırbırıne dua etsın inşallahKizlar gunaydin 4 agustosta oglumun kalp problemi icin tekrar fetal eko cekilecek. O zamana kadar 4444 salat-ı tecrifiye baslattim. Okumak isteyenler okursa sevinirim. Okuduktan sonra sayi bildirirseniz yazarım. Simdiden saolun allah kabul etsin insallah.
eline sağlık çok güzel olmuşşşKızıma, doğacak kızıma, kendime lohusa bantı yaptım, eşime de fotoğraf çekiminde kullanır belki diye yaka çiçeği
nerden aldın çiçekleri?eline sağlık çok güzel olmuşşş
süslemeyecegim ben ona vereceğim parayı sokak hayvanlarına mama alacağım çikolata dağıtmak yerine barınakta ki hayvanlara mama alacağım. odamda süs olsa ne olacak bebek saglıklı olsun rahat dogum olsun yeter. bebegim zaten süslü püslü doguyor mınıcık elleri ayakları ve dunyalar güzeli ...süsü benim için yeterli.
Tamam canim cok saol okuyunca etiketlersen sevinirim.gunaydn canm allah yar ve yardmcnz olsn insallh güzel sonuclar alirsnz ben okurum sayisini yazarm canm
Cok guzel olmus canim gule gule takin guzel fotograflariniz olsun insallah.Kızıma, doğacak kızıma, kendime lohusa bantı yaptım, eşime de fotoğraf çekiminde kullanır belki diye yaka çiçeği
Valla hep dua ediyorum herkese canim. Cok uzulecek durum yok guclu olucaz insallah. Bebeklerimiz de güçlü olacak.Allah yardımcısı olsun senın de evladının da Rabbım şifasını versın inşallah cok üzülüyorum ben böle sıkıntılı durumları gördükçe yer gök dua üstüne kızlar herkes bırbırıne dua etsın inşallah
Kizlar gunaydin 4 agustosta oglumun kalp problemi icin tekrar fetal eko cekilecek. O zamana kadar 4444 salat-ı tecrifiye baslattim. Okumak isteyenler okursa sevinirim. Okuduktan sonra sayi bildirirseniz yazarım. Simdiden saolun allah kabul etsin insallah.
böyle düşüneceğin aklıma bile gelmedi. özür dilerim sadece teşvik olsun diye söylemek istedim sanırım dikkat etmemişim söylediklerime . okuyunca şaşırdım söylediklerimden böyle anlaşılmış demek ki cümlelerimi yanlış seçmişim galiba. ben allah kabule tsın dıye yapmıyorum zaten ac ve doymayı her canlı gıbı hakedıyorlar nasıl yardım yaptıgımıda anlatmak ıcın degıl soncta kımse benı tanımıyor ki burada kim ne bilsin ben kimim kime ne ıyılık yaparım sadece bir isim ve yazı benım ıcın bır masum doysun korunsun canı yanmasın hepsı hepsı bu bundna ötesı asla yok. benım sevaplarım da başlkasının olsun eger varsa tabi ben sevap peişindede değilim.Öyle bir cümleler kurmuşsun ki sanki benim bebeğimin güzelliği bana yetmiyor onun için odasını süslüyorum. Ya da ben paramı boşa harcıyorum bir tek sen iyilik yapıyorsun. Yaptığım/ yapacağım yardımları burada paylaşacak değilim.
Hayvanları beslemeni takdir ediyorum lakin Bebek odamı süslemem benim başka bir iyilik/yardım yapmayacağım anlamına gelmiyor. Ayrıca bu zevk ve tercih meselesi, benim bebeğim de Allah'a şükür elleri ve ayaklarıyla doğacak ama onun için hazırlık yapmak, en ince ayrıntıyı bile düşünmek, ona güzel fotoğraflar ve anılar bırakmak bana inanılmaz bir mutluluk veriyor.
Allah hayırlarını kabul etsin.
Canım benim aldığım Bebek beşiği sallanmıyor. Ben bebeğim doğduktan sonra karar vereceğim ev tipi anakucağına. Eğer Bebek kolik olur da sallamak gerekirse 4moms almayı düşünüyorum. Eğer sakin bir Bebek olursa o zaman o kadar para vermem daha uygun bir şeyler alırım diye düşündüm. Bu arada 4moms mamaroo internette ikinci el olarak yarı fiyatına bulunabiliyor. Sonuçta en fazla 7-8 ay kullanılabilen bir şey ve kılıfı tamamen yıkanabiliyor. İlla yenisi olsun diye bir takıntın yoksa bu şekilde de düşünebilirsin.bayanlar ev tipi ana kucağı olarak ne tercih ettiniz ya da tercih ettiniz mi araştırmalarıma göre 4moms mamaroo, nuna leaf, joine serina gibi öneriler var siz neler tercih ettiniz paylaşır mısınız:)
herkese mutlu günlerrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?