- 24 Temmuz 2017
- 424
- 741
- 33
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #15.321
çok güzel görünüyor..allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin işallah..işallah 1.doğumgünü fotoğraflarını da yüklersin..ne süper olur düşünsene
Ay canım ne güzel görünüyor süper bayıldım çok güzel anı olmş
Teşekkür ederim cnim ozaman hic risk almıyim benBildiğim kadarıyla çalışabilir raporu aldıktan sonra alınan yıllık izinleri doğum sonrasına eklemiyorlar. Bana iş yerinde öyle demişlerdi. Yani çalısır raporu aldıktan sonra tekrar rapor, yıllık izin vs. alınamıyor dediler. Bir araştır istersen ki hem yıllık iznin hemde çalışabilir raporun boşa gitmesin
bazen zor zannettiğimiz çok kolay gelir aa bumuymuş deriz. allah herkese kolay doğum saglıklı doğum nasip etsin inşallah
anneme sordum dogum zor mu diye tabıı ki agrın sıızn olur ama dogurana kadar dogurunca hıcbır şey olmaz benim dogumlaım hep kolaydı 5 dakka sürmedi dedi
geçen komsuya sordum asansörde dogurdum bebek iniverdi aşşagıya hemşire tuttu dedi kendiliğinden geldi ıkınmadım bile dedi. buna benzer bir sürü şey dinledim. o anı beklemeden fırsat bile vermeden hemen bıçak altına yatılmaz ki ama baktın dogum yapamıyorsun o zaman zaten doktor başında zaten onlar der yeter artık bebegı almalıyız diye bu fırsatı kendine ve bebegine tanımamak bence herkese haksızlık. denenmeli mutlaka
Benim dedemlerde mine diyo daha düzeltmiyorum yaşlı zaten:)yok neden utanıcaksın babannesi beceremiyo daha söylemeyi kac kere duzelttım mira mine gidiyo isimler
kızlar bıgün dr kontrolüm var inşallah şu karın çevresi geriliği yok olmuştur. olmamıştır kesin ama en azından kötüye gitmemiştirbakalım minnoş nasılmış
çok güzel görünüyor..allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin işallah..işallah 1.doğumgünü fotoğraflarını da yüklersin..ne süper olur düşünsene
Ay canım ne güzel görünüyor süper bayıldım çok güzel anı olmş
Benim dedemlerde mine diyo daha düzeltmiyorum yaşlı zaten:)
Canimmmmm harika olmuş :) rabbim yavrunuzun nice nice özel güzel günlerini görmeyi nasip etsin insallah. Ne hoş bi anı olmuş
Canım battaniye almadım ben, kıyafet de kostüm olarak aldım ama henüz gelmedimissdincer canım battaniye ve kıyafet tarzı şeyler geldi mi güzel mi memnun kaldın mı
hatta madam coco da daha şıkları varmıs sanırım fiyatlarda cok düşmüş isteyen bakabilirKızlar kimdi hatırlamıyorum sanırım kapaklı kutu arayanlar vardı.
BÖyle bir şey denk geldi nette. Linki ekliyorum
http://www.hepsiburada.com/dekohouse-mega-cok-amacli-kutu-hurc-lila-gri-p-HBV000004JPBS
ederim tabi canım. inşallah heyecanlıyım bakalım hayırlısı inşallahbizi sonuctan haberda et canm insallah güzel bir seyler duyalım bugün senden ..
ne cok duygulanırımbak yine hormonlarım zıpladı
evet cok hos bir anı oldu. ınsan kendını ozel hıssediyor. lohusalık bunalımımda filan aklıma getıreyım o gunu
kıyamam onlara hic duzelttırmeye gerek yok ama kv daha 50 sıne girmedi alıssın zahmet yani
Harikasin :))))
Evet onları da gördüm ama sanırım onlar kutu şeklinde değil.hatta madam coco da daha şıkları varmıs sanırım fiyatlarda cok düşmüş isteyen bakabilir
Güzel haberlerini bekliyoruz. Kaçta randevun?ederim tabi canım. inşallah heyecanlıyım bakalım hayırlısı inşallah
Sorma ben de Allah Allah niye morarmış ki burası diye düşünmüştüm.sonra dank etti çatlak olduğu.aynanın karşısından yarım saat ayrılamamıştım..ben gördügumde attigm çigligi hic unutmuyorum şimdi aklima geldkce gülüyorum
inşallahAyy canim.insallah. ben zaten dogumdan hic korkmuyorum. Etrafimda guzel hikayeker var. Ve yasamak icinde can atiyorum. Insaklah her sey yokunda gider :)
nasıl başlıyor çatlaklar neye benzıyorSorma ben de Allah Allah niye morarmış ki burası diye düşünmüştüm.sonra dank etti çatlak olduğu.aynanın karşısından yarım saat ayrılamamıştım..
Ben battaniye aldım aynı göründüğü gibi yumuş yumuş geldiCanım battaniye almadım ben, kıyafet de kostüm olarak aldım ama henüz gelmedi
Ina may gaskinin kitabını bir ara ben de aramıştım ama d&r da falan bulamamıştım. Sonradan da unuttum gitti. Bir daha bakayım bakalım belki bulabilirim.Harikasin :))))
Ilkinden başla bayilacaksin. Yaaa ben demeyi unuttum birde Ina May Gaskinin, Doguma Hazirlik Rehberi var ama baskisi yok. Almanyaya daha ulastiracak tolda bulamadim. Eger internet arastirmalarinda uyiysen takas sitelerinden ya da nadir kitao filan yabd aikinci el bir yerde belki bulunabilir. Ya da bir tanidigin elinde varsa. O da cok iyiymis. Hala umudum var belki dogumdam once bulabilirim..
Bu arada hybnobirthing icim esim baya gaza geldi alip.kendi okuyor icindekileri bana uygulattiriyor filan:) zevkki olmaya başladi bu iş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?