2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Yok kız benim dediğim göğüs ucundaki delikler de tıkaç gibi süt le alakalıymış o canım kötü bişey değil hatta oynamayın falan diyor lardı ama dikkatlice temizlemek ne kadar doğru diye sordum bilen varsa

Pardon canım iki gecedir geç uyuyup 4 gibi uyanıyorum ondan kafa yerinde değil:))) E-vitaminli göğüs ucu kremi doğumdan önce kullanın cildi besleyin güçlensin ordaki cilt deyollaaaa. Onu diyosunuz sandım.
Sorun değil canım ama göğüs ucu kremi okudum demin son aylarda kullanın diyodu

Göğüs ucu çatlak kremini doğumdan önce kullanmak gerekiyomuş canlar en iyiside lansinoh muş forumlardan okuduğum kadarıyla sizin varmı bildiğiniz araştırdığınız birçok markanın var aventinde var ama bu kremlerden alıp kullanalım

Kullanalım işe yarar inş. Çünkü bebişler kanla karışık süt içiyo ilk aylarda valla

arkadaşlar doğumdan sonra hastaneden çıkarken bebeği kanguruda taşımanın sakıncası varmıdır sizce

ben daha öğlen kuzenimle konuşurken bu kremi tavsiye etti kızlar kesinlikle %100 doğal dedi lansinoh bitkisel olduğu için bunu tercih et dedi zaten 30.haftadan sonra kullanın diyorlar ben bundan alıcam

Pardon canım iki gecedir geç uyuyup 4 gibi uyanıyorum ondan kafa yerinde değil:))) E-vitaminli göğüs ucu kremi doğumdan önce kullanın cildi besleyin güçlensin ordaki cilt deyollaaaa. Onu diyosunuz sandım.
neymiş ki o krem ben çok korkuyorum göğüslerim yara olucak diye zaten çok huylanıyorum napcam ben yaa süreyim şimdiden öle bişi varsa ?

ben daha öğlen kuzenimle konuşurken bu kremi tavsiye etti kızlar kesinlikle %100 doğal dedi lansinoh bitkisel olduğu için bunu tercih et dedi zaten 30.haftadan sonra kullanın diyorlar ben bundan alıcam
lansinohu benim kuzenimde kullandı 1 günde düzelmişti, göğüsleri yara olmuştu emzirirken

kuzenim kullandı lansinohu çok memnundu 1 günde geçti yaralar demişti

neymiş ki o krem ben çok korkuyorum göğüslerim yara olucak diye zaten çok huylanıyorum napcam ben yaa süreyim şimdiden öle bişi varsa ?
Canım göğüs ucu çatlamaları oluyormuş yanlış emzirme vs. sebeplerden bundan korunmak için doğumdan önce bu çatlakları önleyici kremlerden başlamak gerekiyomuş doğumdan sonra her emzirmeden sonra sürmek gerekiyormuş en iyiside lansinoh muş doğal temizlemeye gerek kalmıyormuş.Birde bizim bi tanıdık kına yakın demişti çatlamıyomuş o zaman duyan varmı acaba

kınayı ilk kez duyuyorum valla, ben çok korkuyorum göğüs yaralarından ozman lansinoha doğumdan önce başlayabiliyoruz değilmi doğrumu anladım ?

kınayı ilk kez duyuyorum valla, ben çok korkuyorum göğüs yaralarından ozman lansinoha doğumdan önce başlayabiliyoruz değilmi doğrumu anladım ?
evet canım 20 gün önceden başlamak gerekiyormuş göğüslerde hiç yara ve acıma olmuyormuş doğumdan sonrada bisüre felan kullanınca çok rahatlıyormuşsun

Benım arkadasımda o krem hiç işe yaramamıstı, bi faydasını görememişti maalesef. 7. ayda başlamak gerekiyormuş kremlere. E vitamini kapsülleri oluyo ya onlarında birtanesini delip zaman zaman sürmek faydalıymıs. Kınayı duymadım ama bebek ilk emmeden önce soğan sürmek gerekiyormuş ki onu deneyen arkadaslarım cok %100 sonuc aldılar. İlk emzirme hastanede oldugundan hastane cantalarına koydular :) ama tabı bunun ıcın ilk bebek olması gerekıyormuş,ilk emzirme yani.
Birde Allah korusun yaralar olursa ayva çekirdeğinden jel yapıp sürmek birebir tedavi sağlıyormuş.
Son olarakta tahinin üzerine cıkan yağ birikintiside şifa oluyormuş.

Aklınızda olsun kızlar.

soğanmı bildiğimiz soğan dimi hadi yaa çoçuk soğan kokulu memeden rahatsız olmuyomu acep aa ne güzel, süren arkadaşlarınız hiç meme problemi yaşamamışlar öylemi?

arkadaşlar doğumdan sonra hastaneden çıkarken bebeği kanguruda taşımanın sakıncası varmıdır sizce
Mervecim senın hastanede doğum yapacak arkadaşa demişlerki portbebe olmadan çıkartmıyoruz bebeği demişler.
sırf o gun için kız portbebe almış. kanguruya asla izin vermezler. o kızın pusetide vardı üstelik.
hastanene mutlaka sor derim...

soğanmı bildiğimiz soğan dimi hadi yaa çoçuk soğan kokulu memeden rahatsız olmuyomu acep aa ne güzel, süren arkadaşlarınız hiç meme problemi yaşamamışlar öylemi?

Ordaki bakteriyi temizliyormuş. Şöyleki anlatayım hemen :) küçük bir soğanı ortadan ikiye bölüyoruz poşete koyup hastaneye götürmek için hazırlıyoruz yada birinden rica ediyoruz, birini bir göğsümüze birini diğer göğsümüze kapatıp dairesel hareketlerle 2-3 dk masaj şeklinde sürüp sonra ıslak bir pamukla siliyoruz, silme kısmını bebişlerimize kokmasın diye yapıyoruz. Sonrada hemen ardından emzirmeye başlıyoruz :) benım bır arkadasıma babannesi söylemiş o yapmıstı ve onun tavsıyede bulunduklarıda yaptı hiç birinde olmadı. O acıları cekmektense denemeye değer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…