2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
tamam sağol canım öneride bulunduğun için...

senin bugün oğluşunla aran nasıl..hala zorlanıyor mu
Biraz daha iyiye gidiyor gibi tuvalet egitiminde
Ancak oyle beze gule gule dedik uc gunde alisti gibi bir durum yok
Cidden tuvalet egitimi cok Zor
Cocugun gelisiminde onemli bir donum noktasi
Yanlis bir uygulama izler birakabilir
Yanlis yapmaktan korkuyrm
Sutten kesecegim zamanda cok korkmustum
Oglumu anneme biraktim, evim berbat durumda
Temizlik yapilmasi lazim, esim yapacak yarin
Bende camasir yikadim, oglumunkileri yikamaktan bizimkilere sira gelmemisti, camasir sepeti doldu tasti:)
Oglusumjn yorgani azcik cis olmustu, onu attim makineye
Cnm tatli istiyor durmadan, tatli yapiyrm:) bolbol tarif deniyrm eheheh:)
Hedef 100 kilo

Banyo yapip makyaj yapicam
Aksama bebek gormeye gidecegiz
Banada degisiklik olur, cok bunaliyrm, is, hamilelik, cocuk, ev :) bunlarin icerisinde esim yok:) oyle ihmal ediyrm ki onu anlatamam:)
Ya deli ediyor, ev pis diyrm nesi var diyor:))
Buralar sikistik, temizlige yardimci da alamiyrm
Esime kalda ev miss gibi
Bana kalsa ev berbat, diyorum ki bunun az daha kirlisine ogrenci evi diyorlar :)))

Şeker yüklemesi öyle buyutulecek birşey değil ki, kafanı bu kadar karistiracagina yaptir gitsin bence...

Gerçekten sorun falan yok kuzuda. Relax. Gereğinden büyük diye anneye stres yaptıran Dr da var bu hayatta. Sonra son derece normal doğuyor bunlar. Böyle ufak tefek şeylere Üzülüyoruz neyse de bebiş de üzülüyo annesi.

gecmis suanda yok canim ya

İnşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım yavrularımıza.

25 Mart'ta kontrol var inşallah güzel haberler alırım. Rabbim hepimizin yavrusunu korusun sağlık sıhhat versin

Benim dayımda şeker hastalığı var canım o yüzden doktor seçme şansı bırakmadı. Elmalı gazoz gibi bişey içirdiler.

Çok sevindim canım Allah yüzünü güldürsün inş bende gülücem ahh ahh suyumuz bitecek diye aklım gidiyo

Dün bi ara bebiş oynamadı aklım gitti hani bıcır bıcır oynardı benimle aksilik ya korkunca daha hassas oluyoruz heralde şu kontrol bi gelse daha çook var korkuyorum arada bi hissedince benden iyisi yok dua ediyorum hep oynasın diye...

efsunsuz yok canım sebebini söylemedi.sadece şeker olabilir dedi.internetten baktığım kadarıyla bi çok sebebi olabilirmiş su fazlalığının.neyse en iyisi erkene almak randevuyu.bi kucagımıza alsaydık sağ Salim Allah'ın izniyle

Zeynosrkn84 canım benimkide bazen oynamıyo.hemen şekerli birşey yada mandalina yiyip sola yatıyorum.ayaktayken nerdeyse hiç hissetmiyorum.bol bol dinlen canım biliyorum baska çocuklar olunca pek mümkün olmuyo ama en azından ew işlerini haftada bir üstten yap.beni komşular oturmaya çağırıyor ama halim yok deyip kimseye gitmiyorum,kimsede bana gelmesin mümkünse Mayıs'a kadar

Benimde babamda şeker var yaptırır banada büyük ihtimal doktorum. Her hastanede yaptırabilir miyosun acaba fiyatı falan ne kadar?

Hiç canını sıkma evde dinlen ve bol bol protein al çok şükür şekerin çıkmamış bak dün ben markette yığıldım kaldım şekerim düştü sen beslenirsen bebekte beslenir üzülme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…