- 24 Temmuz 2017
- 424
- 741
- 33
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #15.361
gözünaydın,çok sevindim..benim de cumartesi kontrol bakalım..özledim kızımıkızlar doktordan çıktım şimdi. çok şükür korkulacak birşey yok dedi doktor içim rahatladı biraz. darısı tüm kontrole gidecek arkadaşlara inşallah
kızlar doktordan çıktım şimdi. çok şükür korkulacak birşey yok dedi doktor içim rahatladı biraz. darısı tüm kontrole gidecek arkadaşlara inşallah
Çok güzel olmuş gerçekten. Bebeğiniz doğduğunda daha güzellerini yaşayın
Kizlar benimde bugun knt vardi hersey yolunda cok.sukur hatta doktor takildi sen nebicim.hamilesin sikayeti olmayan hamilemi olur dedi bende yok.sikayetim.cok sukur dedim sicagi bahane et bari dedi :) bunyem.aliskn deil dio cok gzel.gecti kisaca darisi hepinizin basina 34+4 teyim 2600 olmus kilosu ve boyuda 44 cm civari gn vermedi 20 gn sonra cgirdi birdahaki knt arada yillik.izne cikiyormus cok iyi.oldu benim.dogumdan once yillik.izne cikmasi birdahaki knt de gun belirliyicez insallah
Maşallah size ne kadar da güzelsiniz rabbim 3 kişilik fotoları hepimize sağlıkla nasip etsin inşallah
Ben biraz yazılanları kaçırdım sanırım baby shower yapan arkadaşlar var mı aramız da nasıl davet ettiniz ben ağustos 15 den sonra yapayım diyorum arkadaşlarımı çağırırım başka bi memlekette olduğum için akrabam yok. niyetim Sadece doğumdan önce hep birlikte toplanmak güzel vakit geçirmek ben baby shower adı altında yapmam sanırım ama nasıl yapacağımı da bilmiyorum
Her şey en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş, harika olmuş. Sağlıkla doğsun inşallah
Her şey en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş, harika olmuş. Sağlıkla doğsun inşallah
Gözün Aydın canım çok sevindimkızlar doktordan çıktım şimdi. çok şükür korkulacak birşey yok dedi doktor içim rahatladı biraz. darısı tüm kontrole gidecek arkadaşlara inşallah
Evet haklısın bence de ablan bu yeteneğini değerlendirebilirtesekkur ederım canım amin hepimizinki ınsallah
ablama dıyorum hep zevk ıcın yapma sunu ıs olarak yap ama boyle daha hosuna gidiyo
çok sağol canımmGözün Aydın canım çok sevindim
masallahh..bugun grubumuzun güzel haberler günü..hep böyle devam eder işallahKontrolden geliyorum bende
33+0 bugun
2.500gr. Ve 44cm cok şükür hersey yolunda gelisimi 10gun kadar onde gidiyo en basindan beri boyleydi zaten oglumda tombik bi bebekti kizimda oyle olcak heralde
Sezeryan icin 39+0 bekle cigerlerinin gelismesi icin önemli acele etme dedi bayram sonrasini bekliycem bi sorun olmazsa 5 eylül gibi insallah.
Bugün özelde gittim canım. Çok şükür suan için sınırın altında değilmiş. Bir yavaşlama var ama suan için korkulacak birsey yok 2 haftada bir takip edilsin gidişata bakılsin dedi canım.0 07mawish07 canım naptınız perinatoloğa gittiniz mi
Canım gözün aydın çok sevindimkızlar doktordan çıktım şimdi. çok şükür korkulacak birşey yok dedi doktor içim rahatladı biraz. darısı tüm kontrole gidecek arkadaşlara inşallah
Cok sukur kotu bişi cıkmadı bak hep iyi dusun sen canjmBugün özelde gittim canım. Çok şükür suan için sınırın altında değilmiş. Bir yavaşlama var ama suan için korkulacak birsey yok 2 haftada bir takip edilsin gidişata bakılsin dedi canım.
Bizim tarihler aynıymış :) ben oğlumun bugün döndüğünü öğrendim sezeryan olamayacak sanırım ama sezeryan istiyorum korktum normal doğumdan sanırım. İnşallah hayırlısıyla sağlıcakla kucağınıza alirsinizKontrolden geliyorum bende
33+0 bugun
2.500gr. Ve 44cm cok şükür hersey yolunda gelisimi 10gun kadar onde gidiyo en basindan beri boyleydi zaten oglumda tombik bi bebekti kizimda oyle olcak heralde
Sezeryan icin 39+0 bekle cigerlerinin gelismesi icin önemli acele etme dedi bayram sonrasini bekliycem bi sorun olmazsa 5 eylül gibi insallah.
Canım gözün aydın normal doguma uygun olsun da bebısın, kararı yıne sen verırsın en azından secme sansın olsunBiz kontrolden geldik teyzeleri uçak raporumuzu aldık başı yukarıdaydi geçen hafta uçağın etkisiyle sanırım dönmüş başı aşağıya gelmiş bu ikinci oldu inşallah geri dönmez hayırlısı neyse öyle olsun bebişler için. Normal doğum korkum var benim nasıl yenicem bilmiyorum
Ya çok korkuttular beniCanım gözün aydın normal doguma uygun olsun da bebısın, kararı yıne sen verırsın en azından secme sansın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?