- Konu Sahibi angel5angel
-
- #15.961
Gözünaydın, maşallah bebişineBiz kontrolden geliyoruz çok şükür herşey yolunda miniğim 1840 gram 42.7 cm olmuş. 2 hafta sonra kontrolümüz var tekrar nst ye bağlanıcaz o zaman
Ah canim benim saolasin. Rabbim kimseyi evladiyla sinamasin. Sagsalim herkese kucagina almayi nasip etsin. Yavrum da sagligina kavusacak inanıyorum cok guclu bir bebek o.passionete canm inşallah rabbim sifa verir bebegine kimseyi evlat acisyla sinamaz ben 50 salavati tefriceye okudum insallah kabul olur yavrun sagligna kavusur
Ben oncesinde epilasyona gidiyordum baya rahat ettim hamilelikte. Hala cok yok ama dogum oncesi saglam bir yere gitmem lazim asaviyi gormek gorsen de egilmek cok mumkun degil. Ama bende baskasina yaptriamiyorum. Epilasyonda bile hep aybi kisi ve taklalar ata ata kiz yapiyor acamadigim icin. Cok zor durumlar.kızlar ya biraz özel olacak ama... kişisel hijyen konusunu napıyosunuz? ben bugün çok zorlandım hem sıcak hem göbişler büyüdü. dışarı da güvenemiyorum siz napuyosunuz?
Masallah size ne guzelBiz kontrolden geliyoruz çok şükür herşey yolunda miniğim 1840 gram 42.7 cm olmuş. 2 hafta sonra kontrolümüz var tekrar nst ye bağlanıcaz o zaman
aynı stres bende de oluyor canım..dr un ağzının içine bakıyorum, ne diyecek diye..işallah güzel haberlerle dönerizBenimde kontrolüm yarın her kontrol öncesi bi stres oluyorum ki hiç sormayın. İnşallah bizde yarın hayırlı haberlerle döneriz
Biz kontrolden geliyoruz çok şükür herşey yolunda miniğim 1840 gram 42.7 cm olmuş. 2 hafta sonra kontrolümüz var tekrar nst ye bağlanıcaz o zaman
gözün aydn canim maşallah bebişineBiz kontrolden geliyoruz çok şükür herşey yolunda miniğim 1840 gram 42.7 cm olmuş. 2 hafta sonra kontrolümüz var tekrar nst ye bağlanıcaz o zaman
canm içini ferah tut hep iyi şeyler düşn iyi olsn yarn güzel haberlerle dönersn inşallhBenimde kontrolüm yarın her kontrol öncesi bi stres oluyorum ki hiç sormayın. İnşallah bizde yarın hayırlı haberlerle döneriz
Ağdaya gidiyorum.her gittiğimde yatağın üstüne serili kullan at pedi değiştirtiyorum.spatulayı Yeni spatula kullandırtıyorum. Eğer içine sinmezse kendin ağda bantı al onu götür onla yaptır canım.ağda acıtıyor ama uzun süre gidiyor.kızlar ya biraz özel olacak ama... kişisel hijyen konusunu napıyosunuz? ben bugün çok zorlandım hem sıcak hem göbişler büyüdü. dışarı da güvenemiyorum siz napuyosunuz?
Gözün aydın canım,maşallah kuzucuğuna:))Biz kontrolden geliyoruz çok şükür herşey yolunda miniğim 1840 gram 42.7 cm olmuş. 2 hafta sonra kontrolümüz var tekrar nst ye bağlanıcaz o zaman
hemşerimm :) seni cok iyi anlıyorum ben de adanalıyım ama kırşehirde yaşıyorum burası yayla gibi allahtann Allah yardımcın olsun biz de 32'deyiz sağlıkla tamamlamak dileğiyleBide bizi düşünün kızlar Adana dayız inanın kılmanın altından kalkınca damla damla terler gece uykuları zaten haram bu arada bizde kontrolden geldık cok şükür bir sıkıntı mız yok kızlar doktor herşey normal dedi gecen seferki kontrolde biraz sıkıntılıydık elhamdülillah darısı bütün arkadaşlarımın basına inşallah Rabbım herkese saglık versin en önce biz de 7 kilo almısız suan 55 kılodayız aslında boyuma göre az bile ki umrumda da degıl kılolar minnoslarımız ıyı olsun da biz kilolu olalım onemli degıl Bizde 32 haftalıgız suan
68 kilo oldum canım 66 ile başlamıştım Ayy benim gibi gebeler için uzulmemek elde mi devamli bebeğimi kaybetme korkusuyla yaşıyordum çok şükür 30luymus haftaları gorebildik canım Allah kimseye böyle sıkıntılar vermesin
Canım gözün aydın.masalllahhBiz kontrolden geliyoruz çok şükür herşey yolunda miniğim 1840 gram 42.7 cm olmuş. 2 hafta sonra kontrolümüz var tekrar nst ye bağlanıcaz o zaman
sende güzel haberlerle musmutlu dönersin inşallah 3 boyutlu resmini de aldık yandan poz verdi kızım tombul yanaklı miniğimGözünaydın, maşallah bebişine
benim kontrol de yarın bakalım..
senin kontrolünde yarın dı sanırım inşallah senden de güzel haberler alalımGözün aydın canım,maşallah kuzucuğuna:))
Ya canim bir arkadas her seyi kullandj. Zeytinyagindna cesit cesit pisik kremind...pahali ucuz organik organik olmayan...derken en son hani su tüpte, yeşil arko krem var ya o geçirdi pişiği. Ben şok ben iptal:)Bende bunu demek istemiştim yakınımda mesela 3 4 tane Pışık kremi kullandı hiçbiri fayda etmedi en son mustela iyi ğeldi. Ki mustela yaramayan çoçukta var
Hadi maşallah saglicakla devam etsin insallah :)Biz kontrolden geliyoruz çok şükür herşey yolunda miniğim 1840 gram 42.7 cm olmuş. 2 hafta sonra kontrolümüz var tekrar nst ye bağlanıcaz o zaman
kızlar ya biraz özel olacak ama... kişisel hijyen konusunu napıyosunuz? ben bugün çok zorlandım hem sıcak hem göbişler büyüdü. dışarı da güvenemiyorum siz napuyosunuz?
ben de onu yapıyorum canım ama evde kendim yapıyodum. bugün de sıcaktan iyice eridi elime yapıstıAğdaya gidiyorum.her gittiğimde yatağın üstüne serili kullan at pedi değiştirtiyorum.spatulayı Yeni spatula kullandırtıyorum. Eğer içine sinmezse kendin ağda bantı al onu götür onla yaptır canım.ağda acıtıyor ama uzun süre gidiyor.
kızlar geçen gün sğustos anneleri grubuna bişey sordum ben de muhtemel bi ağustos annrsi olabilirim. sağolsunlar cevap versiler ama ne biliyim kendimi bu gruba daha yakın hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?