Biraz daha iyiye gidiyor gibi tuvalet egitimindetamam sağol canım öneride bulunduğun için...
senin bugün oğluşunla aran nasıl..hala zorlanıyor mu
Senin kontrol ne zaman cnm@efsunsuzOyle yap cnm portatif uygun fiyatli besik alirsin
Oyle pratik cok guze besikler var
Benetto marka falan
Gorumcemde vardi
Şeker yüklemesi öyle buyutulecek birşey değil ki, kafanı bu kadar karistiracagina yaptir gitsin bence...Dikkat et bişey olmaz inşallah canım
Kızlar şeker yüklemesi sizce ben yaptırayımmı beslenme şeklim şekerden olabildiğince uzak durmaya çalışıyorum hiçmi yemiyorum hayır ama dikkat etmeye çalışıyorum hamur işi de orta yollu gidiyorum annemde şeker çıktı daha bir sene olmadı hastalığına kararsız kaldım şimdi
İnşallah canımŞeker yüklemesi öyle buyutulecek birşey değil ki, kafanı bu kadar karistiracagina yaptir gitsin bence...
Gerçekten sorun falan yok kuzuda. Relax. Gereğinden büyük diye anneye stres yaptıran Dr da var bu hayatta. Sonra son derece normal doğuyor bunlar. Böyle ufak tefek şeylere Üzülüyoruz neyse de bebiş de üzülüyo annesi.Şu an 503 grammış ama biraz kilo aldıralım dedi. Hastalanırsan geri kalmasın dedi. Bir de benim başka rahatsızlığımda var. Stresli ortamda ortaya çıkıyor bayılıyorum falan. 7-8 senedir hiç olmadı ama bu kadar stres ve yorgunluğu vücudum kaldırmayabilir. Ondan korkuyor doktor da. Zaten söylediklerinden zayıf doğuyor bebekler. Arkadaşıma 3200 demişti 2800 doğdu. Demek ki daha zayıf benim yavrum da
gecmis suanda yok canim yaSivilce gibi birşey se bende oldu, İnternette süt kanalı iltihabı diye okumuştum, doktora da gosterdigim de önemli birşey değil elleme demişti ve sanırım iki aya kalmadı kendiliğinden geçti, böyle birşey mi?
akinti degilde orda duruyordu ole ama gecmis suanda yok daha hamis degilim canim ya adete 9gun var bakalim hayirlisi insAllah hamisimdirHamileligin ilk ayi mi?? Beyaz birsey derken bi akintidan bahsediyorsun sanirim hayir olmadi..
İnşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım yavrularımıza.Gerçekten sorun falan yok kuzuda. Relax. Gereğinden büyük diye anneye stres yaptıran Dr da var bu hayatta. Sonra son derece normal doğuyor bunlar. Böyle ufak tefek şeylere Üzülüyoruz neyse de bebiş de üzülüyo annesi.
25 Mart'ta kontrol var inşallah güzel haberler alırım. Rabbim hepimizin yavrusunu korusun sağlık sıhhat versinO belli olmaz canım bazıları da daha kilolu doğuyor denilenden.Sen protein ağırlıklı beslenmene bak inşallah arayı kapatır bişey olmaz.Asıl bundan sonra büyüyorlar zaten hızla.Et,mercimek,bulabilirsen doğal tavuk,yumurta ve balık ye bol bol.
Benim dayımda şeker hastalığı var canım o yüzden doktor seçme şansı bırakmadı. Elmalı gazoz gibi bişey içirdiler.Dikkat et bişey olmaz inşallah canım
Kızlar şeker yüklemesi sizce ben yaptırayımmı beslenme şeklim şekerden olabildiğince uzak durmaya çalışıyorum hiçmi yemiyorum hayır ama dikkat etmeye çalışıyorum hamur işi de orta yollu gidiyorum annemde şeker çıktı daha bir sene olmadı hastalığına kararsız kaldım şimdi
Çok sevindim canım Allah yüzünü güldürsün inş bende gülücem ahh ahh suyumuz bitecek diye aklım gidiyoÇok şükür Rabbime herşey güzel geçti canım bebeğimin kordonu plesenta ya tekrara yapışmış dörtlü testumiz tertemiz çıkmış omurgası zincir gibi dedi doktorum kesinleşti ikinci kızım geliyor ama ayrıntılı doktoru yoktu haftaya giricem kendi doktorum dortboyutluyla böbreklerini parmaklarina kalbine beynine baktı artık korkulcak bisey yok dedi Rabbime şükürler olsun bende artık heyvanlaniyorum hamileyim diye 22 hafta sonra şükürler olsun
Evet sanırım banada vermicekler seçme şansıBenim dayımda şeker hastalığı var canım o yüzden doktor seçme şansı bırakmadı. Elmalı gazoz gibi bişey içirdiler.
Benim gayet normal çıktı. İnşallah sen de güzel haberler alırsınEvet sanırım banada vermicekler seçme şansı
İnşallah canım 28.haftaya kadar yapılıyor dimiBenim gayet normal çıktı. İnşallah sen de güzel haberler alırsın
Hiç canını sıkma evde dinlen ve bol bol protein al çok şükür şekerin çıkmamış bak dün ben markette yığıldım kaldım şekerim düştü sen beslenirsen bebekte beslenir üzülmeKızlar şeker yüklemesi yapıldı. Çok şükür normal çıktı hiç bir problem yok. Ama moralim bozuldu yine de. Çünkü strese bağlı gelişim geriliği olabilir dedi. Yani kilosu ve haftası uyumlu ama ucu ucuna. Yani bi grip olsam çocuk geri kalacakmış. Rapor vericem dinleneceksin bu şekilde olmaz dedi. Kırmızı et yemem gerekiyormuş. Kan değerlerim çok düşükmüş. Kan hapını da günde 2 taneye çıkardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?