2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
missdincer
Az gulsunler valla gotur cnm bence cunki begenmeme durumun var atiyirum sutun o an gelmedi mecbur mama vericekler sekeri dusmesin sariliga donmesin die bizim binbir cesit icinden sectigimiz biberon mu yoksa hastanenin verdigi biberon mu bn asla istemezdim mesela yada kiyafet benimde ilk dogumumda hastane karsiliyordu tamam penyesi falan guzeldi ama unuforma gibi biseydi ustunde kocaman hastanenin adi hemen cikarttirdim bn o kadar ozenip bozenip dunya sey almisim mesela bebek bezi can bebe veriyor hastane ben kullanmak istemiyirum kndi gotrdugum bezi taktiricam bn insallah yani bugibi durumlar sendede olabilir sonra orda niye getirmedim die gerilme

Valla süpersin o zaman sen canım...Ben sadece temmuz ayında 3,5 kilo almışım nasıl beceriyorsam artık :)

Bende aynı yorumlar nedenıyle ıkı tane kısa kollu gecelık aldım canım

canım bu biraz da bebeğin belirleyeceği bir şey deneyip bulacağız. Her krem her bebeğe aynı etkiyi yapmıyor.

canım bu biraz da bebeğin belirleyeceği bir şey deneyip bulacağız. Her krem her bebeğe aynı etkiyi yapmıyor.
Bende bunu demek istemiştim yakınımda mesela 3 4 tane Pışık kremi kullandı hiçbiri fayda etmedi en son mustela iyi ğeldi. Ki mustela yaramayan çoçukta var

Bende bunu demek istemiştim yakınımda mesela 3 4 tane Pışık kremi kullandı hiçbiri fayda etmedi en son mustela iyi ğeldi. Ki mustela yaramayan çoçukta var
Ben kızımda pişik kremlerini kullandım geçiremedim.. bir öneri üzerine muğladan gelen saf zeytinyağını yakıp kullanmıştım birtek o iyi geldi..Oğluşuma da aynı usul düşünüyorum..

Bence de kısa kollu al üşürsen bi hırka giyersin

Aynı fikirdeyim canım. Kendi eşyaları dururken neden hastaneninkileri kullansın ki özellikle biberon gibi hijyenik olması gereken bir eşyayı. Mesela ben kendi süt sağma makinemi de götüreceğim. Daha çok içime siner.

evet canım keşke hiç ihtiyacımız olmasa, bebek bezlerinin bile hepsi her çocukta farklı etki gösteriyor.
Beyaz tenli çocuklar daha fazla hassas oluyor maalesef.. Birde çok sık alt değiştiren düzenli biri iseniz kazara biyere gitseniz yarım saat altını değiştirmeyi geciktirseniz hemen pişik oluveriyorlar : Biraz rahat annemi olmak lazım nedir :))

Bende iki pijama takımı bir gecelik var ama yürürken falan onla yürüyemem kapalı biriyim bacaklar fora meydanda olur
Canım yürürken pijamanı giyersin Doğumdan çıkar çıkmaz da geceliğini giyersin hani kanama kontrolü için daha rahat olur. Hem de pijaman lekelenmez.

Valla süpersin o zaman sen canım...Ben sadece temmuz ayında 3,5 kilo almışım nasıl beceriyorsam artık :)
Çalıştığın için daha çok oturuyorsun canım benm ufaklık beni bırakmıyor 5 dk ögle uykusunda bitek rahatım gerisinde sürekli ayaktayım bide çok terliyorum bu sıcaklarda ter bende hemen kilo kaybı

Canım oda cocuklarla ilgili sanırım kızım bembeyaz mart sonu doğdu ve yazın baya kilolu bebek oldu bende bezini hemen değiştiriyodumm hiç sevmem öyle sallanan hatta bana da dediler cabuk değiştiriyorsun öyle alışır pişik olur falan inan hiç pişik olmadı bu bebişler de kış bebeği inşallah olmazlar öyle düşünelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…