2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
detaylı ultrasonu yaptırmayan bi ben kaldım galiba :) Cuma gününe randevum var şimdiden heyecanlıyımm :KK49:
bende varım bende :)
Öncelikle hayırlı olsun Allah sağlıcakla bebeğini kucağına almayı nasip etsin.ben de aynı kiloda hamile kaldım ama ben uzun boyluyum 1.71cm.şimdiye kadar 3,5kilo aldım.elimden geldiğince dikkat ediyorum ama tabi ilerleyen aylarda nasıl olur ödem şeker vb olur mu bilemiyorum.
Kilo alımın süper canım yaa...Ben 6 kilo aldım :KK43:

bende varım bende :)

Kilo alımın süper canım yaa...Ben 6 kilo aldım :KK43:

cnm bebeğin sağlıklıysa hiç üzülme. ben ilk 4 ay çok pimpiriklendim 84 kg i,le hamile kaldım diye sıktım son 2 ay kendimi yani sıktım dediğim aç kalmadım ama stres yaptım. 24. haftadayım aldıgım kilo 3 ama şimdi kiloyu düşünecek bile durumum yok bebeğimi kaybetmemek için dua ediyorum. hiç bişey için canınızı sıkmayın kızlar gerçekten yasayınca anlıyor insan :KK43:

Canım benim ki tamamıyla gittiğim yerde kendimi kaybedip saatimizi gezmemden kaynaklı şöyle ki 11 12 de çıkıp aynı şekilde 11 12 yi geçti eve girmemiz dinlenemedim hiç öyle olunca dönüş yolunda acısı çıktı. Tatile gidin en güzeli bizde iki günlük gidicez ala gittiğiniz yerlerde dinlene dinlene gezin
Canım arada yoruldugunu hissettiğinde dinlenseydin keske ayaklarını uzatıp sırtını yaslayıp mola verseydin iyi gelebilirdi bence. Biz kafamıza göre bi tatil yapıcaz kimseye baglı kalmıcaz bol aksiyonlu bi tatıl planlamıyorum zaten sadece kafamız dagılsın havamız degıssın modundayız

400 iu sprey seklinde var. 16 aylik oglum var ona da kullaniyorum zor olur .hem icirmesi hem sprey az sıkılır cok sıkılir nasil olcak. Sen kullaniyormusun.
Evet canım ama benim kullandığım 1000ıu. D vitamini değerim tahlilde 6 çıktı. Değer aralığı 30-100 yazıyordu. Benimki çok düşükmüş. Dil altına 1fıs yapıyorum(3damlaya eşitmiş her fısı).
Kutunun içinde damlatma çubuğu da var, doktor ekmeğe iki damlat ye demişti ama Canan karartayın sağlıklı yaşıyoruz sayfasında ekmek yerine az miktarda zeytinyağıyla beraber tüketilmeli yazıyordu(beraber çözünüyormuş). Bazen zeytinyağıyla kaşığa damlatıp bazen de o gün salata yediysem dil altına fıs yaparak kullanıyorum pratik oluyor. Kutu üstünde yetişkinler için 1puf yazıyor, çocuklar için sormak lazım canım

Evet canım ama benim kullandığım 1000ıu. D vitamini değerim tahlilde 6 çıktı. Değer aralığı 30-100 yazıyordu. Benimki çok düşükmüş. Dil altına 1fıs yapıyorum(3damlaya eşitmiş her fısı).
Kutunun içinde damlatma çubuğu da var, doktor ekmeğe iki damlat ye demişti ama Canan karartayın sağlıklı yaşıyoruz sayfasında ekmek yerine az miktarda zeytinyağıyla beraber tüketilmeli yazıyordu(beraber çözünüyormuş). Bazen zeytinyağıyla kaşığa damlatıp bazen de o gün salata yediysem dil altına fıs yaparak kullanıyorum pratik oluyor. Kutu üstünde yetişkinler için 1puf yazıyor, çocuklar için sormak lazım canım
Tesekkurler canim ogluma 400 kullaniyorum. Bizde z. Yagiyla iciyoruz . Emilimi daha iyi.

hanımlar merhaba, hepinize sağlıklı bir hamilelik ve doğum süreci diliyorum öncelikle :)
ben de ekim ayı annesi olarak aranıza katıldım.
160 cm boy ve 84 kilo ile hamile kaldım malesef :KK43:
18+2 deyim ve 3 kilo aldım şimdiye kadar, 1.evre tiroit kanseri geçirdim 3 yıl önce ve insülin direncim var,
benim gibi yüksek kiloda hamile kalanların kilo alma süreci nasıl işledi,
umarım moralimi düzeltecek şeyler duyabilirim sizden ..

Ilk gebeligimde 1.64 89 la hamile kaldim cnm bnde toplamda 7 kilo almistim cok kasma kendini sitres yapma bak kitu hast gecirmissin cok sukur biseyin kalmamiss cok kilo alirsanda diyetle verirsin

Ilk gebeligimde 1.64 89 la hamile kaldim cnm bnde toplamda 7 kilo almistim cok kasma kendini sitres yapma bak kitu hast gecirmissin cok sukur biseyin kalmamiss cok kilo alirsanda diyetle verirsin
Ben de aynı hamile kaldım boyunda 1.65 doğumdan sonra çok kilonuz kaldı mı ?

kizlar merhaba nasilsiniz? uzun zamandir giremedim yogun günler gecirdigim icin. 21 /5 olduk bizde. simdilik iyiyz bakalim.

toplamda 4.5 kilo aldim ama sn 2.5 kiloyu son üc haftada aldim. biraz kafamm karisik hamilelikte doktor tiroit hapi baslatti bana 13.hafatdan itibaren. sonra bir daha hic bakmadi. normalde benim tiroit problemim yok. tekrardan baktirmasi lazim degil miydi? kafam cok karisik. yememde cok degisen bir sey yok. birdenbire alinca bu 2,5 kiloyu birazcik endise ettim.

aranizda tiroit hapi kullanan bu sürecleri bilen biri var mi?

ayrintili usg haftaya sali ama hala karar veremedim :( en son dün hamilelginde ebeginin beyninde kocaman kist var denen arkadasimiz haber verdi. bebegi dogdu bir ay sonra kafa usgsi cekildi. ve tertemiz cikti. hic bir sorun yokmus kist eriyip gitmis. ama arkadasin 24.haftasidnan sonra hamileligi zehir oldu :( böye seyleri duyunca vazgecesim geliyor..kendimi strese sokmak isteiyorum...

bir yanimda en son 13.hafatda gördün git gör özlem gider diyor.arada kaldim acikcasi.

Back
X