2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
canım ben bi sallanan büyüyen beşik aldım bir de park yatak ,4moms lar cok gzel ama dediğin gbi kısa süre için o kadar para vermeye değer mi bilemedim şimdi araştırdım da fisher price, soo baby, joine serina, nuna leaf gbi modellr de öneriliyor secim yapmak zor.
babymall de de 1310 tl ye düşmüş 4moms mamaroo ilgilenen arkdaşlara da bilgi olsun :))

Harikasın, kendimi gördüm sende :)
Hepsini güzel günlerde kullan İnşaAllaaaahhh

Grip olsanız ayrı rapor bile olsa doğum sonrasında aktarmıyorlar ne yazık ki

Ayyy aynı benim eşim.
Bazen baskın geliyorum senin istediklerin olunca gerekli ortak olanlarda gerekli ama tek benim istediğimse gereksiz. Şimdi hediyelik konusuna biraz alıştı 50 tane kokulu taş yaptırmayı yada yapmayı düşünüyorum. Fotoğraf çektirmek çık istiyorum kendi kendimize ama ondada güzel bi elbise olmayınca güzel degılmış gibi geliyor

Ay bebislere bayildim cok guzeller kostumler de öyle.gule gule kullanin. Ne guzel forograflar olur bunlarla. Paylaşırsın canim.

İnşallah sağlıkla gelsinler de :) bu arada ben duaya katılamayacağım okumayı çok az biliyorum. Türkçesinden okusak da olmaz sanırım.
Tefriceyi Türkçesinden de okuyabilirsin canım çoğu şeyi Türkçesinden de okuyabilirsin tek şey Arapça okunsa daha makbul ama Türkçede okunabilir tabi ki

Biz yine öyle böyle ara ara sevicezde eşlerimiz oğullarına hasret kalıcak gibi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…