- 4 Temmuz 2017
- 322
- 758
- 18
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #15.261
nerden aldın çiçekleri?
Canım bende 34+2 günlüğüm daha çatlağım olmamış ilk hamileliğimde olmamıştı..insallah olmaz..olsada yapacak bişey yok..şuan 34+2 oldm bir hafta on gun once oluştu canm
Çok üzüldüm ve şaşırdım yorumunu görünce. Neyse tamam tatlıya bağladık o zaman :)böyle düşüneceğin aklıma bile gelmedi. özür dilerim sadece teşvik olsun diye söylemek istedim sanırım dikkat etmemişim söylediklerime . okuyunca şaşırdım söylediklerimden böyle anlaşılmış demek ki cümlelerimi yanlış seçmişim galiba. ben allah kabule tsın dıye yapmıyorum zaten ac ve doymayı her canlı gıbı hakedıyorlar nasıl yardım yaptıgımıda anlatmak ıcın degıl soncta kımse benı tanımıyor ki burada kim ne bilsin ben kimim kime ne ıyılık yaparım sadece bir isim ve yazı benım ıcın bır masum doysun korunsun canı yanmasın hepsı hepsı bu bundna ötesı asla yok. benım sevaplarım da başlkasının olsun eger varsa tabi ben sevap peişindede değilim.
Canım çok güzeller..ellerine sağlıkKızıma, doğacak kızıma, kendime lohusa bantı yaptım, eşime de fotoğraf çekiminde kullanır belki diye yaka çiçeği
Hepsini yapmak 1 saat sürmedi, yapmak isteyen varsa gözünde büyütmesin
İsteyene fikir olsun diye ekliyorum:
Bend e kızımı hiç sallamadım..kizima park yatağı tek almıştı..hic sallamadıkCanım benim aldığım Bebek beşiği sallanmıyor. Ben bebeğim doğduktan sonra karar vereceğim ev tipi anakucağına. Eğer Bebek kolik olur da sallamak gerekirse 4moms almayı düşünüyorum. Eğer sakin bir Bebek olursa o zaman o kadar para vermem daha uygun bir şeyler alırım diye düşündüm. Bu arada 4moms mamaroo internette ikinci el olarak yarı fiyatına bulunabiliyor. Sonuçta en fazla 7-8 ay kullanılabilen bir şey ve kılıfı tamamen yıkanabiliyor. İlla yenisi olsun diye bir takıntın yoksa bu şekilde de düşünebilirsin.
Canım ben de kendim yapayım dedim lohusa tacını ama baktım aliexpress de malzemelerden daha ucuz :) oradan sipariş verdim. Çiçek almaya gitmeyi gözüm kesmiyordu zaten :)Canım minik demetler halinde büyük bi hobi tuhafiyeciden aldım, demeti 6tl ama kesin daha ucuza da vardır :) 3 demet yetti hepsini yapmaya..
Bide renkli kumaş parçaları aldım, kapı süsü ve hastanedeki bebek yatağının etrafına süs yapacağım, yapınca onlarıda atarım, onlarda toplam 20tl tuttu.
Şuna benzer bişey olacak:
Amin inşallah :) ben de sallamak istemiyorum.Bend e kızımı hiç sallamadım..kizima park yatağı tek almıştı..hic sallamadık
Inşallah sende sallamazsın canım..insallsah uslu bi bebegin olur.
yazdıklarımı tekrar okudum alınganlık yapmıssın tatlım ya ben sadece kendi hissettiklerimi söyledim . sen hastane süslemesindne bahsedince ben de konu gelmiş aklımdakini yazmısım sana karşı bir şey yok ki burada ben böyle düşünüyorum hala da böyle düşünüyorum kötü bir şey dememişim ki benım bebegimin süsü bana yeter demişim . sen güzel anılar için kapını süslemek istiyorsun ama ben istemıyorum ikisi de birer secenek herkes kendı cocuguna kendı kosullaryla yapacak kimse kimseye bır şey demez zaten diyemez . yine aynısını söylüyorum benım için anlamsız bence kapıda süs olmasada çocugumun anısı güzel olur ama sen daha farklı hatırlamak bayram havasınd agecırmek ıstersın ve yaparsınÖyle bir cümleler kurmuşsun ki sanki benim bebeğimin güzelliği bana yetmiyor onun için odasını süslüyorum. Ya da ben paramı boşa harcıyorum bir tek sen iyilik yapıyorsun. Yaptığım/ yapacağım yardımları burada paylaşacak değilim.
Hayvanları beslemeni takdir ediyorum lakin Bebek odamı süslemem benim başka bir iyilik/yardım yapmayacağım anlamına gelmiyor. Ayrıca bu zevk ve tercih meselesi, benim bebeğim de Allah'a şükür elleri ve ayaklarıyla doğacak ama onun için hazırlık yapmak, en ince ayrıntıyı bile düşünmek, ona güzel fotoğraflar ve anılar bırakmak bana inanılmaz bir mutluluk veriyor.
Allah hayırlarını kabul etsin.
Ayy çok güzel olmuşşşKızıma, doğacak kızıma, kendime lohusa bantı yaptım, eşime de fotoğraf çekiminde kullanır belki diye yaka çiçeği
Hepsini yapmak 1 saat sürmedi, yapmak isteyen varsa gözünde büyütmesin
İsteyene fikir olsun diye ekliyorum:
Çok üzüldüm ve şaşırdım yorumunu görünce. Neyse tamam tatlıya bağladık o zaman :)
Ben seni bir kez daha alkıslıyorum ve taktır ediyorum hep böyle güçlü ol ınsallah
Amin canim yapmiyorum inan bol bol dua allah güç veriyor. Bebegimde guclu olcak inanıyorumRabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin inşaAllah canım, stres yapmamaya çalış ne olur..
Canim ayni programi izlemisiz. Ben de kiz olsa melisa erkek olsa kaan demistim. 1 yili gecmistir izlemistim programi. Hosuma da gitti. Hatta araya ğ koymayin diye ozellikle soylemisti. Sasirdim sen bunu yazinca.Bide Kaan ismının enerjısi ve şansı cok yüksekmıs tv de bir uzman dan dinledım kızlara melısa erkeklere Kaan ismini onerırım dedı benım esımın adıda Oguz Kaan ınsallah oğlumun kini de uraz Kaan düşünüyoruz Rabbım önce saglık versin inşallah bahtlarıda hayatları da hep guzel ve acık olsun@passionate
Canım ben de kendim yapayım dedim lohusa tacını ama baktım aliexpress de malzemelerden daha ucuz :) oradan sipariş verdim. Çiçek almaya gitmeyi gözüm kesmiyordu zaten :)
koy canım tabı ki neşeniz bol olsun ömrünüz bayram gibi geçsin yanlış anlaşıldım sadece. keşke yaşam bayram yeri olsa hayali bile güzel keşke sokakları a süslesek . burdan koyamıyorsan özellerden at içinde kalmasınKızlar Baby Shower'den foto koysam mı bu muhabbetlerin üstünekoyasım vardı çok
Anladım canım seni, burada yüz yüze iletişim kuramadığımız için yazarak kendimizi yanlış anlatabiliyoruz ya da yanlış anlayabiliyoruz. Tercih meselesi zaten. Süs püs minik teferruat önemli olan bebeklerimize sağlıkla kavuşmak. Ama ben Aslan burcuyum :) bu tarz konular benim için önemli, bana kendimi iyi hissettirir, yapmaktan da zevk alırım. Benim gibi düşünen varsa uygun fiyata faydalansın diye paylaştım. Kimseyi neden yapıyorsun ya da neden yapmıyorsun diye sorgulamak için paylaşmadım. Zaten bu platform da onun için değil mi ? Deneyimlerimizi paylaşmak için.yazdıklarımı tekrar okudum alınganlık yapmıssın tatlım ya ben sadece kendi hissettiklerimi söyledim . sen hastane süslemesindne bahsedince ben de konu gelmiş aklımdakini yazmısım sana karşı bir şey yok ki burada ben böyle düşünüyorum hala da böyle düşünüyorum kötü bir şey dememişim ki benım bebegimin süsü bana yeter demişim . sen güzel anılar için kapını süslemek istiyorsun ama ben istemıyorum ikisi de birer secenek herkes kendı cocuguna kendı kosullaryla yapacak kimse kimseye bır şey demez zaten diyemez . yine aynısını söylüyorum benım için anlamsız bence kapıda süs olmasada çocugumun anısı güzel olur ama sen daha farklı hatırlamak bayram havasınd agecırmek ıstersın ve yaparsın
güle güle saglıcakla doğur bebegini canım benim. allah o güzel ellerini koklamayı bir ömür nasip etsin sana. inşallah dogumunda su gibi olur tertemiz kolayca . inan kötü niyetle demedim . belki ben kendi çevreme bakarak öyle dedim herkes bir formalite peşinde benım etrafımdakıler ben kendimi düşündüm sadece aklıma başka sey gelmedi kendim gözümde canlandı aman ne gerek var ya dedim o kadar
insallh olmaz canm valla cok kotu bisy yaCanım bende 34+2 günlüğüm daha çatlağım olmamış ilk hamileliğimde olmamıştı..insallah olmaz..olsada yapacak bişey yok..
koy canım tabı ki neşeniz bol olsun ömrünüz bayram gibi geçsin yanlış anlaşıldım sadece. keşke yaşam bayram yeri olsa hayali bile güzel keşke sokakları a süslesek . burdan koyamıyorsan özellerden at içinde kalmasın
tabii ki canım benim ben de bebek fotoğrafcısı arıyorum mesela . yazı dili zordur serttir . boşver. güzel kuzun saglıkla gelsin inşaşllah annesiAnladım canım seni, burada yüz yüze iletişim kuramadığımız için yazarak kendimizi yanlış anlatabiliyoruz ya da yanlış anlayabiliyoruz. Tercih meselesi zaten. Süs püs minik teferruat önemli olan bebeklerimize sağlıkla kavuşmak. Ama ben Aslan burcuyum :) bu tarz konular benim için önemli, bana kendimi iyi hissettirir, yapmaktan da zevk alırım. Benim gibi düşünen varsa uygun fiyata faydalansın diye paylaştım. Kimseyi neden yapıyorsun ya da neden yapmıyorsun diye sorgulamak için paylaşmadım. Zaten bu platform da onun için değil mi ? Deneyimlerimizi paylaşmak için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?