2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Ona may gaskinin kitabını bir ara ben de aramıştım ama d&r da falan bulamamıştım. Sonradan da unuttum gitti. Bir daha bakayım bakalım belki bulabilirim.
Hynobitrhing adını yanlış yazmış olabilir Onu bendi almak istiyorum ama bizim oğlan hala ters tam sevınmıştım baş aşağı döndü diye ama tekrar döndü. Alıp psikolojik baskı mı yapsam

Hynobitrhing adını yanlış yazmış olabilir Onu bendi almak istiyorum ama bizim oğlan hala ters tam sevınmıştım baş aşağı döndü diye ama tekrar döndü. Alıp psikolojik baskı mı yapsam

Canim bebeğin ters olduğu durumlarda neler yapilacagida yaziyor kitapta. Yontemler filan var. Bir arastir istersen ilginc fikirler var..

Canim bebeğin ters olduğu durumlarda neler yapilacagida yaziyor kitapta. Yontemler filan var. Bir arastir istersen ilginc fikirler var..
Bu kitabı bende cok merak ediyorum ama hem bebiş ters hemde eşi aşağıda. Okudukça daha çok moralim bozulur mu diyorum. Bir umut bekliyorum pazartesi dr dönmüş her şey yolunda der mi acaba diye...

Biz kontrolden geldik teyzeleri uçak raporumuzu aldık başı yukarıdaydi geçen hafta uçağın etkisiyle sanırım dönmüş başı aşağıya gelmiş bu ikinci oldu inşallah geri dönmez hayırlısı neyse öyle olsun bebişler için. Normal doğum korkum var benim nasıl yenicem bilmiyorum

Bu kitabı bende cok merak ediyorum ama hem bebiş ters hemde eşi aşağıda. Okudukça daha çok moralim bozulur mu diyorum. Bir umut bekliyorum pazartesi dr dönmüş her şey yolunda der mi acaba diye...
Yok canim kitapta moralini bozacak bir sey yok. Aksine olumlu dusunme uzerine dogumla ilgili cok.guzel seyler var. Genede sen bilirsin tabi

Yok canim kitapta moralini bozacak bir sey yok. Aksine olumlu dusunme uzerine dogumla ilgili cok.guzel seyler var. Genede sen bilirsin tabi
Canım ben normal doğumu hep çok istiyordum ama bizim yaramaz hiç rahat durmadığı için dr şu an mümkün değil dedi.
O yüzden şimdi normale dönmezse mecbur sezeryan olucam ondan dedim

Aynı şehirlerde olsak toplu baby shower yapardık kendimize ne güzel olurdu

Kizlar benimde bugun knt vardi hersey yolunda cok.sukur hatta doktor takildi sen nebicim.hamilesin sikayeti olmayan hamilemi olur dedi bende yok.sikayetim.cok sukur dedim sicagi bahane et bari dedi :) bunyem.aliskn deil dio cok gzel.gecti kisaca darisi hepinizin basina 34+4 teyim 2600 olmus kilosu ve boyuda 44 cm civari gn vermedi 20 gn sonra cgirdi birdahaki knt arada yillik.izne cikiyormus cok iyi.oldu benim.dogumdan once yillik.izne cikmasi birdahaki knt de gun belirliyicez insallah

gözünaydın..darısı hepimizin başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…