- 4 Kasım 2016
- 1.375
- 1.958
- 133
Canım ya ben de aynı durumdayım. Benim annem de sağolsun her şeyi bilirlohusa sendromunda kv deden çok annemden korkuyorum
bugun diyorki nasıl bakacaksın çocuğa dıyor bende dedimki sen 20 yasında 3 çocuğa baktıysan bende 30 yaşımda 1 çocuğa bakarım dedim
Teşekkür ederim canım deneyeyimben ayva iyi geliyor diye biliyorum. bi dene istersen
Kokusu itibariyle yemek için gibi dursa da canım çatlaklar için diyebiliriz :)Ne için kızlar bu yağ
Ben de koç burcuyum. Annem de benden tırsar bişey demez ama bildiğini okurCanım ya ben de aynı durumdayım. Benim annem de sağolsun her şeyi bilirVe tam bir koç burcu. Onunla kavga etmekten çekiniyorum doğrusu bir de lohusa falan demez küser, çeker gider.
Canım zaten sıkıntı da şurada ben de koç burcuyum. Çatışma hat safhada oluyorTeşekkür ederim canım deneyeyim
yaa onu hiç sorma.benim de en çok korktuğum şeylerden birisi.. Ben tek başıma olsam sendrom falan dinlemem,üstesinden gelebilirim ama annemle kayınvalidemi düşünüyorum. Aralarında geçebilecek olası diyalogları düşünüyorum,düşündükçe de stres oluyorum
Allah hepimizin yardımcısı olsun , o dönemde de burdan birbirimize destek olmaya devam edelim inşallah
canım ilk sayfada link varkızlar bizim alışveriş listemizin olduğu başlığı bulamıyorum ya. nereye kayboldu
CVP İÇİN TŞKLER ÇOK GEÇMİŞ OLSUNSaol cnm. Bnm sağ 1,19 sol 1,55 . Soldaki için yazmış daralma olduğunu.banada iki tarafta değil bu iyi birşey dedi ama 3 hafta sonra riskli gebelik bölümüne randevu alıp tekrar baktir, tuz vs internet den okudum kanı sulandıracak şeyler limon su vs yemeye çalış dedi.bazilarinda kendiliğinden duzelirken bazılarında artmış. Takip edilmesi gereken birşey. Sola yatmaya calis.tansiyonu kontrol et sende
Hee evet benimde hep aklımda o :) elimde badem yağı var o bitsin bi onuda denicem inşallah :)Kokusu itibariyle yemek için gibi dursa da canım çatlaklar için diyebiliriz :)
ense kalınlığı kaç çıkmıştı canım? Benim ikizlerin biri 2,2 mm diğeri 2 mm. Bana biraz fazla gibi geldi. Herkesin 1 küsür çünkümerhaba, benim bebeklerden birinde ense kalınlığı ölçümü yüksek çıkmıştı, ikiz olduğu için 2,3,4 lü test yapılmadı, yurtdışına anne kan örneği gönderildi, çok şükür temiz çıktı, 1 ay önce kontrolümüz vardı, doktorumuz ense kalınlığı normal seviyesinde dedi, yarında detaylı ultrason var çok merak ediyorum, bizdede burun kemiği oluşmuş ve kan dolaşımı iyi demişti, bence içini ferah tut, sadece ense kalınlığı baz alınmıyor, birde ense kalınlığı 3'ün üzerindeyse sıkıntı oluyor demişti doktorum, inşallah sağlıkla alırız yavrularımızı
Canim '' hmm evet o da bir fikir, bunu düsünecegim, bu fikri degerlendirecegim'' gibi sakin tavrinla hem gecistirip hem de icten ice kendini yiyecegine rahat edebilirsin, genelde ise yariyor ben öyle yapiyorum.valla ben önceden eşime söyleyeceğim beni germesinler sütüm kesilir çocugumuz sarılık olur diye korkutacam ve bunu sürekli tekrarlayacağım bende bana karışılmasından aşırı nefret ederim ama bişe diyemem ve kendi kendimi yerim sinirlendikçede nazım geçtiği için annemden çıkaracağım gibi duruyo sinirimi şimdiden başladılar çünkü yok onu ama yok böle yapma dinlemıyorum ama ınsan uyuz oluyo annemde aşırı karışan bı ınsandır ama sağolsun bu dönemde hiç germedi beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?