- 11 Şubat 2015
- 2.334
- 2.394
- 133
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #15.281
bence hazırlayın artık canım haftalar ilerledi iyice ne olur ne olmaz. inşallah 40. haftaları görürüz ama hazır olmasında bi sakınca yok bencedüşünmeden konuşmuşum işte bazen manyalakşıyoruz biz insanlar cok üzüldüm ama gözlerimden yaslar indi okuyunca galiba zaten aglayacaktım bahane oldu.
hastane cantamı hala hazırlayamadım herşeyı yıkadım oylece duuryor. ayaga kalkasım gelmıyor. bırı ıtıelese kalkacagım ancak.
ne iyi olur koy bence herkesin kendi zevki tabi. benim de eşim karşı mesela böyle şeylere yok doğuma girmek doğum fotosu bany shower diş buğdayı falan. kendisi nefret eder böyle şeylerden yaptırmazKızlar Baby Shower'den foto koysam mı bu muhabbetlerin üstünekoyasım vardı çok
Ayyy çok özür dilerim, seni üzmek için söylemedimdüşünmeden konuşmuşum işte bazen manyalakşıyoruz biz insanlar cok üzüldüm ama gözlerimden yaslar indi okuyunca galiba zaten aglayacaktım bahane oldu.
hastane cantamı hala hazırlayamadım herşeyı yıkadım oylece duuryor. ayaga kalkasım gelmıyor. bırı ıtıelese kalkacagım ancak.
ne güzel canım hatıra olmuş sana
Canım sorma ya bir dadandım ki sorma aliexpress e :) 8-10 tane kargo bekliyorum. Eşim, evde oturmak sana yaramadı canın sıkıldıkça alışveriş yapıyorsun diyo :) ama instagram da 60-70 tl ye gördüğüm şeyleri orada 3-5 dolara görünce dayanamıyorum :)Harika düşünmüşsün, bizde ailecek aliexpress delisiyiz :) sadece kendi ellerimle bişeyler yapayım dedim, ondan giriştim bu işlere..
İyi yapmışsın, güle güle kullan
ne iyi olur koy bence herkesin kendi zevki tabi. benim de eşim karşı mesela böyle şeylere yok doğuma girmek doğum fotosu bany shower diş buğdayı falan. kendisi nefret eder böyle şeylerden yaptırmaz
tesekkurler canımne güzel canım hatıra olmuş sana
Çok güzel olmuş çok beğendim canım. İnsanın yanında eşi dostu akrabası olunca ne güzel oluyor maşallah diyelim. Ben İstanbul da yalnızım. Akrabam Yok arkadaşlarım var onlar da ya tatilde ya memlekette. Baby shower yapacak kimse Yok yani :)
ayy çok tatli canm ya ne güzel olmş maşallh size
Amin hepimizin ki sağlıkla gelsin inşallah.tabii ki canım benim ben de bebek fotoğrafcısı arıyorum mesela . yazı dili zordur serttir . boşver. güzel kuzun saglıkla gelsin inşaşllah annesi
Ay cok guzel canim bayildim. Ablanin da eline dusuncesine sağlık.
Canim neler aldin o kadar bize de soyleyin fikir olsun.Canım sorma ya bir dadandım ki sorma aliexpress e :) 8-10 tane kargo bekliyorum. Eşim, evde oturmak sana yaramadı canın sıkıldıkça alışveriş yapıyorsun diyo :) ama instagram da 60-70 tl ye gördüğüm şeyleri orada 3-5 dolara görünce dayanamıyorum :)
ben senin yazdıkalrına hiç alınmadım ki :) çok hoş bir düşünce. özelden atmak gibi bir adetim yoktur hiç :) buraya koyarım sorun değil ablamın düşüncesiydi ben pek böyle seylere masraf yapmayı sevmem cok ısrar ettı organizasyonu kendisi yaptı
bebek tulumları battanıyelerı falan gercekten cok güzel görünüyor bende bir başlayacağım aklımda ama sıra ona gelmedi neyse 6 aylık alısverişi ordan yaparım artık ilk bebek olunca ne kullanışlı olur kestıremıyorsun zaten diye düşündüm.Canım sorma ya bir dadandım ki sorma aliexpress e :) 8-10 tane kargo bekliyorum. Eşim, evde oturmak sana yaramadı canın sıkıldıkça alışveriş yapıyorsun diyo :) ama instagram da 60-70 tl ye gördüğüm şeyleri orada 3-5 dolara görünce dayanamıyorum :)
Canım oyuncaklar, hastane odası süsü, lohusa taçları, yenidoğan bebek çekiminde kullanılacak kostümler hani Mickey mouse lu tavşanlı falan. Bebek odası için aksesuarlar. Yani instagram da gördüğün ne varsa hepsi orada var.Ay cok guzel canim bayildim. Ablanin da eline dusuncesine sağlık.
Canim neler aldin o kadar bize de soyleyin fikir olsun.
Çok güzel olmuş çok beğendim canım. İnsanın yanında eşi dostu akrabası olunca ne güzel oluyor maşallah diyelim. Ben İstanbul da yalnızım. Akrabam Yok arkadaşlarım var onlar da ya tatilde ya memlekette. Baby shower yapacak kimse Yok yani :)
ayy çok tatli canm ya ne güzel olmş maşallh size
Kızlar Baby Shower'den foto koysam mı bu muhabbetlerin üstünekoyasım vardı çok
Yok canım çalışabilir raporu aldıktan sonra aldığın raporların anlamı olmuyor aktarılmıyor o hafta doğum sonrasına.Canım başka bir hastalıktan dolayı rapor alabiliyorsun diye biliyorum ben.
Harika görünüyorsun, her detay şahane.. Mine de sağlıkla katılsın aranıza inşaAllah ve bide ellerine sağlık ablanın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?