2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ben de tatlıya dayanamıyorum. Sonrada vicdan azabı duyuyorum bebişime zarar verdim diye. Şeker yüklemesinden iyice tırsmaya başladım kesin şeker var bende

Ben de tatlıya dayanamıyorum. Sonrada vicdan azabı duyuyorum bebişime zarar verdim diye. Şeker yüklemesinden iyice tırsmaya başladım kesin şeker var bende
Kocaman meyve tabagi bitti, üstüne mentos seker yedim 4-5 tane, canim hala kek falan cekiyor benim de 2 martta seker testi var korkuyorum

Kızlar bende bugün ayrıntılı ultrason için gittim Allaha şükür hiçbir problem yokmuş 574 grmış miniğim

Gözün aydın darısı diğer kizlarımiza, ilaç olarak ne verdi bende decavite kesti, yerine kalsiyum ve magnezyum içeren ilaca başladık, sen?

Geçmiş olsun cnm

Bnmde oluyor iyi günde bir adet sancisi. Ben artık çoğu ağrıyı umursamiyorum çok şiddetli olmadıkça. Bu ağrılar artınca ne yapcaz biz. Haberlerde gördüm 64 yaşındaki kadın ikiz dogurmus. Hayretler içerisindeyim.

Allah korumuş. Allah kazadan beladan korusun

Gözün aydın. Artık keyfini çıkar cnm. Son aylarda keyif falan kalmiycak koca gobusten. .

Kizlar 21 haftalik oldum bugun bebegim nerdeyse hic kipirdamadi neden oyle acaba sizdede oluyor mu

Gözün aydın darısı diğer kizlarımiza, ilaç olarak ne verdi bende decavite kesti, yerine kalsiyum ve magnezyum içeren ilaca başladık, sen?
Canım ben bugün radyologa gittim o yaptı ayrıntılı ama kendi doktorum kan ilacı ile d vitamini kullandırıyor suan

Bilgilendirmen için çok sağol canım.
İhmal etmem tabii. Şu 100 yüklemenin sonucu da bir belli olsun bakalım. İnşallah çok kötü değildir.

Canım çok sevindim. Gözün aydın... Maşallah size... İnşallah bundan sonra hep güzel haberler alırsın.

Evet gerçekten öyleymiş bende okudum. Bide çok acı veriyomuş yanlış emzirmeden falan yarılıyomuş resmen İnşaallah öyle şeyler yaşamadan güzelce emziririz bebişleri
Çok çok hassaslaşıyor zaten doğum sonrası. Bi de çatlamasın inş. Lansinoh mu ne o iyi sanki. İşte deniycez canım başa gelirse böyle bişey . Hangisi iyi gelecek sırayla deneriz :)

neymiş ki o krem ben çok korkuyorum göğüslerim yara olucak diye zaten çok huylanıyorum napcam ben yaa süreyim şimdiden öle bişi varsa ?
korkma canım olacağı varsa oluyo . bak sırtım kaşınıyo bol bol . Bu ne demek istediğin kadar yağ sür krem sür çatlıycam demek:)))) bu arada her şey zamanı gelince yoluna giriyo. Ben de karnımda bi canlı kıpırdarsa kafayı yerim diyordum . Şimdi kıpırdamazsa yiyorum. Nerden nereye; )

Slm kızlar yazamadım ne zmandir ama takip ettim

Şeker yuklemesi yaptırdım 50 gr yüksek cikti 100 gr yapalım dedi istemedim zaten 50 bile bnm dengemi bozdu aşırı yüksek olmadığı için diyet ve kontrol verdi çok şükür şimdilik normal

Bugün ayrıntılı oldu onda da birşey çıkmadı çok şükür bende şimdilik haberler İyi çok şükür darısı hepinize olsun inşallah

Üzgün haberler alan arkadaşlarım allah yardımcınız olsun dualarimiz sizinle inşallah sagsaglim bebeklerinizi kucaklariniza alırsınız

Günaydın hanıımlar english homeden aldığım ürünler bügün %60 olmuş felaket bir indirim var üstelik kargo bedava almak isteyenler bakabilir mama sandalyesi 48tl ye düşmüş
ç
İndirim göremedim ben bitti mi acaba?

Emzirirken boyattı benim arkadaşlarım. Renk sınırlı biraz. Ben kahverengi rimel aldım. Watsonsdaki rimel kızıl gibi. Onu beğenmedim. Gratisteki kahverengi duruyo. Denemekte fayda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…