2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
nerden aldın çiçekleri?

Canım minik demetler halinde büyük bi hobi tuhafiyeciden aldım, demeti 6tl ama kesin daha ucuza da vardır :) 3 demet yetti hepsini yapmaya..

Bide renkli kumaş parçaları aldım, kapı süsü ve hastanedeki bebek yatağının etrafına süs yapacağım, yapınca onlarıda atarım, onlarda toplam 20tl tuttu.
Şuna benzer bişey olacak:

Eklentiler

• fbcef5757adf776d155ecccfd47f86e8.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 77
Çok üzüldüm ve şaşırdım yorumunu görünce. Neyse tamam tatlıya bağladık o zaman :)

Bend e kızımı hiç sallamadım..kizima park yatağı tek almıştı..hic sallamadık

Inşallah sende sallamazsın canım..insallsah uslu bi bebegin olur.

Canım ben de kendim yapayım dedim lohusa tacını ama baktım aliexpress de malzemelerden daha ucuz :) oradan sipariş verdim. Çiçek almaya gitmeyi gözüm kesmiyordu zaten :)

Eklentiler

• IMG_9343.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 59
  • IMG_9344.webp
    15 KB · Görüntüleme: 71
yazdıklarımı tekrar okudum alınganlık yapmıssın tatlım ya ben sadece kendi hissettiklerimi söyledim . sen hastane süslemesindne bahsedince ben de konu gelmiş aklımdakini yazmısım sana karşı bir şey yok ki burada ben böyle düşünüyorum hala da böyle düşünüyorum kötü bir şey dememişim ki benım bebegimin süsü bana yeter demişim . sen güzel anılar için kapını süslemek istiyorsun ama ben istemıyorum ikisi de birer secenek herkes kendı cocuguna kendı kosullaryla yapacak kimse kimseye bır şey demez zaten diyemez . yine aynısını söylüyorum benım için anlamsız bence kapıda süs olmasada çocugumun anısı güzel olur ama sen daha farklı hatırlamak bayram havasınd agecırmek ıstersın ve yaparsın
güle güle saglıcakla doğur bebegini canım benim. allah o güzel ellerini koklamayı bir ömür nasip etsin sana. inşallah dogumunda su gibi olur tertemiz kolayca . inan kötü niyetle demedim . belki ben kendi çevreme bakarak öyle dedim herkes bir formalite peşinde benım etrafımdakıler ben kendimi düşündüm sadece aklıma başka sey gelmedi kendim gözümde canlandı aman ne gerek var ya dedim o kadar

Ayy çok güzel olmuşşş aile boyu
Ellerine sağlık

Çok üzüldüm ve şaşırdım yorumunu görünce. Neyse tamam tatlıya bağladık o zaman :)
düşünmeden konuşmuşum işte bazen manyalakşıyoruz biz insanlar cok üzüldüm ama gözlerimden yaslar indi okuyunca galiba zaten aglayacaktım bahane oldu.

hastane cantamı hala hazırlayamadım herşeyı yıkadım oylece duuryor. ayaga kalkasım gelmıyor. bırı ıtıelese kalkacagım ancak.

Ben seni bir kez daha alkıslıyorum ve taktır ediyorum hep böyle güçlü ol ınsallah

Rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin inşaAllah canım, stres yapmamaya çalış ne olur..
Amin canim yapmiyorum inan bol bol dua allah güç veriyor. Bebegimde guclu olcak inanıyorum
Canim ayni programi izlemisiz. Ben de kiz olsa melisa erkek olsa kaan demistim. 1 yili gecmistir izlemistim programi. Hosuma da gitti. Hatta araya ğ koymayin diye ozellikle soylemisti. Sasirdim sen bunu yazinca.

Canım ben de kendim yapayım dedim lohusa tacını ama baktım aliexpress de malzemelerden daha ucuz :) oradan sipariş verdim. Çiçek almaya gitmeyi gözüm kesmiyordu zaten :)

Harika düşünmüşsün, bizde ailecek aliexpress delisiyiz :) sadece kendi ellerimle bişeyler yapayım dedim, ondan giriştim bu işlere..
İyi yapmışsın, güle güle kullan

Kızlar Baby Shower'den foto koysam mı bu muhabbetlerin üstüne koyasım vardı çok
koy canım tabı ki neşeniz bol olsun ömrünüz bayram gibi geçsin yanlış anlaşıldım sadece. keşke yaşam bayram yeri olsa hayali bile güzel keşke sokakları a süslesek . burdan koyamıyorsan özellerden at içinde kalmasın

Anladım canım seni, burada yüz yüze iletişim kuramadığımız için yazarak kendimizi yanlış anlatabiliyoruz ya da yanlış anlayabiliyoruz. Tercih meselesi zaten. Süs püs minik teferruat önemli olan bebeklerimize sağlıkla kavuşmak. Ama ben Aslan burcuyum :) bu tarz konular benim için önemli, bana kendimi iyi hissettirir, yapmaktan da zevk alırım. Benim gibi düşünen varsa uygun fiyata faydalansın diye paylaştım. Kimseyi neden yapıyorsun ya da neden yapmıyorsun diye sorgulamak için paylaşmadım. Zaten bu platform da onun için değil mi ? Deneyimlerimizi paylaşmak için.

ben senin yazdıkalrına hiç alınmadım ki :) çok hoş bir düşünce. özelden atmak gibi bir adetim yoktur hiç :) buraya koyarım sorun değil ablamın düşüncesiydi ben pek böyle seylere masraf yapmayı sevmem cok ısrar ettı organizasyonu kendisi yaptı

tabii ki canım benim ben de bebek fotoğrafcısı arıyorum mesela . yazı dili zordur serttir . boşver. güzel kuzun saglıkla gelsin inşaşllah annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…