2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Günaydın kızlar,
Dün gece esiyordu Allahtan bir uyku cektim. Yine de sabah yüzlerim şiş kalktım, sıcaklar bende cok su toplatıyor. ben 15 kilo aldım suana kadar inş. bu şekilde bitiririm, boydan dolayı hiç almamış gibi duruyorum mutluyum. Yine de dikkat ediyorum son 6 haftada 1 kilo aldım o da su topladığımdan olabilir. Aksamları birsey yiyemiyorum zaten dolu gibiyim, yerim yok. Yersem nefes alamıyorum.

Okumamış olsan bile insan işin içinde olunca daha iyi biliyor. Bende baby me temizleme pamuğu aldım suyla ıslatıp o şekilde temizlicem. Benimde aklımda bi sürü krem var şaşırdım akraba aile hekimi sebamedin vücut kremini önerdi bilemedim

valiz yıkanır mı sence ? hımmm çamasır suyunu 1 damla koydum zaten iyicede sildim temiz suyla ama yıkanırsa yıkamak elbette daha ıyı

Canın bende senden esinlendim.bi kovaya deterjanlı su yaptım.içinede azcık çamaşır suyu koydum.lifle içini dışını köpürte köpürte sildim.
Eşim yıkama zarar verirsin diyodu.ama o köpüklü halini görünce yıkamadan arınmaz bu dedi :)
Benimde niyetim zaten yıkamaktı.yıkadım hiçbişey olmadı.
İçinede temiz bi çarşaf serip eşyaları öyle yerleştiricem.

hastanen neresi canım ?
bende liste istedim 3 parca bir şey yazmıslar
bebek için hiç bir şey istemiyorlar zaten. sadece gecelik , terlik, gögüs kalkanı bir şey daha vardı unuttum hepsi bu başka istemiyoruz dediler

Avrasya hastanesi canm.
Benimki saydıda saydı.
Bari bebek beziyle hasta bezini karşılasalar :)
Orda doğum yapan arkadaşıma sordum.hasta bezini onlar vermiş.demekki tedbir amaçlı istiyolar.
Ben yanıma alıcam yinede.

Canım benimde iki gündür ellerim kütük gibi Uyanıyorum gün boyu da pek inmiyo. Normaldir umarım kontrolüm haftaya

ÇOK geçmiş olsun canım bir anlık ihmalimiz erken Doğuma neden olabilir, artık çok dikkat etmeliyiz kendimize. Evde sakin sakin oturmak lazım artık.

valiz yıkanır mı sence ? hımmm çamasır suyunu 1 damla koydum zaten iyicede sildim temiz suyla ama yıkanırsa yıkamak elbette daha ıyı
Dışı plastik olan valizler yıkanır bence hatta diğer kumaş olanlar da yıkanır ya neden yıkanmasın balkonda kurutursun. Ben de yıkayacağım kumaş valizimi.

Ayy canım cok gecmıs olsun bu su basmalarda olan yine bize oldu iş basa dusunce agrıyı da biz cekiyoruz

Normal doğumdan sonra duş alınabiliyor canım..Özel hastanelerin odalarında duş var ben kızımda yapmıştım,kanama fazla olunca kendimi fena hissettim yaptım

ay ne güzel ben de tam tersi o da olsun bu da olsun belki lazım olur diye tıkıştıranlardanım:) benim doğum valizini görseniz. eşime diyorum hemşireler korkacak 1 ay mı kalacaksınız diye :)
Canım ben hastane odasına bakmaya gittiğimde hemşireye sormuştum yanımda ne getireyim diye. Biz anne Bebek için herşeyi karşılıyoruz ikimtane gecelik getirin yeter. Bazıları valizle geliyor çok gülüyoruz demişti :) aman gülerlerse gülsünler. Ben de senin gibi şu lazım olur koyayım, bunu da koyayım diye her şeyi koymak istiyorum. Ama Ayşe öner iki günlük bir seyahate gider gibi hazırlayın diye yazmış kitabında. Ben tam hazırlıklı gidersem kendimi daha iyi hissederim. O yüzden de ne koymak istiyorsam koyacağım.
Kasılmalar başladığı zaman eşimin yanımdan ayrılmasını istemiyorum yoksa gidip 2 dk da alıp gelebilir sonuçta her şey ayağımızın altında.

Ayy canım cok gecmıs olsun bu su basmalarda olan yine bize oldu iş basa dusunce agrıyı da biz cekiyoruz
Allahtan eşler var :) baya yardımcı oluyor hatta ben ona yardımcı oluyorum desem daha doğru olur. Gerçekten farketmiyoruz belki ama ağırlaştık eğilip kalkmak uzanıp bişiy almak çok zor hale geldi. Ve daha doğuma da baya süre var herşey yolunda giderse. Allah yardımcımız olsun kalan sürede

kızlar aslında gecelik ve pijama aldım ama için rahat etmedi 1 gecelik daha alayım diyorum. bendekiler kısa kol şuan. yeni alacağımı uzun kollu alsam çok bunalır mıyım bilemedim ? herkesten hastane çok sıcak oluyor ve emzirirken bebekle ilgilenirken terliyorsun yorumları duyuyorum. sizin fikirler nasıl bu konuda ?

Uzun kollu gecelik yerine sabahlıkla daha rahat edersin.
Ben sabahlıklı aldım.koridorda yürürken yada odaya yabancı kişiler girdiğinde üzerime giyerim diye düşündüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…