2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Teşekkür ederim cnim ozaman hic risk almıyim ben

Ayy canim.insallah. ben zaten dogumdan hic korkmuyorum. Etrafimda guzel hikayeker var. Ve yasamak icinde can atiyorum. Insaklah her sey yokunda gider :)

kızlar bıgün dr kontrolüm var inşallah şu karın çevresi geriliği yok olmuştur. olmamıştır kesin ama en azından kötüye gitmemiştir bakalım minnoş nasılmış

bizi sonuctan haberda et canm insallah güzel bir seyler duyalım bugün senden ..

çok güzel görünüyor..allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin işallah..işallah 1.doğumgünü fotoğraflarını da yüklersin..ne süper olur düşünsene

ne cok duygulanırım bak yine hormonlarım zıpladı

Ay canım ne güzel görünüyor süper bayıldım çok güzel anı olmş

evet cok hos bir anı oldu. ınsan kendını ozel hıssediyor. lohusalık bunalımımda filan aklıma getıreyım o gunu

Benim dedemlerde mine diyo daha düzeltmiyorum yaşlı zaten:)

kıyamam onlara hic duzelttırmeye gerek yok ama kv daha 50 sıne girmedi alıssın zahmet yani

ederim tabi canım. inşallah heyecanlıyım bakalım hayırlısı inşallah

B BenanAsiye canım Yeni cicilerim geldi okumalar başlasın
Harikasin :))))
Ilkinden başla bayilacaksin. Yaaa ben demeyi unuttum birde Ina May Gaskinin, Doguma Hazirlik Rehberi var ama baskisi yok. Almanyaya daha ulastiracak tolda bulamadim. Eger internet arastirmalarinda uyiysen takas sitelerinden ya da nadir kitao filan yabd aikinci el bir yerde belki bulunabilir. Ya da bir tanidigin elinde varsa. O da cok iyiymis. Hala umudum var belki dogumdam once bulabilirim..
Bu arada hybnobirthing icim esim baya gaza geldi alip.kendi okuyor icindekileri bana uygulattiriyor filan:) zevkki olmaya başladi bu iş :)

Ina may gaskinin kitabını bir ara ben de aramıştım ama d&r da falan bulamamıştım. Sonradan da unuttum gitti. Bir daha bakayım bakalım belki bulabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…