- Konu Sahibi angel5angel
-
- #15.301
canım ben bi sallanan büyüyen beşik aldım bir de park yatak ,4moms lar cok gzel ama dediğin gbi kısa süre için o kadar para vermeye değer mi bilemedim şimdi araştırdım da fisher price, soo baby, joine serina, nuna leaf gbi modellr de öneriliyor secim yapmak zor.Canım benim aldığım Bebek beşiği sallanmıyor. Ben bebeğim doğduktan sonra karar vereceğim ev tipi anakucağına. Eğer Bebek kolik olur da sallamak gerekirse 4moms almayı düşünüyorum. Eğer sakin bir Bebek olursa o zaman o kadar para vermem daha uygun bir şeyler alırım diye düşündüm. Bu arada 4moms mamaroo internette ikinci el olarak yarı fiyatına bulunabiliyor. Sonuçta en fazla 7-8 ay kullanılabilen bir şey ve kılıfı tamamen yıkanabiliyor. İlla yenisi olsun diye bir takıntın yoksa bu şekilde de düşünebilirsin.
Harikasın, kendimi gördüm sende :)Canım oyuncaklar, hastane odası süsü, lohusa taçları, yenidoğan bebek çekiminde kullanılacak kostümler hani Mickey mouse lu tavşanlı falan. Bebek odası için aksesuarlar. Yani instagram da gördüğün ne varsa hepsi orada var.
İsmi Mina canım
Grip olsanız ayrı rapor bile olsa doğum sonrasında aktarmıyorlar ne yazık kiYok canım çalışabilir raporu aldıktan sonra aldığın raporların anlamı olmuyor aktarılmıyor o hafta doğum sonrasına.
Boşu boşuna iki kez rapor almış oluyorsun sadece.
Yani bana iş yerinden böyle dediler. İstersen netten de bir araştırabiliriz yine
Ayyy aynı benim eşim.Ohho siz benim eşimi görün hediyelik falan yapıcam mantık şu çoçuğu biz yapıyoruz masrafı biz yapıyoruz bide niye hediye dağıtıyoruz
Ya evet Minaaa :) otomatik düzeltti galiba, utandımadıyla gelsin prenses..
Bazen baskın geliyorum senin istediklerin olunca gerekli ortak olanlarda gerekli ama tek benim istediğimse gereksiz. Şimdi hediyelik konusuna biraz alıştı 50 tane kokulu taş yaptırmayı yada yapmayı düşünüyorum. Fotoğraf çektirmek çık istiyorum kendi kendimize ama ondada güzel bi elbise olmayınca güzel degılmış gibi geliyorAyyy aynı benim eşim.
Canım çok guzel olmus.masalllahh..
Ay bebislere bayildim cok guzeller kostumler de öyle.gule gule kullanin. Ne guzel forograflar olur bunlarla. Paylaşırsın canim.Canım oyuncaklar, hastane odası süsü, lohusa taçları, yenidoğan bebek çekiminde kullanılacak kostümler hani Mickey mouse lu tavşanlı falan. Bebek odası için aksesuarlar. Yani instagram da gördüğün ne varsa hepsi orada var.
Evet canım bende öyle biliyorum.Grip olsanız ayrı rapor bile olsa doğum sonrasında aktarmıyorlar ne yazık ki
İnşallah sağlıkla gelsinler de :) bu arada ben duaya katılamayacağım okumayı çok az biliyorum. Türkçesinden okusak da olmaz sanırım.Ay bebislere bayildim cok guzeller kostumler de öyle.gule gule kullanin. Ne guzel forograflar olur bunlarla. Paylaşırsın canim.
Tefriceyi Türkçesinden de okuyabilirsin canım çoğu şeyi Türkçesinden de okuyabilirsin tek şey Arapça okunsa daha makbul ama Türkçede okunabilir tabi kiİnşallah sağlıkla gelsinler de :) bu arada ben duaya katılamayacağım okumayı çok az biliyorum. Türkçesinden okusak da olmaz sanırım.
Kızlar kimdi hatırlamıyorum sanırım kapaklı kutu arayanlar vardı.
BÖyle bir şey denk geldi nette. Linki ekliyorum
http://www.hepsiburada.com/dekohouse-mega-cok-amacli-kutu-hurc-lila-gri-p-HBV000004JPBS
Öyleyse okuyayım ben de. Sağol canımTefriceyi Türkçesinden de okuyabilirsin canım çoğu şeyi Türkçesinden de okuyabilirsin tek şey Arapça okunsa daha makbul ama Türkçede okunabilir tabi ki
cok iyi yaOhho siz benim eşimi görün hediyelik falan yapıcam mantık şu çoçuğu biz yapıyoruz masrafı biz yapıyoruz bide niye hediye dağıtıyoruz
Çok şükür canım iyiyim aynı devam 2 gündür baya sıcak insan zor nefes alıyor yaz hamileliği zormuş sen kızında da yaşamıştın dimi cnm sıcağıAmin canım benim..Sen nasılsın
Biz yine öyle böyle ara ara sevicezde eşlerimiz oğullarına hasret kalıcak gibi canımBenim koca dana kızım da sevdirmiyo..Babası o görmeden gizlice odaya sevmeye geliyor..Bu azcık ses duysun yanımızda bitiyor :) Ya çocuğu niye rahatsız ediyorsunuz uyandıracaksınız :))) bilmem ne kavga ediyor bizle..Sanki çok umrunda ya çocuğun uyanması :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?