- Konu Sahibi angel5angel
-
- #15.381
gözünaydın..darısı hepimizin başına
Çok geçmiş olsun bu gebeliğinde tekrarından Allah korusun. Bende idrarda protein var tansiyon takip ediyorum tansiyonum hep normal. Bu yüzden sordum tansiyonum yükselirse erken Doğuma alınacağım biliyorumSırası şöyle oldu. Gelişimi geriledi tansiyonum çıktı. Tansiyonum çıktıkça gelişimi daha da geriledi. Doğumdan 5 gün önce idrarda protein yoktu. 5 gün sonra iyice yükseldi tansiyon. Plasenta ya zarar verdi. Kan akımları bozuldu. İdrarda protein bulundu. İdrarda protein çıkışı benim organlarımın zarar gördüğü anlamına geliyor. Geri dönüşü yok,ilerleyen bir durum. Acil doğuma alındım. Doğumdan hemen sonra tansiyonum normale döndü.
Geçmiş olsun. İdrar yolu enfeksiyonunda yada böbreklerle ilgili bir problem olduğunda da idrarda protein olabiliyor. Onlara bakıldı mı acabaÇok geçmiş olsun bu gebeliğinde tekrarından Allah korusun. Bende idrarda protein var tansiyon takip ediyorum tansiyonum hep normal. Bu yüzden sordum tansiyonum yükselirse erken Doğuma alınacağım biliyorumama gelişim geriliği Yok şükür
Evet idrar yolu enfeksiyonu vardı devamında idrarda protein çıktı doktorum bu yüzden antibiyotik verdi 5 gün kullandım sonrasında tekrar tahlil yapılmadı ama şikayetim kalmadı ödem vs gibiGeçmiş olsun. İdrar yolu enfeksiyonunda yada böbreklerle ilgili bir problem olduğunda da idrarda protein olabiliyor. Onlara bakıldı mı acaba
Canım insallah guzel geçerKizlar ne güzel bugn butum kntroller super geçms benimde yarn saat 11 de simdiden hem merak hem heycan cok fazla insallh bende mutlu dönerim evime gerci hamileligim boyunca her gittgmde kotu seyler duyuyom ama allaha sükur iyi kotu 34.hafatama geldm
Canım çok geçmiş olsun.Evet idrar yolu enfeksiyonu vardı devamında idrarda protein çıktı doktorum bu yüzden antibiyotik verdi 5 gün kullandım sonrasında tekrar tahlil yapılmadı ama şikayetim kalmadı ödem vs gibi
Bence tum o anlatılanları unut canım sıfırdan bı dogum hayalı kurmaya basla kendın ıcın:) bana da hamıle kalmadan once cok kotu hıkayeler anlatıyorlardı sımdı benı gorunce herkes kendı askerlık hıkayelerını anlatır gıbı dogumunu anlatmaya calısıyor ama ben hemen susturuyorum kayınvalıdeme bıle dogumdan sonra konusalım dıyorum susturuyorum. Bu benım yasmaam gereken bır durum ve kımse ıyı kotu yonlendırme yapmasın ıstıyorum. Normal dogum dıye yola cıkayım da sonra agrım cok olursa epıdural normal mı yaparım, yoksa bebeğim sorun cıkartır sezeryan mı yaparım buna zaman karar verıcek. Bızım ulkemızde gercekten hıc ıyı dogum hıkayesı yokmus gıbı kolay doguran bıle dagları delmıs acıları yasamıs da anlatmaya calısıyorlar. Hepsını burdan kınıyorum :)Ya çok korkuttular beniaslında hiç korkmuyordum. Nasıl desem bence normal doğum heyecanını paniği yaşamak bambaşka bişeydır kesin. :)
Belki ondan protein bulunmuştur. İnşallah sebebi odur. Sen moralini yüksek tut. Hafta olarak da iyiyiz artık. İnşallah sağlıkla doğacak bebeklerimizEvet idrar yolu enfeksiyonu vardı devamında idrarda protein çıktı doktorum bu yüzden antibiyotik verdi 5 gün kullandım sonrasında tekrar tahlil yapılmadı ama şikayetim kalmadı ödem vs gibi
Canim bende turkceden okuyorum aklibda olsun bisey olmuyor. Ama arapcasi daha makbulmusİnşallah sağlıkla gelsinler de :) bu arada ben duaya katılamayacağım okumayı çok az biliyorum. Türkçesinden okusak da olmaz sanırım.
Insallah iyi haberlerle gelirsin diyecektim oyle de olmuş. Cok sevindim.kızlar bıgün dr kontrolüm var inşallah şu karın çevresi geriliği yok olmuştur. olmamıştır kesin ama en azından kötüye gitmemiştirbakalım minnoş nasılmış
kızlar doktordan çıktım şimdi. çok şükür korkulacak birşey yok dedi doktor içim rahatladı biraz. darısı tüm kontrole gidecek arkadaşlara inşallah
Gozun aydin canim masallahKizlar benimde bugun knt vardi hersey yolunda cok.sukur hatta doktor takildi sen nebicim.hamilesin sikayeti olmayan hamilemi olur dedi bende yok.sikayetim.cok sukur dedim sicagi bahane et bari dedi :) bunyem.aliskn deil dio cok gzel.gecti kisaca darisi hepinizin basina 34+4 teyim 2600 olmus kilosu ve boyuda 44 cm civari gn vermedi 20 gn sonra cgirdi birdahaki knt arada yillik.izne cikiyormus cok iyi.oldu benim.dogumdan once yillik.izne cikmasi birdahaki knt de gun belirliyicez insallah
Oh şükür canim icin rahatlamıştır biraz daha.Bugün özelde gittim canım. Çok şükür suan için sınırın altında değilmiş. Bir yavaşlama var ama suan için korkulacak birsey yok 2 haftada bir takip edilsin gidişata bakılsin dedi canım.
Haklısın aslında o doğum hikayeleri anlatanlarin en az 2 çocuğu varBence tum o anlatılanları unut canım sıfırdan bı dogum hayalı kurmaya basla kendın ıcın:) bana da hamıle kalmadan once cok kotu hıkayeler anlatıyorlardı sımdı benı gorunce herkes kendı askerlık hıkayelerını anlatır gıbı dogumunu anlatmaya calısıyor ama ben hemen susturuyorum kayınvalıdeme bıle dogumdan sonra konusalım dıyorum susturuyorum. Bu benım yasmaam gereken bır durum ve kımse ıyı kotu yonlendırme yapmasın ıstıyorum. Normal dogum dıye yola cıkayım da sonra agrım cok olursa epıdural normal mı yaparım, yoksa bebeğim sorun cıkartır sezeryan mı yaparım buna zaman karar verıcek. Bızım ulkemızde gercekten hıc ıyı dogum hıkayesı yokmus gıbı kolay doguran bıle dagları delmıs acıları yasamıs da anlatmaya calısıyorlar. Hepsını burdan kınıyorum :)
İnşallah hepimizin bebeklerini Allah bağışlasın sağlıklı olsunlarBelki ondan protein bulunmuştur. İnşallah sebebi odur. Sen moralini yüksek tut. Hafta olarak da iyiyiz artık. İnşallah sağlıkla doğacak bebeklerimiz
Malesef bu yüzden planlı sezeryan olacağım doktorum çok dil döktü normal doğum için eğitime bile aldı kendim psikoloğum diğer meslektaş arkadaşlarımdan yardım aldım ama korkumu aşamıyorumBence tum o anlatılanları unut canım sıfırdan bı dogum hayalı kurmaya basla kendın ıcın:) bana da hamıle kalmadan once cok kotu hıkayeler anlatıyorlardı sımdı benı gorunce herkes kendı askerlık hıkayelerını anlatır gıbı dogumunu anlatmaya calısıyor ama ben hemen susturuyorum kayınvalıdeme bıle dogumdan sonra konusalım dıyorum susturuyorum. Bu benım yasmaam gereken bır durum ve kımse ıyı kotu yonlendırme yapmasın ıstıyorum. Normal dogum dıye yola cıkayım da sonra agrım cok olursa epıdural normal mı yaparım, yoksa bebeğim sorun cıkartır sezeryan mı yaparım buna zaman karar verıcek. Bızım ulkemızde gercekten hıc ıyı dogum hıkayesı yokmus gıbı kolay doguran bıle dagları delmıs acıları yasamıs da anlatmaya calısıyorlar. Hepsını burdan kınıyorum :)
Çok teşekkürlerCanım çok geçmiş olsun.
Ben alıyım en iyisi okuyum uyguluyım dönmezse keyfi bilirCanim bebeğin ters olduğu durumlarda neler yapilacagida yaziyor kitapta. Yontemler filan var. Bir arastir istersen ilginc fikirler var..
Hem ayak uydurmaca hemde güzel yaaHahaha aslinda cok.hakli.esin cnm ama iste naparsin etrafa ayak.uydurmaca adet gibi bisey oldu bunlarda
Zaten dönmüyorsa normal doğum için yapısal olarak uygun olmadığın için dönmüyormuş diye okudum. Yani dönerse zaten sorun yok. Hadi bakalımBen alıyım en iyisi okuyum uyguluyım dönmezse keyfi bilir
Çok şükür canım dahada iyiye giderek devam eder inşallah. Senin doktor baya korkutmuştu için biraz olsun rahatlamıştırBugün özelde gittim canım. Çok şükür suan için sınırın altında değilmiş. Bir yavaşlama var ama suan için korkulacak birsey yok 2 haftada bir takip edilsin gidişata bakılsin dedi canım.
Herşeyin mantıklı bir açıklaması oluyor zaten. Nasıl sağlıklı olucaksa öyle olsun aZaten dönmüyorsa normal doğum için yapısal olarak uygun olmadığın için dönmüyormuş diye okudum. Yani dönerse zaten sorun yok. Hadi bakalım
Yaşasınnn :) gözümüz aydın..kızlar doktordan çıktım şimdi. çok şükür korkulacak birşey yok dedi doktor içim rahatladı biraz. darısı tüm kontrole gidecek arkadaşlara inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?