- 15 Ağustos 2015
- 382
- 281
- 103
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #15.921
Ben 53 le başladım şu an 59 umbaşlangıç kilonuz neydi kızlar ?
Okumamış olsan bile insan işin içinde olunca daha iyi biliyor. Bende baby me temizleme pamuğu aldım suyla ıslatıp o şekilde temizlicem. Benimde aklımda bi sürü krem var şaşırdım akraba aile hekimi sebamedin vücut kremini önerdi bilemedimsudocrem aldım canım ben. eczacılık okumadım tabi de eczacı teknisyenyim cnmpamuk ve suyla temizlemeyi düşünüyorum poposunu. o şekilde temizleyenler pişik oranını çok düşürdüğünü söylüyor. deneyeceğim bakalım..
valiz yıkanır mı sence ? hımmm çamasır suyunu 1 damla koydum zaten iyicede sildim temiz suyla ama yıkanırsa yıkamak elbette daha ıyı
hastanen neresi canım ?
bende liste istedim 3 parca bir şey yazmıslar
bebek için hiç bir şey istemiyorlar zaten. sadece gecelik , terlik, gögüs kalkanı bir şey daha vardı unuttum hepsi bu başka istemiyoruz dediler
Canım benimde iki gündür ellerim kütük gibi Uyanıyorum gün boyu da pek inmiyo. Normaldir umarım kontrolüm haftayaGünaydın kızlar,
Dün gece esiyordu Allahtan bir uyku cektim. Yine de sabah yüzlerim şiş kalktım, sıcaklar bende cok su toplatıyor. ben 15 kilo aldım suana kadar inş. bu şekilde bitiririm, boydan dolayı hiç almamış gibi duruyorum mutluyum. Yine de dikkat ediyorum son 6 haftada 1 kilo aldım o da su topladığımdan olabilir. Aksamları birsey yiyemiyorum zaten dolu gibiyim, yerim yok. Yersem nefes alamıyorum.
Güle güle kullanın. En güzel giysini bebeğini giyeceksinİthal olanların fiyatı oldukça fazla 500-700 tl arası.
Ben Türkiye'de üretilmeye Yen'i başlanan bir marka aldım, fiyatı 300 tl.
Bencede ağırlaştigimizi kabullenmemiz lazim
Benimde bugun misafirim vardi kahvaltiya. aslinda supurmeyi hep.esim yapiyor ama bugun ben yaptim ustune vileda. Banyoyu temizledim kahvalti hazirladim ki.hepsinin aralarinda on ar dakika uzandim filan. Evim 2 oda bir mutfak...
Nasil yoruldum... 2 kisiydi misfirim, cokda sevdigim insnlar ama cabucak gitsinler diye icimden dualar ettim..
Ama bir daha boyle yapmayacagim. Tam her sey bitti lavaboya girmistim.ki bir baktim her zamankinden daha fazla beyaz bir akinti ve icinde kahverengi damlalar var. Tabi basta baya korktumnisan olabilir mi filan diye geldi aklima.gecede kasilmam coktu cunku.
Sonra gun boyu bebegimin hareketlerini takip ettim hamdolsun hareketleri her sey cok normal hatta biraz fazlaydi :) bir daha da kahverengi gelmeyince doktora gitmekten vazgectim.. sakinleştim. esim cok kizdi tabi.
Cidden agirlastigimizi kabul edip kendimizi yormamaiz lazim . Son aylar cidden farkliymis.
Dışı plastik olan valizler yıkanır bence hatta diğer kumaş olanlar da yıkanır ya neden yıkanmasın balkonda kurutursun. Ben de yıkayacağım kumaş valizimi.valiz yıkanır mı sence ? hımmm çamasır suyunu 1 damla koydum zaten iyicede sildim temiz suyla ama yıkanırsa yıkamak elbette daha ıyı
Ayy evet en güzel giysim :)Güle güle kullanın. En güzel giysini bebeğini giyeceksin
Ayy canım cok gecmıs olsun bu su basmalarda olan yine bize oldu iş basa dusunce agrıyı da biz cekiyoruzsaol canım, hayırlı cumalar
Ben de çok paniğimdir aslında ama bunlar yurt dışından memleketlerine geçerken bzde dinlenmek istemişler. Benim kabulüme kalan bi durum olmadı :) ben de ctsi pazarı 4 gözle bekliyorum :)
saol canım neyseki atlattık
Normal doğumdan sonra duş alınabiliyor canım..Özel hastanelerin odalarında duş var ben kızımda yapmıştım,kanama fazla olunca kendimi fena hissettim yaptımArkadaşım Doğum kasılmaları esnasında rahatlamak için hastanede doktoruyla birlikte duşa girmişti.Onu duyduğumdan beri ben de çantama havlu koydum hastanede belki girmem gerekir diye.
Aslında hastaneye sormak lazım bu sefer gittiğimde unutmazsam sorayım hastane çantasına neler koymalı,duş alınıyor mu diye.odalarda banyo yoksa duş zaten alamam ki.
Canım ben hastane odasına bakmaya gittiğimde hemşireye sormuştum yanımda ne getireyim diye. Biz anne Bebek için herşeyi karşılıyoruz ikimtane gecelik getirin yeter. Bazıları valizle geliyor çok gülüyoruz demişti :) aman gülerlerse gülsünler. Ben de senin gibi şu lazım olur koyayım, bunu da koyayım diye her şeyi koymak istiyorum. Ama Ayşe öner iki günlük bir seyahate gider gibi hazırlayın diye yazmış kitabında. Ben tam hazırlıklı gidersem kendimi daha iyi hissederim. O yüzden de ne koymak istiyorsam koyacağım.ay ne güzel ben de tam tersi o da olsun bu da olsun belki lazım olur diye tıkıştıranlardanım:) benim doğum valizini görseniz. eşime diyorum hemşireler korkacak 1 ay mı kalacaksınız diye :)
Saol canim allah kabul etsin insallah. Agzina saglikpassionete canım Rabbim cuma gününü yüzü suyu hürmetine Şafi adıyla şifa versin inşallah evladının sağlık problemi göz açıp kapayıncaya kadar geçsin. Rabbim Kabul etsin 30 tefriceye okudum şimdi
Allahtan eşler var :) baya yardımcı oluyor hatta ben ona yardımcı oluyorum desem daha doğru olur. Gerçekten farketmiyoruz belki ama ağırlaştık eğilip kalkmak uzanıp bişiy almak çok zor hale geldi. Ve daha doğuma da baya süre var herşey yolunda giderse. Allah yardımcımız olsun kalan süredeAyy canım cok gecmıs olsun bu su basmalarda olan yine bize oldu iş basa dusunce agrıyı da biz cekiyoruz
Uzun kollu gecelik yerine sabahlıkla daha rahat edersin.kızlar aslında gecelik ve pijama aldım ama için rahat etmedi 1 gecelik daha alayım diyorum. bendekiler kısa kol şuan. yeni alacağımı uzun kollu alsam çok bunalır mıyım bilemedim ? herkesten hastane çok sıcak oluyor ve emzirirken bebekle ilgilenirken terliyorsun yorumları duyuyorum. sizin fikirler nasıl bu konuda ?
Canım ben hastane odasına bakmaya gittiğimde hemşireye sormuştum yanımda ne getireyim diye. Biz anne Bebek için herşeyi karşılıyoruz ikimtane gecelik getirin yeter. Bazıları valizle geliyor çok gülüyoruz demişti :) aman gülerlerse gülsünler. Ben de senin gibi şu lazım olur koyayım, bunu da koyayım diye her şeyi koymak istiyorum. Ama Ayşe öner iki günlük bir seyahate gider gibi hazırlayın diye yazmış kitabında. Ben tam hazırlıklı gidersem kendimi daha iyi hissederim. O yüzden de ne koymak istiyorsam koyacağım.
Kasılmalar başladığı zaman eşimin yanımdan ayrılmasını istemiyorum yoksa gidip 2 dk da alıp gelebilir
Az gulsunler valla gotur cnm bence cunki begenmeme durumun var atiyirum sutun o an gelmedi mecbur mama vericekler sekeri dusmesin sariliga donmesin die bizim binbir cesit icinden sectigimiz biberon mu yoksa hastanenin verdigi biberon mu bn asla istemezdim mesela yada kiyafet benimde ilk dogumumda hastane karsiliyordu tamam penyesi falan guzeldi ama unuforma gibi biseydi ustunde kocaman hastanenin adi hemen cikarttirdim bn o kadar ozenip bozenip dunya sey almisim mesela bebek bezi can bebe veriyor hastane ben kullanmak istemiyirum kndi gotrdugum bezi taktiricam bn insallah yani bugibi durumlar sendede olabilir sonra orda niye getirmedim die gerilme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?