- 12 Ağustos 2013
- 3.544
- 3.634
- 333
- 33
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #15.341
Hynobitrhing adını yanlış yazmış olabilirOna may gaskinin kitabını bir ara ben de aramıştım ama d&r da falan bulamamıştım. Sonradan da unuttum gitti. Bir daha bakayım bakalım belki bulabilirim.
Tamam cnm saolCanım battaniye almadım ben, kıyafet de kostüm olarak aldım ama henüz gelmedi
Benimde eksiğim battaniye kaldı fermuarlı model civil de 60 küsür Dü pekte hoş değildi bakıcam ordan nasılsa 2 aya gelir tarz kıyafetlerde varBen battaniye aldım aynı göründüğü gibi yumuş yumuş geldi
Hynobitrhing adını yanlış yazmış olabilirOnu bendi almak istiyorum ama bizim oğlan hala ters tam sevınmıştım baş aşağı döndü diye ama tekrar döndü. Alıp psikolojik baskı mı yapsam
Bu kitabı bende cok merak ediyorum ama hem bebiş ters hemde eşi aşağıda. Okudukça daha çok moralim bozulur mu diyorum. Bir umut bekliyorum pazartesi dr dönmüş her şey yolunda der mi acaba diye...Canim bebeğin ters olduğu durumlarda neler yapilacagida yaziyor kitapta. Yontemler filan var. Bir arastir istersen ilginc fikirler var..
Canimmmmm harika olmuş :) rabbim yavrunuzun nice nice özel güzel günlerini görmeyi nasip etsin insallah. Ne hoş bi anı olmuş
Yok canim kitapta moralini bozacak bir sey yok. Aksine olumlu dusunme uzerine dogumla ilgili cok.guzel seyler var. Genede sen bilirsin tabiBu kitabı bende cok merak ediyorum ama hem bebiş ters hemde eşi aşağıda. Okudukça daha çok moralim bozulur mu diyorum. Bir umut bekliyorum pazartesi dr dönmüş her şey yolunda der mi acaba diye...
Ohho siz benim eşimi görün hediyelik falan yapıcam mantık şu çoçuğu biz yapıyoruz masrafı biz yapıyoruz bide niye hediye dağıtıyoruz
Çok güzel olmuş gerçekten. Bebeğiniz doğduğunda daha güzellerini yaşayın
Canım ben normal doğumu hep çok istiyordum ama bizim yaramaz hiç rahat durmadığı için dr şu an mümkün değil dedi.Yok canim kitapta moralini bozacak bir sey yok. Aksine olumlu dusunme uzerine dogumla ilgili cok.guzel seyler var. Genede sen bilirsin tabi
Süper haberrrkızlar doktordan çıktım şimdi. çok şükür korkulacak birşey yok dedi doktor içim rahatladı biraz. darısı tüm kontrole gidecek arkadaşlara inşallah
Aynı şehirlerde olsak toplu baby shower yapardık kendimize ne güzel olurduÇok güzel olmuş çok beğendim canım. İnsanın yanında eşi dostu akrabası olunca ne güzel oluyor maşallah diyelim. Ben İstanbul da yalnızım. Akrabam Yok arkadaşlarım var onlar da ya tatilde ya memlekette. Baby shower yapacak kimse Yok yani :)
sy evet ya rahatladım biraz. inşallah hepimiz hep böyle güzel hanerler alırızSüper haberrrbak annesi gördün mü her şey yolundaymış
cidden süper olurduAynı şehirlerde olsak toplu baby shower yapardık kendimize ne güzel olurdu
Maşallah size ne kadar da güzelsiniz rabbim 3 kişilik fotoları hepimize sağlıkla nasip etsin inşallah
gözünaydın..darısı hepimizin başınaKizlar benimde bugun knt vardi hersey yolunda cok.sukur hatta doktor takildi sen nebicim.hamilesin sikayeti olmayan hamilemi olur dedi bende yok.sikayetim.cok sukur dedim sicagi bahane et bari dedi :) bunyem.aliskn deil dio cok gzel.gecti kisaca darisi hepinizin basina 34+4 teyim 2600 olmus kilosu ve boyuda 44 cm civari gn vermedi 20 gn sonra cgirdi birdahaki knt arada yillik.izne cikiyormus cok iyi.oldu benim.dogumdan once yillik.izne cikmasi birdahaki knt de gun belirliyicez insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?