2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Ben biraz yazılanları kaçırdım sanırım baby shower yapan arkadaşlar var mı aramız da nasıl davet ettiniz ben ağustos 15 den sonra yapayım diyorum arkadaşlarımı çağırırım başka bi memlekette olduğum için akrabam yok. niyetim Sadece doğumdan önce hep birlikte toplanmak güzel vakit geçirmek ben baby shower adı altında yapmam sanırım ama nasıl yapacağımı da bilmiyorum

Son düzenleme:
kızlar doktordan çıktım şimdi. çok şükür korkulacak birşey yok dedi doktor içim rahatladı biraz. darısı tüm kontrole gidecek arkadaşlara inşallah

oh oh maşallah gözümüz aydın

Çok güzel olmuş gerçekten. Bebeğiniz doğduğunda daha güzellerini yaşayın

tesekkur ederım cok mutlu oluyorum boyle duyunca

hadı senın de gozun aydın masallah tospıge kılosu cok ıyı dı mı ? ben de 33+4 um bugün 33+0'da 1880 gr dı

Maşallah size ne kadar da güzelsiniz rabbim 3 kişilik fotoları hepimize sağlıkla nasip etsin inşallah

amin hepımız guzel karelerde bulusalım sevdıklerımızle tesekkurler

ben yaptım canım daha dogrusu ablam organıze ettı baby shower adı zaten toplandık yedık ıctık ablam susledı ettı 3-4 sayfa gerıde foto postum canım ılla susle puslu olmak zorunda degıl ben kendı arkadaslarımla yapamadım aıle akraba fılan oldu ama emınım kafa dengı arkadaslarla yapsaydım acayip eglenirdik

Şöyle bir makale okudum bugün, buraya iliştiriveriyorum;

''Doğum şeklinin etkisi 1 yaşa kadar devam ediyor çocuklarda. Anne sütü alan çocuklarda mikrobiyota, yaşamının 6. yaşına kadar etkiliyor. Biz çocuklarımızı daha steril yetiştirmeye çalışıyoruz. Çok steril yetiştirilen çocukları gelecekte çok ciddi rahatsızlıkları yaşama riski artıyor. Antibiyotik kullanımı sonrasında mikrobiyotası tamamen duman oluyor.''

https://www.gidahatti.com/cocuklari-steril-yetistirmenin-riskleri-neler-44051/

Kontrolden geliyorum bende
33+0 bugun
2.500gr. Ve 44cm cok şükür hersey yolunda gelisimi 10gun kadar onde gidiyo en basindan beri boyleydi zaten oglumda tombik bi bebekti kizimda oyle olcak heralde
Sezeryan icin 39+0 bekle cigerlerinin gelismesi icin önemli acele etme dedi bayram sonrasini bekliycem bi sorun olmazsa 5 eylül gibi insallah.

masallahh..bugun grubumuzun güzel haberler günü..hep böyle devam eder işallah

Selam arkadaslar bi iki gundur yogunluktan girmedim ama aklim hep burdaydi :) cok fazla geriye donuk okuyamadim ama herkeste bi pozitif hava var anladigim:) ne guzel boyle devam eder insallah. Az once instgramda ucretsiz seminer bilgisine denk geldim yakin olan ve saatleri uygun olan varsa diye paylasiyorum

Eklentiler

• Screenshot_2017-07-25-18-37-21.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 54
0 07mawish07 canım naptınız perinatoloğa gittiniz mi
Bugün özelde gittim canım. Çok şükür suan için sınırın altında değilmiş. Bir yavaşlama var ama suan için korkulacak birsey yok 2 haftada bir takip edilsin gidişata bakılsin dedi canım.

Bizim tarihler aynıymış :) ben oğlumun bugün döndüğünü öğrendim sezeryan olamayacak sanırım ama sezeryan istiyorum korktum normal doğumdan sanırım. İnşallah hayırlısıyla sağlıcakla kucağınıza alirsiniz

Canım gözün aydın normal doguma uygun olsun da bebısın, kararı yıne sen verırsın en azından secme sansın olsun

Canım gözün aydın normal doguma uygun olsun da bebısın, kararı yıne sen verırsın en azından secme sansın olsun
Ya çok korkuttular beni aslında hiç korkmuyordum. Nasıl desem bence normal doğum heyecanını paniği yaşamak bambaşka bişeydır kesin. :)

minikhikayem saol cnm evet kilosu iyi cok sukur ama ben yuzde yuz inanmiyorum asagi yukari 200 gr oynuyordur nankorlenmekte istemem ama bana boyu uzun olsa daha iyi cunki babamiz kisa ona cekicek die korkuyorum
Baby showrn cok gzel gecmis belli bembis pembis ablan en iyisini yapmis o kadar sikintili zmanlar gecirdin hakkindii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…